User
Pass
2FA
 
 

Trivia si Anti-flood / spam pe orice hubsoft

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message9399
DarkSider

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-08-2010 16:58)
Joined: 01 Aug 2006
Posts: 347, Topics: 28
Location: Iasi

Reputation: 120.8
Votes: 4

 
Post Posted: 10-12-2006, 19:35:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trivia si Anti-flood / spam pe orice hubsoft


Aceasta varianta merge pe orice hubosoft . Acest Tutorial va va explica cum sa instalati Trivia si un anti-flood cat de cat bun pentru hubul vostru . Anti-flood-ul nu opreste orice atac . Sunt floodere (Cele mai avansate) care trec de acest bot . Oricum va garantez ca cel putin 60 % din flood-uri vor fi oprite .

1. Sa luam MasterBoT 1.2 (Program facut de PACO) de AICI (fisierul a fost sters) .

2. In dezarhivam oriunde in calculator si deschidem BOTMASTER.exe .

3. La adress punem IP-ul hubului , la port portul acestuia . La NICK puneti nick-ul botului de trivia si celui care va da kick flooderilor , spamerilor . Pe acel nick va trebui sa creati cel mai mare cont al hubsoftului vostru (In cazul verlihub class 10 , in cazul ynhub owner , in cazul ptokax master , etc.) . La PWD punem parola user-ului creat . La share setati share-ul botului , este bine sa setati 0 . La description setati descrierea botului , eventual "Trivia & Anti-flood b0t" . Mai jos aveti niste optiuni pentru Trivia . La "hints" alegeti numarul de indicii care vor fi date pentru fiecare intrebare , la "hints delay (seconds)" setati numarul de secunde la care un indiciu va fi aratat , la "hide char" puneti un caracter prin care se vor ascunde caracterele de la raspuns . La "Alignment spaces" si "Nr. lines before" setati singuri variantele de texte (Intrebarile , indiciile , raspunsurile) care vor aparea din partea botului . La "Unansweared # questions when clear player list" setati 100 , asta inseamna ca la 100 intrebari la care nu va raspunde nimeni se va sterge lista de playeri . La "Change MC" si "Change PM" setati modul in care va fi jucata Trivia . Este recomandat sa o lasati in privat deoarece face mult mai putin lag si vor juca numai playerii inscrisi (Cei care nu vor nu vor fi stresati de mesajele de la Trivia) . Pentru a seta Trivia pe PM mode , pe acel buton ar trebui sa va apara "Change MC" . Daca va apare "Change PM" apasati pe el . Va fi schimbat in "Change MC" . La "Commands" este lista de comenzi ale triviei si ale altor scripturi din acest program (Nu contine numai Trivia si anti-flood , dar astea sunt descrise in acest Tutorial) . Acolo veti vedea fiecare comanda insotita de descriere (In engleza) . La "Accounts" veti seta conturile OP-ilor si accesele lor . La "Predefined" setam mesajele care apar cand intra cineva pe hub , cand iese , cand porneste cineva trivia , cand o opreste , etc. . Le puteti schimba cum vreti voi . Dupa ce am setat mesajele , ne ducem la "Questions" si dam click pe "romanian.trq" , apoi pe "load" .
Am cam terminat cu setarea aproximativa a Triviei . Mai sunt inca cateva setari suplimentare pe care puteti sa le faceti daca cunoasteti .

4. Ne ducem la "Security" si setam "Maximum Proxy Connections" pe 0 (Acesta va opri o parte din userii banati sa reintre pe HuB-ul vostru prin intermediul unui Proxy Server) . Apoi ne ducem la "Cloned IP" si bifam "Kick Clones and refresh the list on given interval (seconds)" . Aceasta protejeaza Server-ul de intrarea mai multor persoane de pe acelasi IP (Multe floodere folosesc aproximativ 200 useri care intra pe Hubul dvs. si incep sa scrie in mainchat) . Acest bot le va da kick . In scroll-ul de mai jos puneti nr. de secunde in care se va face aceasta verificare (Daca sunt sau nu mai multi useri logati de pe acelasi IP) . Eu va recomand sa puneti 10 , dar puteti pune si mai mult sau mai putin , depinde de banda de internet a HuB-ului (Cu cat este mai mic intervalul cu atat banda este solicitata mai mult) .

5. Cam asta a fost , puneti acest program pe Server si deschideti-l in acelasi timp cu HuB-ul . Dati din cand in cand click pe butonul "Update" pentru a lua eventualele versiuni nou aparute ale programului .


Sper ca v-a fost de ajutor acest Tutorial !
Am folosit acest bot mai demult , aproximativ acum 5-6 luni , v-am spus in acest Tutorial ce mi-am amintit , asa ca probabil am gresit cate ceva . Va rog sa ma anuntati daca intampinati probleme , nu este exclus sa nu mearga .
Daca aveti intrebari astept reply-uri .

In Format PDF:Aici
In Format TEXT:Aici

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bad BOY

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 04-02-2013 16:04)
Joined: 21 Feb 2007
Posts: 3, Topics: 1
Location: iasi

Reputation: 118.5
Votes: 6

Post Posted: 13-11-2007, 17:59:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am si io o problema knd vreau sa intru in exe imi da eroarea asta

"Main|339|Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid||" ce sa ii fac?


Born 2 F..k
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-04-2024, 23:39:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x