User
Pass
2FA
 
 

[WOTLK] The Obsidian Sanctum - Hard Mode

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3978
ThunderSS

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 26-11-2011 10:32)
Joined: 15 Aug 2010
Posts: 87, Topics: 27
Location: Romania

Reputation: 105.1
Votes: 3

 
Post Posted: 23-12-2010, 16:37:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi explica in acest tutorial strategia potrivita pentru a-l invinge pe Sartharion alaturi de cei 3 locotenenti ai sai.

Inainte de toate, sa ne uitam la achievement si sa discutam putina semantica. The Twilight Zone (10 player) .

Quote:

With all three Twilight Drakes still alive, engage and defeat Sartharion the Onyx Guardian in 10-player mode.


Multi dintre voi ati spune ca va trebui sa il omorati pe Sartharion cat timp toti cei 3 dragoni sunt in viata. Ei bine, asta e GRESIT. De ce? Pai putem sa impartim acel text in 2 bucati, si anume :

1.
Quote:

Wiith all three Twilight Drakes still alive, engage...


Adica cat timp toti cei 3 dragoni sunt in viata incepe lupta cu Sartharion...

2.
Quote:

...and defeat Sartharion the Onyx Guardian in 10-player mode.


... si omoara-l. Nu spune nicaieri ca trebuie il omori cat timp toti cei 3 sunt in viata. Daca l-ai atacat cand erau dragoni in viata, fa ce vrei tu, dar ai grija sa moara si Sartharion si ai luat achievementul.


Bun, daca am stabilit chestia asta sa trecem mai departe. Inainte de a spune "What to do" o sa spun "What not to do!". Deci:

What NOT to do
Pai e simplu, sa il atacati pe Sartharion si sa lasati cei 3 drakes pentru la sfarsit. Este stupid. Si nu o sa reusiti. De ce? Pai sa ne uitam ce abilitati are Sartharion, si gasim Berserk (wowhead link). Enrage. Cand se activeaza? De pe wowhead "When Sartharion reaches 35% health while at least one of the drakes are alive, he will berserk, increasing his attack speed by 150% and damage done by 500% for 5 minutes.". Asta inseamna ca daca il atacati pe Sartharion si vreunu din dragoni inca mai este in viata la 35% ia Enrage si rupe tot raidul. Deci sub nici o forma nu lasati dragoni dupa Sartharion pentru ca veti lua wipe.


Si acum in sfarsit,

What to do

Raidul : 1 tank, 1 off-tank, 2 healeri si 6 dps. Asigurati-va ca aveti 1 shaman (bloodlust si fire resist totem), un paladin (Fire Resist aura), un priest (shadow protection) si un druid (mark of the wild). Restul claselor nu sunt foarte importante. Un hunter sau rogue va ajuta la aggro.

Pas 1:
Tankul il va pozitiona pe Sartharion perpedicular cu pozitia sa actuala, astfel incat nici capul nici coada sa nu fie indreptate catre raid. Pana la sfarsit il va tine in acel loc. Dps poate da in Sartharion in primele 30 de secunde.

Pas 2:
Tenebron va aterzia. Off-tanku ltrebuie sa ii dea taunt cat mai repede. Daca aveti rogue sau hunter asigurati-va ca da tricks sau misdirect pe off-tank. In acest punct tot raidul trebuie sa il atace pe Tenebron, fara doar si poate. Nimeni, in afara de main tank nu mai mai are vreun motiv sa dea in Sartharion.

Pas 3:
Shadron va ateriza. Din nou off-tank ar trebui sa dea taunt pe el. Daca raidul nu este format din alien gear, cel mai probabil Tenebron se va afla intre 30% - 50% hp. In cazul in care este sub 30% continuati sa dati dps pe Tenebron, dupa care treceti la Shadron. Daca are peste 30% HP puteti da BL pentru a evita situatia in care toti cei 3 dragoni sunt in viata.

Pas 4:
Vesperon va ateriza. Strategia este asemenea pasului 2.

Pe freakz nici unu din acesti mini-bossi nu sunt excesiv de periculosi. Vor lovi cu fire sau shadow damage pe oricine se afla in fata lor, asa ca tankul ar trebui sa ii tina orientati spre o margine si nu spre raid.

Pas 5:
In acest moment toti 3 minibossi o sa fie morti, deci raidul poate incepe sa il omoare pe dps. Daca nu ati dat deja, dati bloodlust,
Sartharion o sa dea vizibil mai mult damage pe main tank in acest punct, deci healeri ar trebui sa fie deosebit de atenti. Off-tankul ar trebui sa fie pregatit sa ii dea taunt in cazul in care tankul ajunge intr-o situatie critica.


De asemenea pe toata perioada luptei vor fi spawnati mici elementali de foc, cu 22000 hp. Incercati sa ii omorati inainte de a lua enrage, si a incepe sa va omoare healerii.

Pas 6: ???
Pas 7: Don't ninja the mount!

Have fun!

PS: Am scris acest topic in speranta ca il vor vedea toti acei jucatori care se lauda ca au facut OS10 hard mode pe blizzard cu strategia specificata la "What NOT to do!" si nu vor de nici o culoare sa dea dps pe mini-bossi.

--------------------
Scuzati eventualele greseli gramaticale.[/url][/b]

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
sundaysfantasy

[The Human Equation]



Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)
Joined: 16 Apr 2010
Posts: 6776, Topics: 210
Location: Romania

Reputation: 645.8
Votes: 55

 
Post Posted: 23-12-2010, 18:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu din cate stiam, vesperon e scarbos, in sensul in care da un debuff pe tine si la orice physical attack ii faci, iei damage echivalent cu cat ai dat in el.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Maelynn

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 22-08-2011 21:06)
Joined: 22 Nov 2010
Posts: 35, Topics: 2
Location: Romania

Reputation: 98.7
Votes: 2

Post Posted: 09-01-2011, 13:53:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OS 10 hard mode chiar merge cum ai zis la What Not to do, dar doar pe 10 man, si trebuie 1 tank, 1 healer si restul dps, trebuie omorat imediat cu dps imens. Dar pe 25 man in niciun caz nu merge, trebuie facuti dragonii mici mai intai.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]



Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)
Joined: 14 Dec 2010
Posts: 6852, Topics: 370
Location: Germany

Reputation: -239.6
Votes: 246

   
Post Posted: 09-01-2011, 14:59:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmm merge si asa.. dar si zerg mode - cel putin asa lam facut pe blizz.. 1 tank un shammy healer si 8 dps-eri care stiu cu ce se mananca dpsu.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 25-04-2024, 19:42:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x