User
Pass
2FA
 
 

End Of An Era - FIFA 07 & A New Beginning - FIFA Online 3

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message518
R3dBuLL
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 17-12-2018 22:08)
Joined: 28 Mar 2014
Posts: 5334, Topics: 554
Location: Romania

Reputation: 257.8
Votes: 364

     
Post Posted: 29-07-2017, 17:20:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Pentru ca au trecut aproape 11 ani de la lansarea acestui joc nostalgic in care cel mai probabil unii dintre participantii nostri si-au rupt nervii in doua, au spart tastaturi/mouse-uri/monitoare, au dat pumni in unitate cand isi luau gol de la jumatea terenului sau cand portarul isi lua un gol de toata jena, cand adversarul folosea Q+W in propria jumatate si ieseam din joc imediat,cand ne bucuram nespus de mult la victoria impotriva unei "legende" a acestui joc pe forum prin pur noroc, a venit timpul sa spunem "Ramas bun!" acestui joc si sa trecem la ceva mai mult,mai bine spus la FIFA Online 3.


Nu stiu daca o sa va surada ideea sau nu, dar jocul mi-a creeat o impresie foarte buna, mai ales ca este FREE, deci nu mai e nevoie sa il downloadam de pe diferite surse care pot contine virusi.

Mai multe detalii despre FIFA Online 3:
Se poate juca foarte usor pe platforma Garena, deci nu va mai fi nevoie de GameRanger, o platforma cam invechita dupa parerea mea. Jocul se poate instala foarte usor de pe site-ul oficial. Are un gameplay foarte decent si o grafica precum FIFA 14-15, iar conceptul jocului este unul nou si destul de fun,si anume iti faci tu echipa. Cumperi orice jucator de pe Market, jucatorii avand mai multe versiuni, anume cum era din 2007 pana in 2016.

Va urma sa fac un nou regulament pentru acest joc, incerc sa aduc playeri noi dar este foarte greu fara ajutorul vostru, incepem noi competitii in forta.

Stay tunned !



2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-04-2024, 04:10:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x