User
Pass
2FA

Reclamatie niku si quadcor

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message260
Berserker

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-12-2018 16:25)

Votes: 16

Post Posted: 12-05-2014, 21:41:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: andy
Nick-ul adminului reclamat: niku,quadcor
Ora si data: 22:20, Data 12 Mai 2014
Motivul reclamatie: Abuz de comenzi,neprofesionalism,limbaj inadecvat

Acesti doi playeri mentionati mai sus,m-au surprins intr-un mod neplacut prin neprofesionalismul lor in calitate de admini ai acestui server. Cum este posibil ca admin cu experienta 5-6 ani (mentionat de quadcor in postarea sa pentru cererea de admin) sa NU cunosti regulile si comenzile elementare?quadcor a dat 2 voturi publice : primul fiind "are andy cod?" iar al doilea "il dam afara pe andy?".Ce inseamna chestia asta?In calitate de admin trebuie sa obtii dovezi pentru a bana un jucator,nu sa dai vot public,nici macar votekick nu a fost.Voi atasa mai jos doua poze si rog ownerul acestui server sa se uite in loguri incepand cu ora 22:00 pana la 22:20.Am primit ban de abia dupa ce le-am spus eu comanda,doar pentru a vedea daca intradevar voi primi,dar ei se pare ca au fost atat de incapabili incat chiar au folosit comanda fara a strange dovezi concludente.Cer suspendarea lor din functie,cu toate ca ar fi cazul de eliminare,intrucat nu au experienta necesara pentru a fi admini buni, mai ales in situatiile in care intra cativa playeri mai rasariti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lemonEZAH

[Licensed to kill]

(since 04-11-2019 15:30)

Votes: 483

Post Posted: 12-05-2014, 22:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea remove+ban lui niku . Nu vad vina lui quadcor aici .
0 0

Back to top
z4rk
[Banned user]

Banned

(since 22-02-2015 06:01)

Votes: 10

Post Posted: 13-05-2014, 09:09:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are si el o vina: da voturi aiurea ca sa se afle in treaba. In mod normal in calitate de admin ar trebui sa verifice un posibil codat si sa actioneze cat mai corect daca acesta chiar ar avea ceva, nu sa dea voturi de genul.
ON: Amandoi au primit remove, am avut multe plangeri la adresa lor.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by z4rk, 13 May 2014 07:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 27-02-2025, 11:31:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x