User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Reclamatie !

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message932
syteck_romeo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-12-2016 12:37)

Votes: 1

Post Posted: 07-10-2016, 20:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Name : syteck_romeo
Harta / ora : de_train / 20:02 ( ora din Romania 21:02 )
Ip : 2.71.211.68
STEAM_0:1:41477603

Salut !

Aproximativ de 2-3 luni de zile , imi tot iau BAN temporal de cateva ori pe saptamana . In general seara .
Nu stiu cine este adminul care tot imi da ban fara nici un motiv . In consola nu imi apare nimic altceva decat : " added to banned list "
Joc de ceva timp pe acest server si jucatori au inceput s-a ma cunoasca.
Nu joc cu coduri sau ceva de acest gen . Joc doar cu steam .
Am vazut un demo cu mine pe acest site in care parerea finala este cum ca as juca cu wall / aim , etc .
Eu locuiesc in Suedia si in aceste tarii scandinave internetul nu este prea bun asa cum este internetul nostru din Romania. De multe ori chiar imi merge counter-strike-ul foarte sacadat , lag foarte mare ( ping-ul meu este de 100-130 constant )
Am o mare experienta in counter strike si stiu s-a ma folosesc de "bug-urile " hartilor , cum ar fii trasul prin pereti etc . Daca stii cum sa tragi prin pereti nu inseamna efectiv cum ca ai si Wall !!!

Jocul devine mai putin placut atunci cand iti iei ban pentru nimic.

In concluzie , doresc o explicatie de ce tot primesc BAN ?!

P.S : nu am pus nici un SS pentru ca, nu se poate citi nimic din consola . Doar fraza aceasta : "added to banned list"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vIEzure

[war7.freakz.ro]

(since 03-08-2018 15:42)

Votes: 1174

Post Posted: 07-10-2016, 21:08:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"S-a" stii ca ,nu e nevoie sa scrii povesti.nu te ajuta cu nimic -

Xzoro,te astept cu o dovada pt ban-ul dat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
XZoRO

[*Fr3akZ aSSaSsiN*]

(since 17-12-2018 21:31)

Votes: 28

Post Posted: 08-10-2016, 12:04:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, Domnul syteck a fost banat de catre unu din owneri, daca nu ma insel, pentru aim, acu vreo cateva saptamani, daca nu luni. Tin minte foarte bine ca dupa ce i-a fost dat ban, a intrat iarasi pe server dupa cateva zile, iar eu i-am dat *** automat, fiind prezent la faza cand cineva de pe inviz i-a dat ***. De fiecare data cand il prind ii dau ***/bye pt ca a fost prins cu silent si cu toate astea, el intra iarasi pe server pt ca are IP rotabil or whatever. Nu-mi spune tu mie syteck, ca tu joci asa cum joci cand esti pe server, cu lag. Este aproape imposibil sa joci asa cum joci tu cu lag. Astea sunt vrajeli cu " ma folosesc de bugurile mapelor". Scuteste-ma de afirmatii de genu. Am cautat in lista banurilor, dovada pt banul primit si nu am gasit nimic desi tin minte ca atunci cand i-am dat prima data ban, era pe lista unui admin, dar acum a disparut. Poate ca acum nu mai folosesti coduri, dar asta nu ma impiedica sa-ti dau *** de fiecare data cand te prind. Nu dau banuri aiurea, mai ales ca stiu sigur ca ai luat ban pt aim. Oricum oricine orice ti-ar da, tot intri. Nu gasesc doavada, am cautat si prin demo-uri, dar am sters din ele si ma refer la cele de pe pc. Viezure , faci cum vrei tu, oricum nu trebuie sa te stresezi sa-i dau unban, oricum are IP rotabil. Nu am o dovada clara a faptului ca a folosit cod, dar te-as ruga sa te uiti, daca ai timp de pierdut aiurea in ban-list si sa vezi cine i-a dat primul ban. Eu i le-am dat pe urmatoarele automat.
PS : Si pe mine m-ar deranja sa tot primesc ***/bye, dar deja cred ca ti-am dat vreo 20 de banuri si abia acum ai postat. Lasa vrajeala cu buguri si ca stii tu bine cs, pt ca tu mi-ai ramas in minte cu faza aia cand ai luat ban, nu ca te observam eu mai mereu, dar cand te vad pe server imi creste tensiunea la 300, stiind faza aia.

0 0

Back to top
syteck_romeo

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2016, 12:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am decis s-a fac reclamatie pentru ca , este prea mult deja .
Vreau dovezi ( demo ) de la tine sau de la ceilalti adminii care m-au banat . Cum este posibil ca, numai tu si inca un admin cum ma vedeti pe server ma banati fara nici un motiv ?
Cum se face ca ceilalti admini nu imi dau ban ?? Si joc pe server cu ei .
XZoRO , trebuie sa mai inveti ce este un aim / wall , hacks etc . Din cate observ nu stii diferenta dintre hacks si un jucator curat / legit . Fara suparare .
S-ar putea sa am ip rotabil sau poate tu nu ai acces la comanda pentru ban permanent .

Astept un raspuns s-au o decizie finala daca pot continua s-a mai joc pe acest server .

0 0

Back to top
vIEzure

[war7.freakz.ro]

Post Posted: 08-10-2016, 12:39:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o dovada?

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 08-10-2016, 12:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut mai multe banuri date de XZoro in logs si 2 parca date de Anbu din august pana azi. Ce owner l-a banat, mai stii XZoro?
Syteck trebuia sa faci reclamatie atunci nu dupa cateva luni, daca stiai ca ai luat ban pe nedrept. Daca ai fost banat de un owner pentru aim e greu de crezut ca s-ar fi inselat, sincer. Trebuia facuta atunci reclamatia, acum..
P.S. nu jigni ca nu esti in masura sa spui daca Xzoro are habar despre ce e aim/wall si ce nu, e admin aici, asadar stie. -

0 0

Back to top
syteck_romeo

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2016, 12:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu jignesc pe nimeni , am facut doar o afirmatie . P!C@ si ceilalti admini ( colegi lui Xzoro ) ar trebui sa ii prezentati cateva demo-uri cu wall si aim / silent lui Xzoro c-a sa stie si el pe viitor s-a faca diferenta .

Am gasit un demo cu mine in lista de banlist . Spune-ti daca vedeti voi aim acolo sau wall ?

Link : --> https://forum.wow-freakz.com/view-post-5286462.html?highlight=syteckromeo

0 0

Back to top
vIEzure

[war7.freakz.ro]

Post Posted: 08-10-2016, 13:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e expirat link-ul.
totusi,de ce faci dupa atata timp cerere?

0 0

Back to top
syteck_romeo

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2016, 13:14:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prima oara chiar m-a amuzat cand mi-am luat ban pe motivul "aim"
Pe urma am cautat alte servere cu modul de war3ft . Dar majoritatea serverelor sunt groaznice .
Am revenit dupa un timp inapoi pe acest server , am jucat linistit o perioada si pe urma unii admini au tot inceput s-a imi dea ban cand ma vedeau pe server . Intrun final am decis s-a fac reclamatie .
Teoretic si normal ar fii trebuit sa fac reclamatie in momentul respectiv . Sunt constient de lucrul acesta . Dar tot timpul cand imi luam ban , ori opream laptopul ori intram pe alt server .

Scuze , am vazut acum ca este expirat . Acum o luna am vazut demo-ul acela si am cautat acum link-ul crezand ca, inca mai este de actualitate .

Poti inchide acest topic . Nu mai are rost pentru ca, observ ca nu am cu cine s-a o dau la capat .
Mult succes cu acest server.
Toate cele bune v-a doresc.

1 0

Back to top
XZoRO

[*Fr3akZ aSSaSsiN*]

Post Posted: 08-10-2016, 13:15:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wow ! Pot sa spun ca aproape m-ai impresionat. Ceilalti admini nu ti-au dat ban poate pentru ca nu au fost prezenti la faza respectiva sau nu stiu ca tu ai avut ban. Daca tu consideri ca eu nu am abilitatile si deprinderile necesare pentru gradul pe care il am, as dori sa te uiti in lista mea de banuri si sa gasesti 1 singur care a luat ban pe nedrept. In o alta ordine de idei, imi dau seama de capacitatea ta intelectuala daca ai inceput sa ma jignesti sau sa aduci jigniri la adresa mea, nu am nevoie de alta dovada. Din acest moment, cand te mai prind pe server, o sa iei ban pentru ca m-ai jignit si din ce scrie in regulament, am acest drept. Te-as ruga sa treci pe la regulamentul serverului, sa-l iei la cunostinta si sa nu mai aduci acuzatii imature in acest caz. Demo-ul asta e facut cu mult timp dupa ce ai luat tu primul ban. Cred ca schutz a pus demo-ul ca il avea on pe tine cand eu ti-am dat ***. Eu nu am nevoie sa te vad cum joci, doar sa te vad online si te zbor. Antecedentele nu se iarta domnule syteck, mai ales acum, dupa ce-mi spui ca am gradul de general pe degeaba. Oricum, imi place jocul asta psihologic pe care-l joci aici, cum ca poate ai tu IP rotabil sau poate nu am eu acces la comanda de ban permanent. Aproape faci ravagii pe aici . Pica, nu mai retin care din owneri i-a dat ban, deoarece a trecut mult timp de atunci.
PS: Nu am vazut demo-ul pt ca a expirat !

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 08-10-2016, 13:20:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai vazut demo-ul? asa am inteles? daca il ai copiat in pc fa-i un upload si pune-l aici pentru a il vedea.

0 0

Back to top
XZoRO

[*Fr3akZ aSSaSsiN*]

Post Posted: 08-10-2016, 13:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu ai facut atunci reclamatie? Atunci cand l-ai vazut trebuia sa faci reclamatie si sincer, exact aceleasi lucruri ti le spuneam.
0 0

Back to top
syteck_romeo

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2016, 13:36:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am salvat acel demo in calculatorul meu. Ar fi trebuit sa il pastrez .

Topic close va rog .

0 0

Back to top
XZoRO

[*Fr3akZ aSSaSsiN*]

Post Posted: 08-10-2016, 13:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate aveai altceva de facut decat sa vi aici si sa mai si aduci acuzatii nefondate. La inceput ziceai ceva de wall, cum ca te-ai folosi de bugurile serverului, acum ca ai luat ban pt aim. Ai luat ban pentru de toate pana la urma, defapt nici nu stii ce sa mai zici. Data viitoare cand mai iei ban pe vreun server, sa faci reclamatie la momentul respectiv, nu sa consideri ca daca ai IP rotabil o sa revi si nimeni nu o sa-ti faca nimic si o sa uite. Multumesc pentru ca mi-ai irosit timpul aiurea !
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 08-10-2016, 16:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De asta e foarte important sa faci cerere imediat dupa ban, se rezolva totul atunci, acum....esti si in listele de codati cu demo dar link-ul a expirat dupa atatea luni, e o decizie greu de luat sincer. Colegii nu ar fi banat aiurea mai ales pentru aim..

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -P!C@-, 08 October 2016 14:21

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 11-06-2025, 18:47:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password