User
Pass
2FA

- Reclamatie Freakz * GunPlay -

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1753
XS4ALL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-10-2024 06:45)

Votes: 10

Post Posted: 15-08-2012, 13:06:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: XS4ALL
IP: -
Ora: ~ 13:10 - 13:40
Ziua: 15.08.2012
Nick admin/jucãtor reclamat: Freakz * Gunplay
Motivul reclamației: Știu cã sunt nou pe server, nu am decât ~3 luni vechime, din care am fost activ ultima lunã cel mai mult și sper sã nu se supere nimeni pe mine, dar aș vrea sã știu și eu cu ce drept adminul Freakz * Gunplay vorbește așa cu un player? Pot sã știu ce ți-am fãcut eu ție atât de grav încât sã-mi vorbești așa?
Tind sã cred cã nu ne tragem de șireturi, și eu am oferit pe server pânã acum respect și am primit respect. Nu s-a luat nimeni de mine cã am stat în bazã când sunt TERO pentru cã dacã ne gândim la logica acestui JOC ( CT apãrã X și TERO pune BOMBA (NO CAMP ) ), unu de la CT care ajunge la 1:20 în bazã și mã gãsește acolo și îl omor, nu are dreptul sã-mi zicã cã am campat neavând bomba, când e timp berechet sã te duci de 3 ori la X și sã o pui. Nu am primit nici-un slay de când joc pe serverul ãsta pentru campat, pentru cã vãd și eu câte secunde mai sunt pânã când se terminã runda, și îmi dau seama dacã am sau nu timp sã pun bomba aia, și nu aș comenta vreodatã dacã întradevãr aș primi slay când eu sunt în bazã și mai sunt 20 de secunde și bomba nu e pusã. Fiecare dintre noi ne mai enervãm, întradevãr cã suntem oameni, dar te rog frumos, din moment ce nu am încãlcat nici-o regulã din Regulamentul serverului pretind sã-mi vorbești cu respect. Nu e problema ta cum joc atât timp când o fac în limitele regulamentului. Mulțumesc.

Dovada reclamației (poza sau demo):

-------------------------------------------------------

*DEAD* Freakz * Gunplay : Tre' sa fii rupt rau ma sa te bucuri ca ai facut 2 frage la panda

bonanza ! (RADIO): Sector clear.
bonanza ! (RADIO): Go go go!
Ma.x dropped
Undercover killed Bula with m4a1
Py7y killed bonanza ! with m4a1
*DEAD* Freakz * Gunplay : Nu-i asa XS ?

*DEAD* EL3Na : -

*** Betivu* killed Vampiru with a headshot from m4a1 ***
[war3.freakz.ro] Pastrati limbajul decent. In caz contrar veti primi gag/ban.
Melc dropped
sAly connected
Requesting tempdecal.wad from server
Error: server failed to transmit file 'customization'
sAly is joining the Terrorist force
Ma.x connected

*DEAD* XS4ALL : a zis cineva ca ma bucur?
Py7y killed Betivu* with m4a1
Melc connected
*DEAD* Freakz * Gunplay : ok

Melc is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* XS4ALL : joc for fun

*DEAD* Freakz * Gunplay : Joci doar panda

*DEAD* Freakz * Gunplay : DA' te inteleg

*** Adminul Melc se conecteaza pe server...
Ma.x is joining the Terrorist force
*DEAD* COSTEL : keep kalm and make yopur handjob

Madq connected
Madq is joining the Counter-Terrorist force
*DEAD* XS4ALL : si scuza-ma dar ti-am vorbit frumos

*DEAD* XS4ALL : ASASI?

-------------------------------------------------------

Do not underestimate the power of stupid people in large groups.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Waynee

[BasedTontoVeli]

(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 15-08-2012, 13:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te-ai suparat ca ti-am spus verde-n fata ma ? - hai zau. Stai la panda la Salubris acolo de bomba habar n-ai. Zi mersi ca nu ti-am dat slay ca meritai. De acum cine mai pandeste dincolo de limita bunului simt am sa-l ard de nu se vede.

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
EL3Na

[Maniac]

(since 20-12-2018 17:22)

Votes: 12

Post Posted: 15-08-2012, 13:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zici ca esti o fetita plangacioasa, care i-a luat cineva jucariile.
Nu isi vad rostul reclamatiei tale, chiar nu vreau sa ii iau apararea lui gun, dar chiar nu isi vad rostul.
Ce, te-a facut rupt si te-ai simtit jignit?-
Parerea mea este ca si tu esti constient ca nu are ce sa se intample in urma acestei reclamatii ... Tot ce ai rezolvat cred, ca este doar faptul ca am vazut ca esti o fetita plangacioasA - ...Glumesc si eu ... nu te supara:D dar m-a amuzat reclamatia !

0 0

Back to top
XS4ALL

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-08-2012, 13:38:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce sã-mi spui verde în fațã ? Când la aproape fiecare hartã TERO debea poate sã iasã din bazã, o sã le dai Slay-Team? Mai bine recunoaște cã te-ai ofticat ( enervat ) și nu te-ai putut controla. Astea sunt baliverne ce spui tu aici. Iar dacã tu ameninți cu slay-ul eu îți zic cã nu se poate Domnule Admin, de ce?
Scrie undeva în regulament cã nu ai voie sã pândești? Dacã scrie și eu nu vãd te rog frumos sã-mi arãți.

Code:
Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.
- din asta rezultã cã nu ai dreptul sã dai SLAY când dorești tu, doar pentru cã playerul X din bazã te-a omorât, sau a stat la pândã.

Când o sã mã vezi pe mine ultimul în viațã stând în bazã la campat, fãrã sã mã duc la bombã, o sã accept slay-ul ãla, fãrã nici-o problemã.
Dar dacã mie îmi dai slay când e suficient timp sã mã duc dupã bombã, sau dacã îmi dai Slay cã tu faci rush și eu te omor în bazã la mine timpul netrecând sub 1 minut, iar bomba e la altu ãsta se numește ABUZ de admin.

Code:

Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.

Deja sunt douã reguli care ar trebui pe care cred cã le cunoști sau nu, care nu-ți permit sã faci chiar ce vrei.

Elena, reclamația nu e fãcutã cu scopul de a-l sancționa pe GUN, nici nu doresc asta, ci cu scopul de a-i aduce la cunoștințã cã nu toți acceptã aceste aluzii ( jigniri ) și sã se rezume la treaba lui de admin. Nu sunt sensibil, dar mi se pare normal ca pe un server public, adminul sã fie un exemplu fațã de playeri. Iar dacã ție ți se pare reclamația asta deplasatã înseamnã cã tu ai permite cam orice din partea unui player. Dacã vin eu pe server, și îți zic, Elena ești ruptã rãu, mã jur. Cum ai reacționa, știu cã încerci sã îi dai câștig de cauzã, dar totuși....
A nu pune picioru în prag înseamnã a accepta tot ce îți spune și sã recunoști acel lucru. Atât timp cât eu am oferit RESPECT , nu vãd de ce sã fiu tratat în felul ãsta.

0 0

Back to top
Croshetez asfalt

[Mentally Stable]

(since 20-08-2012 19:40)

Votes: 2

Post Posted: 15-08-2012, 15:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum frate sa facii reclamatie pentru asa ceva! XS4 ai fost macar o data sa plantezii bomba sau sa dai defuse? Sory eu nu te-am vazut.Ms
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 15-08-2012, 16:48:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi dati slap si slay dupa ureche, cred ca ar fi timpul sa cititi din nou regulamentul.. fara suparare.. Daca nu tinem cont de el atunci unde ajungem? Motivul e foarte slab dar demonstreaza ca daca nu tii cont de reguli incepem sa ne dam in barci pe forum.. altfel nu mai comenta nimeni pe aici..

Looking back..
0 0

Back to top
XS4ALL

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-08-2012, 18:49:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Croshetez, deși e un forum public unde toatã lumea are dreptul sã posteze, ți-aș sugera sã îți vezi de cererea ta de unban. Și nici nu mã voi obosi sã-ți rãspund.
Cred cã vi se pare ciudat din câte observ sã vedeți o reclamație de genul ãsta, ei bine reclamația asta a fost un semnal de alarmã cum a zis și Mastermind, dacã v-am ofensat cumva și nu sunteți obișnuiți cu reclamații de genul îmi pare rãu. Nu fac reclamații pentru orice lucru insignifiant precum slay, kick și așa mai departe, dar odatã ce m-ai jignit, într-un fel sau altul direct sau indirect atunci avem de discutat, pentru cã eu ca player ce joc pe serverul acesta am pretenții de la voi ADMINI. Dacã nu de la voi, atunci de la cine? Sper cã a vãzut cine trebuia sã vadã topicul, și dacã se va uita un pic în log o sã-și deie seama despre ce vorbesc aici, și nu în zadar. Mulțumesc.

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 15-08-2012, 20:09:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermind wrote:
Voi dati slap si slay dupa ureche, cred ca ar fi timpul sa cititi din nou regulamentul.. fara suparare.. Daca nu tinem cont de el atunci unde ajungem? Motivul e foarte slab dar demonstreaza ca daca nu tii cont de reguli incepem sa ne dam in barci pe forum.. altfel nu mai comenta nimeni pe aici..

Mare dreptate ai . Nu tin partea nimanui , dar reclamantul are dreptate in acest caz .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Py7y

[Mentally Stable]

(since 05-08-2019 16:32)

Votes: 20

Post Posted: 15-08-2012, 21:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

...daka asa este cum spui u atunci, imi cer eu skuze fata d tn si in numele celorlalti kare te-au sup pe sv.A fost o reactie la nervi, nu s-a putut kontrola.Ne cerem skuze

0 0

Back to top
XS4ALL

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-08-2012, 22:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sã-ți ceri scuze tu pentru nimeni și pentru nimic. Pentru cã eu nu am nimic cu nimeni. Vreau doar sã se ținã cont de un singur aspect, acela de a respecta și de a fi respectat. Nu trãim în junglã. Iar dacã asta a fost ceva sarcastic, sã ști cã aproape ți-a mers, sau nu. Dar îți zic eu ceva, dacã m-ar deranja toatã prostia din lumea asta, acum probabil aș fi într-un sanatoriu. Puteți închide topicul, iar eu nu voi mai face o reclamație așa "weak" cum li s-a pãrut unora. O zi bunã, Mulțumesc.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 21-08-2012, 02:42:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tiganie, ***... 1 warn lui Gunplay pentru atitudine necorespunzatoare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 21 August 2012 00:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 11-06-2025, 15:46:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password