User
Pass
2FA
 
 

House of Cartoon

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1285
SweeTs

[Account disabled]



Status: Offline
(since 01-10-2015 20:23)
Joined: 29 Mar 2015
Posts: 972, Topics: 508
Location: localhost

Reputation: 53.1
Votes: 138

Post Posted: 09-08-2015, 15:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)


Monsters, Inc






Comedie | Aventura

_________________




Anul lansarii: 2001
_________________



Actori principali:


_________________

Trailer: click.
_________________



Informatii suplimentare: Actiunea filmului se petrece in Monstropolis, unde isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele ºi marimile. James P. Sullivan (Sully, pentru prieteni) si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati. Toti membrii acestei companii cred ca toti copiii sunt toxici, orice contact direct cu ei fiind interzis. Dar intr-o zi, dintr-o gresala a lui Sully, o fetita pe nume Boo il urmareste pe acesta in lumea monstrilor din companie. Astfel, pentru a nu-si pierde slujba, Sully trebuie sa gaseasca o cale de a repara gresala facuta si de a o trimite pe fetita inapoi in lumea ei.
Din fericire langa el este bunul prieten Mike care il va ajuta. Impreuna, ei vor avea parte de aventuri cum nici nu gandeau vreodata ca vor intalni.


Minions






Comedie | Animation

_________________




Anul lansarii: 2015
_________________



Actori principali:



_________________

Trailer: click.
_________________



Informatii suplimentare: Povestea MINIONILOR, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, si sunt afectati de o depresie profunda.

Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi.

Cei trei pornesc intr-o aventura palpitanta care ii va duce, pana la urma, la urmatorul lor stapan – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock, laureata cu Oscar), prima superticaloasa din toate vremurile. Minionii vor calatori din inghetata Antarctica pana in New Yorkul anilor ’60, ajungand in final in Londra zilelor noastre, unde au de indeplinit cea mai dificila misiune din toata existenta lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!

Minionii vor fi insotiti in aventura lor de Herb Overkill, savantul nebun sot al lui Scarlet, caruia ii da voce JON HAMM (TV’s Mad Men, Bridesmaids), Walter Nelson, patriarhul gastii de ticalosi, caruia ii da voce MICHAEL KEATON (Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance), Toy Story 3), Madge, consoarta intr-ale ticalosiilor a lui Walter, careia ii da voce ALLISON JANNEY (serialul TV The West Wing, Finding Nemo), profesorul Flux, inventatorul primei masini a timpului din lume, si paznic al Turnului unde se afla inestimabilele bijuterii ale Reginei, cu vocea lui STEVE COOGAN (Despicable Me 2, Philomena), Regina Elisabeta a II-a, careia ii da voce JENNIFER SAUNDERS (serialul TV Absolutely Fabulous, Shrek 2), si naratorul acestei calatorii cum nu am mai vazut, a carui voce e data de GEOFFREY RUSH (The King’s Speech, seria Pirates of the Caribbean).

Producatori sunt fondatorul companiei Illumination CHRIS MELEDANDRI (seria Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax, Hop, seria Ice Age) si JANET HEALY (seria Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax). Regia le aparține lui PIERRE COFFIN (Despicable Me, Despicable Me 2) și KYLE BALDA (Dr. Seuss’ The Lorax). BRIAN LYNCH (Hop, Puss in Boots) a scris scenariul, iar CHRIS RENAUD (seria Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax) este producator executiv.

Echipa din spatele camerelor de filmat e condusa de scenograful si desenatorul ERIC GUILLON (seria Despicable M, Dr. Seuss’ The Lorax), editoarea CLAIRE DODGSON (seria Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax) si compozitorul HEITOR PEREIRA (seria Despicable Me, It’s Complicated).

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SweeTs

[Account disabled]



Status: Offline
(since 01-10-2015 20:23)
Joined: 29 Mar 2015
Posts: 972, Topics: 508
Location: localhost

Reputation: 53.1
Votes: 138

Post Posted: 11-09-2015, 18:27:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)


Megamind






Comedie | Animation

_________________




Anul lansarii: 2010
_________________



Actori principali:



_________________

Trailer: click.
_________________



Informatii suplimentare:Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” ºi “Kung Fu Panda” aduc in 2010 „Megamind”. Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. ªi cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereascã Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l invinga. Dintr-odata, Megamind se trezeste ca nu mai are niciun scop in viata. A devenit un erou negativ fara un rival. Isi da seama ca cel mai rau lucru care i se putea intampla a fost sa-si atinga ambitia de-o viata. Asa ca se hotaraste sa creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun si mai puternic decat a fost vreodata Metro Man. Titan, in schimb, se prinde repede ca e mult mai distractiv sa fie erou negativ decat baiat cumsecade. Aºa ca acum Titan nu isi pune in gand doar sa stapaneasca lume, ci vrea, pur si simplu, sa o distruga. Cel mai destept om din lume poate, oare, sa ia si el o decizie inteleapta, macar o data în viata lui? Diabolicul geniu va cadea in capcana pe care si-a intins-o singur si va deveni erou fara voie în propria sa poveste

O satira la adresa filmelor cu supereroi, Megamind spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man, inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii, Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte, nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan, rezultatul unui experiment care da gres. Noul “rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui megamind. Tocmai de aceea, Megamind ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.




Finding Dory






Comedie | Animation

_________________




Anul lansarii: 2016
_________________



Actori principali:



_________________

Trailer: click.
_________________



Informatii suplimentare: Actiunea are loc la aproximativ un an de la intamplarile filmului original, Finding Nemo, si ii are ca participanti pe Marlin (Albert Brooks), Nemo si Gasca din Acvariu, printre altii. Locul peripetiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar in poveste isi vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reintalni cu cei dragi ei si va invaaa intre timp si cateva lucruri esentiale despre importanaa familiei.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
OINCOO

[10 50 0002 81]



Status: Offline
(since 03-06-2021 20:02)
Joined: 18 May 2016
Posts: 7880, Topics: 693
Location: Romania

Reputation: 959.9
Votes: 570

Post Posted: 27-07-2017, 14:21:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

This post is available in multiple languages: ,
(changing this will change your whole forum language)






Gen: Animation | Comedy | Sci-Fi;

Year of release: 2007

Main actors: James Arnold Taylor | Maryke Hendrikse | Lee Tockar;
Trailer:
https://youtube.com/watch?v=m0KerP5gl3A:


Additional information :
The adventures of average suburban boy Johnny Test, who wittingly plays test subject for his genius twin sisters' various experiments, reluctantly fighting evil villains in the process.


...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by OINCOO, 27 July 2017 11:23



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-04-2024, 11:32:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x