User
Pass
2FA
 
 

[WOTLK] How to: Festergut 25HC

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3394
cobrel

[Uitatul]



Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)
Joined: 06 Apr 2010
Posts: 3551, Topics: 214
Location: Romania

Reputation: 279
Votes: 54

 
Post Posted: 21-11-2010, 17:47:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Festergut

Alte tutoriale: Lord Marrowgar, Lady Deathwhisper, Deathbringer Saurfang, Rotface, Professor Putricide, Blood-Queen Lana'Thel, Sindragosa, Blood Prince Council

Video: https://youtube.com/watch?v=kCIygK1jSJc:






Health: 52,293,752

Req: 2 tanks, 5-6 healeri

A fost reparata problema cu stackarea debuffurilor de la gas spores, deci bossul a devenit mult mai usor de facut.

Un boss in alte situatii foarte usor daca fiecare intelege ce are de facut, dar care, aici pe Freakz tine mai mult de noroc decat de capabilitatea jucatorilor.
Aproape pe tot parcursul encounterului, jucatorii trebuie sa stea la minim 8 yarzi departare unul de altul, pentru a evita efectele acestui spell Vile Gas.

Fat Frumos asta o sa puna pe 2 (3 pe 25) jucatori random cate o biluta cu tepi numita Gas Spore, care dupa ce explodeaza, lasa un debuff pe toti playerii din apropierea sa, care micsoreaza damageul primit de spell-ul Pungent Blight cu 25%. Asadar, jucatorii trebuie sa se imparta in 2 grupe si sa se adune laolalta, langa playerii cu bilutele pe cap ca sa ia acest debuff. Partea frumoasa era ca in mod normal se stacka de 3 ori, rezultand astfel 75% decrease damage de la blight. Acest lucru nu se intampla aici. Doar daca ai noroc primesti 2 stackuri si asta in caz ca sporeul a fost castat pe tine. Aici intervine partea nasoala.
Metode de a contracara damageul imens de la Pungent Blight:
-toti jucatorii sa aiba foarte mult hp, peste 35k pe dificultatile normale si 45k pe heroic. Folositi toate buffurile posibile, scrolluri de stamina, mancare cu stamina, ba chiar si flaskuri de stamina, iar cei care tot au HP prea mic si au la dispozitie vreun item, 2 de pvp, sa le foloseasca.
-buffuri de shadow resist (de la paladin si priest)
-ca un shaman batut de soarta ce sunt, mereu am HP prea mic. Astfel, ca sa nu mai mor, folosesc Stoneclaw Totem cu http://www.wowhead.com/item=45778 inainte de fiecare Blight.
-de asemenea, toate clasele care au damage reduction sa le foloseasca: rogue feint, spriest dispersion, hunter detterence, etc.
-paladin tank. Paladinul este cel mai bun lucru pentru acest boss, din cauza abilitatii sale numita Divine Sacrifice
Daca ati reusit si ati supravietuit primului Pungent Blight, felicitari, dar nu s-a terminat aici.


Faza care ma enerveaza pe mine cel si cel mai mult este urmatoarea: se mai intampla ca imediat dupa ce ne adunam sa luam debufful de la gas spore, da pe unul din playeri Vile Gas, provocand vomitaturi in masa si damage foarte greu de controlat. Astfel, fiindca debufful de la gas spore tine 2 minute, nu este neaparat necesar sa va strangeti la fiecare gas spore castat si in permanenta sa fie un healer departat si pe faza in caz ca se intampla nenorocira de mai sus, dar NICIODATA sa nu fie toti healerii in acelasi loc.


In afara de faptul ca da cu pungent blight ca un nesatul, mai are o problema datorata scriptului de pe freakz. Gas spore cand explodeaza lasa pe playerii afectati un debuff care da damage. In mod normal acest damage e usor de healuit. Partea proasta pe Freakz este ca daca te aflii in zona cu 2 spori sau chiar 3, iei pe tine 2 respectiv 3 debuffuri unul langa altul, care fac damage fiecare in parte. Aceasta problema apare in special la melee, cand pune 3 spori pe ei. Damageul este imens de greu de healuit, rezultand in moartea tancului, deci wipe. Asa ca, atunci cand sunt mai multi spori la melee, acestia sa fuga, lasand doar un singur spore acolo.


Per total, ideea generala este sa nu moara prea multi. Totusi cateodata acest lucru este inevitabil si recomand sa se dea hero/bl de la inceput, ca sa fie toti playerii in viata. Healerii sa fie intotdeauna pe faza pentru ca se mai intampla vomitaturi in masa, damageul de pe hc fiind mai mare. De asemenea, healerii trebuie sa fie capabili sa readuca raidul la hull HP dupa Pungent blight, mai ales ca da si cu damage aoe imediat dupa spell. Nu va obositi cu combat ress daca cineva a murit de la Pungent Blight deoarece fara buffurile de stamina aferente mai mult ca sigur va muri si la urmatorul.




Am luat tactica de aici facuta de sundaysfantasy.

Daca am omis ceva, please post si astept reply-uri daca intampinati probleme.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 20-04-2024, 15:35:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x