User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message616
HaZaRd BmG

[<Caine><Spartan>]

Status: Offline
(since 17-08-2016 10:25)

Votes: 49

Post Posted: 26-09-2012, 18:58:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:SpLaT
Numele: Majora
Descriere: Copilu asta ori ''destept'' ori ... Ma ataca se vede in poza cum zice mai ia o dusca dau sa iau viata si cica wanted 4 atac fbi cand eu am in mana tecu si el are viata sub jumatate asta e bataie de joc . baga in fbi toti copii de sub 12 ani care nici macar nu stiu sa scrie da sa vorbeasca .. ca ii zic eu ''praf'' omu da si wanted si ma si omoara si tot.
Poza: http://imageshack.us/photo/my-images/42/samp113wi.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/853/samp114go.png/

am facut'o aici ca vad ca leaderu lor nu ai nici o masura! Absolut nici una. Si este leader degeaba - intra rar pe forum si pe joc abea intra.

''
Ce a zis majora si asa zis'ul leader
Cel mai patetic lucru...
ai dat in mn,si apoi rpd sa beau suc sa fac poza ca nu lam atacat
Ai dat in mn si apoi rpd ai baut suc,dupa cum vezi apucasem doar w2(am si continuat) si rpd suc,ca sa arati ca nu ai dat,aveam viata jumate de la deagle,apoi ai schimbat pe tec...
Si apropo de dusca..da..ai zis ca eram praf..si am zis mai bea o dusca sa te trezesti..nu ca am dat in tn sau eu stiu ce zici tu acolo...aveai viata atata ca team batut la deagle...
Deci practic,tu ai facut poza dupa ce ai dat in mn...ai dat in mn repede tec suc sa para ca nu am dat in el...Frumoase scuze'' aici ce a zis majora

Sus

.Sothale

@Splat : Nu a facut nimic gresit din tot ce ai spus tu
@Majora : Nu primeste nimic!

PS : eu nam de unde sa stiu daca tu ai tras in el sau el a tras in tine doar din poza aia

Sfat Prietenesc "Nu te pune cu prostul , are mintea odihnita ''
'' Grãbiþi-vã sã cumpãraþi pãmânt, nu se mai fabricã... '' Mark Twain
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
.Sothale.

[Mentally Stable]

(since 15-05-2013 17:54)

Votes: 10

Post Posted: 26-09-2012, 19:14:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne da tu trollezi pe aici pe forum?
Ti-am zis odata NU ia nimic ca n-ai dovezi si de data asta sper ca ai inteles ca numi mai pierd 5 minute din viata ca sa iti raspund tie

0 0

Back to top
HaZaRd BmG

[<Caine><Spartan>]

Post Posted: 26-09-2012, 19:21:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copile daca baiatu nu are dovezi ca l-am atacat eu sterg postul dar asa el mi-a dat WANTED AIUREA ! SI M-a omorat ca sa ia bani! EU AM DOVEZI CLARE CA mi-a dat wanted aiurea! POZELE NU MINT SI ASTEAPTA SA RASPUNDA UN ADmin numai raspunde tu ca mi-am dat seama ce leader esti:-j nici membru nu meriti cred:|

0 0

Back to top
majora

[Mentally Stable]

(since 14-10-2012 07:41)

Votes: 2

Post Posted: 26-09-2012, 19:28:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HaZaRd BmG wrote:
Copile daca baiatu nu are dovezi ca l-am atacat eu sterg postul dar asa el mi-a dat WANTED AIUREA ! SI M-a omorat ca sa ia bani! EU AM DOVEZI CLARE CA mi-a dat wanted aiurea! POZELE NU MINT SI ASTEAPTA SA RASPUNDA UN ADmin numai raspunde tu ca mi-am dat seama ce leader esti:-j nici membru nu meriti cred:|

Oricine poate sa faca ce faci tu..ca si cum sa dai in cineva..repede suc,hotdog ce vrei sa pari nevinovat..nu ai vazut ca in poza AM viata scazuta?Mi se pare clar...
tu o aveai scazuta pt ca te batusem la deagle..de aceea mai si facut praf..ca veneam prea aproape..si sunt prac ca te bat..asta e..pate sunt..poate nu...si cand naiba sa fac poza cand tu mai atacat cand scriam?...si apoi teai oprit...adik mai atacat apoi oprit

0 0

Back to top
madalindx
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2013 21:12)

Votes: 7

Post Posted: 26-09-2012, 19:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orce cop nu e obligat sa faca poze la fiecare wanted pe care il da tu esti cam disperat dupa bani.Si nu te mai da mare smecher,pentru ca osothale are mult mai multa minte decat tn el nu face posturi numai sa se afle asa in treaba ca tn.Mai bine ti-ai vedea de treaba ta si nu mai dispera dupa 8k sau cat ti-a luat.
0 0

Back to top
HaZaRd BmG

[<Caine><Spartan>]

Post Posted: 26-09-2012, 19:33:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Madalin nu stiu cine o'i fi tu de te bagi aiurea. Si nu trebuie sa faca poza la fiecare wanted dat dar se vede clar ca acolo mai erau playeri si puteau sa traga in el si toti eram la duele deagle adica el pierduse si avea putina viata si el imi da wanted aiurea si ma si omoara

Si dupa cum a zis si cabron si striker si k1dor si toti cine se mai baga warn - madalin asta se baga aiurea peste tot

0 0

Back to top
madalindx
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2013 21:12)

Votes: 7

Post Posted: 26-09-2012, 19:42:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru stirea ta sunt co-lider FBI si pentru ca el este un membru FBI ma pot baga pentur a lamuri situati asta stupida pe care tu vad ca nu o intelegi si faci liderii incapabili.
0 0

Back to top
HaZaRd BmG

[<Caine><Spartan>]

Post Posted: 26-09-2012, 19:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te mai baga nu esti admin ! inceteaza cu spamu reclamatia este facuta sa vada adminii daca voi nu stiti sa luati o decizie asteptati adminii

0 0

Back to top
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 26-09-2012, 19:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a procedat corect

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 26 September 2012 17:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-12-2024, 00:32:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x