User
Pass
2FA

Problema
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message7945
ThunderJB

[Freakz * Thunder]

Status: Offline
(since 12-10-2022 06:25)

Votes: 266

Post Posted: 14-09-2014, 10:32:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BoGdanCoFcd wrote:
-P!C@- wrote:
Krond sau Zeroping sunt firme bune, dar iti recomand Krond.

Hostgame.ro e buna?

Poti sa ii dai foc -.
Deja o dam in off-topic, takehost stiam de mult ca este bata, nu inteleg de ce alegeti firme "jaf".
Un buget?7 e-TNI, 10E-Zeroping, Krond, 15 e-Krond, 20e-Krond, Zeroping, 25e-30e-Krond.
Si firma KGB Hosting o recomand cu cea mai mare caldura, si-au mutat de curand sediul in Romania si fac o treaba excelenta la preturi accesibile.
Code:
22 sloturi - 11 euro (Cu bonus: 6x boosturi lunar)
24 sloturi - 12 euro (Cu bonus: 6x boosturi lunar)
26 sloturi - 13 euro (Cu bonus: 6x boosturi lunar, Webhost)
32 sloturi - 16 euro (Cu bonus: Webhost, server War 12 sloturi gratuit, 6x boosturi lunar)

Ai de unde alege.

Black magic
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 16-09-2014, 17:11:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum depinde de ce iti permiti, eu iti recomand krond daca ai bani sau chiar zero-ping pentru ca am auzit ca sunt ok(un krond mai mic). In mod normal ei iti instaleaza tot serverul mai putin pluginurile.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 16-09-2014, 18:14:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vad aceleasi si aceleasi recomandari, toti se arunca pe krond, dar nu v-am vazut macar pe unu sa pomeniti de toolz, din toate firmele pe care le-am folosit, intotdeauna am ajuns la ei. Administratorul e decent, are grija de servicii, se poate compara cu krondu daca nu cumva sta mai bine decat ei, libertate mai mare la anumite servicii, preturi mai mici decat la krond, la ei plateam prin sms cand krondul nici nu stia ce-i ala sms si tot asa. Nu vreau sa fac reclama degeaba firmei respective decat daca e cazul si e cazul la cat va vad pe voi ca mentionati krondul.
Parerea mea personala despre krond e ca sunt de c***t au preturile de=ti vinzi rinichii si nu te lasa sa faci nimic, abia daca poti sa=-ti legi baza de date la o platforma web. Din punctul meu de vedere cauta o firma relativ ieftina dar nu cea mai ieftina pentru inceput. Daca esti de bani gata si ai o gramada de bani, arunca-i la krond, sunt sigur ca ei nu te refuza la ce preturi invart si la ce servicii ofera.

Atat am avut de zis, dar inchid topicul caci deja e offtopic si tind sa cred ca persoana care a deschis acest subiect deja a ales un loc.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by EDUTz, 16 September 2014 16:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 20-07-2025, 03:47:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password