User
Pass
2FA

Orga gets a convocation to Bucharest tribunal
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message13866
Orga

[Ataraxia]

Status: Offline
(online 4 days ago)

Votes: 872

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  https://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ItsOrga/ 
Post Posted: 23-10-2015, 19:49:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nureldin2 wrote:
Domnule Alex Aoran , ca sa inchei discutia amarata cu tine , pe langa faptul ca esti roman , ai plecat in afara sa muncesti si acum te dai strain , m ai amenintat in romana la telefon si pe facebook si m ai injurat , iar cei de la politie de la sectia 9 , sector 2 bucuresti , au confirmat ca ai cetatenie romana ( ca sa te lamuresc iti stiu totul adresa , cu ce te ocupi , ce studi ai terminat , parinti tai locuiesc in bucuresti fiind si domiciliul tau de pe adresa din buletin . Am facut o plangere la politie cu avocatul meu Andrei Dima din grupa Toader si Asociatii pe numele tau dupa aceea te am dat in judecata la parchetul de pe langa judecatoria 3 sector 3 bucuresti , simplu si la obiect ... , dovezile sunt clare : 1. inregistrariile telefonice 2. ce le de pe facebook , 3. si cele din joc . Iar voi copiilor care `cica este amuzant acest post , postat de el bineinteles ca este speriat si a vrut sa o musamalizeze ca intr o parodie ` impresia ca daca injuri intr un joc nu exista consecinte , exista un sistem juridic in orice , fie el joc , fie el site fie el post de forum . Povestea cu tine? este ca ai vrut sa imi vinzi 999k gold , mi ai dat 200k ti am trimis cei 100 de euro prin pay pall si ai incetat sa raspunzi si cand mi am retras bani de pe pay pall inapoi ai inceput sa injuri si sa ameninti ca imi omori familia , tu oricum esti un 0 barat , un prefacut , iar daca se pune problema , daca imi pun mintea cu tine nu te ridici nici pana la degetu meu mic de la picior , dar in ziua de astazi doar asa rezolvi frustrati ca tine , nu stau sa imi bat altfel capul cu tine , si crede ma ca am sa te rezolv , chiar daca nu castig in instanta te plimb 2 ani prin tribunale , imi este f simplu . O zi frumoasa incontinuare strainule -

How dare you even speak about that gold , you just ripped 200K from me lol , if you actually think anyone will beleive you you're quite retarded ( look at forum transactions ).

Raspunzi in fata legii , Domnule Moustaffa Nur -

PS : Im still waiting for your citatia

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 23-10-2015, 20:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Watch out Orga, they will come for you

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-10-2015, 02:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere ca eu sunt "judecatorul" acestui subforum, cer domnului Andrei Dima sa ia legatura cat mai repede cu mine si sa rezolvam situatia. Este de neacceptat ce se intampla.
Conform articolului 193 al codului penal, domnul Alex Aoron risca pedeapsa cu inchisoarea intre 3 luni si un an pentru amenintare.
Aceasta disputa se poate rezolva pe cale amicala, impacarea partilor inlaturand raspunderea penala. De mentionat ca nu il puteti santaja in nici un fel, sa ajungeti la o intelegere sa rezolvati prin aceasta cale.
Astept raspunsul dumneavoastra, cat si a avocatului prin PM sau pe ask fm.

0 0

Back to top
Orga

[Ataraxia]

(online 4 days ago)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  https://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ItsOrga/ 
Post Posted: 24-10-2015, 02:30:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AARON GOD DAMN IT

0 0

Back to top
Denim

[Netrunner]

(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 24-10-2015, 10:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Better snapchat this

Retired

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 24-10-2015, 12:56:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=1K0giCHr7Pg:

0 0

Back to top
Orga

[Ataraxia]

(online 4 days ago)

Post Posted: 24-10-2015, 12:57:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hahaha

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 24-10-2015, 12:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnilor, dati-mi voie sa ma prezint, sunt judecator la Curtea de Casatie din Filipestii de Padure. Consider ca nici una dintre parti nu are nimic de castigat, ambele parti implicate, atat Alex Arnold cat si Andrei Demo pot fi acuzati de scam si tentativa de scam. Cea mai buna cale de a rezolva aceasta problema este o intelegere amiabila.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Orga

[Ataraxia]

(online 4 days ago)

Post Posted: 24-10-2015, 13:02:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alex A-A-R-O-N

0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Post Posted: 24-10-2015, 17:39:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alex Aearon, got it.
0 0

Back to top
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Post Posted: 24-10-2015, 18:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nureldin2 wrote:
Domnule Alex Aoran , ca sa inchei discutia amarata cu tine , pe langa faptul ca esti roman , ai plecat in afara sa muncesti si acum te dai strain , m ai amenintat in romana la telefon si pe facebook si m ai injurat , iar cei de la politie de la sectia 9 , sector 2 bucuresti , au confirmat ca ai cetatenie romana ( ca sa te lamuresc iti stiu totul adresa , cu ce te ocupi , ce studi ai terminat , parinti tai locuiesc in bucuresti fiind si domiciliul tau de pe adresa din buletin . Am facut o plangere la politie cu avocatul meu Andrei Dima din grupa Toader si Asociatii pe numele tau dupa aceea te am dat in judecata la parchetul de pe langa judecatoria 3 sector 3 bucuresti , simplu si la obiect ... , dovezile sunt clare : 1. inregistrariile telefonice 2. ce le de pe facebook , 3. si cele din joc . Iar voi copiilor care `cica este amuzant acest post , postat de el bineinteles ca este speriat si a vrut sa o musamalizeze ca intr o parodie ` impresia ca daca injuri intr un joc nu exista consecinte , exista un sistem juridic in orice , fie el joc , fie el site fie el post de forum . Povestea cu tine? este ca ai vrut sa imi vinzi 999k gold , mi ai dat 200k ti am trimis cei 100 de euro prin pay pall si ai incetat sa raspunzi si cand mi am retras bani de pe pay pall inapoi ai inceput sa injuri si sa ameninti ca imi omori familia , tu oricum esti un 0 barat , un prefacut , iar daca se pune problema , daca imi pun mintea cu tine nu te ridici nici pana la degetu meu mic de la picior , dar in ziua de astazi doar asa rezolvi frustrati ca tine , nu stau sa imi bat altfel capul cu tine , si crede ma ca am sa te rezolv , chiar daca nu castig in instanta te plimb 2 ani prin tribunale , imi este f simplu . O zi frumoasa incontinuare strainule -

Asa de prostsa fii sa dai 100 de euro pentru gold ? -))
Imi doresc sa asist la procesul vostru , cred ca o sa apari si la televizor -)).
Cum te-ai inteles cu avocatul tau ? In cazul in care iti castiga procesul ii dai jumatate din gold ? -)) NU POT!!! MOR DE RAS!! -)

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 7 hours ago)

Votes: 770

Post Posted: 24-10-2015, 20:02:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bigblackjoe wrote:

Cum te-ai inteles cu avocatul tau ? In cazul in care iti castiga procesul ii dai jumatate din gold ? -)) NU POT!!! MOR DE RAS!! -)

now i am dead

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 24-10-2015, 20:06:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Domnilor, dati-mi voie sa ma prezint, sunt judecator la Curtea de Casatie din Filipestii de Padure. Consider ca nici una dintre parti nu are nimic de castigat, ambele parti implicate, atat Alex Arnold cat si Andrei Demo pot fi acuzati de scam si tentativa de scam. Cea mai buna cale de a rezolva aceasta problema este o intelegere amiabila.

Mai e drumul ala ca pe luna la intrare in Filipesti?

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Zypher

[Cand jucam eu wow...]

(since 13-11-2019 15:31)

Votes: 34

Post Posted: 24-10-2015, 23:18:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pacat ca numai exista OTV . Direct la DD ajungea toata povestea. Elodia era pistol cu apa .
0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 25-10-2015, 00:02:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nureldin2 wrote:
Domnule Alex Aoran , ca sa inchei discutia amarata cu tine , pe langa faptul ca esti roman , ai plecat in afara sa muncesti si acum te dai strain , m ai amenintat in romana la telefon si pe facebook si m ai injurat , iar cei de la politie de la sectia 9 , sector 2 bucuresti , au confirmat ca ai cetatenie romana ( ca sa te lamuresc iti stiu totul adresa , cu ce te ocupi , ce studi ai terminat , parinti tai locuiesc in bucuresti fiind si domiciliul tau de pe adresa din buletin . Am facut o plangere la politie cu avocatul meu Andrei Dima din grupa Mos Craciun si prietenii sai pe numele tau dupa aceea te am dat in judecata la parchetul de pe langa judecatoria 3 sector 3 bucuresti , simplu si la obiect ... , dovezile sunt clare : 1. inregistrariile telefonice 2. ce le de pe facebook , 3. si cele din joc . Iar voi copiilor care `cica este amuzant acest post , postat de el bineinteles ca este speriat si a vrut sa o musamalizeze ca intr o parodie ` impresia ca daca injuri intr un joc nu exista consecinte , exista un sistem juridic in orice , fie el joc , fie el site fie el post de forum . Povestea cu tine? este ca ai vrut sa imi vinzi 999k gold , mi ai dat 200k ti am trimis cei 100 de euro prin pay pall si ai incetat sa raspunzi si cand mi am retras bani de pe pay pall inapoi ai inceput sa injuri si sa ameninti ca imi omori familia , tu oricum esti un 0 barat , un prefacut , iar daca se pune problema , daca imi pun mintea cu tine nu te ridici nici pana la degetu meu mic de la picior , dar in ziua de astazi doar asa rezolvi frustrati ca tine , nu stau sa imi bat altfel capul cu tine , si crede ma ca am sa te rezolv , chiar daca nu castig in instanta te plimb 2 ani prin tribunale , imi este f simplu . O zi frumoasa incontinuare strainule -

Fixed -)))))

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 20-07-2025, 03:47:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password