User
Pass
2FA
 
 

Summer Tips Part 4 - Blugi, jeans, denim?!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message772
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 07-06-2015, 23:25:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Acest topic a fost creat pentru fiecare domnișoarã care va vizita aceastã secțiune pe parcursul verii și nu numai.

Tuturor ne plac blugii. Mai largi, mai strâmți, albi, negri, colorați, rupți, de toate felurile. Ei bine, e timpul sã aflãm și ce tendințe se adoptã în fiecare sezon!


Seventies
O pereche de blugi evazați sunt o modalitate idealã pentru a insufla garderobei tale puțin din spiritul decadei ’70, atât de popularã în acest sezon. Chiar dacã sunt o piesã basic, blugii evazați devin cea mai inspiratã investiție pe care o poți face, deoarece îi poți purta zilnic într-un mod diferit. Asorteazã-i cu o cãmașã din blugi pentru un look “all-denim”, combinã-i cu o cãmașã clasicã, tricoul tãu favorit sau adaugã-le o pereche de bretele, cu care poți face un fashion statement discret. Mai mult de atât, poți avea siguranța cã te vei alinia tendințelor momentului cu o pereche de blugi evazați.

Spoiler:



Imprimeuri
Popularitatea blugilor este atât de mare, încât fiecare dintre noi are cel puțin o pereche în garderobã. Însã nu ar trebui sã îți fie teamã cã te vei confunda cu majoritatea dacã optezi pentru blugi cu un print puternic, care te va ajuta sã ieși din anonimat. Dungile fine, pinstripes, sunt ideale pentru varã și te pot ajuta sã pãcãlești un cod vestimentar mai permisiv și în alte zile decât Casual Friday. Nu ar trebui sã treci cu vederea nici motivele de inspirație barocã sau imprimeul animalier, ușor de asortat în outfit-uri monocromatice, cât și alãturi de alte printuri complementare.

Spoiler:


Nuante pastelate
Un outfit relaxat poate fi extrem de chic și feminin dacã îl compui din câteva piese în tonuri pastelate! În nuanțe pudrate sau fondante, blugii pastelați sunt o alternativã extrem de chic la clasicele nuanțe de albastru, cu care te vei integra perfect în paleta cromaticã a verii. Nu vei da greș combinându-i cu un top într-o nuanțã neutrã, dar pentru puncte suplimentare la capitolul stil, asorteazã-i unor piese pastelate, pentru un efect subtil de colorblocking. Chiar dacã nuanțele pastelate contureazã o feminitate clasicã, poți evita greșeala de a te transforma într-un clișeu vestimentar purtându-i alãturi de o pereche de pantofi Oxford sau mocasini, dar pentru iluzia unor picioare interminabile, poartã-i cu o pereche de stilettos într-o nuanțã nude.

Spoiler:


Cu aspect uzat
În cei 600 de ani de când moda a devenit un adevãrat fenomen, puține au fost ocaziile în care confortul a primat în fața inovațiilor, așa cã blugii boyfriend cu aspect uzat meritã sã fie celebrați în fiecare zi. Poartã-i pentru o ieșire casual, dar nu le subestima versatilitatea nici atunci când te pregãtești pentru party: alãturi de o pereche de stilettos și câteva accesorii metalice, ei pot fi integrați într-un mod inspirat unei ținute classy.

Spoiler:


Boyfriend
Blugii boyfriend sunt o soluție salvatoare în zilele în care inspirația pentru combinații eclectice ne pãrãsește, dar în același timp, ei pot fi cheia pentru a-ți contura un nou tip de eleganțã. Profitã de popularitatea pe care minimalismul a cãpãtat-o în modã și combinã-i cu o cãmașã albã și un clutch simplu, iar în zilele toride, croiul lor relaxat îți permite sã îi combini cu un crop-top și botine decupate, pentru o notã grunge.

Spoiler:





*Cam atât a fost pentru a patra parte din Summer Tips, thank you!



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-04-2024, 21:11:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x