User
Pass
2FA
 
 

Summer Tips Part 5 - Beauty Tips

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1076
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 10-06-2015, 17:28:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Acest topic a fost creat pentru fiecare domnișoarã care va vizita aceastã secțiune pe parcursul verii și nu numai.

Varã , varã, vrem... un look fresh! Pregãtirile pentru vacanþã nu înseamnã doar bagaje ºi bilete de avion. Trebuie sã arãtați ºi sã vã simțiți impecabil!
Piele catifelatã, ten fãrã imperfecþiuni, pãr sãnãtos ºi natural ºi o manichiurã pe mãsurã!
Așa cã iatã, 10 sfaturi rapide pentru a obține toate acestea!


  • Cea mai uºoarã modalitate de a obþine un machiaj fresh este cu mai puþin machiaj în zona ochilor - deci ascunde tuºul pânã la toamnã! Puþinã mascara ºi un fard cremos, colorat, te vor aduce în centrul atenþiei!


  • Portocaliul este noul roºu! - ªi trebuie purtat...pe buze! Dar asta nu înseamnã cã ar trebui sã te arunci „la primul” care îþi iese în cale. ÃŽncearcã mai multe nuanþe, pânã când vei gãsi unul care sã þi se potriveascã perfect!


  • ÃŽnainte de orice, protejeazã-le! - Da, la buze mã refer. ªi ele au nevoie de protecþie solarã – cel puþin 30 SPF – pe care ar trebui sã o aplici de fiecare datã când ieºi din casã. Foloseºte, în timpul zilei, balsamuri de buze care îþi asigurã protecþia necesarã ºi pãstreazã rujurile ºi glossurile colorate pentru searã.


  • Cea mai bunã cale de a-þi lãsa fruntea ºi gâtul sã respire este prin crearea unor coafuri cool, care sã te „fereascã” de cãldurã ºi sã îþi ofere un look relaxat, de varã. Fie cã alegi simpla coadã de cal, fie cã încerci o împletiturã la modã, pãrul prins este în vogã ºi te va face sã te simþi ºi sã arãþi minunat!


  • La fel ca ºi în cazul buzelor, soarele poate afecta serios textura pãrului tãu, lãsându-l fãrã pic de strãlucire sau elasticitate atunci când nu este protejat corespunzãtor. ÃŽncearcã sã porþi pãlãrii, atunci când este posibil, sau sã foloseºti un spray de pãr cu protecþie solarã.


  • Totul pânã la ochi! Razele UV pot sã-þi afecteze vederea, provocând arsuri temporare, care duc la roºeaþa ºi lãcrimarea ochilor. Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu, deci foloseºte-i cu încredere ori de câte ori eºti expusã soarelui.
    Nu orice fel de ochelari. Cei pe care îi poți gãsi oriunde pe plajã nu sunt chiar de încredere și îți pot afecta ochii la fel de rãu. Lentilele sunt foarte importante!


  • Frumuseþea naturalã, sãnãtoasã, vine din interior! ªi nu, nu mã refer la sentimente, ci la indispensabila...apã! Bea, bea, bea! Cu cât mai multã, cu atât mai bine!
    Vara, organismul tãu are nevoie de hidratare mai mult ca oricând. De asemenea, pielea ta va fi mult mai catifelatã ºi mai strãlucitoare atunci când corpul tãu va fi hidratat corespunzãtor. Ideal, pe timpul verii, este sã ai mereu o sticlã de apã la tine!


  • Vara înseamnã culori! Poartã-le pe haine, pantofi, accesorii, unghii! Nimic nu spune varã mai mult decât o manichiurã ºi o pedichiurã în culori tari, expresive!


  • Scapã de feon! E cald, deci pãrul tãu se poate usca singur extrem de repede. ÃŽn plus, vara totul ar trebui sã fie natural! Pãrul tãu va avea volum suficient ºi fãrã feon, doar folosind produsele de bazã. De aceea, este bine sã îl protejezi, pe cât se poate, de arderea pe care o provoacã acest aparat.


  • Hidrateazã, hidrateazã, hidrateazã! De data aceasta, nu mã refer la apã, ci la cremã! Bronzul nu aratã bine pe o piele uscatã. Foloseºte, deci, creme hidratante din abundenþã! De altfel, acest lucru ar trebui sã te bucure, deoarece existã numeroase tipuri de creme cu arome extrem de plãcute, astfel cã pielea ta va mirosi ºi se va simþi minunat!





*Cam atât a fost pentru a cincea parte din Summer Tips, thank you!





Last edited by Kaede on 21-06-2015, 01:12:46; edited 3 times in total
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]



Status: Offline
(since 13-03-2020 17:53)
Joined: 20 Oct 2013
Posts: 1821, Topics: 18
Location: Romania

Reputation: 6963.4
Votes: 59

   
Post Posted: 10-06-2015, 23:05:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Totul pânã la ochi! Razele UV pot sã-þi afecteze vederea, provocând arsuri temporare, care duc la roºeaþa ºi lãcrimarea ochilor. Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu, deci foloseºte-i cu încredere ori de câte ori eºti expusã soarelui.

Nu orice fel de ochelari. Cei pe care ii poti gasi oriunde pe plaja nu sunt chiar de incredere si iti pot afecta ochii la fel de rau. Lentilele sunt foarte importante!



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 11-06-2015, 17:51:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Right! Nu știu cum de nu m-am gândit! :/
O s-o includ acolo. Thanks! ^^



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 29-03-2024, 11:16:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x