User
Pass
2FA

Free mind
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10770
Durs
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 29-11-2011, 19:35:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

csmn31 wrote:
Salut! Sunt in guild de ceva vreme(nu de multa) si nu am putut sa nu remarc faptul ca avem din ce in ce mai putini oameni pentru raiduri si nu numai,iar o parte din membrii sunt rogue cu best heal items doar ca sunt epics.Asa ca vin cu propunerea sa fie o persoana care sa se ocupe in special de recrutare,si o recrutare atenta.Pe langa requesturile care se primesc pe forum si care nu dovedesc aproape nimic se poate realiza o recrutare ingame mult mai exacta.Anyway thats my point.Poate asa o sa ajungem sa nu mai facem raiduri de 25 cu global.Respect

indeed,am sa ma ocup de asta.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Jag

[Creep]

(since 02-05-2020 20:18)

Votes: 18

Post Posted: 29-01-2012, 17:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ma promovati pe mine o sa promovati si guilda HUGE...peace
0 0

Back to top
Pretiosu

[A**hole]

(since 07-10-2014 19:01)

Votes: 6

Post Posted: 31-01-2012, 12:51:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu propun sa aduci inapoi eventurile din weekends, mi-e dor de hide&seek, brutal pvp events. Would be fun tbh.

0 0

Back to top
krummy

[King Of Hell]

(since 16-03-2020 17:30)

Votes: 24

Post Posted: 31-01-2012, 15:08:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Event : Be awesome like Jag's " AWESOMENESS " . Reward title : Name < awesome like Jag >

All I need is a Gun with NO Bullets , some BULLETS and a *** ROCK CD.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-03-2012, 20:45:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

astept mai multe idei despre imbunatatirea acestei guilde. propuneri, update-uri, imaginatie (fara sarcasm).

0 0

Back to top
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 01-03-2012, 23:51:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

durse cand facem un 2 vs 2 sau un 3 vs 3 numai astia din guild nu ii neaparat cu premii consistente daca vrei o sa te ajut la premii gen gold trinket darkmoon card...
0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 01-03-2012, 23:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That wrote:
durse cand facem un 2 vs 2 sau un 3 vs 3 numai astia din guild nu ii neaparat cu premii consistente daca vrei o sa te ajut la premii gen gold trinket darkmoon card...

Ca sa ce? Sa castige Durs cu Crysiss? Okei, sa faca, dupa ce intra Azwraithz si cu Fairr in guilda da -. Ar fi buna ideea, dar sa fi fost echilibrate oleaca echipele nu 1-2 teamuri op si restu randomi si e clar cine castiga...

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 02-03-2012, 01:59:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FAza ar fi ceva de fun mai castiga lumea un dkp cinstit ca sincer sa iti zic eu vad ca jum de guilda e plictisita de pve si ca sa fii o guilda f buna trebuie sa fii in top si in pve ceea ce huge e number one si la pvp unde mai lasa oleak de dorit oricum nsuh dc te plangi daca e un event micut nu o sa castige warix/cryssis in viata lor doar daca ameninta durs lumea cu guild kick -)
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-03-2012, 08:03:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hetealx wrote:
That wrote:

Ca sa ce? Sa castige Durs cu Crysiss? Okei, sa faca, dupa ce intra Azwraithz si cu Fairr in guilda da -. Ar fi buna ideea, dar sa fi fost echilibrate oleaca echipele nu 1-2 teamuri op si restu randomi si e clar cine castiga...

voi chiar nu intelegeti ca acest topic nu e pentru dezbateri, ci doar pentru idei(daca vreti sa dezbateti o idee aveti alt topic). Next time fac report

That wrote:
FAza ar fi ceva de fun mai castiga lumea un dkp cinstit ca sincer sa iti zic eu vad ca jum de guilda e plictisita de pve si ca sa fii o guilda f buna trebuie sa fii in top si in pve ceea ce huge e number one si la pvp unde mai lasa oleak de dorit oricum nsuh dc te plangi daca e un event micut nu o sa castige warix/cryssis in viata lor doar daca ameninta durs lumea cu guild kick -)

that, am inteles un event pvp 2s, sau 3s. Next

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 02-03-2012, 21:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Durs am o idee geniala. That mi-a dat-o. Ma rugase sa ii scriu o poezie, sau imn. Eu pot sa-ti fac un text pentru un anume imn al guildei, pot gasit rime si altele ca le am pe sectorul asta -, tu pui un mix pe fundal, dupa care cautam in guilda pe cineva care poate sa o cante. Exact ca imnul celor de la Divide&Conquer. Ce zici?

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
Mumba

[Creep]

(since 22-07-2021 07:07)

Votes: 18

Post Posted: 02-03-2012, 22:25:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu propun sa se faca grupe de 10 man raid.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 02-03-2012, 23:30:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hetealx wrote:
Durs am o idee geniala. That mi-a dat-o. Ma rugase sa ii scriu o poezie, sau imn. Eu pot sa-ti fac un text pentru un anume imn al guildei, pot gasit rime si altele ca le am pe sectorul asta -, tu pui un mix pe fundal, dupa care cautam in guilda pe cineva care poate sa o cante. Exact ca imnul celor de la Divide&Conquer. Ce zici?

nu.Next

0 0

Back to top
krummy

[King Of Hell]

(since 16-03-2020 17:30)

Votes: 24

Post Posted: 02-03-2012, 23:49:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hetealx wrote:

D&C de pe genesis ? sau evo ?

All I need is a Gun with NO Bullets , some BULLETS and a *** ROCK CD.

0 0

Back to top
Atzone

[Mentally Stable]

(since 27-03-2022 16:22)

Votes: 11

Post Posted: 06-03-2012, 23:22:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mumba wrote:

+1

Dupa cum bine stiti de cateva zile va distrez, sau plictisesc cu intrebari tip trivia din cultura generala dar si din wow. chiar azi am testat noul trivia cu intrebari numai din wow care a facut senzatie.
Din propria initiativa as vrea sa fac un "event" din asta, iar daca ma descurc financiar sa fie chiar saptamanal. premiile or sa fie maricele zic eu.
ca baza am cateva idei, propuneri si reguli care nu sunt batute in cuie, vor fi discutate, schimbate, sau adaptate astfel incat toata lumea sa fie multumita si sa nu iasa discutii.
* se va tine pe trivia bot, care va tine scorul corect.
* intrebarile or sa fie atat din cultura generala cat si din wow
* o sa incerc sa aleg intrebari de nivel mediu si avansat.
* toate intrebarile vor fi in ROMANA. si aici sper sa imi sara in ajutor unu din voi, pentru ca e foarte mult de tradus. multa munca, engleza stiu.
* toata guilda are voie sa participe, INSA premiile in golzi le vor primi doar cei de la un anumit rank in jos (ramane sa stabilesc)
* timpul va fi probabil de 30 sau 60 de minute
* eventul va fi ori pe guild chat (aici o sa am nevoie de gm/second gm pentru a da mute celor care...) ori party unde eu voi fi leader.
* avand in vedere ca "trivia event" nu este sponsorizat,ci este in totalitate suportat de mine, premiile vor fi locul 1 = 200k gold, locul 2 = 130k,
locul 3 = 90k locul 4 = 50k, locul 5 = 30k

Ideea eventului imi apartine in totalitate. premiile sunt suportate de mine in totalitate. daca se va mai implica cineva in proiect va fi mentionat.
Astept aprobarea sau respingerea lui.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-03-2012, 09:07:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atzone wrote:
Mumba wrote:

+1

Dupa cum bine stiti de cateva zile va distrez, sau plictisesc cu intrebari tip trivia din cultura generala dar si din wow. chiar azi am testat noul trivia cu intrebari numai din wow care a facut senzatie.
Din propria initiativa as vrea sa fac un "event" din asta, iar daca ma descurc financiar sa fie chiar saptamanal. premiile or sa fie maricele zic eu.
ca baza am cateva idei, propuneri si reguli care nu sunt batute in cuie, vor fi discutate, schimbate, sau adaptate astfel incat toata lumea sa fie multumita si sa nu iasa discutii.
* se va tine pe trivia bot, care va tine scorul corect.
* intrebarile or sa fie atat din cultura generala cat si din wow
* o sa incerc sa aleg intrebari de nivel mediu si avansat.
* toate intrebarile vor fi in ROMANA. si aici sper sa imi sara in ajutor unu din voi, pentru ca e foarte mult de tradus. multa munca, engleza stiu.
* toata guilda are voie sa participe, INSA premiile in golzi le vor primi doar cei de la un anumit rank in jos (ramane sa stabilesc)
* timpul va fi probabil de 30 sau 60 de minute
* eventul va fi ori pe guild chat (aici o sa am nevoie de gm/second gm pentru a da mute celor care...) ori party unde eu voi fi leader.
* avand in vedere ca "trivia event" nu este sponsorizat,ci este in totalitate suportat de mine, premiile vor fi locul 1 = 200k gold, locul 2 = 130k,
locul 3 = 90k locul 4 = 50k, locul 5 = 30k

Ideea eventului imi apartine in totalitate. premiile sunt suportate de mine in totalitate. daca se va mai implica cineva in proiect va fi mentionat.
Astept aprobarea sau respingerea lui.

daca iti merge treaba asta cu trivia, astfel incat sa fie un event organizat si nu un spam pe guild, ve-i fi sponsorizat si din partea guildei.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 19-07-2025, 12:59:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password