User
Pass
2FA

Reclamatie Uzz1 Abuz-Admin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message726
OkiLL
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-09-2011 21:40)

Votes: 22

Post Posted: 11-07-2011, 12:42:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: OkiLL
Nick-ul persoanei reclamate: Uzz1
Poze: http://imageshack.us/photo/my-images/38/maomoratinszinigun.png/
Descriere incident: si-a dat teleport la noi in vla in SZ si ne-a omorat in continu cu minigun de 3 -4 ori si pe mine si pe dreamthief Abuzeaza de admin ca-sa faca bani si sa isi bata joc de noi. Regulamentu e unul il respecta toata lumea. Sper ca de data asta sa nu mai fie iertat ca pre-a a umplut paharu si pe multi mai omora cu bazooka si ziceam sa fiu om sa nu fac post dar akm a umplut paharu sa ne omoare pt bani in sz si sa isi bata joc de noi. UZZ1 STOP ABUZE. daca era ceva sa ai treaba te bagai "AOD" dar dreamthief te-a omorat si tu ma omori si pe mn si pe el in sz ce-a ce mise pare UN abuz scos din limitele nesimtirii pentru ca esti admin nu inseamna ca poti sa iti bati joc de playeri sau tu te crezi owner?

PS: uitati de cate ori ne-a omorat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tionwtz
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2011 07:28)

Votes: 4

Post Posted: 11-07-2011, 12:45:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu nsite printuri :
1. In acesta ma jigneste si spune ca avea treaba, daca avea treaba trea sa dea AOD nu ca l-as comanda eu ...dar nu trea sa ne ucida in mod barbar
http://imageshack.us/photo/my-images/691/samp117i.png/
2.In acesta se vede cum ne macelareste
http://imageshack.us/photo/my-images/713/samp116j.png/

Ne injura abuziv si evita cenzura. Un asemenea admin isi bate joc de noi + ca ne omoara si ne injura

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SnoopDog
[Banned user]

Banned

(since 14-07-2011 11:58)

Votes: 7

Post Posted: 11-07-2011, 12:47:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PAI BA u ai inceput dream vi la el si il ei cu cutitu pe la spate? normal ca sa enervat si a venit cu miniganu

Voteaza-ne daca esti PRO GTA FREAKZ doar un Click
.Dureaza 20 de secunde.thx

0 0

Back to top
Uzz1xd*

[White and Proud]

(since 26-11-2019 20:50)

Votes: 58

Post Posted: 11-07-2011, 12:51:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci fetelor, in primul rand, nerecunoscatorilor ati uitat cand plangeati la cereri unban ?
In al doilea rand eu dadeam warn-urile de la reclamatii si alte chestii unban-uri stii tu chestii de admin, cand colo ma trezesc cu dreamscuipat, care ma aposta cu un cutit la gatlej, trebuie sa pun /aod si cand dau warnuri ? + Eu foame de bani ? bingo! nu ti-a iesit de data asta.
+ bai copil crescut in copac, eu nu evit cenzura. Adminii pot scrie cuvinte care voua playerilor vi le cenzureaza... dar ce sa mai "e grele".
Altceva ? cu ce va mai servim sal bft.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Uzz1xd*, 11 July 2011 10:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-07-2025, 20:47:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password