User
Pass
2FA

Aplicatii Leader La Cosa Nostra

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1238
S3K

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-01-2018 17:56)

Votes: 2

Post Posted: 06-10-2017, 18:42:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei care doresc sa aplice pentru functia de lider la factiunea La Cosa Nostra sunt obligati sa lase un REPLY in acest topic dupa modelul de mai jos:

Quote:
Nick:
Varsta:
De cat timp joci samp:
De cat timp joci samp pe serverul nostru:
Level:
Ore jucate:
Nick-uri anterioare:
Factiuni precedente:
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul)
Intervalul orar in care joci samp:
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte:
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte):
Poza cu /stats:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
The Best Demon

[Zmx2.freakz.ro ]

(since 19-04-2020 13:34)

Votes: 4

Post Posted: 07-10-2017, 11:50:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Dr0g
Varsta: 14
De cat timp joci samp: 1 an
De cat timp joci samp pe serverul nostru: 3-4 zile
Level: 5
Ore jucate: 7-8
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Factiuni precedente: Nu am fost pe serverul asta.
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) S-a inchs serverul.
Intervalul orar in care joci samp: 3-4 ore
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Am 14 ani, am mai fost in comunitatea freakz dar pe vremea aceea jucam cs si nici macar nu auzise-m de samp, acum am descoperit sv astasi vreau sa ma tin de el
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte): Vreau sa fiu leader pentru a face parte dintr-o factiune, nu vreau sa omit dar vreau sa mai aduc playeri pe sv, acolo cati pot pentru a mari factiunea.
Poza cu /stats: Nu imi merge sa fac screenshot, pot trimite o poza pe fb.

0 0

Back to top
S3K

[Mentally Stable]

(since 12-01-2018 17:56)

Votes: 2

Post Posted: 07-10-2017, 15:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dr0g - acceptat pentru teste.
0 0

Back to top
Xenzio

[Mentally Stable]

(since 14-10-2017 11:04)

Post Posted: 07-10-2017, 20:00:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Xenzio
Varsta: 12
De cat timp joci samp: 3 ani 4 ani aproape
De cat timp joci samp pe serverul nostru: 1 saptama jumate
Level: 8
Ore jucate: 33
Nick-uri anterioare: nam
Factiuni precedente: nam
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) Wipe Factiuni
Intervalul orar in care joci samp: 7-8
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Salut,Ma NUMESC sILVIU am 12 si stau in Arad imi place foarte mult fotbalul si jocurile video
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte): eu as dori lider pentru ca as dori sa ajut serverul cu ce pot eu cel mai bine si as dori sa dau sansa si la alti player dar nu fara app si test
Poza cu /stats:https://imgur.com/a/wroCI

0 0

Back to top
iRolecS.

[Mentally Stable]

(since 14-10-2017 17:16)

Post Posted: 08-10-2017, 15:16:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: iRolecS.
Varsta: 14
De cat timp joci samp: 4 ani.
De cat timp joci samp pe serverul nostru: Astazi, insa mi-am propus sa imi incep o carierape acest server.
Si pentru inceput pentru a imi arata experienta in ordonarea unei factiuni.
Level: 3
Ore jucate: 0/ voi fii foarte activ de acum in colo.
Nick-uri anterioare: NONE
Factiuni precedente: NONE
Motivul parasirii factiunii precedente(daca e cazul) NONE
Intervalul orar in care joci samp: 14:00- 22:00
Descrierea ta ca persoana in minim 50 de cuvinte: Salut sunt darius si am 14 ani.Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat". Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc bine la scoala, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara, la un fotbal sau biliard... Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Nu prea m-am omorat niciodata cu lectura, imi plac mai mult filmele deoarece in carti sunt prea multe pasaje descriptive, iar pe mie unele detalii mi se par nesemnificative, dar nu toate. Nu zic ca nu citesc, nu, ci doar ca filmele mi se par mai interesante, iar noi in acestea avand posibilitatea sa dam atentie doar detaliilor care ne intereseaza pe noi mai mult, multi avand aceeasi parere. Ca sport prefer, desigur, fotbalul. Imi place sa-mi fac noi prieteni si sa invat din greseli. Rareori ma supar sau ma enervez. Am simtul umorului, dar niciodata nu intrec masura cu gluma. Nu imi place cand cineva isi bate joc de munca mea sau a altcuiva. Ma integrez foarte repede in colectiv. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. Sunt mereu dispus sa invat lucruri noi. Nu imi plac minciunile, mincinosii sau pacalicii. Sunt un tip foarte energic si vesel. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. Imi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba alaturi de care ma simt bine si in largul meu. Inainte de a face ceva, mai intai ascult parerile fiecaruia, iar abia apoi fac ce consider ca trebuie facut. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, totodata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine.O sa incep o caracterizare cu lucrurile care le iubesc in viata deoarece pana acum v-am prezentat doar o caracterizare mai mult fizica si hoby-urile mele. Iubesc oamenii frumosi sufleteste . Ma inspira si ma fac sa cred ca daca vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am întâlnit multi, dar aceia pe care i-am întâlnit mi-au daruit putin din lumea lor, înfrumusetând-o si pe a mea. Masinile puternice sunt viata mea , imi place foarte mult sa ma plimb cu ele. Îmi place sa ma simt bine, sa fac ce-mi place, sa am în preajma oameni alaturi de care ma pot dezvolta. Nu îmi plac oamenii aroganti. Oamenii care se cred superiori, desi intelectual sau spiritual, nu sunt. Nu îmi plac oamenii care îsi rezolva problemele într-o maniera agresiva. Mi-am dat însa seama ca nu trebuie sa demonstrez nimic, nimanui. Ca important este sa fiu împacat eu cu mine, sa fiu constient de lipsuri si sa încerc sa le acopar, pentru ca indiferent de situatie, sa pot spune cu mâna pe inima ca nu mi-e rusine de ceea ce sunt sau ce am facut.
Motivul pentru care vrei lider(minim 50 de cunvinte): Ideea de a fi lider ma convinge ca este un bun inceput pentru ami arata experienta in ordonarea si perfectionizarea membrilor unei factiuni, am experienta in domeniu si vreau sa fac ca aceasta factiune sa fie cea mai buna si cea mai activa/serioasa si respectata factiune de pe server, acestea sunt unele din multele motive pentru care mi-as dorii sa primesc functia de lider.
Poza cu /stats: https://imgur.com/a/QNuSU

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-12-2024, 01:00:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x