User
Pass
2FA

Discipline Priest PvP Guide - Extended
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message67541
hetealx

[The Conquistador]

Status: Offline
(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 14-02-2012, 16:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahaaa, deci asta era. Pe druid cade toata presiunea Thinking
Los nu prea am cum sa fac ca tot trebuie sa ies odata in camp deschis sa bag spam de heal...
Ai auzit skorpy da? -

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Skorpyo

[Mentally Stable]

(since 14-08-2014 10:11)

Votes: 9

Post Posted: 14-02-2012, 18:49:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am auzit, dau leave arena cand picam cu combo-ul asta.
Scuze de offtopic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 14-02-2012, 21:01:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baaaai, myt - Nu mai vraji baietii sa dea leave arena, serios nu fi rau acuma.

@ Hetealx:

Disc + Feral vs Frost + Shadow

Step 1: Pui focus pe mage neaparat.
apar 4 optiuni:
a) mage-ul vine mai in fata
b) amandoi vin spre tine
c) vine shadowpriestul
d) mage-ul baga invis

In cazul a):
- dispel mage, cu grija la unde sta feralul sa nu ia freeze de la dispel shield.
- shield pe feral mereu, ca sa nu fie scos cu mind sear
- daca shadowpriestul refuza sa vina mai in fata, pune-ti druidul sa inceapa sa se apropie de el (asta dupa ce ii dai refresh la shield)
- cand a ajuns feralul pe langa shadowpriest, te urci pe mount si te duci intr-o zona in care poti face LoS, atentie, FARA sa te deranjeze la heal
- exemple: in nagrand, daca shadowpriestul sta la ei la pillari, te apuci si ocolesti mage-ul dar ajungi si tu la pillarii lor; daca e ruins si priestul ramane la ei in camera, ramai deocamdata la grave; daca e blade's edge, doar urca-te pe mount si stai langa un pillar de la rampa
- feralul face open cu berserking pe shadowpriest, cu cyclone imediat pe mage.
- tu, in timp ce feralul face open, trebuie neaparat sa prinzi macar 1-2 dispels pe priest.
- daca esti in situatia in ruins / blade's edge, unde mage-ul advers e intre tine si priest, uita docamdata de dispel si concentreaza-te la urmatorul pas, care este:
- fear la mage; dupa ce druidul ii va da cyclone, mage-ul va da trinket, deci ii dai fear. Atentie mare, ca probabil va da ice block la fear. Sub nicio forma nu incerci sa ii dai mass dispel. Daca nu stie ce e aia cancelaura, te bucuri, pentru ca sunteti 2v1 inca 5 sec, iar daca are macro cu cancelaura, va da imediat si cancel. (aici risti daca e rapid sa iti dea si CS pe castul de la MD.
- pana acum, priestul ar trebui sa fie pe la jumate de hp, in caz ca si-a dat si dispersion. Treaba ta e sa dai dispel la disarm-ul de pe druid, pe cand treaba lui e printre altele, sa NU LASE priestul sa casteze Vampiric Touch. In aceasi timp, tine heal din shield, PoM si Renew.
- ai atentie sporita la mage, pentru ca nu ii trebuie mult sa te prinda in cc chain. daca nu are nici cylone, nici fear, primul cast ai grija sa fie mereu un fake, pe care il opresti inainte de jumatate. cel mai indicat e sa fie un penance pe druid, pentru ca multi nu se asteapta sa faci fake pe channeled.
- un alt punct important e sa folositi def cd's inteligent. daca iti zice druidul ca o sa dea stun la priest, pune power word barrier acolo unde e el (in caz ca mage-ul poate casta); daca vezi ca moare, iar tu iei deep freeze, fii sigur ca urmeaza poly. imediat ce vezi cast-ul, dai la druid Pain Suppresion.
- druidul tau poate sa faca o faza inteligenta, anume atunci cand incepe pe priest cu berserker, face 5 cp > rip, apoi trece in bear form si ii dai stun si face NEAPARAT bufful ala de 15 % increase damage, mereu uit cum se cheama, apoi trece in cat si abuzeaza putin de berserking cu 15 % dmg increased ;o
- in general cam asta e, cu destula presiune pe priest, mage-ul nu va sti ce sa faca mai intai: sa dea damage pe druid, sau sa iti dea tie cc. Iar daca tu aici incepi si ii faci LoS la primul cc, meciul e castigat 90 %
In cazul b):
- druidul se duce direct in shadowpriest, iar tu incerci sa eviti sa iei frost nova impreuna cu druidul. dispel masiv pe priest, ramanand destul de "ascuns" de mage.
- restul ramane cam la fel, doar ca aici poti sa obtii un double fear ^^ (pune-ti fear ward inainte sa il incerci)
In cazul c):
- profiti de faptul ca e prost si incepeti si spamati damage + dispel pe el
- restul ramane cam la fel, doar ca nu e indicat sa te duci in open pentru fear pe mage dupa cyclone.
- mai bine ramai in LoS si spamezi dispel pe druid
In cazul c):
- druidul ramane pe langa shdaowpriest.
- daca mage-ul apare langa tine, incerci sa faci ca in cazul a)
- in caz ca se duce invis-ul si e tot langa priest, dai un /rofl pe el si continui ca in cazul a), cu exceptia ca o sa fie amandoi acolo.
- adica, te duci la pillarii lor si urmezi ce am zis fie la a) sau b), depinzand de pozitionarea lor

Bafta si daca pierzi asa vs Frost / Shadow, trece-ma pe rosu -

(oh, si despre dk iti povestesc alta data, i have somebody to tend to - )

Last Edit: Adaugat si la main post. zohl -

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 15-02-2012, 00:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum joacã FMage - Spriest VS Feral - Disci
Magul aºteaptã sã iasã feralul. În cele mai mult cazuri feralul va da pe priest. Dacã nu iese feralul, încep amândoi sã dea pe priest. Nu trebuie neapãrat burst, doar cât sã-l facã sã-ºi dea heal ºi sã nu mai dea dispel.
Când iese feralul, magul dã freeze cu petul pe feral, pune marginea la RoF exact peste druid ºi dã CS la priest (NO GCD). În acest moment druidul nu are fãcute 5 CP ºi nu poate da Cyclone (Chiar dacã dã Cyclone, magul trebuie sã dea trinketa instant). Priestul ia full poly. Druidul ia full RoF. Dupã Poly + un druid leºinat de burst, urmeazã un al 2-lea poly + un fear pe druid, iar dacã se poate Fear ºi pe priest, este chiar mai bine. Dacã druidul dã trinketa la Nova/RoF va lua disarm, iar ºansele sã intre din nou în RoF sunt destul de mãricele. Pe spriest nu poate da, pentru cã priestul stã în Rof cu magul. Dupã ce se terminã CC chainul, dacã druidul nu e mort priestul trebuie sã treacã la heal, deci nu prea are timp de dispel. Magul va scoate clonele pentru a fi sigur cã druidul are slow constant pe el.
OOO DA. Ce uºor le este la spriest-mage ºi câte au de fãcut dpriest-feral ca sã-i batã..
Nu mai zic de faptul cã magul poate oricând sã refacã faza anterioarã ºi atunci druidul nu va mai avea nici o ºansã fãrã nici un cooldown defensiv.

- Retired -
0 0

Back to top
branuletz

[Mentally Stable]

(since 25-06-2012 17:49)

Votes: 12

Post Posted: 15-02-2012, 13:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Cum joacã FMage - Spriest VS Feral - Disci
Magul aºteaptã sã iasã feralul. În cele mai mult cazuri feralul va da pe priest. Dacã nu iese feralul, încep amândoi sã dea pe priest. Nu trebuie neapãrat burst, doar cât sã-l facã sã-ºi dea heal ºi sã nu mai dea dispel.
Când iese feralul, magul dã freeze cu petul pe feral, pune marginea la RoF exact peste druid ºi dã CS la priest (NO GCD). În acest moment druidul nu are fãcute 5 CP ºi nu poate da Cyclone (Chiar dacã dã Cyclone, magul trebuie sã dea trinketa instant). Priestul ia full poly. Druidul ia full RoF. Dupã Poly + un druid leºinat de burst, urmeazã un al 2-lea poly + un fear pe druid, iar dacã se poate Fear ºi pe priest, este chiar mai bine. Dacã druidul dã trinketa la Nova/RoF va lua disarm, iar ºansele sã intre din nou în RoF sunt destul de mãricele. Pe spriest nu poate da, pentru cã priestul stã în Rof cu magul. Dupã ce se terminã CC chainul, dacã druidul nu e mort priestul trebuie sã treacã la heal, deci nu prea are timp de dispel. Magul va scoate clonele pentru a fi sigur cã druidul are slow constant pe el.
OOO DA. Ce uºor le este la spriest-mage ºi câte au de fãcut dpriest-feral ca sã-i batã..
Nu mai zic de faptul cã magul poate oricând sã refacã faza anterioarã ºi atunci druidul nu va mai avea nici o ºansã fãrã nici un cooldown defensiv.

da. pacat ca teoria =/= cu practica si nu stiti sa priviti jocul in ansamblu, doar lucrurile care va plac. nu am vazut sa spui despre defensive-urile gramada ale feralului; nu am vazut sa specifici ceva de los, ca deh, toti druizii sunt semi-retardati si nu stiu asa ceva. de switch nu mai pomenesc, TUNNEL THE FOCKIN PRIEST! (dupa primul iceblock cu dispel spam pe tine poti sa omori magu FLEX). so yea, totul e improvizat in timpul unei arene, nu te poti lua dupa un post care iti explica pas cu pas arena, ca n-o sa se intample niciodata asa. ai nevoie de niste tips & tricks, de genu: prima oara se da fear pe mage sa-si dea medalion si doar dupa cyclone (din cyclone nu poate da iceblock!);
nu ai nevoie de skull bash pe priest, prefera sa-l dai magului pe frostbolt casts (priestul nu face oricum dmg la fel ca un mag cand este tunneled).
cand priest-ul e in stun stun/disarm (da myt, disarm se da pe priest pt extra cc.) incearca un cyclone/skull bash pe mag pentru ca sigur urmeaza un poly la care nu apuca sw:d;
nu dati pain supp si feral def cds deodata;
cel mai important, cat mai mult los (ei raman oom mai repede decat priest-ul tau.)
@ phixels: abilitatea se numeste enrage, si cred ca o sa o postez la bug reports (da, ar trebui sa dispara cand iesi din bear form)
+ cand faci los, fa 5 cp si pune un rip pe petu magului, majoritatea nu stiu sa si-l controleze => no more freeze / fof proc.

zmr:
tipu asta e gen
il trimiti dupa paine
el vine cu un lighean in cap si zbiara
VIN TALYBANYYYYYYYYY|
FUGITYYY LUMEEE POMPIERYYYYY

Also, Syckness feat. zmR movie incomin'. Tricksz, suck it.
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 15-02-2012, 15:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@branuletz
<<Nu toþi este la fel de pro ca tine.>>
Dupã toate cele zise mai sus, þie tot þi se pare cã disci-feral are ºanse mai mari sã batã un spriest-mage?
Nu este greu deloc sã baþi un fdruid-dpriest ca mage-spriest, crede-mã.
Chiar dacã-ºi ia magul un silence pe cast, alea 4 secunde sunt nesemnificative.
"Se dã fear pe mage sã-ºi dea medalion". Da, cã spriestul e un ratat care nu ºtie sã dea dispel.

Vorbeºte la nivel de 2300+ MMR, nu la nivel de 1500 MMR unde spriestul dã dispersion de pe mount de fricã.

- Retired -
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 15-02-2012, 16:51:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Myt, te rog eu, fara nicio urma de rautate, las-o moarta pe aia ca disc feral nu bate frost shadow..serios..

click
0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 15-02-2012, 18:17:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc Phixellzila, am citit ce mi-ai scris, am sa incerc sa aplic desi va fi foarte greu

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
branuletz

[Mentally Stable]

(since 25-06-2012 17:49)

Votes: 12

Post Posted: 15-02-2012, 21:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
@branuletz
<<Nu toþi este la fel de pro ca tine.>>
Dupã toate cele zise mai sus, þie tot þi se pare cã disci-feral are ºanse mai mari sã batã un spriest-mage?
Nu este greu deloc sã baþi un fdruid-dpriest ca mage-spriest, crede-mã.
Chiar dacã-ºi ia magul un silence pe cast, alea 4 secunde sunt nesemnificative.
"Se dã fear pe mage sã-ºi dea medalion". Da, cã spriestul e un ratat care nu ºtie sã dea dispel.

Vorbeºte la nivel de 2300+ MMR, nu la nivel de 1500 MMR unde spriestul dã dispersion de pe mount de fricã.

vorbesc de awesome cc-ul ce poate fi facut de un feral druid: la 3s poti controla 3 targets singur daca ai putin cap. nvm, nu-mi bat capul; da, disc-feral are sanse imense sa bata un spriest-mage; defapt nu sunt doar sanse, arata-mi mie ce spriest+mage i-ar bate pe hysagi/turbokill/dispelbot/mine/phixels + un druid ca honourless. te asigur eu, nici1. de ce? pentru ca asta stie ce inseamna wowu si totodata feralul; se pisa de sus un druid ce stie juca pe mage/spriest.
4 secunde nu sunt semnificative? ok, iti doresc sa iei toata viata la fiecare 10 secunde 4 de silence, sa vedem ce mai zici.
n-a fost spriest-mage sa ma bata pe cand jucam cu phixels si nu aveam nici full BT. (m-au batut, dar i-am batut si eu inapoi, chiar de mai multe ori); asa ca las-o moarta, nu vorbesc de playerii de 1.5k mmr, vorbesc de playerii full vicious cu 1.5k mmr, and that's even more retarded. sa ai o seara frumoasa, pa.

zmr:
tipu asta e gen
il trimiti dupa paine
el vine cu un lighean in cap si zbiara
VIN TALYBANYYYYYYYYY|
FUGITYYY LUMEEE POMPIERYYYYY

Also, Syckness feat. zmR movie incomin'. Tricksz, suck it.
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 15-02-2012, 21:46:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

branuletz wrote:
n-a fost spriest-mage sa ma bata pe cand jucam cu phixels si nu aveam nici full BT

Nu picasem atunci cu Wrathful Gladiator Skytec pe offchar? ;o

click
0 0

Back to top
Bmoon

[Mentally Stable]

(since 16-05-2012 20:07)

Votes: 8

Post Posted: 17-02-2012, 22:48:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hetealx wrote:
Cum pot bate spriest cu fmage la 2v2?
Sunt dpriest cu fdruid -
Si daca imi zici cum inving dk-ul in arena esti bun, serios. Ce fac cand imi iau necrotic strike pe mine si imi absoarebe healul.... --
Totodata, bun guide, si foarte complet -

odata cu cataclysm a aparut si problema cu necrotic.

@DK - e usor, dar evident fara setul de 4 nu ai nicio sansa. dai shield la colt de pilar fugi in partea opusa timp in care feralul se va tine constant de DK. ideea e sa fortezi healerul oponent la trinket cat mai repede avand in vedere ca un feral poate pica relativ usor un DK intr-un cyclone - fear - mind control. ( putin exagerat chain, recomand power infusion la mind control si sa te tii departe de DK sau feralul sa faca tot posibilul )

@magepriest - in opinia mea exista 2 variante .

1. focus mage , macro dispel focus, la counterspell bear form , barskin / survival instincts . hmm, ideea e urmatoarea , sa elmini pentru o scurta perioada priestul. avand in vedere ca in primele cateva secunde nu vei lua niciun silence / cs / poly . asta e perioada in care feralul va face 5 combo pentru cyclone pe priest. in urmatoarele ambele cazuri il astepti cu fear ward langa pentru un urmator fear. daca va da trinket la cyclone -> fear ( atentia la fear ward ) daca nu il va folosi si tu ii vei da fear in mod sigur va da trinket deoarece cu un dispel bun pe feral , acesta va pune mari probleme magului.

2. focus mage, same pentru swd poly , cum scrie si pe undeva pe la pagina 2, open cu berserk pe spriest ( este si recomandarea lui phixels ) si feralul sa nu-l lase sa puna VT pe el . in opinia mea e o varianta care pune probleme daca faci un pas gresit. in caz ca ai luat un counterspell , disarm , timp in care feralul intra deepfreze, priestul va pune dots dupa care problema se reia pentru ca iti strica dispelul iar cc pe mag nu poti pentru ca presupunem - priestul ii va da dispel. stiu ca ma contrazic deoarece in varianta 1 daca se joaca pe mag ,priestul va avea timp de dots dar nu va reusi sa le tina constant datorita cc-ului.

h1 : mana burn
h2 : fake + inner
h3 : pastreaza un range mare, stii si tu ce range are un disci, foloseste-te de el.

@syckness - ffs

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 24-02-2012, 20:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl, can we haz it on site? -

click
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 5 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 24-02-2012, 22:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soon.
0 0

Back to top
Yapiz

[Caineeee]

(since 14-02-2024 16:50)

Votes: 266

Post Posted: 24-02-2012, 22:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun tutorialul nimic de comendat...dar ori ai probleme cu limba romana ori e de pe GOOGLE TRANSLATE :\

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 24-02-2012, 22:40:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adu-mi 2 exemple in care am masacrat limba romana si ai 20 rep de la mine, no kiddin' ;o

Si faza cu google translate... Talk To The Hand

click
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 01-12-2024, 12:55:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x