User
Pass
2FA
 
 

Interviu w/ L.a.D | Catalin
Go to page     
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews
Author Message5029
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 11-07-2015, 12:58:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am revenit cu un nou interviu împreunã cu Catalin.
A ieșit destul de bine dupã pãrerea mea, așa cã aștept și pãrerile altora.
Enjoy! :3



Catalin: Bun, deci cu ce începem?

Carinna: Mai întâi, fã-te comod.

Catalin: Am fost comod toatã ziua, nu prea am avut chef de multe lucruri. Deci încã sunt.

Carinna: Ok, atunci, sigur ești comod? Nu vreau sã avem neplãceri pe parcurs.

Catalin: Eu așa cred, singura neplãcere de acum este cã mi se tot învârte scaunul...

Carinna: Pune-i o pârghie.

Catalin: Este în regulã acum.

Carinna: Bun, dã-mi voie sã încep prin a-ți ura bun venit la mine în studio. Dupã cum observi, e foarte dotat, am chiar și geamuri. Ești super super pregãtit sã începem?

Catalin: Pãi, eu așa cred. Dar trebuie sã fac o remarcã, îmi place studioul.

Carinna: Mulțumesc, nu l-am mai renovat din '77. Dar, sã n-o mai lungim

Carinna: Cum te numești? Un alt nume în afarã de Cãtãlin. (dacã ãsta e numele tãu real)

Catalin: Mã numesc Belu Cãtãlin Cosmin; și da: Cãtãlin e numele meu real.

Carinna: Good. Unde locuiești?

Catalin: Pe undeva prin Buzãu, la țarã.

Carinna: Buzãu? Pe-aproape. Dacã erai direct din Buzãu mergeam la un restaurant la Bistro, are cea mai bunã mâncare ever.

Catalin: Nu e chiar cea mai bunã mâncare acolo..

Carinna: Mãi, asta-i opinia mea, de fiecare datã mãnânc acolo dacã trec prin Buzãu. Nu m-a dezamãgit niciodatã restaurantul ãla.

Carinna: Dar lasã asta acum. Câți ani ai? Fii sincer pls.

Catalin: Pãi am 16 ani, împliniți de ceva vreme.

Carinna: Mulți înainte.

Catalin: Mulțumesc, eu învãț la liceul de vizavi de Bistro.

Carinna: Mhm, bine de știut.

Carinna: Ia sã vedem, te poți descrie în câteva cuvinte? Câteva, nu multe.

Catalin: Asta e destul de greu. Sunt o fire schimbãtoare, de mulți ori par cuminte și la locul meu, dar, când îmi permit, devin tipul caterincã și încep sã am cam mult tupeu. Nu mã supãr prea ușor, știu de glumã, probabil sunt rasist și cam atât.

Carinna: Cã tot ai spus, ai avut situații în care ai devenit prea cu tupeu și ți-ai luat-o?

Catalin: Am cam avut; Sã mã gândesc la câteva.

Catalin: Situația cea mai des întâlnitã e în fața mamei, tot arunc replici și refuz sã îi dau dreptate, dar cum asta intrã în obicei nu se pune.

Carinna: Ei, dacã ai dificultãți în a-ți aduce aminte, o lãsãm așa. Spunem doar cã ți-o dai în petic uneori și gata.

Catalin: Pãi, mi-am adus aminte ceva..

Carinna: Te rog.

Catalin: De mai multe ori mi s-a întâmplat sã nu-mi convinã ceva la ore și sã încep sã mã cert cu profesorul, iar partea cu "ți-ai luat-o" bineînțeles cã a fost ascultarea mea. Iar legat de timp liber, prieteni etc: Au fost mai multe persoane cu care nu oricine își permite sã se ia la ceartã, iar eu bineînțeles cã nu am ezitat. Am spus tot ce am avut pe suflet în fațã și dupã o ceartã lungã și amenințãri primite am scãpat cam speriat. De ceva prea grav nu îmi aduc aminte.

Carinna: O întrebare rendãm: Te consideri în vreun fel diferit fațã de ceilalți? Gen, mai special? Sau doar un tip obișnuit?

Catalin: Mã consider obișnuit, sunt tipul omului normal, preocupat de viațã, dornic sã cunoascã și sã obținã cât mai mult. Ce mã face mai special, ca sã zic așa, este starea mea care devine uneori surprinzãtoare. În rest nimic.

Carinna: Ești mulțumit de tine însuți în momentul de fațã?

Catalin: În mare da, dar în amãnunt consider cã ar trebui sã îmi dau silința mai mult și sã am mai multã ambiție în ceea ce fac.

Carinna: Okay then. Ce muzicã asculți?

Catalin: În general ascult orice muzicã, excepție fãcând muzica popularã și cea clasicã. Iar legat de manele: Nu mã dau în vânt dupã ele, 95% nu le suport, iar restul de 5% le ascult doar ocazional, din întâmplare mai mult. Mereu am zis cã "dacã îmi pune cineva manele la o petrecere, aș dansa fãrã probleme".

Carinna: Ca toatã lumea.

Carinna: Ia spune-mi, cu corasonu' cum stai?

Catalin: Hmm.. Nu extraordinar.

Carinna: DETALII? Why not?

Catalin: Pãi, în majoritatea cazurilor ajung sã devin foarte bun prieten cu persoana pe care o îndrãgesc și apoi sã nu mai pot face mare lucru. Dar momentan nu sunt în cãutare, îmi reproșez deseori cã nu fac ce trebuie, când trebuie ci las pe mai târziu, atunci nemaiputându-se. Și încã cred cã am pretenții prea mari, sunt ceva de genul "n-o vreau cã nu e perfectã, nu-mi place aia la ea".

Carinna: The everlasting friendzone problem.. Nu mai fii așa pretențios, auzi la el „n-o vreau cã nu e perfectã”. Gosh..

Catalin: La asta lucrez acum. Încerc sã mai pun de la mine, sa iasã bine și sã las mare parte din ceea ce înseamnã defect sã treacã pe lângã mine fãrã sã îi dau atenție.

Carinna: Așa sã faci. Hmm, ia sã vedem.. Te consideri un om de acțiune? Ești dinamic? Sau tot ce faci e sã îți lipești ochii de monitor?

Catalin: Hmm, sunt destul de dinamic, la PC stau când nu am altceva de fãcut, dacã sunt pus/trebuie sã fac ceva nu am probleme în a lãsa PC-ul și a trece la treabã. Iar in real-life, sunt omul pe care te poți baza, îmi place aventura ca sã zic așa, încerc ceea ce pare a fi extrem pentru unii fãrã mari probleme.

Carinna: Good. Eiii, cred cã am adunat destule informații despre tine @ real life. Mai dorești sã adaugi ceva? Niște h2o? O inundație? Un pãstrãv?

Catalin: Cã tot pomenești de pãstrãv.. Îmi place foarte mult sã mãnânc ciocolatã, prãjituri, pepene, cireșe și pește.

Carinna: O combinație îndrãzneațã. Pun pariu cã stai bine cu digestia.

Catalin: Iar când zici "h2o" mã gândesc ca o datã la ceva timp, când mor de plictisealã, mai deschid televizorul pe desene (cu personaje reale, dar tot pentru copii sunt).

Carinna: Pãi asta am vrut sã zic prin „mai adaugi ceva? h2o?”

Catalin: Așa cred.. Sunt capabil sã mãnânc înghețatã cu pepene și toate prostiile fãrã probleme.

Carinna: Fã asta când ești singur, nu se știe niciodatã.

Carinna: Trecem la Freakz?

Catalin: Da. Nu stiu ce-aș mai putea spune @ real life..

Carinna: Atunci sã migrãm în mediul virtual.

Carinna: Cum ai ajuns pe forum? Prin ce „mijlocuri”?

Catalin: Hmm.. Din ce mi-aduc aminte.. Mã jucam CS, ca robotul, împușcam pânã mã plictiseam fãrã sã țin seama de admini și alte prostii. Dar pe mãsurã ce mã maturizam, voiam sã conduc/administrez/mențin ordinea, sã fiu admin pe scurt. Și, dupã o pauzã de vreo jumãtate de an în care nu am mai pus mâna pe acest joc nesuferit, mi-am adus aminte cã jucam pe un server respawn și îmi plãcea.. Cred cã era respawn.freakz.ro (sau ceva de genul). Iar la revenire, am cãutat și nu am putut intra pe acel DNS. Ce-mi vine în minte: Orice comunitate ar trebui sã deținã un server principal de genul "cs.freakz.ro". Mã conectez și mã duc pe war3.. Joc ce joc și apare pe ecran ceva cu alte servere... Și observ war6.freakz.ro - respawn. Intru acolo și, având ceva timp pe CS, știam sã trag destul de bine, vedeam și codații.. Anunț un codat și mã trezesc cã îmi pun ownerii VIP. Îmi fac cont pe forum, citesc regulamente, subforumuri la rând.. Și avansez în grad. Odatã cu avansatul în grad ca admin, am început sã dau și prin alte pãrți ale forumului, sã fiu din ce în ce mai activ, și sã ajung la serverul de metin, în cele din urmã, unde primesc o șansã de la Ingerina și iatã-mã.. Owner. Și de aici.. tot ce se vede în momentul actual.

Carinna: Am înțeles. Cum a fost pentru tine sã pãșești într-un univers virtual așa de vast cum e forumul Freakz, care la început mirosea a curcubee, ca dupã sã te gãsești ca într-unul dintre ghetto-urile din Copacabana?

Catalin: A fost destul de greu la început.. Erau useri peste useri, subforumuri peste subforumuri, chestii peste chestii.. Dar în foarte puțin timp am învãțat tot ce este și "cu ce se mãnâncã". Aaa.. și.. tot foarte rapid am început sã vreau +reputație.

Carinna: Îți dorești sã faci parte din staff-ul forumului?

Catalin: Sincer sã fiu: Da, mi-aș dori sã dețin funcția de moderator sau, cel puțin, helper. Dar nu sunt în situația de a face orice pe aici ca sã obțin.. Dacã e bine, dacã nu, asta e.

Carinna: Ce pãrere ai despre staff-ul actual? Sincer.

Catalin: Sincer sã fiu... Sunt câteva persoane care își fac treaba excelent, fãrã reproșuri, care chiar își dau silința, dar sunt și unii care stau acolo cuminți și nu impresioneazã, dar cu toate acestea, consider cã sunt destul de activi ca sã își pãstreze funcția.

Carinna: Okay. Dacã ai fi administrator pentru o zi, cu abilitatea de a face ORICE, ce ai schimba la forum?

Catalin: Hmm, aici nu prea știu ce sã zic.. Probabil nu aș schimba nimic pe aici.. Aș lãsa totul așa cum este. N-am idei.

Carinna: Dar în privința userilor, ce ai de spus despre ei? Bune și rele.

Catalin: Sunt unii, majoritatea sunt oameni excepționali, îi întrebi, îți rãspund frumos, te ajutã etc... Dar sunt și unele specimene, care chiar nu au treabã cu bunul simț, nu înțeleg ce li se spune, ținând-o pe a lor, bãtuți în cap.. Da' rãu.. (pe scurt).

Carinna: Am înțeles perfect. Ai aici și câteva întrebãri din partea lor, gata sã rãspunzi?

Catalin: Așa cred. Dã-i drumul.

Carinna: Pregãtește-te sufletește.

Catalin: Done. Mã țin bine de scaun (sau tastaturã) și aștept cu calm.

Carinna: Prima vine de la Cariga care spune: „Sexul oral. Pro sau contra? De ce?”

Catalin: Hmm, greu de zis. Consider cã nu e întocmai cea mai bunã metodã de a face dragoste și reprezintã mai mult sexul "animalic" (cum e prin ziua de azi) și nu determinatul sentimentului „dragoste”.. În adevãratul sens al cuvântului.

Carinna: Serios?!

Carinna: Mã rog, adicã lasã. Nu vreau sã intru în discuția asta.

Catalin: Spune/întreabã dacã ai nelãmuriri.

Carinna: Nu, nu. Mai bine tac.

Catalin: Spune, insist.

Carinna: Nu, serios, nu. Las-o baltã.

Catalin: Acum dacã mi-ai atras atenția cã ai ceva în minte, nu pot sã te las sã nu spui..

Carinna: Bãi bãiatule, nu pricepi? Las-o dracu baltã.

Carinna: Mergem mai departe, nu mai întrerupem pentru prostii. Altãdatã, nu mã mai stresa cu asta.

Carinna: Urmãtoarea întrebare de la ryangg: „Ai iubitã? (pamela nu este o opțiune)

Catalin: OK, trecem peste... Nu, nu am.

Carinna: eM te întreabã așa: „Nu mai pleci odatã de pe Freakz?”

Catalin: Sunt destul de multe persoane minunate aici și, atâta timp cât mã joc și dețin servere pe aici.. Nu voi pleca.

Carinna: Urmãtoarea de la alexandrub, care are o curiozitate: „Dorești sã-i iei locul lui Avioane?”

Catalin: Nu, nu doresc sã îi iau locul, știu cã muncește foarte mult și nu știu dacã aș putea sã fac tot ce face el și, mai ales sã suport toți haterii și cei care m-ar înjura.

Carinna: Good point. Activ. te întreabã: „Plãtești cash pentru un meniu complet sau..?”

Catalin: Nu, ți-am explicat doar. Îți dau reputație și adresa unde sã trimiți.

Carinna: arkan1980 cu o întrebare intrigantã: „De ce ai douã conturi pe forum? Unul pe Catalin și unul pe Qwertyy?”

Catalin: Hmm, am explicat asta și pe la discuții pe undeva. Qwertyy e vãrul meu. Și pot/putem demonstra asta.

Carinna: Crezi cã îi pasã cuiva de interviul tãu?

Catalin: Nu știu dacã îi pasã cuiva, eu vreau sã vãd ce gândesc cei care o sã apese pe butonul "POST REPLY" dupã ce vor citi ce am avut de spus legat de mine.

Carinna: Și uite și câteva de la așa-zisul Qwertyy: „De când ai devenit un fan al pariurilor?”

Catalin: De când am descoperit eBets de aici, de pe forum și m-am bãgat la câteva pariuri. Dar nu sunt mare fan, în viața realã nu pun la pariuri.

Carinna: Tot de la Qwertyy: „De când ești așa disperat dupã jocuri? (Metin în special)”

Catalin: Nu sunt disperat dupã jocuri, mã joc din plictisealã, când am timp, în ultimul timp chiar nu prea mã mai joc. Cât despre Metin: Sunt preocupat în a lucra la server, mã pasioneazã... Prea puțin mã mai intereseazã acum sã joc Metin..

Carinna: Și ultima de la Qwertyy: „Pe cine urãști tu cel mai mult de pe war6.freakz.ro?”

Catalin: De ce ai întreba asta aici..? Puteai sã dai un telefon pentru asta.. Dar ca sã îți rãspund: Nu urãsc pe nimeni în mare parte. Nu prea am avut conflicte acolo, dar pot sã zic cã îi detest pe roboții care fac reclamații degeaba sau care vor unban dupã ce au fost prinși cu cod și, totodatã, discuția cu ark@n legatã de multiaccount pe forum m-a lãsat rece.

Carinna: Ok atunci, s-au terminat și întrebãrile de la useri.

Catalin: Slavã Domnului..

Carinna: Și se vor termina și ale mele totodatã. Însã, încã ceva:

Carinna: Dacã mai ai ceva de adãugat pentru final, un mesaj pentru comunitate, te rog, ești invitatul meu.

Catalin: Hmm... Vreau doar sã îi îndemn pe userii acestui forum sã se comporte civilizat și sã citeascã regulamentele peste tot pe unde posteazã.. Și nu în ultimul rând: Sã nu uite cã viața realã este mult mai importantã decât cea virtualã, deci fãrã suferințe pe aici!

Catalin: Se pune dacã am un mesaj și pentru tine?

Carinna: Sigur, te rog.

Catalin: Îmi cer scuze cã am scris atât de mult și nu a fost nimic ieșit din comun și, totodatã cã ai atât de mult de corectat. Cam atât.

Carinna: Stai liniștit, e bine cã ai scris mult, chiar asta îmi doream. Sunt obișnuitã, n-am probleme chiar dacã rãmân fãrã degete pe urmã.

Carinna: Cam ãsta a fost interviul. Sper cã te-ai simțit bine la mine în „studio” și cã ți-a fãcut plãcere. Sper.

Catalin: Da. Mi-a plãcut mai mult decât mã așteptam. Pot sã zic cã îmi va plãcea dacã cineva, oriunde, îmi va lua un interviu. La revedere tuturor și multã audiențã la interviuri!

Carinna: Mulțumesc pentru timpul acordat. Voi posta mâine interviul, acum îs tare obositã sã stau sã corectez tot.

Catalin: Mi-a fãcut plãcere. Când ai timp.



Cam atât și pentru interviul cu Catalin, mulțumesc pentru atenție! :3
Nu uitați sã propuneți people pentru interviu, sau sã vã autopropuneți în topic sau printr-un PM la mine!



3 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews  
Go to page     


The time now is 29-03-2024, 04:00:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x