User
Pass
2FA
 
 

In atentia incuiatilor

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message574
AdItZzA''
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 01-02-2016 23:45)
Joined: 22 Nov 2009
Posts: 8452, Topics: 154
Location: In capitala plina de tigani.

Reputation: 306.8
Votes: 230

Post Posted: 02-02-2016, 01:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Forumul freakz, la fel ca orice forum, este un mediu virtual in care aveti acces doar prin prisma tastaturii si a mouseului, nu are legatura cu aerul curat de afara, nu are legatura cu socializarea de care ati putea avea parte fata in fata. Nimic nu se compara cu expresia a doua sau mai multe priviri.

2. Smecheria voastra este relativa, sa stiti ca reputatia, indiferent de culoarea ei, fie ca e verde, fie ca e rosie, nu reprezinta nimic, ajunsi in fata unui semafor, vazandu i culorile, asta este primul lucru care va vine in cap, reputatia voastra pe freakz, zeii plusurilor si ai minusurilor, sunteti bastanii ce hotarasc soarta celui care trebuie sa o "incaseze" si va hraniti cu senzatiile complet eronate pe care vi le da spiritul vostru atotputernic de utilizatori ai unei retele de internet din fundul milcovatului.

3. Ati ramas la stadiul de alocatie, aveti 15 ani, 16 samd, aveti ora de inchidere a calculatorului dar in timpul pe care vi l aloca parintii vostri suferiti de voi si de ce puteti face prin degetele voastre magice. Dupa se termina magia, se lasa seara si se ia curentul automat, de la buton, un buton manevrat de fiinta care v a fatat si cea care inca va spala rahatul de la fund.

4. Tineti minte. Un apartament. O camera. Un birou si un calculator. O conexiune la internet. Un ecran pe care isi fac damblaua pixelii. In spatele ecranului este un perete. Folositi l si dati cu capul de cateva ori in el ca sa va treziti la realitate.

5. Iesiti din casa. Socializati. Impartiti pareri, opinii, dezbateti teme si subiecte de discutie. Folositi va mintea. Nu o lasati nelucrata fiindca prinde panza de paianjen iar cand veti fi pusi in fata faptului implinit va veti da seama ca mai mult de doua cuvinte nu puteti scoate de frica sa nu spuneti ceva gresit. Va veti speria de reactiile celui din fata voastra.

6. Pentru cei ce au atins varsta de 25+, amintiti va ca poate a dat norocu peste voi, ati calcat acum ceva timp in rahat si ati reusit din pura intamplare sa faceti pe cineva sa se indragosteasca de voi. Nici voi nu aveti motive plauzibile pentru care ati sta sa tatonati toata ziua la distanta de cateva clickuri. Iubeste o, plimb o, f*te o, ascult o cand are nevoie. Altfel o sa plece. O sa ramai tu si forumul. *generalizez*
Un motiv ca vezi domne e un forum unde exista gaming nu este unul demn, lasand asta la o parte, ati facut din gamingul asta o viata. Sunteti niste roboti. Toti. Majoritatea, de fapt.

Si nu mai are rost sa continui un roman fiindca... eu cu ale mele, voi cu ale voastre. Daca topicul asta va fi sters, sigur o va face unul dintre cei care s au simtit. Ar trebui lasat asa, este un pur adevar si nu este nici un fel de jignire directa la adresa cuiva.
Acum am sa incerc sa iau ban fiindca ma mai tenteaza sa mai intru pe la vreo sectiune sa vad cata prostie exista si nu ma pot abtine din comentat, dar... nu compar nimic. Ceea ce fac eu si ceea ce faceti voi. E ca soarele si luna.
O viata frumoasa va doresc, si nu uitati, aveti inca puterea sa va alegeti voi viata si cum sa o traiti.


7. Sunt r@atat, traiesc intr-o cutie de carton, mananc cartofi furati din piata si am sifilis.



Dum spiro, spero

5 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Derp Derpson

[Dani] [Mocanu]



Status: Offline
(since 14-02-2022 11:57)
Joined: 05 Aug 2012
Posts: 7620, Topics: 101
Location: Romania

Reputation: 250.5
Votes: 138

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-02-2016, 01:53:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

le zice bine baiatu'
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
lOl ^_*

[123]



Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)
Joined: 09 Mar 2011
Posts: 19872, Topics: 704
Location: Romania

Reputation: 224
Votes: 1772

   
Post Posted: 02-02-2016, 03:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by lOl ^_*, 02 February 2016 01:14



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 24-04-2024, 07:11:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x