User
Pass
2FA

Cerere Mute!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1536
XanTo

[XanTo face LEGEA]

Status: Offline
(since 16-04-2012 20:18)

Votes: 3

Post Posted: 18-06-2011, 10:35:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Bloodelves
Detalii: Limbaj, GM care raspunde la acest post, il rog sa verifice daca screenshot sunt FALSE, asa sustine Bloodelves.
Screenshot:
http://img.egaming.ro/image-52E8_4DFBDBDC.jpg
http://img.egaming.ro/image-7699_4DFC6393.jpg
Realm: GENESIS

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Blasphemy

[Creep]

(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 18-06-2011, 13:31:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu nu vezi cat de idiot poti sa fii? ai postat ieri , cerere mute impotriva mea, eu am mute si postezi altele azi, tu nu vezi cat de copil inapt , poti fii sa faci lucruri dastea, de erai destept cu fake-urile tale , asteptai sa imi treaca mute si ma ardeai din nou ( exemplu , eu te-am injurat pe tine, cu mute , nu? si apropo unde e data cu care te-am injurat, acum numai exista data si ora nu?-) eu nu stiu cum te poate asculta cineva pe tine, eu cred ca mai ai niste ss-uri , surprinde-ma cu alte ss-uri , te rog , stiu ca poti , dar stiu ca ai , dar stiu ca esti inductidabil de low), dar nici macar atat nu stii , mai lucreaza la ele..
de fapt cand ma uit , ma bufneste rasul cat de prost , poti fii , sa-mi faci postare de cerere mute , cand eu am mute, vezi maine sa preghatesti o alta poza, scoasa din burta...

si ca sa lamurim odata, fake-urile tale, as ruga, desii eu o munca destul de grea, ca gm-ul sa se uite la cererile anterioare de mute, desii postarile care le-am facut impotriva lui xanto cand ma injura de mama, familie morti sunt destul de in urma, si sa se uite cate mute-uri ti-ai luat din cauza mea.. atunci , tu neavand nici o postare i mpotriva mea, de ce? evident ca nu te-am injurat cu nimic, dupa care intamplator, dupa mult timp, ti-am facut postarea de acum cateva zile, desii nu era la adresa mea ci a altei persoane, si tu ce-ai zis? asta m-a ars de 3-4 ori pana acum , ia sa fac eu ce va sa-l ard pe el , bineinteles, pacatul trist e ca gm-ul a putut credea poza aia, bineinteles ca ti-ai luat pe acest latrau nexusone, ca martor nu? sa da-ti mai bine, la cererea mea de mute, dar stai linistit , tovarase , e doar un joc, sper ca esti bucuros de ceea ce realizezi, pacat ca nu ne cunoastem , te rezolvam de mult..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
XanTo

[XanTo face LEGEA]

(since 16-04-2012 20:18)

Votes: 3

Post Posted: 18-06-2011, 15:58:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

* Prietene ss astea sunt unele pentru care tu nu ai fost pedepsit, am zis sa nu fiu baiat rau sa iti fac post dar acum ai intrecut masura....
* Vreau sa-se verifice Pozele de GM care va raspunde sa te lamureasca ca nu sunt FALSE, daca nu sa iti de mute cate zile vei mai juca tu wow.
* Inca ceva, vreau ca acest individ sa fie pedepsit si pe Forum (Un suspend sau ceva!) deoarece imi adreseaza niste cuvinte jignitoare, care dovedesc cat de Taran poate fii.

- Ps: Pozele nu au mai fost postate la cerere Mute sunt recente, nu a fost pedepsit pentru asta.
- Ps2: Mutele se poate prelungi stai linistit ca nu scapi tu cu "vai doamne am mute" nu'mi mai puteti da.
- Ps3: Sa stii ca nu avem nevoie de ANALFABETI si prosti crescuti pe SV ( Romana o faci cu Femeia de servici? - ) Agramatule..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Blasphemy

[Creep]

Post Posted: 18-06-2011, 16:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bine:)
din acest moment, de ceea ce vad , nici nu ma mai intereseaza, in afara faptului ca m-ai facut taran in toate posturile , si m-ai jignit , in toate felurile , eu pt asta am luat mute, cand i-am facut postare unuia, doar ca am zis : Numele terminatului: , am luat mute 1000 de minute
2 la mana, nici nu ma mai intereseaza ce si cum se va intampla
3 la mana, mare noroc ca nu ne cunoastem , prietene, ca sa-ti arat cat de taran pot fii in realitate, zmeule care esti in fata pc-ului
4 la mana, am o facultate terminata, prietene, de 3 ani de zile cu tot cu licenta
5 la mana as ruga un gm sa ia , decizia care crede de cuviinta, sa se termine cu mascarada asta, ca nu am ajuns sa imi pateze imaginea, tovarasul respectiv, care ma tot jigneste si ma face taran si in toate felurile , in toate post-urile care mi le face si care le scoate de eu stiu unde
Se vede cat de wow-lifer esti daca ai tinut , aceste ss-uri de acu 1 an de zile si le postezi acum , cat de LOW , mintal poti fii sa tii niste printuri , pentru mai incolo
Esti tipicul romanesc de om , prin care tara asta a ajuns unde a ajuns, de azi inainte , numai postez nici un reply, pentru ca oricum nu rezolv nimic, coborandu-ma la mintea, acestui tovaras
Toate cele bune, celor care merita si sunt capabili de a aduce ceva bun acestei societati.

ah da si sunt nevoie sa deschid iarasi ceva

http://imageshack.us/photo/my-images/806/superb.jpg/

ce e asta prietene? familia mea ce? cumva vroiai sa iti bagi si sa-ti scoti?
2 la mana , mai ai ss-uri? nu? exact cum am zis , le reproduci dupa cum te duce capu`?
ia vezi poate concepi un ss, cand te-am amenintat cu moartea.. ar fi ,d ivin.

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 18-06-2011, 22:11:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
din acest moment, de ceea ce vad , nici nu ma mai intereseaza,

ai scris asta la fiecare topic despre tine si tot ai continuat..macar tine-te de cuvant
Blasphemy wrote:
pateze imaginea,

avand in vedere ca ii faci tarani pe ceilalti, ceva imi spune ca ti-ai patat-o singur
Blasphemy wrote:
tovarasul respectiv,tovaras

am inceput sa dam in comunisme?...
Blasphemy wrote:
numai postez nici un reply, pentru ca oricum nu rezolv nimic

doua ore mai tarziu vedem alt post...

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

Post Posted: 19-06-2011, 00:18:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scopul , tovarase?
eu o dau in taranisme?
ti se pare ca eu am facut taran pe cineva, fata de cum m-a jignit , respectivul la fiecare post, pai eu macar ii zic TOVARASE, nu cum imi zice el mie taran si normal ca postez, atata timp cat tu , te iei de mine, cu diferite afirmatii , daca am zis ca nu mai comentez, numai comentez la ceea ce zice el c anu ma intereseaza, dar tu cand o faci si tot pe mine matragi la raspundere , normal , ca contra-atac, si as ruga , sa se inchida topicul sau macar sa nu se mai posteze, ca deja a ajuns absurda treaba, mi-am luat mute, pe ss-urile lui , facute de acu 1 an , foarte bine, nu m-am opus, eu nu traiesc din amintiri , ci imi place prezentul si viitorul , daca el s-a plafonat in trecut , foarte bine si va rog sa mai mai scutiti cu inteligenta voastra si fiecare sa-si vada de joc.
As face inca odata apel sa se inchida topicul sa nu degenereze, dintr-o prostie.

0 0

Back to top
Nexusone

[Mentally Stable]

(since 02-09-2014 10:46)

Votes: 4

Post Posted: 19-06-2011, 00:27:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne cum mai deci u l-ai injurat pe xanto si stiai asta, dar el nu ti-a facut post pt ca na si el mai injura si eu mai injur stiu cum si el stie cum e, dar tu in schimb i-ai facut post lui si el nici macar nu ti-a adresat nimic pur si simplu i-ai facut post ca a dat cv prin Durotar stiind ca tu l-ai injurat pe el calumea si printurile spun asta. eu nu stiu ce persoana se ascunde in spatele acelui caracter de wow da eu cred ca ai probleme de adaptare in aceasta comunitate. ( ca pana la urma si playeri de pe acest server reprezinta o comunitate ''comunitatea Freakz'').

a si inca ceva tu ai cam 20 de cereri mute catre alti playeri , toturor li s-au aplicat consecintele asa ca si tu trebuie sa le suporti, imi pare foarte rau ca eu nu mai gasesc printurile cand m-ai injurat si pe mine.

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 19-06-2011, 09:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
mi-am luat mute, pe ss-urile lui , facute de acu 1 an , foarte bine, nu m-am opus

cum nu te-ai opus din moment ce in fiecare topic scrii romane intregi in care ii faci pe aia in toate feluriile(dupaia tot tu esit victima)?

p.s.:nu prea sti minti

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

Post Posted: 19-06-2011, 11:29:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

(cum nu te-ai opus din moment ce in fiecare topic scrii romane intregi in care ii faci pe aia in toate feluriile(dupaia tot tu esit victima)? ) , tu in ce calitate , formalizezi pe-aici?, asta e tare rau:))))
voi va vedeti ce screti? acum serios vorbind.. te uiti ce scrii tovarase? eu mi se pare ca tu seara visezi ceva si ziua , ne explici, eu te inteleg ca esti pe mana cu careva sa puneti paie pe foc, dar totusi , e scris alb pe negru , daca eu am facut pe cineva in posturile mele mai alex, cu respectivul XAnto , eu singur imi dau delete la char

imi pare foarte rau ca eu nu mai gasesc printurile cand m-ai injurat si pe mine (nexusone). , si asta le intrece pe toate, nexusone -))
esti nr 1 cu asta, eu zic ca poate mai gasesti 169 de persoane de pe freakz, pe care i-am injurat, dar numai aveti posturile, dar nu-i nici o problema, gasiti voi vreunu in photoshop sa le prelucreze, doar sunteti baieti destepti si te rog eu frumos, renunta la a facut comentarii , tu ai ban pt hack , tovarase si vad ca nu-mi da-ti pace deloc, cine va plateste sa faceti circul asta, va cam exploateaza...chiar mai fac un apel ca un gm sa inchida topicul asta.. nevalabil si nefondat.. ca deja incep sa-mi sara nervii cu aberatiile tovarasilor. carora mi se adreseaza

ma jur de nu o sa se posteze aici la greu , o sa devina cel mai discutabil post din toate existenta wow freakz-ului, o sa ajunga sa aiba postari mai rau decat toate topicurile de pe forum.. bineinteles, din cauza ca unii au lipsa de activitate...
Dar eu oricum va - si va - , indiferent de acest complot, aberant

Si cu asta inchei romanele mele, deoarece asa mi-s intitulate, nu stiam ca sunt scriitor si narator, totodata, am sa ma retrag din acest circ, sper ca gm-ul ce va vedea, tot circul asta, fara nici o legatura, va inchide topicul si chiar l-ar putea sterge, cand sunt altele mai importante de facut , decat activitatea de a face rau, voluntar, pe afirmatii nefondate.. si tovarase cu B , cum te cheama, de data asta ma tin de cuvant si n-am sa mai postez nimic, indiferent , de agasarile care mi le provocati si starnirile care mi se aduc, minciunile pe care le injectati in topicuri cu speranta de nu stiu.. credeti ca va venii gm-ul sa ma caute , sa-mi ia viata? oare ce crederi ca puteti rezolva prin, fake-urile si minciunile astea, unde va da-ti de gol pe fata..ma rog ,vezi tu Xanto la topicul trecut unde am luat mute, ai pus data de 16 , parca , ma rog acum cateva zile, dupa care te-ai dat de gol, de fapt nu s-a intamplat pe data de 16, acest ss , este de acum 1 an , cand el m-a injurat pe mine, cand eu am avut 2 divergente in viata mea cu tine si toate s-au ales cu mute impotriva ta , pentru ca bineinteles eunu te-am injurat in viata mea pe tine, pentru ca nu am dorit mute , ci am dorit sa te ard eu pe tine cu mute, dar ma rog, cum ai reusit sa faci fake-urile astea.. cand eu in VIATA MEA nu ti-am dat /w sa t einjur, ci doar cand am discutat vreodata a fost pe /say , in fine.. e complot pe fata, nu ma mai intereseaza, inchei romanu`, ca deja e obositor pt multi sa citeasca.. va pupa lulu`

Last edited by Blasphemy on 19-06-2011, 11:44:39; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 19-06-2011, 11:41:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
te inteleg ca esti pe mana cu careva sa puneti paie pe foc, dar totusi

Daca eram "pe mana cu careva" iti garantez ca incepeam si eu cu nerdrage si sa dau drepate la oricine in asa fel incat sa iei mute/ban(orice). Dar dupa cum se vede nu am dat dreptate la nimeni, doar am zis ca tu faci la fel in fiecare topic, si anume: "nu mai scriu nimic, nu mai are rost, ma lasati rece, nu mai imi pasa" si dupaia 5-10 minute postezi iara, fapt ce denota lipsa ta de verticalitate(spui una si faci alta)

Blasphemy wrote:
tu in ce calitate , formalizezi pe-aici?

avand in vedere ca ii un forum..am dreptul sa imi dau cu parerea pe unde poate muschiul meu..cu conditia sa nu incalc regulile...

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

Post Posted: 22-06-2011, 00:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uite tinere , aici postul, ce faci te repeti? n-ai curaj sa mai faci 10 postuiel , poate te vede si pe tine cineva.. de fapt pe tine nici viata nu te vede.. sa-ti ofere ceva ce sa ma astept, la oamenii din jurul tau...-
0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 22-06-2011, 08:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce rahat e aici?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sundaysfantasy, 22 June 2011 06:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-07-2025, 18:26:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password