User
Pass
2FA
 
 

ANPC cere inchiderea statiei de metrou Piata Victoriei

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message586
Raj

[#rehabisforquitters]



Status: Offline
(since 17-08-2018 16:54)
Joined: 02 Dec 2014
Posts: 3864, Topics: 118
Location: Bucuresti

Reputation: 788.5
Votes: 60

 
Post Posted: 28-01-2016, 16:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ANPC cere inchiderea statiei de metrou Piata Victoriei, dupa ce o femeie s-a accidentat. Metrorex refuza UPDATEFoto: Arhiva Ziare.com
Compania de transport Metrorex a fost amendata cu 20.000 de lei de Protectia Consumatorilor, dupa ce o femeie a reclamat ca si-a prins piciorul intre garnitura de metrou si marginea peronului, in statia Piata Victoriei.

Totodata, inspectorii au cerut ca garniturile sa nu mai opreasca momentan in statia din centrul Capitalei, foarte aglomerata la orele de varf.

UPDATE 15:00 - Metrorex nu va inchide statia Piata Victoriei si pe toate magistralele "se circula in siguranta" in momentul de fata, a declarat un reprezentant al companiei pentru Ziare.com. Acesta a adaugat ca incidentul semnalat de ANPC nu s-a intamplat in realitate.

Metrorex refuza sa inchida statia Piata Victoriei si neaga ca o femeie s-a accidentat la metrou

"Astazi, 28 ianuarie a. c., o echipa de comisari ANPC din cadrul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti au amendat cu 20.000 lei Regia Metrorex pentru prestarea de servicii care puteau pune in pericol sanatatea si siguranta consumatorilor, conform legislatiei de protectie a consumatorilor.

In urma primirii unei reclamatii a unui consumator care si-a prins piciorul in spatiul dintre tren si marginea peronului, o echipa de comisari din cadrul CPC al Mun. Bucuresti s-a deplasat la statia de metrou Piata Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate", se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) remis Ziare.com.

De asemenea, Protectia Consumatorilor "a dispus masura de oprire temporara a prestarii serviciului pana la remedierea deficientelor", se mai arata in documentul citat.

Ziare.com a incercat sa ia legatura cu reprezentantii Metrorex pentru a afla care este situatia la statia Piata Victoriei, insa la Biroul de presa nu a raspuns nimeni.

Spatiul dintre metrou si peron este prea mare

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, a declarat ca femeia care a depus sesizarea s-a accidentat dupa ce si-a prins piciorul intre peron si tren, pentru ca spatiul respectiv era prea mare.

"Vagoanele achizitionate recent de Metrorex erau prea mari si nu incapeau in unele statii, motiv pentru care s-a spart peronul, iar dupa ce s-a spart peronul, au comandat vagoane mai mici, astfel incat spatiul respectiv este acum mai lat decat ar fi normal", a explicat Anghel, intr-o interventie telefonica la B1 TV, adaugand ca echipele ANPC vor verifica toate statiile de metrou din Capitala.

Directorul general al ANPC a mai precizat, la Antena 3, ca decizia de oprire a circulatiei metrourilor trebuie pusa in aplicare cat mai repede, insa nu se stie oficial daca Metrorex s-a conformat cererii, pentru ca reprezentantii companiei de transport au refuzat pana acum sa dea lamuriri presei.

Totusi, o echipa B1 TV s-a deplasat la statia Piata Victoriei in jurul orei 14:15 si a constatat ca garniturile circula ca intr-o zi normala.

La ora 16:00, in statia Piata Victoriei metrourile circulau dupa programul obisnuit.


Uita ceea ce ai invatat pentru a-ti aminti ceea ce stii!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 19-04-2024, 01:40:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x