User
Pass
2FA

RE: Reclamatie Dreamthief

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message868
OkiLL
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-09-2011 21:40)

Votes: 22

Post Posted: 05-07-2011, 07:28:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: OkiLL
Nick-ul persoanei reclamate: Dreamthief
Poze: http://imageshack.us/photo/my-images/840/postq.png/
Descriere incident: M-a omorat calcanduma in fata la pd si dupa a fugit uite diablo usa de biserica la care ne-ai dat tu warn la toti si la postul anterior in care i-ai tinut tu apararea si apropo uitate la toate posturile si sa vezi ca eu nu vorbesc sa iti folosesc expresia lu diablo "Ca la usa cortului mai rau ca tiganii" eu am vorbit cat se poate de civilizat. uitate la post la copilashu sa vezi ce a scris si cum incepe el cearta si eu nu ii raspund doar ii explic poftim inca o reclamatie la adresa lui. in care iti dovedesc ca warn tau adresat mie a fost doar din interes. credeam ca regulamentu se aplica la toti dar vad ca tu faci diferente si pe el il preferi si zici inloc warn dream si copilashu ca el nu avea nici o trb imi dai mie?
Caci eu mi-am pastrat un vocabular cat se poate de decent si nu i-am raspuns la taranismele lui cu aceas moneda. de acea eu zic ca nu am meritat warn.

Inca odata asemenea om care ma omorat la misiune azi ma calcat cu masina a bagat eri un civil lvl 1 in bulau a omorat un om nevinovat in prorpia casa. A intrat FBI.

Rog pe dreamthief sa posteze ce vrea ca ne-am convins din chatlog lui cat poate minti acest om si sa sti dreamthief cat de prost crescut as putea fi tot nu mas cobora la mintea ta sa te jignesc cum ai facut tu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tionwtz
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2011 07:28)

Votes: 4

Post Posted: 05-07-2011, 07:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vas ruga sa va uitati mai atent el statea pe masina mea cu 0 la hp, eu vrand sa-l duc sa manance hotdog de alnga pd sa arucnat intentionat in fata masini;) el nu prea ma suporta si vrea sa ma dea afara pt ca respect prea bn regulile,si nu mai comenta u la diablo ca tu n uesti admin ca el si esti un nimic pe langa el,el respecta playeri,nu se da mare ca are relatii la striker si al cabron cu mzici u,si nu face post pt greselile pe care le face el,si pt ca t i-a datwarn mise pare foarte normal pt ca tu ai fost de vina ,si pe copilashu lai pus sa faca posturi in prostia.Si dupa cum vedeti toti acesta are ceva cu mn si face tot ce poate sa ma dea afara din fbi sau sa iau ban sau warn.Dupa ce ca a intrat la mn in sectie si nu iam dat "gov" dupa ce ca l-am iertat....mai face si post pt ca se arunca in fata la masina , eu nu-l calcam pt ca nu aveam dc nus asa de "prost" sal calc IN FATA LA PD TREBUIE SA NE GANGIM PUTIN ASA E?

Posturi unite automat, 05-07-2011, 08:36:19

si inca ceva dc e el singuru care imi face post aici ? nu credeti ca e ceva in neregula ? ganditiva putin

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OkiLL
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2011, 07:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate ai poze cu care sa dovedesti ??? eu am ca eu aveam 0 HP si ca voiam sa ma duci la hotdog? sau daca nu mai da un chatlog dinala de al tau cu emoticoane si fara code: Daca nu PA si nu mai posta aiurea pentru puncte de respect ca sti doar care e adevaru intoarcete cu un chatlog sau cu o poza altfel nu mai posta asha aiurea.
Si vad ca mai ai si dela mihaitza si dela mai multi nu doar dela mn ai post.

0 0

Back to top
Tionwtz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2011, 07:41:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

erai pe skipe cu mn si nu scriai si nu am nicio poza pt ca eu sunt om , nu ca tn si nu sUNT ATAT DE IDIOT SA FIU IN FBI SI SA TE CALC CU MASINA IN FATA LA PD RECUNOASTE ODATA SI NU MAI MINTI RECUNOASATE CA ERAI EP MASINA SI AI SARIT IN FATA EI !

0 0

Back to top
OkiLL
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2011, 07:45:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog frumos sa folosesti un libaj adecvat dinou uite dovada Diablo el ma face "IDIOT" si tot eu incep sa ma cert "ca la usa cortului" uite si tu pe cine aperi diablo si tu cum poti sa vorbesti ca eram pe skype asta nu este nici o dovada dute la cine te crede aici iti pastrezi vocabularu. Si cum v-am zis revine cu post doar pentru reputatie .... fara print duar cu acuzatii de gen eram pe skype ...si vorbesti frumos si apropo eu nu sunt tot om? sau tu consideri oameni doar pe cei care vorbesc ca tn?

Inca odata Uitate diablo cine incepe cum ma jigneste si tu tot mie mi-ai dat warn vreau sa vada si alti admini si playeri dreptatea dupa sv asta pe care o faci tu.

0 0

Back to top
Tionwtz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2011, 07:54:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ami zic nimic ca vad ca ai ceva si cu diablo ia lasa u adminii sa vorbeasca si mai taci odata ca nu te suporta nimeni nu observi? TACI si asteapta decizia unui admin

Posturi unite automat, 05-07-2011, 08:50:00

si apropo pt ca ai donat crezi ca esti un admin al serverului? sa sti ca toata luema a donat si chiar mai mult ca tn unii si u de aia ai tupeu sa comentezi intruna , STRIKER te rog fa ceva cu tipu asta ca nu prea il mai suport

Posturi unite automat, 05-07-2011, 08:54:21

apropo dc mai emrg cu masina , pt ca daka faceam DB muream si eu AUTOMAT ! deci UITE DOVADA CA EL SA ARUNCAT SI a murit pt ca avea 1 HP !!!!! si va rog sa va uitati bn al pritn scrie akolo "Okill has left his vehicle" deci avea vehicul , alta dovada ca intentioant sa sinucis !

0 0

Back to top
OkiLL
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2011, 07:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) daca ma calci cu masina nu e dm - si in primul rand dm inseamna Death Mach asta dovedeste ca nici macar nu sti regulile ... LoL mai bn nu postai pentru gogomania care ai ziso te-ai dat de gol singur.

SI GATA cu SPAM !!! tiam mai zis ca esti in foame de reputatie taci si lasa adminu.

Nici dm nu sti ce e si apropo dute tu si zi lu unu sa te calce sa vezi ca el nu moare ...

DECI NU MAI MINTI !!!

0 0

Back to top
Tionwtz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2011, 07:58:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiak u faci post pt DB si u zici DM ceea ce e in poza e nici DB nu e (apropo DB=drive by!) CANd te calc CU MASINA scrie /db PE SERVER SI CIRTESTE , Ma omoara direct daka fac DB UITATI AM DOVADA LA POSTUL ALA E FAKE TOT CE A ZIS

0 0

Back to top
pHoZoNNN

[Bãããhããã!]

(since 19-05-2019 10:17)

Votes: 192

Post Posted: 05-07-2011, 09:44:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti in mijlocul strazii cine te pune sa stai acolo?Daca un admin mai are ceva de zis sa zica!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 05 July 2011 07:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 20-07-2025, 01:24:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password