User
Pass
2FA

Mute !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message699
IoNuTzBeSt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-09-2014 20:07)

Votes: 5

Post Posted: 19-08-2012, 22:34:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Galma
Data/ora: 11:25 PM
Detalii: Un war care nu are ce face si se ia in gura cu toti si care injura in ultimul hal.
Screenshot: http://tinypic.com/view.php?pic=rib77o&&s=6
http://tinypic.com/view.php?pic=op4q3b&&s=6
http://tinypic.com/view.php?pic=2q8bvad&&s=6
Realm: Genesis

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Policedontmove

[Mentally Stable]

(since 21-10-2012 08:01)

Votes: 2

Post Posted: 19-08-2012, 22:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ti'ai vedea de mucii tai ma pusti cordit si nu ai mai suferii nu s'ar mai lua lumea de tine. da ce zic eu poate asa esti si in viata reala un bombalau care se iau toti de el, dar stai linistit ca viata devine corecta
LE dc nu postezi si printurile in care ma injurai si tu ? ai noroc ca nu's copil sa fac print si sa plang pe aici ca vai ce mi'a zis ala de mamicuta mea... asta asa ca sa'ti demonstrez ca esti un fraier

0 0

Back to top
IoNuTzBeSt

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-08-2012, 23:13:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- a deci tu esti waru ala - vezi ca ma confunzi , eu sunt doar un rogue trecator prin printuri mai exact un fotograf care incearca sa curete sv-u de mizerii ca voi , am observat ca te injurai cu altii si ti-am facut SS deci ai grija ce postezi data vitoare pe forum - si invata sa te exprimi si sa vorbesti limba romana si inainte sa postezi ceva fi atent la subiect si nu te mai deplasa cu gandul in alta parte ca in cazul acesta - .
0 0

Back to top
Policedontmove

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-08-2012, 23:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu'mi pasa cine esti tu sau buna intentionata ta masura de a "curata serverul" tu ca si ceilalti pe care i'am injurat sunteti o apa si un pamant mai bine zis prosti pamant cu lipsa de ocupatie punct apoi singura "mizerie" de aici esti tu ca n'aveai nici o legatura cu ce se discuta acolo in schimb teai gasit tu sa postezi ca un bun samaritean ce esti. alta data keep your nose out of somedoy else's business da ? please !
0 0

Back to top
IoNuTzBeSt

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-08-2012, 23:37:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da... i-ai injurat pe toti pentru ca tu aveai lipsa de ocupatie , si ne faci prosti pentru ca noi nu ti-am facut nimic ?? Cine e mai prost si mai retard decat cel care injura fara sens pentru ca nu are ce face ?? Si chiar daca nu aveam legatura cu ce discuti acolo puteati fain frumos sa vorbiti pe /w nu sa va auda toata lumea injuraturile voastre "minunate"..., si vorbeste romaneste ca nu esti in america aici , te dai mare ... esti ca un ultim om de pe panamt ma , tu te crezi zeu ma ... nu vezi ce iesiri ai si cand scrii ceva, parca esti disperat ma - , ce sa si faci... cu oameni dastia nu te poti pune numai sa injurati stiti , atata , injuratura va drogeaza - , de la atata injurat voi nu va mai opriti pana nu va opreste cineva - ( "somebody" nu "somedoy" - )
0 0

Back to top
Policedontmove

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-08-2012, 23:43:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

data viitoare cand "auzi" discutii de genu pe chat vezi'ti de drumul tau.. si inca ceva sa nu crezi ca ma manglesti pe mine cu texturi de genu "un fotograf in trecere" ca stiu ca tu esti ala care a venit si m'a injurat si tot ameninta cu post si *****. ma doare undeva de postul tau ma copile 1000 de minute is nimic, scuipat in vant... dar pe tine se vede ca te'a afectat fraiere ca altfel nu te cacai pe tine. unu la mana. doi la mana aia erau idioti care sufereau ca warrioru e op warru e buguit nush ce ***** tot mancau din gura dar stiu ca le tii partea asa ca nu o sa mai comentez pe tema asta. esti la fel de fraier si retard ca ei oricum nu o scot la capat asa ca s@L. TC muted si pa fraierica geamantan
0 0

Back to top
IoNuTzBeSt

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-08-2012, 23:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"ca stiu ca tu esti ala care ... " Iti jur 100% ca eu nu sunt ala , poti sa crezi ce vrei - dar eu nu sunt ala , dupa cum am spus , ti-am facut SS ca sa te potolesti , pentru ca asa cum am zis mai sus , eu vreau sa curat serverul de mizerii ca voi, si daca nu crezi ca eu nu sunt acela se poate uita GM si dupa IP-uri , iar in al 2-lea rand ai zis " dar pe tine se vede ca te'a afectat..." pe mine nu m-ai afectat cu nimic , pentru ca eu nu sunt acela care crezi tu adica nu pe mine m-ai injurat din moment ce nu sunt eu acela, eu doar am facut SS la ce ai injurat tu cu altii, deci de asemenea iara te-ai abatut de la subiect , ti-am zis vezi-ti tu de treaba ta si schimab-ti vocabularul , pana atunci accepta un mute frumos nu strica si nu mai fa posturi si mai umple topicul degeaba -
0 0

Back to top
PaponexOnYouTube
[Banned user]

Banned

(since 10-11-2012 02:01)

Votes: 3

Post Posted: 20-08-2012, 01:04:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pozele spun totul, nu mai comentati aiurea.

0 0

Back to top
Worgen

[Retrieving data]

(since 02-02-2016 23:56)

Votes: 13

Post Posted: 20-08-2012, 01:27:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muted.

Join the Freakz side, we have cookies.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Worgen, 19 August 2012 23:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-12-2024, 01:43:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x