User
Pass
2FA
 
 

[WOTLK] How to: Deathbringer Saurfang 25 HC

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3599
cobrel

[Uitatul]



Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)
Joined: 06 Apr 2010
Posts: 3551, Topics: 214
Location: Romania

Reputation: 279
Votes: 54

 
Post Posted: 21-11-2010, 13:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deathbringer Saurfang

Alte tutoriale: Lord Marrowgar, Lady Deathwhisper, Rotface, Festergut, Professor Putricide, Blood-Queen Lana'Thel, Sindragosa, Blood Prince Council

Video: https://youtube.com/watch?v=NbX5HJ-3Cd0:





Req: 2 tanci, 3-4 healeri

Health: 43,926,752



Pentru aceasta versiune overpowered de death knight e nevoie de jucatori destul de gear-ati, in special tancii si dps-erii, deoarece are un timp relativ scurt de enrage.
Tancii se vor pozitiona unul langa altul, tinand bossul un picut mai departe decat e in stare initiala, inspre scari.
La putin timp dupa ce incepe lupta va pune un debuff pe tankul activ numit Rune of Blood. Atat timp cat playerul afectat de acest debuff primeste damage, Saurfang se healuieste, deci este absolut necesar ca tankul inactiv sa ii dea taunt bossului imediat cum aplica spell-ul. Recomand deadly boss mods, si de asemenea fiecare tank sa isi faca focus cu celalat tank, sau sa aiba bifat in interface Target of Target, pentru a fi atent la acest debuff.
Imediat dupa rune of blood apar blood beasts. Acesti mobi daca lovesc un player, bossul primeste versiunea sa de runic power (ceea ce nu e bine dupa cum o sa vedeti mai incolo). Asadar, acesti mobi nu trebuie tankati, fiind de datoria rangerilor sa ii kiteze si sa ii omoare fara sa fie loviti de catre aceste beasts. Pentru a usura munca rangerilor recomand tancilor si melee dps-erilor sa nu foloseasca aoe damage pentru a nu lua aggro de la acesti mobi.
Bossul va mai pune pe cate un player random un debuff numit Boiling Blood, care face damage la fiecare 3 secunde si care dureaza 15 secunde. Este usor de healuit.
Ca tot vorbeam de runic powerul sau, numit blood power, odata ce acesta ajunge la 100% din diferite motive, bossul va pune pe un player random Mark of the Fallen Champion. Playerul afectat de acest debuff va primi damage de fiecare data cand Deathbringer loveste. Este destul de complicat acest spell deoarece e dificil de healuit, nu dispare la iceblock/bula, iar daca playerul afectat moare sub influenta acestui debuff, bossul se va healui cu 5%. Acest debuff nu dispare de pe playerul afectat nici dupa ce moare, deci nu ii dati combat ress.
Daca dps-ul este bun, bossul nu va avea sansa sa casteze acest spell decat o singura data sau chiar niciodata pe tot parcursul encounterului.
Last but not least, la 30% bossul va intra in Frenzy care ii va mari attack speedul cu 30%. Acum este momentul sa va folositi cd-urile si sa dati bl/hero daca beneficiati de serviciile inegalabile ale unui shaman - Aveti grija, 30% speed increase=30% stackeaza mai repede blood power, playerul/ii afectat/i de Mark si tancii de asemena primesc damage cu 30% mai rapid, deci healerii trebuie sa fie in alerta constanta.

Diferentele intre dificultati sunt, ca si la ceilalti bossi, damageul marit, iar pe 25 scoate mai multe Blood Beasts. Daca nu sunt destui range dps care sa se ocupe de adds, melee pot arunca o mana de ajutor, chiar si cu riscul de a stacka blood power. Pe 25 e chiar recomandat, ca sa moara cat mai repede.


Am luat tactica de aici facuta de sundaysfantasy.

Daca am omis ceva, please post si astept reply-uri daca intampinati probleme.



Last edited by cobrel on 24-11-2010, 20:05:47; edited 3 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]



Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)
Joined: 06 Apr 2010
Posts: 3551, Topics: 214
Location: Romania

Reputation: 279
Votes: 54

 
Post Posted: 23-11-2010, 18:16:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am pus un film cu o calitate mai buna. Enjoy!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-04-2024, 03:33:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x