User
Pass
2FA

Discutii / Nelamuriri
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 153, 154, 155  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message231813
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]

Status: Offline
(since 24-09-2019 18:10)

Votes: 1145

Post Posted: 23-11-2014, 20:21:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
+ Imi cer scuze @^Avioane^ dar acel lucru nu a fost ca un ordin, doar te atentionam... ca sa stii...

Inainte sa dai ordine fi mai sigur pe ceea ce zici.

0 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 23-11-2014, 21:32:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Avioane
Man, eu ma ocup si de respawn.freakz.ro, kalwin intra mai rar, este plecat in Germania. Am vorbit cu detinatorul si a spus ca rezolva, il sun eu maine. In cazul in care nu rezolva pot sa preiau eu forum-ul asa cum este, sa fac un server si sa-l duc mai departe?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 23-11-2014, 21:48:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Beowulf wrote:
@ Avioane
Man, eu ma ocup si de respawn.freakz.ro, kalwin intra mai rar, este plecat in Germania. Am vorbit cu detinatorul si a spus ca rezolva, il sun eu maine. In cazul in care nu rezolva pot sa preiau eu forum-ul asa cum este, sa fac un server si sa-l duc mai departe?

Maine vreau raspuns. Pierdem jucatori din cauza serverului off.
In caz ca nu rezolvi nimic, dns-ul il atribui war6-lui pana doreste cineva dns-ul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Beowulf

[Organ de stat]

Post Posted: 23-11-2014, 21:53:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maine iti dau sigur un raspuns. Daca nu-mi raspunde detinatorul, am rugamintea sa astepti pana pe data de 28 si iau eu dns-ul. Sunt pe acel server de cand s-a deschis, nu vreau sa il aibe altcineva. Se poate?

@ Avioane.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 23-11-2014, 21:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok. Intre timp am adaugat DNS-ul la serverul war6.

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

Post Posted: 23-11-2014, 21:58:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, merci.

0 0

Back to top
Pedobear

[Jb.Freakz.Ro]

(since 02-12-2019 19:37)

Votes: 14

Post Posted: 23-11-2014, 22:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@^Avioane^ te rog imi accepti scuzele ? Ca atunci doar incercam sa te ajut in legatura cu Serverul...
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 23-11-2014, 22:13:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, normal.

0 0

Back to top
ThunderJB

[Freakz * Thunder]

(since 12-10-2022 06:25)

Votes: 266

Post Posted: 24-11-2014, 10:27:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pedobear wrote:
^AvioanE^ wrote:
Code:
Doresc sa-l scoateti pe PedoBear de la moderatori , deoarece mia sters tot serverul de jb care urma sa-l aduc in comunitate..
Cum raspunzi la reclamatia asta? Aud tot felul de lucruri de ***** din partea jb.freakz.ro, va eliminati concurenta sa inteleg?
Code:
Fury.freakz.ro @^Avioane^ e off de nush cand mama naibii, i-a o decizie, a fost off mai mult de 3 zile...

Ingrijeste-te de serverul tau, asa cum eu nu vin sa iti spun cum sa iti faci treaba, as vrea sa spun ca am pretentia, dar nu e pretentie e mai mult un ordin, nu imi spune cum sa-mi fac treaba.

Code:
La cat ridica domnul -Pik@- comunitatea cu cele 3 servere ale lui iti zic eu ca nu moare de un dns "war3ft"

Pica nu are 3 servere, Pica este unul din ownerii celor 3 servere, cele 3 servere merg nemaipomenit, acolo toti ownerii au acces ftp [pe toate war-urile mai exact], acolo nu exista prostia asta, 1 owner, ceilalti doar mod pe forum, acces la ftp nu au.

Am retras "rezervarile" pe termen indelungat, se poate rezerva un DNS maxim 3 zile (cat tin verificarile serverelor ce doresc sa intre in comunitate). cs.freakz.ro nu intra in afacere.

IMPORTANT:
Cine mai sterge topicuri de azi inainte, i se retrage dreptul de moderare in propria ograda.
@ Takaz
De ce la GT apare DRX.freakz.ro in loc de /zpm.freakz.ro, rezolva.
@ xItalianu
La zmo2.freakz.ro pe GT apare /zmo.freakz.ro, rezolva.
@ BoGdanCoFcd
Pe GT la dr.freakz.ro ai reclama, rezolva.
@ ZyK / GuarD.
Serverul bhop.freakz.ro pica zilnic, rezolvati.
@ BoGdanCoFcd
Serverul fury.freakz.ro are alt nume pe GT, rezolva.
@ Pato
Serverul bp.freakz.ro este de 3 zile cazut, rezolva.
@ Nelutzu / Sk!NN3r.
Serverul pro.freakz.ro este cazut de aproape o saptamana jumatate, rezolvati.
@ kalwin
Serverul respawn.freakz.ro este cazut de aproape o saptamana jumatate, rezolva.

Momentan astea sunt problemele la servere.
Aveti din acest moment, 24 ore sa rezolvati. Nu ma intereseaza cine este owner, voi apareti ca raspunzatori in mod DIRECT ai serverelor.

1. @^Avioane^, nu are nici o legatura, la faza cu scosu de la Moderatori de la ZMO + nu am avut server cu el + inaite sa vina cu zmo2 avea sv-ul in alta comunitate + era de jb.
2. Eu nu am cum sa elimin concurenta + nu sunt un heker, ca sa pot...
3. Mie imi este de altii sa nu ne faca la JB-ul nostru acest lucru, adica TheLord sau Strumf [CRED CA II CUNOASTETI]

Atata am avut de zis..... Si el ma acuza ca am facut, dar poate era altcineva - oricum...
+ Imi cer scuze @^Avioane^ dar acel lucru nu a fost ca un ordin, doar te atentionam... ca sa stii...

Hahahaha, nu esti "heker" ca sa spargi un server.Aici ai scos-o din burta, e greu sa dai delete la un server care ai acces ftp? -.El mi-a marturisit pe mess ca aveai ftp la server, postul tau imi inspira minciuna, si noi suntem prosti de parca nu-ti stim trecutul -))).Aveti un tupeu ordinar sa va prefaceti unii oameni.Drogatul a fost cuminte in ultima vreme, chiar vreau sa-l felicit pentru ca si-a dat silinta.Dar tu?Ceri ftp pe toate serverele, imi cersesti addonsul, cine stie ce prostii mai faci?Si,cum adica nu are nicio legatura din moment ce ai avut ftp?

Black magic
1 0

Back to top
Pedobear

[Jb.Freakz.Ro]

Post Posted: 24-11-2014, 10:41:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ThunderJB wrote:
Pedobear wrote:
^AvioanE^ wrote:
Code:
Doresc sa-l scoateti pe PedoBear de la moderatori , deoarece mia sters tot serverul de jb care urma sa-l aduc in comunitate..
Cum raspunzi la reclamatia asta? Aud tot felul de lucruri de ***** din partea jb.freakz.ro, va eliminati concurenta sa inteleg?
Code:
Fury.freakz.ro @^Avioane^ e off de nush cand mama naibii, i-a o decizie, a fost off mai mult de 3 zile...

Ingrijeste-te de serverul tau, asa cum eu nu vin sa iti spun cum sa iti faci treaba, as vrea sa spun ca am pretentia, dar nu e pretentie e mai mult un ordin, nu imi spune cum sa-mi fac treaba.

Code:
La cat ridica domnul -Pik@- comunitatea cu cele 3 servere ale lui iti zic eu ca nu moare de un dns "war3ft"

Pica nu are 3 servere, Pica este unul din ownerii celor 3 servere, cele 3 servere merg nemaipomenit, acolo toti ownerii au acces ftp [pe toate war-urile mai exact], acolo nu exista prostia asta, 1 owner, ceilalti doar mod pe forum, acces la ftp nu au.

Am retras "rezervarile" pe termen indelungat, se poate rezerva un DNS maxim 3 zile (cat tin verificarile serverelor ce doresc sa intre in comunitate). cs.freakz.ro nu intra in afacere.

IMPORTANT:
Cine mai sterge topicuri de azi inainte, i se retrage dreptul de moderare in propria ograda.
@ Takaz
@ xItalianu
@ BoGdanCoFcd
Pe GT la dr.freakz.ro ai reclama, rezolva.
@ ZyK / GuarD.
@ BoGdanCoFcd
Serverul fury.freakz.ro are alt nume pe GT, rezolva.
@ Pato
Serverul bp.freakz.ro este de 3 zile cazut, rezolva.
@ Nelutzu / Sk!NN3r.
@ kalwin

Momentan astea sunt problemele la servere.
Aveti din acest moment, 24 ore sa rezolvati. Nu ma intereseaza cine este owner, voi apareti ca raspunzatori in mod DIRECT ai serverelor.

1. @^Avioane^, nu are nici o legatura, la faza cu scosu de la Moderatori de la ZMO + nu am avut server cu el + inaite sa vina cu zmo2 avea sv-ul in alta comunitate + era de jb.
2. Eu nu am cum sa elimin concurenta + nu sunt un heker, ca sa pot...
3. Mie imi este de altii sa nu ne faca la JB-ul nostru acest lucru, adica TheLord sau Strumf [CRED CA II CUNOASTETI]

Atata am avut de zis..... Si el ma acuza ca am facut, dar poate era altcineva - oricum...

Hahahaha, nu esti "heker" ca sa spargi un server.Aici ai scos-o din burta, e greu sa dai delete la un server care ai acces ftp? -.El mi-a marturisit pe mess ca aveai ftp la server, postul tau imi inspira minciuna, si noi suntem prosti de parca nu-ti stim trecutul -))).Aveti un tupeu ordinar sa va prefaceti unii oameni.Drogatul a fost cuminte in ultima vreme, chiar vreau sa-l felicit pentru ca si-a dat silinta.Dar tu?Ceri ftp pe toate serverele, imi cersesti addonsul, cine stie ce prostii mai faci?Si,cum adica nu are nicio legatura din moment ce ai avut ftp?

1. Aproape tot addonsul dupa freakz a fost creat de mine, iar Drogatu a adaugat chestiile esentiale.
2. El a incercat sa ma corupa pe mine sa vin la el ca sa imi dea ftp si dupa ce am vazut ca vrea sa imi dea teapa, am plecat.
3. Eu zic Thunder sa nu te mai increzi in toti ca nu este bine -
4. Nu mai te baga unde nu iti fierbe oala.
5. ^Avioane^ eu zic, ca xItalinanu ar trebuii dat afara ca el face oamenii sa vina la el + zicea sa ii dau Reinstall lui Drogatu.
6. Altceva mai vreti ?
7. Eu zic sa terminam, ca eu nu aveam cum sa plec de la cel mai BUN DNS DINTRE SERVERELE DIN ROMANIA !!!.

Deci, atat am avut de zis, BAFTA CU ACESTE ACUZATII.
Alt post nu mai fac, ca vb degeaba.

0 0

Back to top
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]

(since 24-09-2019 18:10)

Votes: 1145

Post Posted: 24-11-2014, 16:50:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:

Am zis asta pentru ca am vazut ca el a facut cererile dns.War5,6,7.

0 0

Back to top
GuarD.

[Want a drug?]

(since 17-08-2015 12:28)

Votes: 96

Post Posted: 24-11-2014, 18:23:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane bulina albastra cand o primesc?

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 24-11-2014, 23:39:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
5. ^Avioane^ eu zic, ca xItalinanu ar trebuii dat afara ca el face oamenii sa vina la el + zicea sa ii dau Reinstall lui Drogatu.

Dovezi?

0 0

Back to top
Pedobear

[Jb.Freakz.Ro]

Post Posted: 24-11-2014, 23:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Code:

Dovezi?

On: E pe mess, dar mai mult cu el am Vorbit la telefon.... Pacat ca nu am inregistrat, oricum il mai fac sa zica o data -

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 29-11-2014, 00:58:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
@ Takaz
//Rezolvat.
@ xItalianu
//Serverul nu mai exista in comunitate.
@ BoGdanCoFcd
Pe GT la dr.freakz.ro ai reclama, rezolva. // A anuntat ca rezolva.
//Serverul este offline de doua zile, reclama tot acolo, am primit PM-ul tau, dar nu ajuta prea mult.
Am scos GT-ul din lista cu informatii, iti mai ofer termen pana duminica sa rezolvi.
@ ZyK / GuarD.
//Rezolvat.
@ BoGdanCoFcd
Serverul fury.freakz.ro are alt nume pe GT, rezolva. // A anuntat ca rezolva.
//Rezolvat.
@ Pato
Serverul bp.freakz.ro este de 3 zile cazut, rezolva. // A anuntat ca o rezolva luni.
//In curs
@ Nelutzu / Sk!NN3r.
//Problema nerezolvata, server scos din comunitate. + warns.
@ kalwin
//Rezolvat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 11 December 2019 17:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 153, 154, 155  Next    

The time now is 14-12-2024, 00:24:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x