User
Pass
2FA
 
 

În sectorul 5 s-au instalat tomberoane inteligente

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message536
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1608.2
Votes: 600

Post Posted: 03-02-2016, 15:22:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Dacã pânã acum trebuia sã pui câte un polițist lângã un tomberon, sã nu mai facã mizerie oamenii care veneau acolo sã scormoneascã în gunoi, acum nu mai e cazul, polițiștii comunitari fiind astfel liberi sã-și vadã de viațã și sã cearã șpãgi pe la oameni prin piațã. Asta pentru cã primãria sectorului 5 a luat decizia instalãrii unor tomberoane inteligente, care nu mai pot fi jefuite de țigani sau boschetari.



„Când sãrãntocul se apropie de tomberon acesta îl detecteazã dupã miros și începe sã emitã sunete pe mai multe frecvențe dar mai ales lãtrãturi. Este știut faptul cã sãracul se sperie când latrã câinele la el și este alungat pe moment, chiar dacã revine mai târziu”, a declarat Marean Adamescu, șeful firmei care a proiectat containerele inteligente.

Firma care a instalat containerele inteligente în sectorul 5 are în ofertã și coșuri de gunoi pentru uz casnic, pentru oamenii care vor sã aibã tehnologie de ultimã orã acolo unde-și aruncã cojile de cartofi. Coșul de gunoi inteligent te avertizeazã când se umple și începe sã cicãleascã proprietarul cu „du, bre gunoiul”, „hai moldovene, scoalã și du gunoiu” sau „hai putoare, ai zis de trei zile cã duci gunoiul”. Când avertismenele nu sunt luate în seamã, coșul de gunoi inteligent taie internetul, metodã care funcționeazã aproape întotdeauna.
Sursa.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 18-04-2024, 07:55:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x