User
Pass
2FA
 
 

Recrutari PVE

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show all posts
Author Message485538
Catalepsia

[Account disabled]



Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)
Joined: 12 Feb 2011
Posts: 2630, Topics: 230
Location: HKP

Reputation: 8.6
Votes: 95

 
Post Posted: 24-09-2011, 09:53:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutãrile sunt în continuare deschise pentru:

- Shaman (Elemental) -
- Druid (Feral/Balance) -
- Death Knight (Blood) -
- Mage (Frost/Fire/Arcane) -
- Warrior (Protection/Fury/Arms) -


Cerinþe minime: 490 ilvl, experienþã pve, 40 days char played.

Putem recruta ºi alte clase/spec-uri, insã doar cu un nivel al jocului foarte ridicat.

Legaþi cont-ul cu cel din joc.



Înainte sã aplici pentru HKP este bine sã ºtii câte ceva despre noi.

Considerãm acest lucru important mai ales pentru cã odatã cu nivelul de performanþã PvE al guildei a crescut ºi numãrul celor care îºi doresc performanþe similare (dar nu le pot avea) ºi, implicit, numãrul zvonurilor rãutãcioase/denigratoare despre noi.


I. În HKP nimic nu este mai important decât efortul depus de fiecare membru la raid.

În HKP acest efort este sinergic. Adicã efortul colectiv este constant mai mare decât suma eforturilor individuale. Mai simplu spus: nimeni nu carã pe nimeni în spate.

II. HKP impune respect.

În primul rând respectul fiecãruia pentru efortul celorlalþi. Te vei simþi prost sã fii singurul din raid care nu ºtie un script nou sau care a întârziat ºi vei avea grijã sã nu se întâmple a doua oarã.
Apoi respectul de sine. Te vei simþi bine sã faci parte dintr-o echipã care funcþioneazã ca un ceas, care rezolvã rapid ºi eficient orice problemã apãrutã în raid.


III. Cãutãm soluþii la probleme, nu vinovaþi.

Pentru noi este important sã gestionãm eficient resursele raidului respectiv, nu sã avem doar raiduri OP. ªi reuºim, în proporþie covârºitoare.

IV. Ca sã reziºti în HKP trebuie sã îndeplineºti OBLIGATORIU trei condiþii:

a) Minim 40 de zile played.

b) Sã fii printre cei mai buni în clasa/specul tãu (iLvl 480+ ºi best in raid-slot cu guilda actualã este, de regulã, un bun punct de plecare). Poþi obþine detalii specifice (cifre) de la class-master. (Receptivitatea la sfaturi/sugestii confera un avantaj aici.)

c) Sã nu suferi*. Suferinþa este rezultatul unei maladii iar maladiile sunt periculoase pentru sãnãtatea guildei. Pot fi cronice ºi/sau contagioase. Prin urmare, le extirpãm rapid.

HKP se bazeazã pe reguli. Regulile sunt aceleaºi pentru toatã lumea, inclusiv pentru cei din conducerea guildei.


______________________________________

* Pentru claritate: poþi sã suferi de cele mai diverse ºi extreme forme de obsesii, fetiºuri, religii, convingeri, preferinþe sau manii, atâta timp cât ele nu deranjeazã pe nimeni din guild. Dacã deranjeazã/ofenseazã, eºti obligat sã le pãstrezi pentru tine sau sã le scoþi, odatã cu tine, din guild. În plus, nu prea ne intereseazã cât de citit sau de umbat eºti, cât þii la bãuturã sau ce succes ai la sexul opus. Tot ce vrem de la tine, în primã fazã, este sã ne ajuþi sã terminãm raidurile în timp record, ca sã avem fiecare mai mult timp sã citim, sã ieºim, sã bem, sã agãþãm. Respectã cele douã reguli de la punctul IV. ºi sunt ºanse mari sã legi prietenii aici.







Aplicatie recrutare:
Quote:

1. Nume IRL:
2. Varsta:
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4. Clasa:
5. Main Spec/OFF spec:
6. Link Armory*:
7. Screenshot cu Interfata**:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
12. Detalii PC***.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.




*Pe armory sa se vada gearul PVE, altfel aplicatia va fi respinsa.
**De preferat interfata de party/raid.
***Asta inseamna Componente, Conexiune Internet, OBLIGATORIU UN MICROFON FUNCTIONAL.


Persoane avizate pentru a raspunde pe aceasta sectiune:
Qiu, Tzz, Toyz, Jokedy si Drodu.





Last edited by Catalepsia on 14-08-2015, 17:38:05; edited 125 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
k0s

[Freakz Admin | Dev]



Status: Offline
(since 24-09-2022 11:04)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 6071, Topics: 354
Location: Romania

Reputation: 103251
Votes: 222

Post Posted: 23-11-2011, 22:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cosmin
2. Varsta: 19
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Pana incep munca (pe 5 Dec), am tot timpul din lume. Apoi o sa anunt, cand pot intra.
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Holy / Tank sau Retri
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Wildshock
7. Screenshot cu Interfata**: Click E offchar, dar e aproape identica ca cea de pe main.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Joc Holy paladin din 2005 (2005-2009 retail), mi-a placut si de atunci am ales sa continui sa joc cu el, asa am dobandit experienta pe care o am acum. Imi place sa fiu healer, la asta ma pricep cel mai bine.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Guide-ul meu explica in detaliu acest lucru.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am inceput sa joc wow inca din perioada Vanilla, si am trecut prin toate expansions, jucand holy pala. Pentru mine wow-ul reprezinta 90% pve si 9% pvp + altele -. Am fost in cele mai bune guilde in perioada ultimate / freakz (la inceput). Cunosc toate mai toate tacticile de la bosi, astia din cataclysm si cei din expansionurile anterioare
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : O sa aduc in vorba, numai guildeele recente : GMs and Donors, una dintre cele mai bune guilde , de la sfarsitul expansionului Wotlk, disbanded. Pana acum 2-3 zile, in Gravity; am iesit pentru ca nu se mai faceau raiduri, si lumea nu prea mai intra in-game.
12. Detalii PC***. : Intel Core2Duo 2.4, Placa video Nvidia Gforce 8600GT, 3GB ram. Microfon bun, Win7x32, WoW original, care nu imi provoaca crashuri, etc.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Pentru ca ati dovedit ca sunteti oameni seriosi, care va tineti de treaba. Imi place organizarea, si mi-ar prinde bine o semnatura din aia cool @ qiu.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac oamenii neseriosi. Momentan nu lucrez, cum am scris si mai sus, incep pe 5 Decembrie. Timpul liber il petrec cu femeia/prietenii. Hobby: Shaorma ? Surprise
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : Itemele lipsa de pe armory se datoreaza faptului ca tocmai ne-am mutat inapoi la horde (Eu si Shizuma) si trebuie sa ne refacem reputatiile / schimbam itemele



Last edited by k0s on 23-11-2011, 23:37:29; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
k0s

[Freakz Admin | Dev]



Status: Offline
(since 24-09-2022 11:04)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 6071, Topics: 354
Location: Romania

Reputation: 103251
Votes: 222

Post Posted: 28-01-2012, 15:15:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti cumva pe specul prot pvp ? Ca asta apare acum pe armory
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 24-04-2024, 02:48:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x