User
Pass
2FA

shokeru zohl legat de wowreach

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1121
nazzgull

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2016 19:38)

Votes: 7

Post Posted: 09-10-2014, 13:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dupa cum bine stiti sunt servere mai bune decat wowfreakzu in materie de content si quality.. din pacate aceste servere duc lipsa unui miiiiiiiic detaliu: populatia.

eu in ultimul an si jumatate n-am mai jucat pe Freakz si am jucat pe wowreach (NU e reclama pt ca servere e mort si va fi inchis in curand) care duce la urmatoarea idee explicata mai jos

owneru serverului asta e un evreu(la propriu si figurat) si din pacate in ultimul an el nu prea a bagat bani deloc in advertising populatia blocandu-se undeva la 400 playeri peak time.In ultimile luni foarte multi au plecat pe alte taramuri ramanand in momentul actual sub 100 online la peak,si mult mai multi isi fac bagajele.In ultimile 2-3 zile cei 2 head administratori(care se ocupa de mentenanta serverului, discuta cu playerii etc, alde Zohl) au plecat declarand ca wowreachu e mort si ca nu mai are nicio speranta.

serverul asta are tot ce n-are freakzu: mmaps(pets pathing scripted, mobs path scripted: daca esti pe un deal mobii nu trec prin textura ci urca tot dealu. Toate dungeonurile pana in 4.2.0 , bwd bot cu nefarian si sinestra nicely scripted,throne of the four winds, fl full, etc. (DS fiind singurul lucru care nu l-au scriptat inca,ceea ce Freakzu are)

Ideea e urmatoarea:
wowfreakzu se concentreaza pe MOP atm, right? ati putea sa va tocmiti cu owneru wowreachului (Aiven) si sa cumparati contentul dat fiind ca serverul moare + databaseul cu playeri . Asa ati castiga un content hard-to-script + player.

cu ocazia asta ati putea sa tineti un server de Cata only + unu de Mop si v-ati concentra doar pe MOP

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DisCosmin
[Banned user]

Banned

(since 31-01-2017 09:27)

Votes: 86

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-10-2014, 14:23:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Agreed , serveru ala chiar era blizzlike, pacat de populatie...

0 1

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 09-10-2014, 14:48:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu las topicul asta deschis ca 100% o luati pe aratura cu discutiile.

Mi-am facut un cont si am trimis mesaj privat la cei 3 administratori de acolo (cei care apareau activi/cu multe posts la administrators group) sa ia legatura cu mine sa vedem daca putem ajunge la un acord.

Nu prea vreau sa comentez ce ai scris acolo, e si adevarat, e si fals.. Ce ma deranjeaza pe mine de fiecare data cand vad posturi de genul e faptul ca va bazati pe mult prea putine aspecte cand ziceti ca serverul X e mai bun sau mai prost, de obicei va bazati pe ce va place voua/va intereseaza pe voi. Sunt playeri pe freakz care ar fi in stare sa spuna ca serverul Y e mai bun doar ca merge spellul X

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 10-10-2014, 01:41:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am discutat, nu am ajuns la nici un acord, cere prea multi bani pentru prea putin, nu intru in detalii ca nu mai are rost

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 09 October 2014 12:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 29-11-2024, 11:42:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x