User
Pass
2FA
 
 

Donald Trump declarã rãzboi mass-mediei americane!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message407
Blade22

[:::Zmp.freakz.ro:::']



Status: Offline
(since 30-03-2020 13:16)
Joined: 27 Jun 2014
Posts: 11135, Topics: 668
Location: Romania,Arad

Reputation: 54.2
Votes: 637

         
Post Posted: 23-01-2017, 10:09:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Casa Albã promite cã se va lupta cu instituþiile mass media din cauza unor atacuri injuste, un consilier apropiat al noului preºedinte american declarând cã administraþia Trump a prezentat "dovezi alternative" pentru a contracara estimãrile privind prezenþa scãzutã a mulþimii la inaugurarea de vineri, 20 ianuarie, relateazã Reuters.

În prima sa zi de mandat, Trump a declarat cã are "un rãzboi în curs" cu organizaþiile mass-media ºi a acuzat jurnaliºtii cã au subestimat numãrul oamenilor prezenþi la ceremonia de învestiturã.

"Problema nu este prezenþa oamenilor. Problema e reprezentatã de atacurile ºi încercãrile de a deligitimiza preºedintele într-o singurã zi. ªi nu vom sta degeaba sã încasãm acest lucru”, a declarat ºeful personalului de la Casa Albã, Reince Priebus said pentru "Fox News Sunday."

Divergenþele cu jurnaliºtii au dominat primul weekend din mandatul lui Trump, eclipzând dezbaterile asupra politicilor sale ºi chestiunilor privind cabinetul sãu.

Aceasta a fost ºi întâia temã a primei vizite a lui Trump la CIA, dar ºi la primul briefing al secretarului de presã, precum ºi în primele apariþii ale oficialilor din noua administraþie în talk show-urile de duminicã.

Împreunã, au clarificat faptul cã administraþia Trump va continua sã-ºi menþinã poziþia agresivã în privinþa organizaþiilor de ºtiri care vizeazã subiecte legate de noul preºedinte.

"Vom riposta cu toatã forþa zilnic ºi de douã ori duminicã", a declarat Priebus.

Acesta a repetat afirmaþiile secretarului de presã de la Casa Albã, Sean Spice, conform cãrora cã mass media aar fi manipulat fotografii ale National Mall ca mulþimile de vineri sã parã mai restrânse decât erau de fapt.

Fotografiile înfãþiºau faptul cã mulþimea a fost semnificativ mai restrânsã decât la momentul în care Barack Obama a fost învestit ca preºedinte în 2009.

Declaraþiile categorice ale lui Spencer cã "aceasta a fost cel mai numeros public care a participat vreodatã la o inaugurare" au fost serios pusã la îndoialã în presã ºi pe reþelele de socializare.



Casuta vocala @Blade
FREE
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 20-04-2024, 16:22:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x