User
Pass
2FA
 
 

[WOTLK] Druid Resto PvP
Go to page 1, 2  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message22724
Setemotion

[Been Cursed]



Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 6852, Topics: 370
Location: Germany

Reputation: -239.6
Votes: 246

   
Post Posted: 18-03-2011, 18:33:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Ce ar trebui sa stiti.


Probabil ai jucat cateva arene pana ai ajuns la un moment dat unde simti ca esti blocat. Poate fi gearul de vina, dar in majoritatea cazurilor nu este, gearul este de vina doar cand joci la potentialul tau maxim. La inceput vei realiza ca iti poti imbunatati gameplayul ORICAND, chiar si cand esti in top.
Daca inca esti de parere ca gearul este problema, intreaba-te de ce alti playeri cu gear mult mai bun ca al tau sunt blocati la acelasi rating. De ce nu joaca la un rating mai mare?
Daca accepti aceasta regula si esti dispus sa iti imbunatatesti gameplayul, atunci esti pregatit sa intri in Arena.

Parteneri si posibile Comp-uri


Ca resto druid poti juca foarte multe comp-uri care sunt viabile, dar totusi exista niste diferente. Nu ar trebui sa cauti parteneri pentru comp-ul X sau comp-ul Z. Ar trebui sa cauti PvP-eri buni, dupa care sa te intrebi: Cu care as putea juca mai bine?. Adu' player-ul, orice combo este bun daca este jucat cum trebuie -.
Comp-ul este important, dar probabil nu vei ajunge departe daca te concentrezi doar pe comp-ul tau. Un player newb va fi newb in orice comp. Unele comp-uri il vor cara la un rating mai mare, dar asta nu il va ajuta cu nimic.
Ar mai putea fi comp-uri care nu se potrivesc stilului tau de joc. De exemplu un priest de pe Retail care a obtinut R1 cu Resto shaman, Disc priest si mage nu putea juca arhi-cunoscutul RMP. Vei vedea ce poti juca si ce nu poti, nu vei afla asta din niciun guide.
Pentru a avea o idee despre ce comp-uri poti folosi ca Resto druid voi pune o lista cu comp-urile viabile(ordonate de la cel mai puternic la cel mai slab, dar aceasta este doar o opinie personala).

3v3
  1. LSD (Destro / Affliction Lock, Elemental Shaman, Resto Druid) - cel mai bun comp din seria 'wizzardcleave' si unul din cele mai puternice, daca nu chiar cel mai puternic.
  2. WLD (Warrior, Affliction Lock, Resto Druid) - un comp foarte balansat, este puternic si a fost foarte popular in TBC. Acum este si mai puternic, parerea mea.
  3. MLD (FrostMage, Affliction Lock, Resto Druid) - acesta este tot un 'wizzardcleave'-comp. Vei castiga meciurile cu un CC coordonat si ceva burst. Un comp puternic si distractiv!
  4. Shadowcleave (Affliction Lock, Deathknight, Resto Druid) - Un comp balansat la fel ca WLD. Ai foarte multe cooldownuri defensive si poti controla jocul. Un comp foarte distractiv.
  5. RLD, RSD si 'Frostcleave' (Shadowdance Rogue, Affliction Lock, Druid / Rogue, Melee Shaman, Resto Druid and Deathknight, FrostMage, Druid) - aceste comp-uri sunt unele din cele mai slabe pentru un resto druid, parerea mea. Sunt inca viabile si destul de puternice dar probabil iti va lua ceva mai mult timp pana te vei obisnui cu comp-ul.

2v2

Desigur mai sunt si altele, dac eu le-am mentionat doar pe cele mai viabile.
tine minte: adu' player-ul, nu clasa!



Iti sugerez sa ai: 120Hit, 80 spell penetration si in jur de 1.2k resilience, atata timp cat menti 3200 spellpower, 27k HP si 21k Mana. Acest gear-setup este aproape perfect si ar trebui sa fie modelul tau dar va dura ceva timp pana vei ajunge la statsurile acestea(sau ceva de genul!).
Pentru inceput ar trebui sa iei tot setul pvp(S8) si pvp offparts-urile, dupa aceasta iti poti completa gearul cu iteme PvE.
Cauta un grup de Icc25 si incearca sa faci rost de Bauble of True Blood
Sau TotC25 pentru Solace of the Fallen
Daca nu poti face rost de unul dintre acestea cumpara Purified Lunar Dust pe 60 EoF.
Aceste trinkete sunt gamebreaking.
Cat sunteti in Icc25 nu uita ca ai nevoie si de Professor's Bloodied Smock(daca nu ai noroc la drop poti lua Circle of Ossus pe 60 EoF) si Marrowgar's Frigid Eye
Acum ar trebui sa iti craftezi Blessed Cenarion Boots si sa farmezi reputatie pentru Ringul de la Ashen Verdict.
Weapons: Arena-haste-dagger(T1/T2 version) si Arena-haste-offhand.
Tip:
Code:
Ar trebui sa cumperi si Arena-spell penetration-offhand pentru meciurile contra mages

Cat despre Idol, fara nicio indoiala cumpara Idol of the Bloack Willow pe 30 EoF.
Cand vei avea totul din aceasta lista gearul tau va fi perfect.




Meta: Insightful Earthsiege Diamond

Daca esti jewelcrafter foloseste un scoket cu 43 spell penetration si pune enchantul cu +35 spell pen pe cloak.
Red/Blue: Runed Cardinal Ruby
Yellow: Reckless Ametrine, daca duci lipsa de hit Veiled Ametrine sau daca duci lipsa de resilience Durable Ametrine

Daca esti "inginer", foloseste 3x +25 spell penetration pe sloturile albastre, pune 27 spell power pe cloak si pyro-rocket pe gloves. Foloseste socketul albastru de pe gloves pentru +23 spell power.
Red: Runed Cardinal Ruby
Yellow: Reckless Ametrine, daca duci lipsa de hit Veiled Ametrine sau daca duci lipsa de resilience Durable Ametrine

Pentru orice alta profesie iti sugerez sa faci socketingul dupa statsurile lipsa.
Red ALWAYS: Runed Cardinal Ruby
Yellow ALWAYS: Reckless Ametrine, daca duci lipsa de hit Veiled Ametrine sau daca duci lipsa de resilience Durable Ametrine




Head: Arcanum of Dominance
Shoulders: Inscription of Dominance
Cloak: Enchant Cloak - Spell Piercing (wowhead link) , daca esti "inginer" -> spellpower
Chest: Enchant Chest - Powerful Stats (wowhead link) / Enchant Chest - Exceptional Resilience (wowhead link)
Bracers: Enchant Bracers - Superior Spellpower (wowhead link) , daca esti leatherworker -> spellpower
Hands: Enchant Gloves - Exceptional Spellpower (wowhead link) , daca esti "inginer" -> pyro-rocket
Legs: Sapphire Spellthread
Boots: Enchant Boots - Tuskarr's Vitality (wowhead link)
Rings: daca esti enchanter -> spellpower.
Weapon: Enchant Weapon - Mighty Spellpower (wowhead link)



2s: Click!
3s: Click!



  • Glyph of Swiftmend
  • Glyph of Rapid Rejuvenation
  • Glyph of Barskin




  • Glyph of Dash
  • Glyph of the Wild
  • Glyph of Thorns



Addons

Unit frames: Shadowed Unit Frames
Combat-Text: Scrolling Combat Text
Bars: Bartender 4
Arena frames: Gladius
Cooldowncount: ForteXorcist
Cast bar: Quartz



Macros

Self-Innervate
Code:
 /cast [@player] Innervate

Set Focus
Code:
 /focus

Focus Cyclone
Code:
 /cast [@focus] Cyclone

Focus Roots
Code:
 /cast [@focus] Entangling Roots

Focus Hibernate
Code:
  /cast [@focus] Hibernate

All-In-One Faerie Fire
Code:
 #show Faerie Fire
/cast [nostance] Faerie Fire
/cast [stance:4] Faerie Fire
/cast [stance:5] Faerie Fire; Faerie Fire (Feral)()

Spam-Dispell
Code:
#showtooltip Abolish Poison
/castsequence reset=3/target Abolish Poison, Cure poison, Cure poison, Cure poison, Cure poison



Step into Arena


Comunicarea
Skype: Get Skype - Download for free
TS³: TeamSpeak - Downloads

Comunicarea cu partenerii tai de arene este, probabil, cel mai important lucru. Nu poti fii atent la tot ce se intampla intr'o arena. Partenerii trebuie sa-ti spuna, trebuie sa-ti zica strategia, trebuie sa coordoneze switch-urile si de asemenea trebuie sa stie cand sa-si foloseasca CD-urile defensive, cand sa joace defensiv s.a.m.d .. Vorbeste in permanenta cu partenerii tai de arene. Spune-le fiecare detaliu gen "Am folosit insigna/trinket-ul/medalionul".. " Innervate te rog" , "Poti da fear pe shaman?", "Ma duc sa beau, tine-i pe loc!" .
Acelasi lucru se aplica si tacticilor... probabil ai o tactica fixa impotriva combo-ului X dar o sa ajungi la un punct in care tactica ta nu o sa functioneze de fiecare data la prima incercare. O sa fii nevoit sa faci o multime de siwtch-uri, o sa fii nevoit sa resetezi un meci de arena si astfel e nevoie sa vorbesti. Partenerul tau ar trebui sa spuna cand e momentul potrivit pentru switch. Noi, de exemplu, jucam "Shadowcleave" ( DK + Affliction Warlock + Druid) si actiunea se desfasoara astfel : LOCK: " Bun, druid-ul este DoT'ed, poti sa-i dai DG & Strangulate ?" DK: "DEATHGRIP" DRUID: "Ma duc sa-i dau bash indata ce i se duce Strangulate-u! Lock, da-i deathcoil daca foloseste trinket-ul !". Aceasi regula este valabila si pentru tacticile defensive ... Daca pici contra unui Wizzardcleave si vezi ca nu faci fata cu heal-ul sau esti tinut in cc, spune cu voce tare:" Am fear !" , "Da-i Bloodlust/Heroism", sariti jos, duceti-va in spatele pillar-ului" . Cel mai rau lucru care se poate intampla este acela ca nu vorbiti. Pe bune.

Comunicarea dupa meci
Indiferent daca ai castigat sau nu meciul . Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti ar fi : ce poti face ca TU si PARTENERII TAI sa va imbunatatiti stilul de joc, acesta ar trebui sa fie primul gand .Daca te gandesti la ceva concret, spune-le partenerilor tai si vorbiti despre acel punct de vedere.
Daca ati pierdut un meci, nu face nerdrage. O sa inveti din el. Ar trebui sa reflectezi asupra meciului, si sa realizezi ce a mers prost, ca sa poti evita alte infrangeri in viitor. Spune-le partenerilor tai lucruri de genul: "Nu mai juca asa ofensiv cat este Bloodlust/Heroism activ, incearca sa faci un joc defensiv, iar daca picam in Blade's Edge, sa sarim jos " "apropo: ar trebui sa facem switch mai des pe pet-ul lock-ului, deoarece putem da jos lock-ul mai usor dupa.Presupun ca lock-ul este un target mult mai accesibil decat druid-ul, daca nu putem face un switch perfect."

Analiza meciului
Ar trebui sa ai intotdeauna o analiza completa despre meci. Trebuie sa vezi daca daca adversarul bea, trebuie sa vezi cand lock-ul tau ia fear, trebuie sa stii unde se afla partenerii tai. Iti sugerez sa setezi raid target icon pe fiecare dintre partenerii tai. Folosindu-le, vor deveni foarte la-ndemana. Nu doar pentru tine. Partenerii tai te pot vedea de asemenea cu usurinta prin pillare.
De asemenea: Pune FOCUS pe celalalt CC'er.

Pozitionarea
Pozitionarea este, dupa comunicare, cel mai important lucru pentru tine. Daca stai in "camp deschis" ca un idiot, cel mai probabil vei muri intr-un Gcd impotriva unui "Wizzcleave" sau vei sta toata arena intr-un Chain cc, timp in care parteneri tai vor muri.

Healing
Nu suntem in PvE, deci nu iti pot spune ceva de genul "3x Lifebloom + rejuv pe offtank, 3x lifebloom + rejuv + regrowth pe maintank". Vei fi CC'ed sau HoTs-urile tale vor fi purged/dispeled si cateodata nu vei avea timp sa le pui pe toate doarece nu este un encounter static. Trebuie sa joci cu LoS, terbuie sa opresti pe cineva sa nu bea etc. Tot ce iti pot da aici sunt niste sfaturi.
  • Nu folosi Swiftmend pe un target care este afectat de Wound poison. Incearca sa il salvezi daca ai timp, CC rogue si dai dispel la posion sau doar incearca sa dai doar cleanse si folosestel in fractiunea de secunda cand targetul nu este afectat de wound poison. Dar nu iti lasa partenerul sa moara, dupa care sa spui "imi pare rau, nu am putut sa iti dau swiftmend deoarece aveai poison pe tine". Aceasi chestie merge si versus warrior. Daca partenerul tau nu este violat de 2 melee sau ceva de genul incearca sa folosesti roots/cyclone pe warrior si sa ii dai swiftmend atunci cand debufful de la mortal strike expira.
  • Lifebloom > Rejuvenation! Cand nu trebuie sa ii umpli hpul partenerului cu swiftmend, aplica Lifebloom inaintea rejuvenationului. Cateodata vei aplica 2x Lifebloom inaintea Rejuvenationului. Te vei obisnui cu timpul.
  • Purge este blestemul nostru. Nimic nu este mai frustrant decat sa vezi alt healer ca spameaza purge iar HoTs-urile tale sunt scoase; in plus tu nu poti face nimic in privinta asta. Incearca sa aplici rejuvenation pe targetul tau dupa care imediat sa castezi Swiftmend. Asta nu va merge asa bine daca shamanul spameaza purge cu heroism up, deoarece este cu 0,5s mai rapid ca tine(la gcd ma refer). Aplica cate un Lifebloom intre rejuvenationuri. Daca ii va da purge la Lifebloom, targetul tau va primi un mic heal iar tu vei primi ceva mana inapoi. Sansele sa poti da Swiftmend asa sunt dublate. Daca nu mai poti face fata folosesteti Spellul instant in combinatie cu Regrowth sau doar Regrowth! Regrowth este un spell pe care il folosesti rar in mod normal dar versus spampurgers este o adevarata mina de aur! Daca castezi regrowth, targetul tau primeste heal, HoT-ul este mai mult ca sigur purged iar tu nu ai gcd, deoarece gcd-ul sa dus odata cu castul regrowthului, si poti folosi instant swiftmend inainte ca shamanul/priestul sa iti scoata HoT-urile.
  • Gandestete ce este mai important. Healul tau instant sau PvP-Trinketul. Impotriva unor Compuri chiar trebuie sa luati o decizie. Impotriva Wizzcleaveurilor cel mai bine este sa pastrati insigna. De exemplu primesti death coil, iar dupa aceea silence; in cazul acesta fara insigna esti mort, iar healul tau instant ramane nefolosit. Asa ai putea folosi trinketul la deathcoil, dupa care folosesti barkskin si fugi dupa un pillar.
  • Prehot, prehot, prehot - Prehottingul este cel mai importat lucru atunci cand dai heal. Nu ai un "oh-shit-button" ca priestul unde doar pui shieldul pe cineva dupa care ii dai heal in timp ce acesta absoarbe damageul. Trebuie sa anticipezi switchurile. Ar trebui sa ai tot timpul macar un rejuvenation pe tine, si sa fi tot timplu gata sa reactionezi la switchurile pe parteneri tai. Daca ai 2xLifebloom & Rejuvenation pe partenerul tau, inainte ca un melee sa faca switch pe el, esti clar in avantaj.
  • CC>Heal? Da, cateodata daca nu chiar tot timpul asa este, 6-9 Secunde de cyclone pe un Hunter opreste mai mult damage decat ai fi putut tu healui. Nu doar asta. Partenerul tau poate face LoS la ultimele secunde de MS-shot, pentru a nu primi refresh la debuff. Pentru RMP este valabila aceasi chestie. Daca nu focusezi mageul, dai cc pana nu mai stie pe ce lume traieste. Ar trebui tot timpul sa folosesti Cyclone/root pe targetul pe care nu il focusezi pentru a opri damageul si pe healeri daca sunteti aproape de un kill.


Fakecasting
outplay or be outplayed
In WotLK probabil vei muri de fiecare data cand primesti un interupt full. Deci in concluzie nu trebuie sa iei niciun Counter!
In aceste 8 secunde fiecare HoT de pe fiecare partener este se duce, iar daca ei sunt "focused" pe tine nu poti face nimic altceva decat sa iti privesti moartea -.
Pentru a preveni asta este o "mecanica" numita Fake casting. Probabil ai auzit de ea. Tot ce trebuie sa faci este sa fraieresti oponentul sa foloseasca counterul pe tine(castezi pana la 50% vs newbs/ 75% vs experienced players, dupa care intrerupi castul; move/jump/stopcasting macro... cel mai indicat este sa te misti -)
Tine minte: nu fiecare interupt este asemanator cu mind freeze/kick etc, si deasemenea trebuie sa faci FAKECAST si la SPELLREFLECT. Nu iti pierde timpul incercand sa faci Fake cast la shock. Daca iei un shock pe cast pierzi o secunda. In schimb daca stai acolo si incerci sa faci fake pentru aproximativ 3 secunde, esti terminat. Dar asta conteaza doar cand ai ca adversar shaman.


Tips&Tricks

  • Turn 'SECURE ABILITY TOGGLE' in Meniu - Interface (-> ActionBars) OFF
    Asta iti va permite sa iesi din forma curenta fara gcd, pentru a iesi din frost nova de exemplu pentru a preveni un deep freeze
  • Nu are importanta ce comp joci, teamul tau are nevoie de cc. Nu esti paladin sa stai si sa spamezi heal. Nu, tu trebuie sa folosesti spellurile de CC pe healer pentru a obtine un kill sau pe Dps pentru a salva vieti.
  • Niciodata nu folosi Cyclone sau Root de mai mult de 2 ori, decat daca incerci sa obti un kill in acel moment. Foloseste Cycloneul pe warrior pentru 6 secunde/3 secunde dupa care foloseste Root. Nu casta a 3-a oara Cyclone. Vei da un DR de 15secunde pentru 1.5sec mai mult cc, dar 18secunde de DR=Diminishing Return=>Diminishing returns - WoWWiki
  • Cunoasteti DR-urile tele si pe cele ale partenerului. Nu da niciodata Warstomp/Bash inaintea unui rogue, deoarece stunul acestuia dureaza mai mult(5s)
  • Tot timpul asigurate ca ai destula apa pentru arene in baguri.
  • Cyclone pe kill target poate fi AUR. Da, ai citit bine. Cyclone poate fi folosit si pentru Kill deasemenea, dar trebuie sa sti ce faci. Cyclone face targetul tau sa devina imun la orice(inclusiv heal). Nu salva targetul cu Cyclone, incearca sa il omori. De exemplu: Targetul tau este in mijlocul arenei(Nagrand) cu Rejuv(4 secunde ramase) si 2xLifebloom(2 secunde ramase). Daca ii dai cyclone acum, el va ramane in mijlocul arenei fara niciun HoT pe el. Daca joci cu o clasa care are silence, ii poti da "omorul" acum -. Aceasi chestie este buna si in situati de genul : "oh warriorul a folosit Shield wall". Daca ii dai cyclone acum el va ramane low hp, iar defensive cd-ul sau va expira, si va fi vulnerabil.
  • Folosesteti Innervateul cand esti la 50%(aproximativ) Mana level. Nu folosi innervateul prea tarziu! Din Season6 innervateul are cdul redus la 3 minute, iar daca il folosesti mai devreme il vei mai putea folosi de 2 sau poate chiar mai multe ori.
  • Daca esti Nelf protejeazati Innervateul cu Shadowmeld!. Poti primi foarte usor purge/dispel la buffuri foarte usor. In plus nu consumi mana pentru self-protect buffs.
  • Pentru Nelfi iar. Puteti folosi Shadowmeld pentru a reseta focusul oponentului. Ceva gen Vanishul rogueului. Daca vezi de exemplu un deathcoil(wlock spell) incearca sa folosesti shadowmeldul imediat. Desigur, Shadowmeldul poate fi folosit si pe post de "OH-SHIT-BUTTON"!
  • Daca ai un proc de Clearcast folosestel pe Lifebloom pentru a primi ceva mana inapoi -



Video!

Shadowcleave vs. RLS (@ATR)
YouTube - Shadowcleave vs RLS on ATR


Credits:


Setemotion/Belakor


Source:

Mmochampion.com/ArenaJunkies.com


Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies


Last edited by Setemotion on 19-03-2011, 11:17:38; edited 11 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]



Status: Offline
(online 1 week ago)
Joined: 11 Feb 2010
Posts: 20869, Topics: 690
Location: ~Romania

Reputation: 8983.8
Votes: 770

Post Posted: 18-03-2011, 18:56:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG, de asta ai GM, nu?
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]



Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)
Joined: 16 Apr 2010
Posts: 6776, Topics: 210
Location: Romania

Reputation: 645.8
Votes: 55

 
Post Posted: 18-03-2011, 21:55:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o specificatie tehnica: micsoreaza bannerul ala de la inceput ca se deformeaza pagina prea tare.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Yapiz

[Caineeee]



Status: Offline
(since 14-02-2024 16:50)
Joined: 22 Dec 2010
Posts: 11925, Topics: 279
Location: Constanta

Reputation: 569
Votes: 266

   
Post Posted: 18-03-2011, 22:21:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un tutorial foarte foarte bun -


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MorphinG

[Maniac]



Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)
Joined: 24 Dec 2009
Posts: 1120, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: 335.1
Votes: 92

 
Post Posted: 18-03-2011, 23:33:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nice, thanks.

-

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]



Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)
Joined: 13 Mar 2010
Posts: 12665, Topics: 267
Location: Romania

Reputation: 2269
Votes: 151

 
Post Posted: 18-03-2011, 23:37:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai putea sa precizezi si 2v2 comps pentru ca tutorials sunt adresate jucatorilor noi si cei mai multi fac 2v2 o vreme foarte indelungata. In rest gheghe
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]



Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 6852, Topics: 370
Location: Germany

Reputation: -239.6
Votes: 246

   
Post Posted: 19-03-2011, 02:17:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In sfarsit l-am terminat -. Acum este complet. Sper ca este usefull.

Alexander0810 wrote:
Ai putea sa precizezi si 2v2 comps pentru ca tutorials sunt adresate jucatorilor noi si cei mai multi fac 2v2 o vreme foarte indelungata. In rest gheghe


done, thanks -


Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hej
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 02-07-2011 15:28)
Joined: 03 Nov 2010
Posts: 508, Topics: 15
Location: Sunset BLVD

Reputation: 46.4
Votes: 21

Post Posted: 19-03-2011, 12:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

big gj, +rep


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
havz0r

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-03-2011 18:21)
Joined: 23 Sep 2010
Posts: 49, Topics: 5
Location: Syrian Arab Republic

Reputation: 89
Votes: 3

Post Posted: 21-03-2011, 11:28:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun guide!

As recomanda la spec-ul de 2v2 sa muti 2 pct din Improved moonfire in Celestial focus si 1 punct din Living spirit in Natural Perfection.

Pentru 2v2 se poate inlocui glyph of rapid rejuvenation cu glyph of insect swarm, pentru ca haste-ul tau ca druid nu va demn de lauda - Cu smock, hand, offhand si inel faci ~250 haste doar.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
mistiql

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-05-2014 22:46)
Joined: 16 Dec 2010
Posts: 27, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 52.5
Votes: 4

 
Post Posted: 29-03-2011, 13:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multa munca depusa ! bravo nu sunt deacord cu tot dar in mare parte e ok
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Radoy94

[Paladynu]



Status: Offline
(since 15-07-2013 11:01)
Joined: 29 Jul 2010
Posts: 16, Topics: 2
Location: Navodari(Constanta)

Reputation: 49.7
Votes: 3

 
Post Posted: 02-05-2011, 17:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

man ai uitat cv sa mentionezi si srry cati reprosez -
ca HoT-er healul va creste persecond deci daca partenerul sau chiar thu nu aveti resil mare nu aveti shanse sa rezistati
e cel mai bun detaliu in 2vs2

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]



Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)
Joined: 13 Mar 2010
Posts: 12665, Topics: 267
Location: Romania

Reputation: 2269
Votes: 151

 
Post Posted: 02-05-2011, 17:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pune la 2v2 comps godliek cc combo hunter r drood trolololo
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]



Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 6852, Topics: 370
Location: Germany

Reputation: -239.6
Votes: 246

   
Post Posted: 09-05-2011, 10:29:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rdruid + hunter nu prea mai e viabil din 3.2 - cel mai high rated team avea 2.4k parca...

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hbrake

[Whisky Fan]



Status: Offline
(since 12-06-2022 13:34)
Joined: 01 Feb 2010
Posts: 2239, Topics: 98
Location: Bucharest

Reputation: 303.4
Votes: 28

 
Post Posted: 09-05-2011, 12:04:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai complet ghid. Like it ^_^
btw : am o mica impresie ca rogue + rdruid e best -



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
fetil

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-11-2011 10:35)
Joined: 13 Apr 2011
Posts: 14, Topics: 1
Location: Romania

Reputation: 51.3
Votes: 2

 
Post Posted: 11-05-2011, 18:53:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

foarte frumos tutorialul cred ca ma apuc de druid resto ca il am deja 80 - pare imba...



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 23-04-2024, 22:44:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x