Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Echipele din Liga 1 au cerut eliminarea programului de licențiere!
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
Shop Catalin
[Banned user]
Status: Offline
(since 05-05-2017 13:23)
,
Topics: 12
Posted: 05-05-2017, 15:20:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
FRF a lansat, joi, brandurile pentru Liga 2 și Liga 3, care au fost votate în unanimitate de membrii forului de la Casa Fotbalului, în încercarea de a crește popularitatea eșaloanelor inferioare printre iubitorii sportului rege din România.
Una dintre cele mai importante mãsuri care vor fi luate pe viitor este premierea echipelor care câștigã Liga 2 și Liga 3, dupã un model asemãnãtor cu cel din Anglia, acolo unde campioana din Championship este rãsplãtitã consistent. "Vom fi acolo, împreunã cu suporterii", anunțã Rãzvan Burleanu.
De asemenea, președintele FRF a precizat și cã se încearcã emiterea unei ordonanțe de urgențã pentru ca echipele din Liga 2 sã aibã parte de facilitãți fiscale.
În același timp, Burleanu a anunțat cã echipele din Liga 1 au cerut eliminare programului de licențiere, însã fãrã succes. În schimb, cluburile din Liga 2 au cerut pãstrarea sistemului pentru eșalonul lor, considerându-l necesar în continuare.
"Prima fazã a proiectului - contextul fotbalistic. Am elaborat mai multe idei și am ajuns la aceste branduri (Liga 2 și Liga 3). Aceste noi povești trebuiau sã se bucure de susținerea cluburilor, care au lucrat împreunã cu colegii mei. S-a votat în unanimitate susținerea brandurilor. Avem nevoie de o nouã identitate. Strategia noastrã este foarte apreciatã la nivel de UEFA, iar rezultate sunt remarcabile. Am demarat proiectul Cupa României, un nou brand. Liga 1 de ***sal se bucurã de susținerea unei mari companii din piațã. Am dezvoltat proiecte în mod gradual. Vom celebra toate echipele campioane din liga a doua și liga a treia. Vom fi acolo, împreunã cu suporterii", a declarat Rãzvan Burleanu, în cadrul conferinței de presã de joi.
"Vrem sa creștem importanța acestor doua competiții, înțelegând toate provocãrile pe care le avem în fațã. Cei mai mulți jucãtori exponențiali din fotbalul românesc s-au consacrat la nivelul eșalonului secund. Fie cã vorbim de Dorinel Munteanu, Rednic, Dudu Georgescu sau Boloni. Mã refer și la jucãtorii de azi: Tãtãrușanu, Hoban, Stanciu, Chipciu și lista poate continuã. Liga a doua este o sursã permanentã de selecție", a adãugat președintele Federației Române de Fotbal.
"Cluburile noastre trebuie sã investeascã în Academii. Reprezintã o investiție în relația cu suporterii, cu comunitatea. Echipele de Liga 1 au vrut sã elimine sistemul de licențiere și au solicitat asta. Cei de la Liga 2 l-au considerat necesar", a mai spus Rãzvan Burleanu.
[/img]
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 13-12-2024, 09:28:09