User
Pass
2FA
 
 

4.0.6Arms Warrior PvP-From zero to Hero!
Go to page 1, 2, 3  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message54659
crusted

[Lich King's offchar]



Status: Offline
(since 22-08-2012 05:47)
Joined: 04 Dec 2010
Posts: 99, Topics: 11
Location: Romania

Reputation: 77.3
Votes: 11

 
Post Posted: 14-10-2011, 11:36:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, inainte sa incepem cu warrior stuff, trebuie sa intelegeti cateva chestii de baza pentru arene in general, evident tinand cont ca faceti arene cu Skype/vent/orice mijloc de comunicare.

-in tot timpul arenei playerii dintr-o echipa trebuie sa inteleaga ce fac coechipierii, CDs, switchuri, pozitionare pe harta etc. asa ca trebuie constant sa vorbiti despre toate acestea, astfel o sa reusiti sa va sincronizati cat mai bine.
-trebuie sa aveti mereu o atitudine pozitiva, fara nervi aiurea care evident duc la rage quits/injurii/tastaturi sparte.
-dupa orice infrangere nu trebuie sa dati vina unul pe celalalt (evident vor avea loc rage quits in timp), dar nici unul singur sa ia toata vina asupra lui ("Mama frate daca eram mai la stanga si dadeam un dispel castigam sigur"). Discutati mereu ce s-a intamplat dupa o infrangere ca sa nu ajungeti in viitor in aceeasi situatie si sa pierdeti din cauza ca ati trecut peste.

Prescurtari
MS - Mortal Strike
HS - Heroic Strike
OP - Overpower
CS - Colossus Smash
DC - Deadly Calm
TFB - Taste for Blood
CC - Crowd Control
LoS - Line of Sight
AoE - Area of Effect
RNG - Random Number Generator
IMO - in my opinion
DR - Diminishing Returns


Cuprins:
Alegerea rasei in functie de racial spells/bonuses
1. Spec / Glyphs
2. Itemizare / Gemming / Stats
3. General gameplay / rotatie
4. Addons / Macros
5. Clasele adversarilor - General Info*
6. Viable Setups









Alegerea rasei in functie de racial spells/bonuses
Alliance:
Human - Every Man for Himself (wowhead link) De cand a fost adaugata a fost printre cele mai utile rasiala si imo printre singurele rasiale utile de la alliance, pentru ca poti utiliza doua trinkete, iar acum ca exista trinkete cu proc/use ce au rezil este cu atat mai buna iar pe langa asta 3 expertise cu mace/sword e un bonus destul de bun, asa ca human passed the test.
Gnome - Escape Artist (wowhead link) Desi toti healerii au acum dispel poate fi utila cand esti intr-o situatie in care partenerul nu te poate ajuta.
Nigh Elf - Shadowmeld (wowhead link) Daca ai reflexe bune poate fi utila in anumite situatii impotriva spellurilor care sunt deja in aer (gen Death Coil) si in plus 2% avoidance la physical attacks care e foarte buna.
Worgen - Darkflight (wowhead link) Un sprintulet care s-ar putea o data in viata sa fie bun si 1% crit insa nu prea ies in evidenta in fata altor rasiale.
Draenei - Gift of the Naaru (wowhead link) Poate fi util doar in unele situatii si 1% hit (care acum nu se mai aplica intregului party ci doar tie) la fel ca si la worgen sunt doua rasiale cam "meh"
Dwarf - Stoneform (wowhead link) O rasiala decenta, buna in special impotriva la rogues si feral druids si in plus poti sa faci pe Gimli asa cand dai cu ciomagu in cap la priesti.

Horde:
Orc - Blood Fury (wowhead link) Attack power boost pe care poti sa il introduci in macros ca un plus. Stun reduction si 3 expertise pe axe, shoulderi imensi si in general un aspect foarte badass. All warriors should be orcs !
Tauren - War Stomp (wowhead link) Folosit cu cap acest aoe stun poate fi foarte bun si defensiv si ofensiv, in plus 143 stamina bonus la lvl 85 nu strica nimanui.
Undead - Will of the Forsaken (wowhead link) Parerea mea e, ca nu e chiar cea mai rasarita dintre rasiale insa poate schimba jocul total in unele situatii.
Troll - Berserking (wowhead link) Foarte util pentru rage build Da Voodoo Shuffle (wowhead link)(-15% movement impairing effect duration) sunt 2 pasive foarte bune. Si trolls sunt de ales.
Blood Elf - Arcane Torrent (wowhead link) Aoe silence + 15 rage, foarte bun pentru rasturnari de situatie.
Goblin - Rocket Jump (wowhead link)+Rocket Barrage (wowhead link) Rocket Barrage ar cam trebui lasata pentru alta data pentru ca au shared CD, iar rocket jump poate fi folosit ca gap closer/defensive move











1. Spec / Glyphs

Specul il creezi in functie de gamestyle, insa core specul este acesta.
Specul meu este acesta. Folosesc 3 puncte in Incite (wowhead link) pentru momentele in care am full rage si vreau sa fac nitel pressure cu Inner Rage (wowhead link) si 1 punct in Blitz (wowhead link) pentru CC.
In acest spec folosesc urmatoarele glyphs:
Prime Glyphs:
Glyph of Mortal Strike
Glyph of Bladestorm
Glyph of Overpower

Major Glyphs:
Glyph of Piercing Howl
Glyph of Sweeping Strikes
Glyph of Long Charge

Minor glyphs:
Glyph of Berserker Rage
Glyph of Command sau Glyph of Battle in functie de setupul jucat
Glyph of Enduring Victory


2. Itemizare / Gemming / Stats

Spre deosebire de WOTLK unde in pvp puteai folosi o combinatie de PvE gear cu PvP pentru un output mai mare de dmg etc., in Cataclysm PvP resilience e must have, in special ca warrior intrucat vei fi cam main target in majoritatea arenelor asa ca rezil in fiecare slot e singura solutie, insa discutii apar mereu in alegerea trinketelor (daca nu esti human). Parerea mea e ca trinketele cu use au prioritate mereu intrucat poti controla burstul si il poti introduce in macro cu alte CDuri de burst (recklessness+deadly calm = win-win situation, daca sunt folosite cand trebuie).

Gems:

Meta - Reverberating Shadowspirit Diamond
Red - Bold Inferno Ruby
Yellow - Skillful Ember Topaz sau Resplendent Ember Topaz in functie de gamestyle
Blue - Etched Demonseye

Stats:

In primul rand cap de lista este hit. Capul este la 5% (600,54 rating). Dupa ce ati atins Hit cap reforge in mastery sau crit, eu prefer mastery pentru rage de la extra swinguri. Deci : hit > mastery > crit. Dupa cum ati observat dodge/parry apar mult mai des fata de WOTLK, asa ca nu dati niciodata reforge din expertise in altceva, insa nici nu se merita reforge din mastery/crit in expertise.










3. General gameplay / rotatie


Ca warrior esti major damage dealer asa ca mereu o sa conteze sa aplici presiune pe adversari si sa faci killuri destul de rapide din switchuri (asta e si motivul pentru care warriorul e mereu focusat) si sa fii foarte ofensiv insa daca esti prea ofensiv poti muri la fel de repede, asa ca toate abilitatile trebuie utilizate mereu cu cap.

Ofensiv:

High rated arms warrior e situational, nu pop CDs si moare ceva instant. Think before you act.

Lambs to the Slaughter proc trebuie sa fie mereu up pentru bonusul de 30%. Cand vrei sa burstezi un target cu full CDs asigura-te ca poti sa ramai pe toata perioada CDurilor pe target sau sa beneficiezi cat mai mult de ele si incearca sa il ataci din spate deoarece asa nu poate da dodge/parry/block (la fel si in timp ce casteaza nu poate da dodge), insa tineti cont ca Retal/Recklessness/Shield Wall au global CD intre ele de 12 sec, so time your bursts. Mereu cand vei bursta trebuie folosit CS altfel damageul aplicat s-ar putea sa fie inutil, astfel ca atunci cand vrei sa faci un switch incearca sa pastrezi CS si vei vrea sa ai macar un stun disponibil. Tine mereu Hamstring si Rend pe target, hamstring ca sa nu scape cand ti-e lumea mai draga, iar rend pentru TFB procs.

Cand targetul e <20% HP Execute pt ca da rly nice dmg cu Lambs to the Slaughter proc x3, iar cand ai CD la pummel incearca throwdown target sau intervene pe partymember + charge inapoi pe target.

Intervene (wowhead link) este printre cele mai utile spelluri ale warriorului, pentru ca il poti folosi ca gap closer/defensive move pentru tine sau partenerul, asa ca foloseste-l in situatii in care chiar trebuie, nu doar de dragul de a te misca mult pe harta si a arata ca ai macro de intervene.

La fel si Heroic Leap (wowhead link) poate fi folosit atat ofensiv(gap closer) cat si defensiv(sa iesi din LoSul/rangeul adversarilor).

Thunder Clapul (wowhead link) desi nu pare la prima vedere este o abilitate foarte folositoare, aoe pt snakes de hunter, -20% attack speed care influenteaza multe asupra a diferite clase (rogue: energy regen mai greu, warrior: rage regen mai greu, dk: rune regen mai greu+ daca un DK summoneaza Gargoyle in timp ce e afectat de thunder clapul tau Gargoyleul va avea -20% cast speed care inseamna o scadere destul de mare a dpsului, enha shaman: procuri mai rare de Malstrom Weapon (wowhead link)).

Interruptul ca si reflectul se da spre sfarsitul castului, sau va faceti un pattern in cap gen lasi 1 cast si dai la urmatorul la x% din el, pe urma schimband patternul sa nu mai inteleaga nimic casterul confruntat.

Ca warrior treaba ta e sa faci peel cand trebuie si switchuri rapide cu damage output mare, din acest motiv trebuie sa invatati sa va folositi toate absolut toate CDurile cu cap.

Warriorul nu mai este MS bot ca in WOTLK. Jucand warrior va trebui sa te misti foarte mult, datorita switchurilor/peels, tocmai pentru ca se pot face foarte usor prin numeroasele abilitati ce iti sunt puse la dispozitie pentru a iesi si intra inapoi in combat and so on.


Defensiv:

Cand joci defensiv impotriva claselor melee incearca sa nu stai niciodata cu spatele la ei, pentru ca dupa cum am spus si mai sus nu mai poti da dodge/parry/block cand esti atacat din spate. Incearca sa il kiteuiesti din strafeuri(eu personal am bind pe tasta S si asa kitez oricum ca nu am alta varianta), si totodata piercing>demoralizing shouts + thunder clap te mai ajuta sa mai scapi de niste damage in plus. Evident vs ranged classes va trebui sa iei stalpii in brate si sa iti kitezi adversarii in jurul lor cat timp partenerul nu te poate ajuta.

Invata sa folosesti spell reflection corespunzator, incearca sa il dai la spellurile care iti dau damageul cel mai mare sau la CCuri (poly/cyclone etc.). Evitati sa il dati ca toata lumea la CD si sa dai reflect la wand si anticipati fakeurile, pentru ca majoritatea casterilor buni stiu ca avem reflect si ca il vom folosi, de aia incearca sa dai reflect la sfarsitul castului sau poti sa mai dai la intuitie la instant stuff, totusi mai bine play it safe si tine-ti reflect CD pentru chestii sigure.



4. Addons / Macros

Interfata mea pentru exemplu de binds/pozitionare.

Lista mea de addonuri este :

SnowfallKeyPress - In mod normal spellurile le dai dupa ce ai luat degetul de pe tasta, acest addon face ca spellul sa fie castat imediat ce a fost apasata tasta astfel poti activa mai repede diferite CDuri
Bartender4 - Addon pentru bar layout
Loose Control - Addon ce iti arata CCs/stuns/silence durations atat pe tine (in mijlocul ecranului) cat si la target/focus/party inlocuind imaginea fetei cu CCul/stunul/silenceul respectiv
Tidy Plates - Unul din cele mai folositoare addonuri pentru warrior, modifica skinul name plateurilor si arata deasupra lor debuffurile date de tine targetului (ex: CS/Hamstring/MS/rend etc.)

Addons luate de pe http://www.curse.com, http://www.wowinterface.com


Macrolist:
#showtooltip Charge
/cast Battle Stance
/cast [mod:ctrl, @focus] Charge; Charge

#showtooltip Disarm
/cast [stance:2] Disarm; [stance:1/3] Defensive Stance

#showtooltip Execute
/equip 2h weaponu vostru - acest macro il folosesc defapt pentru switch la 2h
/cast Execute

#showtooltip Bladestorm
/cast Bladestorm
/cancelaura Bladestorm

/console cameradistancemaxfactor 4
- pentru zoom out mai mare


#showtooltip Intervene
/cast Defensive Stance
/cast [@party1] Intervene


#showtooltip Spell Reflection
/stopcasting
/cast [stance:1/2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3] Defensive Stance
/stopmacro [equipped: Shields]
/equip 1h weap vostru
/equip scutul vostru

/cast Berserker Stance
/cast Recklessness
/cast Deadly Calm
/cast Blood Fury
/use trinketul vostru de damage
/cast Battle Stance

#showtooltip Intimidating Shout
/cast [@focus] Intimidating Shout

#showtooltip Throwdown
/cast [mod:ctrl, @focus] Throwdown; Throwdown

#showtooltip Hamstring
/cast [mod:alt, @focus] Hamstring; Hamstring

#showtooltip Rend
/cast [mod:alt, @focus] Rend; Rend

#showtooltip Pummel
/cancelaura Bladestorm
/cast [mod:alt, @focus] Pummel; Pummel

5. Clasele adversarilor - General Info*







Death Grip (wowhead link) o sa-l foloseasca fie ca gap closer fie ca defensive move pentru parteneri sa te traga de pe partenerul lui. Dupa ce da death grip va folosi Hungering Cold (wowhead link) in cele mai multe cazuri daca partenerul e foarte low si nu are CD la el.

Din pacate pe serverul nostru majoritatea DKs sunt blood, 1v1 fights cu blood sunt cam inutile daca nu esti fury pentru ca nu ai destul burst incat sa reusesti sa il dobori dintr-un chain de stuns>disarm cu full CDs up, insa puteti sa stiti cateva lucruri despre ei.
IBF - Icebound Fortitude (wowhead link) Unul dintre cele mai stresante CDuri ale lor majoritatea il vor da din timpul stunuli, mai ales pe blood unde nu necesita runic power sa fie activat. 12 secunde immune la stun si 50% damage reduction (pe blood). Cand vedeti asta nu folositi stuns ca evident nu isi au rostul.


Vampiric Blood (wowhead link) este alt CD pe care il vol utiliza cand sunt low HP pentru ca mareste healul pe care il primesc si hpul timp de 10 sec(doar healul primit daca este cu glyph).

Blood Tap (wowhead link) cu un CD de 30 de secunde isi da un heal instant de 10% din hpul lui


Frost:

Hungering Cold (wowhead link) AoE freeze de 10 sec, din care iesi daca primesti dmg.

Majoritatea DKs o sa faca spam de Necrotic Strike (wowhead link) si Frost Strike, daca sunteti low kitati Necrotic Strikeul pana se duce debuffu (10 sec) ajutat de healer, ca altfel e cam imposibil decat cu intervene/leap.







Druizii pot fi foarte periculosi pentru warriori daca nu esti obisnuit cu reflect/LoS/interrupt, pentru ca te poate scoate din joc foarte usor cu Cyclone (wowhead link) si Entangling Roots (wowhead link). De roots poti scapa usor daca ai dispeller in team, insa cyclone este undispellable CC in care te poate tine 10 secunde urmat de roots > bear stun samd, aici e nevoie de multa comunicare cu partenerul sa stiti mereu pozitia druidului si sa anticipati ce urmeaza sa faca.

Resto:
Resto druizii, fata de patchul anterior, acum Tree Formul druidului dureaza 25 de secunde cu un CD de 3 min, insa in timpul Tree Formului unele din spelluri sunt improved : Roots instant/Lifebloom Multiple Targets/Wrath castat 50% mai rapid/Regrowth Instant. Daca nu este targetul vostru cel mai bine il tineti in CC pentru ca paote da si damage mult + roots etc. Echipele cu resto druids se bazeaza mult pe CCul lui cu care pot face switchuri care sa duca la un kill.

Balance:

Balance poate fi foarte stresant pentru ca are un output foarte mare de dmg + cc + heals decente. Un alt spell nou al druidului este Wild Mushroom (wowhead link). Mushrooms sau treants care mor vor da un aoe slow pe jos ce va da -25% movement speed. Nu il lasati niciodata sa faca freecasts pentru ca poate face cc si damage foarte mult in foarte putin timp.

Feral:

Un nou lucru despre ferali este ca nu mai pot iesi din root efects cand isi schimba formaastfel ca puteti sa ii controlati o perioada cu improved hamstring, sau daca isi activeaza Nature's Grasp, puteti da Reflect + Heroic Throw sa ii prindeti in propriile roots. Au un damage destul de mare si pot rezista foarte bine burstului vostru cu barkskin si survival instincts reducandu-va la 0. Daca vreti sa il burstati incercati sa dati CDs dupa ce i-au trecut lui cele defensive. Iar la Berserk stati defensive si incercati kite cu roots/cc.






Master's Call (wowhead link). 8 secunde immune la movement imparing effects si il scoate din orice movement imparing efect (animatia ca la Hand of Freedom de la pala).

Ca si in wotlk hunters o sa incerce Scatter Shot + Trap pe unul din party members, in momentul ala nu te intereseaza de altceva decat sa dai intervene pe acel party member si sa opresti trapul, pentru ca poate fi o rasturnare de situatie in care sa va prinda fara CDuri si sa faca un kill(evident daca mai are putin HP si esti sigur ca il omori nu mai are rost sa dai intervene).

Deterrence (wowhead link) existent de pe wotlk, puteti sa preveniti asta daca ii dati un disarm cand credeti ca o sa il activeze. Daca l-a activat spam piercing shout, pentru ca trece prin si puteti sa dati si overpower (in caz ca nu stiati deja de pe wotlk)

Cel mai usor scoti un hunter din joc daca reusesti sa ii omori petul, pentru ca nu mai poate folosi Master's Call/Pet abilities. Desi e cam greu pentru ca orice healer are grija de pet, daca reusiti asta e almost win.

La snake trap, Thunder Clap cum s-au spawnat serpii pentru a preveni poisons date de ei.

Daca veti ramane vreodata 1v1 vs hunter, jucati foarte mult la pillare, altfel o sa va faca kite pana se plictiseste/moare cineva.







Probabil stiti deja toti cum functioneaza Mage vs Warrior. Ori deadzone kite, ori maximum range. Pe langa spellurile lui pe care le stiati din wotlk, magului i-au mai fost adaugate cateva spelluri care pot sa faca lockdown intregii echipe.

Grija mereu la Fingers of Frost (wowhead link) proc + deep freeze. Cel mai ok ar fi sa ai un dispeller in team vs mage.

Ring of Frost (wowhead link) acest spell este unu dintre cele mai bulangii CDuri intrucat poate sa dea aoe freeze de 8 sec, dispelled la damage dar totusi foarte periculos pentru ca poate face un chain CC cu el. Daca te atingi de marginile ringului vei fi prins in freeze, insa ca warriori este destul de usor de iesit din el cu leap/intervene/charge/bladestorm prin el sau pur si simplu anuntati partenerul ca intrati in el sa fie atent cu dispelul si e ok. Astea sunt safe zones ale ringului.

Incercati pe cat posibil sa evitati luptele in camp deschis cu ei, pentru ca au un burst foarte mare in foarte scurt timp. Legat cu un silence/ring/poly/deep freeze, poate face killuri usor. Incercati cat de mult sa nu ii stati in LoS si totodata incercati bursturi mari cu intervene back la pillar daca vreti sa fie main target, insa nu prea e indicat incat te poate tine in nova si snare in majoritatea timpului.

Un alt spell adaugat in Cataclysm este Frostfire Orb (wowhead link). E o bila ce merge in linie dreapta si care ataca cu un frostfire thingy thing care da snare de 20% ce se stackeaza cu other mage slows si poate sa te duca la 70% slow, ceea ce e cam aiurea sa patesti.

Cand nu e targetul tau magul, reflect up la frostbolt/instant frostfire bolt/deep freeze-daca reusiti si incearca cat mai mult sa iti tii tinta in afara LoS al magului.

O tactica buna impotriva mageului cand e in block e Shattering Throw to Intimidating Shout sa il tii nitel langa tine, ca sa poti pune inapoi hamstring/rend. Rend pe mages e must mereu, pentru ca ajuta sa sparget Ice Barrier (wowhead link).

Nu folositi Bladestorm daca Mageul e departe doar ca sa iesiti din nova, pentru ca e un CD si niste extra damage pierdut degeaba. La fel si heroic leap nu trebuie dat doar ca gap closer, ci trebuie dat astfel incat sa poti sa si pui hamstring/rend sau sa ii dai throwdown/pummel(pe cast).





Cateva lucruri noi adaugate paladinilor in Cataclysm:

Holy Power (wowhead link) un fel de combo points al lor cu care pot casta anumite spelluri.
Holy Power (wowhead link) Generated by:
Crusader Strike (Retribution, Protection)
Holy shock (Holy)
Divine Purpose (Retribution)
Tower of Radiance (Holy)
Hammer of the Righteous (Protection)
Blessed Life (Holy)
Zealotry (Retribution) - Undirectly. It allows Crusader strike to generate 3 charges.

Holy Power (wowhead link) Consumed by:
Word of glory (Holy, Protection, Retribution)
Templar's Verdict (Retribution)
Inquisition (Retribution, Protection)
Shield of the Righteous (Protection)
Light of Dawn (Holy)


Guardian of Ancient Kings (wowhead link) este alt spell care summoneaza un NPC (untargetable/uncontrolable) ce are diferite atributii in functie de specul paladinului.

Pe holy da heal pe targetul paladinului. Pe prot spec reduce din damageul luat de pala. Pe ret ataca targetul paladinului si ii da Ancient Power (wowhead link), iar cand dispare (tot pe ret) da aoe dmg splituit intre toti inamicii.

Vs ret pallies o sa fie destul de aiurea pentru ca au foarte mult damage si pot folosi Holy Power sa isi dea heal. La Repentance (wowhead link) nu folositi niciodata in viata voastra trinket ca warrior pentru ca aveti zerker rage. Trinket doar la stun, disarm wings+zealatry.

Vs prot pallies, nu prea ar trebui sa va fie niciodata main target pentru ca nu prea ii faceti damage si esti cam rage hungry vs el.






Disci spec a primit pe Cataclysm Strength of Soul (wowhead link) ce il face immune la interrupts/silences/dispells timp de 5 secunde. Daca e low si o activeaza incercati un chain stun+cc pana ii trece si e mort probabil dupa. Disc priests sunt printre cei mai aggresive healeri ca gameplay, asa ca daca partenerul e CCed play defensive pentru ca disc + dps pot pica dpsul advers foarte foarte repede (@2s).


Shadow priests au mai nou Sin and Punishment (wowhead link) ce da fear pe un AoE de 6y undispellable cand se da dispel la Vampiric Touch. Ca si mageul poate face damage enorm in foarte scurt timp iar daca timeuieste bine silence+disarm+fear poate face un kill aproape singur.

Vs spriests incercati sa ii burstati pana la Dispersion fara a folosi mai mult de inner rage, si sa aveti Throwdown/charge ready pentru inainte ca dispersion sa se termine, si atunci full CDs CS>MS>OP>HS>can o' whoopass.

Leap of Faith (wowhead link) este un alt spell nou ce poate fi folosit pe orice spec, si poate scapa partenerul priestului din massive burst, asa ca grija la cum va folositi charge/leap.







PvP specul de la rogues e acum sub, so grija la Leap+Charge combo ca il poate da peste cap cu shadowstep. 1v1 mainly nu dati trinket decat la blind, si incercati sa il burstuiti de la inceput cat mai rpd, also dati enraged regen cat mai din timp, pentru ca acum pot scoate enrage efects fara Anesthetic Poison. Dupa opener fear, daca da trinket la fear poate muri usor (insa nu exista rogue sa dea trinket la warrior fear in 1v1 ... sper) cum ziceam si mai sus burst him down cat de repede puteti, e cam dps fight. Defensive stance cu scut si 1h nu e o varianta.

Recuperate (wowhead link) este unul din noile sale spelluri, 4% max HP o data la 3 secunde, poate fi foarte stresant la "uber pro" rogues care fac restealth si dau recuperate to full in stealth.
Un alt defensive CD adaugat in cata este Combat Readiness (wowhead link), ce se procuieste la fiecare atac pana la 5 stackuri, luand 10% reduced damage pe stack.

In arene vs rogues incercati sa fortati disarm prin fake bursts/bladestorms si in general fake stuff, sa puteti avea ocazia dupa sa dati un full burst, si chiar daca va luati disarm iar o sa aiba DR.

Smoke Bomb (wowhead link) este un alt CD adaugat in Cata ce poate fi folosit atat ofensiv cat si defensiv. O arie de 8y devine untargetable. Nu stati in el @ low HP ca nu puteti primi heal (obvious).






Unul dintre noile si cele mai stresante spelluri adaugate shamanului si valabil pe orice spec este Spiritwalker's Grace (wowhead link) pentru ca poate kita si casta spells in timp ce o face.

Thunder Clap pe enha tinut mereu e must ca sa aiba procuri mai grele la Maelstrom Weapon.

La elemental sa fiti foarte atenti la Elemental Mastery (wowhead link) si incercati reflect up atunci ca o sa primit InstaLava Burst + 15% damage increase de dupa care combinat cu Spiritwalker's Grace si earthbind poate pune foarte mult pressure aproape instant. Care cu reflect in schimb la casturi intrucat majoritatea elementalilor au /stopcasting /cast Wind Shear macro pentru interrupts si reflect. La fel ca la orice range dps nu fiti zmei sa il tankati in mid field pentru ca poate foarte usor sa va burstuiasca to kill, in special in wizzcleaveuri.

Resto ca de fiecare data e destul de greu de omorat, tocmai datorita kiteului pe care poate sa il faca. Daca vreti sa faceti kill incercati din switchuri, tunnel nu e niciodata o optiune. Also Earth Shield e da mult mai bine heal fata de versiunea din WOTLK.







Warlocks sunt destul de fluffy si acum insa Soulburn (wowhead link) folosit in combinatii bune te pot pune intr-o situatie proasta in arena, asa ca pozitionarea in harta e foarte importanta(cum e cu majoritatea casterilor defapt, si in general intelegeti ca pozitionarea pe harta conduce in majoritatea meciurilor la win, nu doar RNGul, sa nu aveti impresia ca daca sunteti warriori si a ti dat recklessness moare ceva mereu).

La fel ca si la ceilalti casteri my tip e sa jucati cu cap si cu pillare cand e nevoie. Totodata imo warlock nu trebuie lasat sa aiba freecasts pentru ca poate pune foarte mult damage. Pe affliction interrupt mereu pe orice shadow cast, pentru ca ii blocati tot dpsul.

Vs warlock trebuie sa tineti cont de portal si sa nu va lasati kitati afara din zona lui si in afara de charge rangeul vostru, desi puteti heroic leap to charge inapoi folositi un CD degeaba.

Cataclysm PvP spec este Affliction (cel putin majoritatea asa sunt), ceea ce e destul de stresant pentru ca o sa cam fie dot n run/drain life daca pot. O sa dea in voi cu Haunt (wowhead link), Corruption (wowhead link), Unstable Affliction (wowhead link), Bane of Agony (wowhead link) si o sa tina probabil in majoritatea timpului Curse of Exhaustion (wowhead link). Unstable Affliction ar trebui sa incercati sa nu il aveti pe voi asa ca reflect/pummel/LoS daca puteti, pentru ca daca e dispelled da silence dispellerului si in plus da foarte mult damage, insa poate sa il dea pe voi si folosind Soul Swap (wowhead link). Warlockul trebuie rushuit in teleportor si puteti da Sweeping Strikes cu bladestorm din prima sa incercati sa ii omorati petul si pune oricum destula presiune la inceput. Un spell nou adaugat Succubusului este Whiplash (wowhead link) (asta pentru ca probabil cu succubus joaca) si este destul de stresant pentru ca iti poate strica toata rotatia. Asa ca aveti grija cum folositi charge/heroic leap.

Vs warlock pe orice spec cel mai bine folositi trinketul la Death Coil (wowhead link) pentru ca daca nu il dati atunci, o sa aibe freecast la toate doturile.


6. Viable Setups

@2s:
Resto Shaman - Arms
Resto Druid - Arms
Disco Priest - Arms
Arms - Frost Mage
MM hunt - Arms
... Basically orice setup la 2v2 merge daca ai creier si oricum 2v2 e pentru gear up...


3v3 Arms Setups over 2.2k rated






Fin.




*spells date pentru warrior's PoV asa ca daca esti alta clasa si nu am spus ca pally are interrupt sau orice altceva tine asta minte.
**warrior not added la Know The Enemy intrucat am gandit ca sunteti deja warriori si stiti ce puteti face in mare.
***comment and comment some more ! :-s
P.S. Stiu ca apar foarte multe greseli insa e facut in intervalul 4AM-12AM, inca lucrez la el sa fie mai ok.
Poze de pe http://www.skill-capped.com
Intro ideea de pe http://www.arena-junkies.com


PvP Arms Guide


Last edited by crusted on 17-10-2011, 13:33:57; edited 17 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Malibeer

[4T]



Status: Offline
(since 03-05-2012 10:01)
Joined: 22 Sep 2010
Posts: 86, Topics: 4
Location: Romania

Reputation: 55.4
Votes: 6

 
Post Posted: 14-10-2011, 12:54:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow + REP !!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Mango

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-12-2014 15:06)
Joined: 14 Apr 2011
Posts: 155, Topics: 9
Location: Romania

Reputation: 144
Votes: 11

 
Post Posted: 14-10-2011, 15:27:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow nice1 sign my dagger ! ! ! foarte bine structurat este incredibil cate chestii misto s-au intamplat in aceasta dimineata ! ! ! crusted esti ca o stea pe un cer innorat
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Msf

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 12-06-2015 18:50)
Joined: 24 Apr 2011
Posts: 27, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 85.1
Votes: 2

Post Posted: 15-10-2011, 10:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai complet GUID care l`am vazut frodata, mi`am facut warrior ca sa il testez si merge bine!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Int3l

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 08-09-2013 22:02)
Joined: 17 Aug 2011
Posts: 13, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 62.5
Votes: 3

 
Post Posted: 17-10-2011, 02:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol, frumos, felicitari
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
AlexDima

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 19-10-2013 19:35)
Joined: 20 May 2010
Posts: 24, Topics: 8
Location: Romania

Reputation: 68.9
Votes: 4

 
Post Posted: 17-10-2011, 11:54:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol nice gg up:P!!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
justsylar

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 28-10-2011 19:56)
Joined: 23 Oct 2010
Posts: 12, Topics: 3
Location: Romania

Reputation: 55.4
Votes: 2

 
Post Posted: 17-10-2011, 13:01:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte complex si bine aranjat .


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
hetealx

[The Conquistador]



Status: Offline
(since 26-08-2013 15:50)
Joined: 06 Jan 2011
Posts: 1494, Topics: 71
Location: Piatra Neamt

Reputation: 108.9
Votes: 13

   
Post Posted: 17-10-2011, 17:30:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos guide, imi place mai ales numele "From 0(zero) to hero"
Aslo combinatia de culori si imagini pe capitole e excelenta, gg pentru tot efortul depus!
Ti-as da niste +rep da strang sa-mi iau un tabard -


Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
crusted

[Lich King's offchar]



Status: Offline
(since 22-08-2012 05:47)
Joined: 04 Dec 2010
Posts: 99, Topics: 11
Location: Romania

Reputation: 77.3
Votes: 11

 
Post Posted: 19-10-2011, 20:05:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ms. Astept si alte pareri si sugestii

PvP Arms Guide
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Chrillz

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-01-2013 13:24)
Joined: 24 Jan 2011
Posts: 98, Topics: 19
Location: Romania

Reputation: 5.3
Votes: 8

 
Post Posted: 24-10-2011, 18:42:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta sau te muti pe fury si cauti pe google one-shot macro .
Acum serios, desi nu joc worior e cel mai bun guide din l00me no shit + rep , poate faci un guide si la frost mage ca vad ca avem din ce in ce mai multi woriori si meigi skilati pe server.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Melfy

[Creep]



Status: Offline
(since 10-10-2022 15:46)
Joined: 31 Jan 2010
Posts: 703, Topics: 124
Location: Romania

Reputation: 1283.1
Votes: 58

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-10-2011, 19:06:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Best pvp guide so far.

You pwn.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
AlexDima

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 19-10-2013 19:35)
Joined: 20 May 2010
Posts: 24, Topics: 8
Location: Romania

Reputation: 68.9
Votes: 4

 
Post Posted: 26-10-2011, 11:29:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta e za best pe bune!
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Zhin

[resto trainer]



Status: Offline
(since 02-11-2017 11:45)
Joined: 31 Jan 2011
Posts: 375, Topics: 22
Location: Constanta

Reputation: 18.3
Votes: 14

 
Post Posted: 26-10-2011, 13:21:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg crusty rupy -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-10-2011, 16:48:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Destul de reusit.-
off:@crusted: Esti Bogdanna Montana? -(daca da /w privat)



,,Angel Among demons"

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
crusted

[Lich King's offchar]



Status: Offline
(since 22-08-2012 05:47)
Joined: 04 Dec 2010
Posts: 99, Topics: 11
Location: Romania

Reputation: 77.3
Votes: 11

 
Post Posted: 27-10-2011, 11:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Destul de reusit.-
off:@crusted: Esti Bogdanna Montana? -(daca da /w privat)


Dafuq ?


PvP Arms Guide
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page 1, 2, 3  Next    


The time now is 23-04-2024, 20:38:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x