User
Pass
2FA

Reclamatii Gh0sT!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3379
r0shu@MsQ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-03-2020 11:17)

Votes: 5

Post Posted: 05-02-2008, 20:49:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara, imi pare rau ca trebuie sa fac un astfel de topic, dar dupa parerea mea este necesar,ptr ca unul din admini(Gh0sT) sa zicem ca nu prea ma suporta,"inghite" . Nu este frumos ceea ce fac ptr ca este de fapt o parare, ca la clasa I dar vreau sa se ia niste masuri:

1 Reclamatie:
Eram pe india jucam normal, mi s-a parut ceva neinregula cu un jucator(care de fapt era Cheita, dar sub alt nume) m-am uitat pe el,nestiind ca este Cheita, si era in regula. Deodata apare pe chat: da-i ban lu' cutare ca este Cheita! are interdictie de la Shocker pe server. Nu am bagat de seama ca asa orice jucator poate sa scrie pe admin_page balarii. Insistent, a continuat...pana cand i-am scris pe admin_say nu ii dau ban sa fie clar! (Mentionez o perioada am lipsit si nu prea am fost in legatura cu ban-area lu'Cheita). Aceasta insistenta a persistat vreo 15 minute, dupa care persoana care tot imi zicea sa-i dau ban presupusului Cheita, a folosit comanda de admin_banip..eu ramanand - ...si-a skimbat numele in Gh0sT si a inceput sa ma i-a la intrebari:de ce nu i-ai dat ban? etc...I-am explicat frumos ca din moment ce ai comanda si ai un rang mai mare decat mine, de ce nu i-ai dat tu, cat ai scris pe admin_chat/page ti-a luat mai mult decat o coamnda simpla de banip. AM EZITAT sa-l banez pe presupul Cheita, care intradevar el era, din urmatoarele motive bine intemeiate si bazate pe un REGULAMENT EXISTENT!: nu sunt la comanda jucatorilor, in primul rand, si in al doilea ca au mai fost greseli de genul(ex. cand Ast3riCs a banat din neatentie un alt jucator nevinovat).
BUN, a trecut aceasta faza...a intrat si levier si dudette...cand un alt jucator avea wall, i-am executat pozele, si nici nu apuc bine sa termin ultimul SS vad Gh0sT used command banip persoanei respective, ne mai apucand eu sa-i cer pozele acelui jucator. L-am intrebat ce faci? - , Gh0sT raspunzandu-mi ca avea wall, zic ok, si pozele?? ptr o eventuala dovada de 2,3 zile la care a intervenit Levier aprobandu-ma!

Reclamatia nr. 2
Eram pe server nu cu mult timp in urma ma jucam, si m-am enervat din cauza unui bug... si am injurat pe chat: "sa ma *** in ele de buguri... etc... M-AM trezit cu LLAMA! iar numele adevart al adminului nu a aparut, ci doar sub forma ADMIN use command... crezand, Gh0sT ca eu sunt mai cu sacul in cap fara sa-mi dau seama - . Am scris pe admin_page sa mi se scoata llama, dintr-un singur motiv: CA INAINTEA MEA CU 5-6MINUTE UN ALT ADMIN INJURASERA! (nu dau nume) ....dupa care ma trezesc cu BAN.

ROG SA SE IA MASURI IN LEGATURA CU COMPORTAMENTUL LUI Gh0sT!!!
Niciodata nu am avut nimic cu nimeni, daca am gresit vreodata fata de cineva imi cer scuze in fata tuturor, dar vreau acelasi rescpect cu care va tratez eu sa il aveti si voi fata de mine.
Va multumesc.
P.S. Gh0st sincer iti spun, nu prea dai dovada de maturitate.

...::: P O R S C H E:::...
Respect required
Pwd by ...:::W A R 3 . F R E A K Z:::...
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665315453 <- My Photo Camera
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 05-02-2008, 20:59:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MAA ce e asa greu de inteles ca nu a fost Gh0sT ?- El era pe mess si ii lua pozele lu unu - habar nu avea de tine .. - !!!!!

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 05-02-2008, 21:06:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Referitor la reclamatia numarul 2, eu ti-am dat ban temporar.
Tocmai atunci s-a nimerit sa mai supraveghez serverul si te-am vazut cum ai vorbit. Nu ma intereseaza motivul, m-a interesat doar ca ai vorbit cum ai vorbit. Ti-am dat llama.
Vroiam sa o las vreo 30 de minute sau cat mai stateai pe server, dar ti-a scos-o extrem imediat dupa cateva runde. Ok, am zis fie, dar cand am vazut ca ai mai facut si faze cu "clar..." si blabla, ti-am dat ban.

Nu inteleg de unde aveti tupeul sa comentati atunci cand stiti ca ati incalcat regulamentul

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 05-02-2008, 21:12:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma deci Gh0St este unul dintre cei mai de treaba oameni pe acre ii cunosc.
L-am vazut doar odata dar va zic ca e super tare tipu.
O fi gresit sau poate nu dar e owner.Adevaru e ca sunt muuulti care injura pe admin chat.
Si daca i-a dat ban lu ala sincer bine i-a facut.
Nu poti sa-i ceri dovada ca e owner , atata timp cat lui i s-a parut ca e codat inseamna ca poate sa ii dea ban.
Credema ca nu ti-a facut tie in ciuda ca sa nu mai iei pozele sau ca sa iti fure codatul sau mai stiu eu ce.

Credema roshule daca l-ai cunoaste ai avea alta parere despre el.

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
r0shu@MsQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2008, 21:16:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut Shoker... ok ai fost in supravegherea serverului....dar cu 5 minute inainte a injurat altcineva...tot pe chat(nu vreau sa dau nume) si nu zic de ce nu i sa dat llama... tocmai ce am recitit regulamentul de pe war3 si nu am vazut nicio regula in care sa scrie INJURATURILE PE CHAT SUNT INTERZISE, ba mai mult ca se mai fac nu des, chiar foarte rar, dar hai sa gandim logic tu niciodata nu ai injurat pe chat? cand te-a enervat..... macar intelegeam ca imi dadeai ban daca injuram unul dintre admini! (fapt care nu sa intamplat la mine niciodata)
Din cate stiu eu si de cand sunt eu pe server aproape un an... nu am avut nicio reclamatie si cum spus mai sus in cer scuze in fata tuturor cu-i am gresit, mi-am facut treaba cum trebuie codati am la rubrica mea, si inca o kestie de cand ma stiu eu pe server am fost primul admin care a fost banat ptr kestia astA!!! ma rog... si dau frau liber reclamatiilor kiar aici in acest topic: reclamatii aduse la adresa mea! si daca sunt mai mult de 5, renunt la admin/slot devin jucator normal...
P.S. am scris pe admin_page kestiile alea de care ai spus tu cu blablabla, crezand ca este ghost ptr ca am avut o mica altercatie, dupa cum poti observa mai sus

Respect required
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665315453 <- My Photo Camera
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 05-02-2008, 22:00:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshule.. tu ma luai peste picior pe admin page... si(mi-e lene sa caut acum in logs, intreaba pe extrem) nici nu stiam cine esti -. Mi-a explicat apoi Shocker cine esti si de ce aveai llama.

In legatura cu povestea de pe india... pai.. te-am luat la rost pentru ca ti-am spus ca are interdictie de la shocker si de la mine si tu ai facut ss. Da, recunosc, a fost greseala mea ca nu am specificat cine sunt.
Dar.. De atunci am eu ce am cu tine. Tii minte ce crize ai facut si halul in care ai injurat pe admin_page? Nu conta ca nu ma injurai pe mine dar ma deranja sa te vad vorbind asa pt simplul motiv ca ti-am atras asupra unui lucru (acela ca nu erai pus la curent cu situatia lui CHeita la 2 saptamani dupa ce a primit banul). Am trecut cu vederea, puteam sa te sanctionez destul de dur in acel moment dar nu aveam de ce. Ce m-a deranjat totusi a fost ca eu iti vorbeam calm si iti ceream sa te calmezi si tu insinuai intruna ca am cine stie ce probleme cu tine, cum faci si acum.
Daca vreau sa te sanctionez o pot face foarte usor.. nu uit niciodata ca m-ai injurat.. eram slot pe vremea aia, m-ai facut codat si m-ai injurat(probabil in lipsa de comanda de ban), iar dupa 2 zile (cand deja aveam HW) te purtai impecabil, ba chiar imi spuneai gg. Nu am dovada dar nu cred ca-mi va cere nimeni. M-am facut ca am uitat, nu avea rost sa te santionez. Ma rog.. ideea e ca daca vroiam sa te dau la o parte, puteam sa o fac de mult.
Eu trec destul de multe cu vederea si foarte multi dintre voi stiu asta dar de uitat, nu uit niciodata.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
r0shu@MsQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2008, 22:07:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, am 1 reclamatie bun, chiar daca nu-mi aduc aminte sa te fii injurat, ptr ca sunt constient cu un jucator cand ii iau pozele chiar si pe mess, ca poate sa-mi faca reclamatie...asa ca nu intelegeam rostul sa te injur atunci Thinking dar ma rog....dupa cum ziceam 1 reclamatie ... la 5 reclamatii repet eu imi fac cerere de retragere a adminului....doua lucruri am de spus: sunt corect!

Respect required
0 0

Back to top
Eldred

[Mentally Stable]

(since 12-04-2009 15:12)

Post Posted: 05-02-2008, 22:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va suparati daca-mi dau si eu cu pararea nu??
Deci din cate stiu eu Ghost nu da banuri aiurea. El da banuri celor care au fost prinsi inainte cu coduri si care au interdictii pe server. Dar poate ca asa ai fi facut si u daca ai fi fost in locul lui si daca ai fi stiut ca sa zicem acu 3-4 zile a intrat codat si a luat ban. Sau u ai fi facut altceva??

0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 05-02-2008, 22:41:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roshule...ti-as sugera sa te calmezi...
mai uita-te sin oglinda inainte de a vb.
stiu sigur...100% ca ghost nu e genul de persoana care sa aiba ceva cu cineva...oricine..fie el si cel mai tampit om. nu. il cunosc personal.
a da..sa nu uit.... cand ai mentionat ca ai fost plecat 2 sapt...
ca tot te lauzi ca esti admin bun...
nu crezi ca era de datoria ta..inainte de a intra pe sv..
sa verifici care mai e situtia ban-urilor pe sv..sau cel putin in general....2 sapt e o perioada in care se pot intampla destule lucruri. mai importante sau nu..dar conteaza.
asa ca imi pare rau sa zic..din punctul meu de vedere reclamatia ta este total nefondata si egala cu zero.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 05-02-2008, 22:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oh and....nu era levier ala, n-am mai jucat de ha-hau...am avut computeru personal busit.
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Post Posted: 05-02-2008, 22:50:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba da ma, Levier era. Il bana in prostie pe legolas sau Net_luky pe scoutzknivez. Ala e cel de care vorbeste roshu - Am zis eu ca e cunostiinnta veche, l-am prins de mult ori codat si nu mai am nevoie de dovezi.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 05-02-2008, 22:52:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshule .. are dreptate Gh0sT chiar mi-a si atras atentia .. inainte de a deveni owner .. ca l-ai injurat .. insa am trecut cu vederea. Dupa 2 zile .. a devenit owner .. si erai cel mai bun prieten cu el .. acuma nu inteleg de ce toata lumea trebuie sa faca reclamatii .. cu dovezi egale cu zero (parerea mea) - Adica .. faceti niste reclamatii care nu au nici un rost .. si care nu fac decat sa dauneze serverului .. ca sincer eu daca as fii jucator nou .. si as intra pe forum si as vede atatea certuri .. mi-as cauta alt server - Vb foarte serios ..

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 05-02-2008, 23:26:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

r0shu@MsQ wrote:
dar hai sa gandim logic tu niciodata nu ai injurat pe chat? cand te-a enervat.....

Nu
r0shu@MsQ wrote:
nu am vazut nicio regula in care sa scrie INJURATURILE PE CHAT SUNT INTERZISE

In regulament scrie ca limbajul vulgar nu e permis, asta inseamna ca nu ai voie sa trimiti la server comenzi care vor afisa ce ai scris tu si altor persoane, adicaaaa, nu ai voie nici pe admin_chat/admin_say/admin_ssay/admin_tsay/admin_csay/say/say_team/admin_rcon say sa folosesti un astfel de limbaj

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
r0shu@MsQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-02-2008, 00:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

3 reclamatii ... a, si sa nu uit, multumesc shock, am inteles - ...cel putin ptr perioada cat o sa mai am admin...

Respect required
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Post Posted: 06-02-2008, 09:03:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca mai apar 2 renunti la admin, nu? Pff, sa fim seriosi, poti mai mult de atat. Nu te vrea nimeni scazut, nu are nimeni nimic cu tine. Regulamentul se aplica pentru toti, nu vad ce e asa greu de inteles.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 27-02-2025, 23:13:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x