User
Pass
2FA

[Rezolvat] Strike

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message502
Hailey

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-01-2015 19:39)

Votes: 8

Post Posted: 28-09-2014, 20:11:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Hailey
Admin Reclamat: Strike
Motiv: Da gag aiurea in mijlocul unei discutii si nici macar nu se oboseste sa-mi dea o explicatie pt. gagul respectiv. E prima reclamatie pe care o fac dar daca nu o luati in considerare nici nu mai am ce cauta pe server ca inseamna ca e clar la ce s-a ajuns.
Date & Time: 28.09.2014 / 21:05

Aveam o discutie cu iNcolor la care s-a trezit BASILE (care habar nu am cine e) sa imi spuna sa tac din gura ca vorbesc prea mult. La care i-am spus sa-si puna chatul pe hud_saytext 0 = nu vezi ce scriu ceilalti, daca chiar il deranja asa de mult ca scriam eu pe chat. Intr-adevar i-am zis un MARSH fiindca ma scosese din sarite, dar sincer asta-i motiv de gag ? Altii isi baga si isi scot pe server si nimeni nu le face nimic..

E un server public, intru mai mult de fun si sa mai vorbesc cu X si Y. Din moment ce avusesem o discutie civilizata inainte sa se bage-n seama BASILEZORdecaren-aauzitnimeni nu vad sensul gag-ului. Mi-a luat tot cheful de joc. Mie imi place sa vorbesc (sa scriu in cazul asta) daca nici asta nu pot pe server atunci nu mai am pt. ce sa intru.

@ Mastermind, ma stii de multa vreme, stii ca atunci cand zic o chestie e pe bune. Ce dracu-i cu adminii astia ca sincer n-au o treaba?! Daca ar fi la fel de activi la prins codati cum sunt la stricat atmosfera ar fi bestial.

LE: PROOF:

*DEAD* BASILE : tu hailey mai taci in carul meu ca vb prea mult
andrutz4 : basile
andrutz4 : se lasa cu ban
Hailey : dispari basile
Hailey : ca nu vorbeam cu tine
BASILE : da tot vb
Hailey : sau simti nevoia sa te bagi in seama ?
BASILE : esti naspa
Hailey : da pune chatu pe hud_saytext 0
Hailey : si marsh
Hailey : da ?
Hailey : ca nu imi zici tu mie ce si cum
ADMIN Strike: gag BASILE (5 minutes)
*DEAD* MaJocDePeSageti : bine haileyyyy
ADMIN Strike: gag Hailey (5 minutes)
(Admin) Hailey: pt ce imi dai gag ?
*DEAD* iNcolor : mda

] amx_who
Admini Online ::
-=-=- High Warlords -=-=
-=-=- Warlords -=-=
-=-=- Generals -=-=
Strike
-=-=- Champions -=-=
andrutz4
-=-=- Blood Guards -=-=
-=-=- VIPs -=-=
-=-=- Grunts -=-=
MaJocDePeSageti
h4ck*Spider
iNcolor
Hailey
BASILE
Time Left: 28:52
] disconnect

____
Love me or hate me, it's still an obsession.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cariga

[Assasin]

(since 21-04-2025 08:28)

Votes: 323

Post Posted: 28-09-2014, 20:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai primit gag meritat. Iar Strike a fãcut bine cã va dat la amandoi gag.
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 28-09-2014, 20:42:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer singurul care a gresit aici e BASILE (dintre strike si basile), care merita gag.. si a luat. Din pacate nici tu nu te-ai abtinut sa astepti sa fie pedepsit basile si ai vorbit oarecum urat cu "marsh", cuvant care este mai mereu sanctionat cu gag considerand lipsa de respect si mai ales incercam sa prevenim orice cearta de la inceput.. Basile e slot, nu admin, de aceea se aplica doar regulamentul jucatorilor, iar pedeapsa pe care o merita a si fost aplicata (gag). BASILE te rog sa iti vezi de propriul joc, este un server public si atata timp cat un jucator nu face spam, are voie sa vorbeasca cat vrea.. Data viitoare nu o sa mai scapi cu un avertisment verbal..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 28 September 2014 18:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 19-07-2025, 11:08:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password