User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message640456
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 14-02-2012, 20:51:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce ? Nu pentru asta este forumul ? SA SE DISCUTE ?!
Acum toti care se simt vinovati o sa apara , unu cate unul ... din pacate esti unul din ei .

M-am cam saturat sincer sa inchid ochii , sa zic lasa ma , trece ... nu e treaba mea ... dar pana cand ?
Pur si simplu` m-am saturat de adminii care NU au ce cauta cu acest status si mai au tupeul ala nesimtit sa atace pe altii , stii la cine ma refer .

Nu este cazul sa facem un conflict personal din asta , de azi inainte am terminat cu orice prietenie cu falsi de pe server , cum v-am prins fac print , data+ore si pe forum .

Nimeni nu este perfect , TOTI gresim , dar cel putin nu atacam pe altii cand noi suntem asa cum suntem .
Nu te mai baga pentru tovarasul tau ca esti destul de constient de ce rahaturi face.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 14-02-2012, 21:15:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
De ce ? Nu pentru asta este forumul ? SA SE DISCUTE ?!
Acum toti care se simt vinovati o sa apara , unu cate unul ... din pacate esti unul din ei .

M-am cam saturat sincer sa inchid ochii , sa zic lasa ma , trece ... nu e treaba mea ... dar pana cand ?
Pur si simplu` m-am saturat de adminii care NU au ce cauta cu acest status si mai au tupeul ala nesimtit sa atace pe altii , stii la cine ma refer .

Nu este cazul sa facem un conflict personal din asta , de azi inainte am terminat cu orice prietenie cu falsi de pe server , cum v-am prins fac print , data+ore si pe forum .

Nimeni nu este perfect , TOTI gresim , dar cel putin nu atacam pe altii cand noi suntem asa cum suntem .
Nu te mai baga pentru tovarasul tau ca esti destul de constient de ce rahaturi face.

Daca e sa o luam pe corecte nu este niciun admin corect si sincer....se mai fac glume pe chat,se mai fac alea alea,dar nu cred ca trebuia sa se ajunga chiar aici -

Always better than you!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 14-02-2012, 21:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Daca e sa o luam pe corecte nu este niciun admin corect si sincer....se mai fac glume pe chat,se mai fac alea alea,dar nu cred ca trebuia sa se ajunga chiar aici

Am zis altceva ? TOTI gresesc intr-un mod grav sau minor , TOTI , dar cand stii ca nu esti perfect si te mai abati si tu de la regulament , cum poti sa-l acuzi pe altul ? Cum poti sa-l arati cu degetul cand esti mai rau decat el ?

La asta m-am referit , am avut respect pentru multi admini , din cauza asta am stat in banca mea si nu am vrut sa cauzez probleme , din clipa asta am incetat cu a inchide ochii .

Ma simteam eu penibil cand altii o luau pe aratura cu limbajul si prefeream sa ies decat sa le dau gag sa inceapa cu comentarii ....

Pentru asta este forumul , pentru discutii , nu sa dau pm-uri la owneri , sa vada toti ce fel de caractere avem .

0 0

Back to top
Battlefield
[Banned user]

Banned

(since 10-05-2015 08:35)

Votes: 145

Post Posted: 14-02-2012, 21:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaZuZu wrote:
↑ 
Se dezlãnþuie simþul dreptãþii în voi,mai nou.
Aþi început sã faceþi pe perfecþii,judecãtorii tuturor persoanelor care vã sunt în preajmã...penibil.
Dacã vroiai sã faci ceva în privinþa limbajului avioane,o puteai face prin PM cu 1,2,3,1232 owneri,la alegerea ta,nu sã vii sã te plângi aici de asta.Forumul este frecventat de numeroºi playeri care sincer nu sunt interesaþi de problemele întâmpinate de admini pe amx_chat/say...
Ai vrut sã ai primul cuvânt..da ok,te felicit Applause ,o spun din ironie,calm.
La primul pas strâmb al unui admin/slot,discuþi cu un owner,ºi va lua mãsuri la rândul sãu.
Sigur,vei privi acest post ca pe o ofensã,ºi vei spune cã se încadreazã perfect în acest topic...ei bine,nu sunt de acord...
Am preferat sã trec cu vederea limbajul multora,ºi ºtii de ce? NIMENI NU E PERFECT.Ce-i drept,unde o ia omul pe arãturã,intervii,unde nu...te descurci cu ownerii,cã de-aia îi avem...
Baftã.

Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni , doar Dumnezeu , sa nu o dau in offtopic , vreau doar sa spun ca o masura tot va trebui luata cat de curand asta este parerea mea , astept parerea celorlalti , succes !

^AvioanE^ wrote:
Quote:
Daca e sa o luam pe corecte nu este niciun admin corect si sincer....se mai fac glume pe chat,se mai fac alea alea,dar nu cred ca trebuia sa se ajunga chiar aici

Am zis altceva ? TOTI gresesc intr-un mod grav sau minor , TOTI , dar cand stii ca nu esti perfect si te mai abati si tu de la regulament , cum poti sa-l acuzi pe altul ? Cum poti sa-l arati cu degetul cand esti mai rau decat el ?

La asta m-am referit , am avut respect pentru multi admini , din cauza asta am stat in banca mea si nu am vrut sa cauzez probleme , din clipa asta am incetat cu a inchide ochii .

Ma simteam eu penibil cand altii o luau pe aratura cu limbajul si prefeream sa ies decat sa le dau gag sa inceapa cu comentarii ....

Pentru asta este forumul , pentru discutii , nu sa dau pm-uri la owneri , sa vada toti ce fel de caractere avem .

Toti suntem egali pe server indiferent ca esti player sau admin , toti avem drepturi egale in lumea asta indiferent ca celalalt vorbeste urat sau noi vorbim frumos , daca nu avem admin ce suntem? playeri obisnuiti ca toti ceilalti important este ca ne avem unii pe ceilalti de aceea trebuie sa stii ce sa faci si cand , fiecare om greseste in lumea asta , nu exista om care sa nu greseasca , de aceea iti dau dreptate avion - , oricat ar fii un lucru de murdar tot il vei putea curata, "Nimeni nu este perfect" - , bafta!
Quote:

Exact! dar problema este ca cateodata unii mai exagereaza cu glumele si le fac cam "urate" sa nu ma exprim altfel , nu cred ca ar fii o problema daca s-ar verifica mai des chatul , dar asta depinde de owneri nu de noi , daca noi ne schimbam se vor schimba si ei , asta e parerea mea , eu nu am dreptul sa judec pe nimeni ,

Feel free to PM me about any forum support and questions.‡‡‡‡‡

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 14-02-2012, 21:39:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te tot autovictimizezi Avioane de parca tu n-ai facut niciodata nimic gresit de cand esti pe acest server,asta ai facut de cand te stiu,mereu te-ai plans ca n-ai cu cine sa te intelegi,ca n-ai cu cine schimba o vorba,ca n-ai cu cine glumi,ca hop gata,totul s-a transformat in cine stie ce tragedie si nu mai apuci ziua de maine. (vorbesc si in rime,wow...sunt ironic,kill)
Chiar nu inteleg de ce gandesti totul asa de personal si la extrem,si fac pariu ca nu ai stat nicio clipa sa te gandesti la tine,tu ala PERFECT care nu face nimic gresit never,tu ala care tot ce faci pe server si pe forum este corect si just,si noi restul pe langa tine suntem doar niste ratoni.Se pare ca ai uitat de unde ai plecat si cine te-a ajutat cand ai avut nevoie,ai uitat cum eram inainte tu,eu,pazuzu,versace si inca cativa,dar np...asa se intampla mereu,who cares...Sincer m-am cam sictirit sa vad cum inventati reguli noi,cum va bateti joc de server si de playeri,cum da-ti 3-4 voturi pe o harta si altele...as insira aici niste exemple,dar n-are rost.asa ca iti zic sa nu te mai dai cine stie ce victima,ca nu esti,toti gresim si toti avem scapari (poate eu cel mai mult,dar in legatura cu jocul,nu cu adminul)...si daca ar fi ca Twister sa aplice regulamentul la pas si sa curga cu warn-uri si downgrade-uri,serverul asta n-ar mai avea 90% din admini.
Bafta!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 14-02-2012, 21:46:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytza , pe tine te vroiam .
Tu dintre toti , ai adminul degeaba , deci pur si simplu degeaba .
Ai un limbaj URAT , DEPLASAT , un comportament care NU are ce cauta in civilizatie ...

Am gresit , am recunoscut , mi-am indreptat greseala , MEREU , TU ?!

De azi inainte o sa pun si dovezi , sa vada lumea ce caracter ai , cum te dai bine pe langa altii pe urma ii impungi pe la spate , niciodata nu am facut pe victima , dar nici pe lingaul cum obisnuiesc altii de prin zona .

De cate ori n-ai dat voturi din burta ? Ban-uri AIUREA ...
Frate eu am zis o chestie "retry dupa gag = ban permanent" am zis-o la caterinca , nu aveam intentia sa execut comanda asta niciodata , am zis-o ca tovarsu` tau tot insista pe amx_page cu discutii inutile .

De cate ori n-ai dat *** si ban permanent pentru limbaj ? Care nu erau necesare , eu dau gag tu ban ca esti Adytza , omu` care si-a pierdut adminul de 10 ori si a imporat sa vina inapoi mereu.

Nu sunt perfect , nici pe departe , gresesc la greu , dar frate pe langa tine , toti suntem perfecti .

0 0

Back to top
D3aGl3

[Unknown!]

(since 10-01-2018 21:19)

Votes: 36

Post Posted: 14-02-2012, 21:48:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Twistere , facem si noi ceva cu limbajul de pe chat-ul adminilor ?
Astia ce se cred perfecti si pgl-isti , pe mine unul ma deranjeaza glumele lor seci , i-am avertizat de atatea ori sa inceteze , dar nimic ...

Punem si noi regulamentul ala in aplicare ? Sau se lasa doar cu avertismente verbale si 1 un warn care-i scos asa aiurea pe 10 codati insa un comportament de toata jena ...

Nu va mai legati voi de altii cand aveti un comportament infect pe server si majoritatea jucatorilor va stiu de frica ca-i "ardeti" la fiecare greseala MINORA .
Nu va meritati adminul 90% din voi !!!

Twistere , LAPD voi ce-i mai ardeti , pe cand o "razie" undercover ?! Sa vedeti si voi comportament si limbaj de ADMIN .

Adytzza wrote:
Te tot autovictimizezi Avioane de parca tu n-ai facut niciodata nimic gresit de cand esti pe acest server,asta ai facut de cand te stiu,mereu te-ai plans ca n-ai cu cine sa te intelegi,ca n-ai cu cine schimba o vorba,ca n-ai cu cine glumi,ca hop gata,totul s-a transformat in cine stie ce tragedie si nu mai apuci ziua de maine. (vorbesc si in rime,wow...sunt ironic,kill)
Chiar nu inteleg de ce gandesti totul asa de personal si la extrem,si fac pariu ca nu ai stat nicio clipa sa te gandesti la tine,tu ala PERFECT care nu face nimic gresit never,tu ala care tot ce faci pe server si pe forum este corect si just,si noi restul pe langa tine suntem doar niste ratoni.Se pare ca ai uitat de unde ai plecat si cine te-a ajutat cand ai avut nevoie,ai uitat cum eram inainte tu,eu,pazuzu,versace si inca cativa,dar np...asa se intampla mereu,who cares...Sincer m-am cam sictirit sa vad cum inventati reguli noi,cum va bateti joc de server si de playeri,cum da-ti 3-4 voturi pe o harta si altele...as insira aici niste exemple,dar n-are rost.asa ca iti zic sa nu te mai dai cine stie ce victima,ca nu esti,toti gresim si toti avem scapari (poate eu cel mai mult,dar in legatura cu jocul,nu cu adminul)...si daca ar fi ca Twister sa aplice regulamentul la pas si sa curga cu warn-uri si downgrade-uri,serverul asta n-ar mai avea 90% din admini.
Bafta!

Daca luam in considerare ce au zis amandoi vom vedea ca fiecare are dreptate in felul lui. Totusi fiecare are cate o zi mai buna si cate o zi mai proasta dar cu chestia cu chatul adminilor am mai vazut multe scapari unele fiind mai exagerate decat altele dar acuma sa fim sinceri ca daca fiecare l-ar pandi pe celalalt de langa el nu ar mai avea nimeni admin pe server. Sunt de acord ca unii exagereaza dar si noi trebuie sa fim tolernati. Eu unul sunt de parerea ca are dreptate si adytza ca fiecare greseste si nimeni nu e perfect si ca ar trebui sa fim toti mai uniti dar ma rog. Fiecare cu parerea lui.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Battlefield
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-02-2012, 21:50:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Daca luam in considerare ce au zis amandoi vom vedea ca fiecare are dreptate in felul lui. Totusi fiecare are cate o zi mai buna si cate o zi mai proasta dar cu chestia cu chatul adminilor am mai vazut multe scapari unele fiind mai exagerate decat altele dar acuma sa fim sinceri ca daca fiecare l-ar pandi pe celalalt de langa el nu ar mai avea nimeni admin pe server. Sunt de acord ca unii exagereaza dar si noi trebuie sa fim tolernati. Eu unul sunt de parerea ca are dreptate si adytza ca fiecare greseste si nimeni nu e perfect si ca ar trebui sa fim toti mai uniti dar ma rog. Fiecare cu parerea lui.

Da , dar unii nu isi dau seama cand gresesc si continua sa o faca .

0 0

Back to top
D3aGl3

[Unknown!]

Post Posted: 14-02-2012, 21:53:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Frate eu am zis o chestie "retry dupa gag = ban permanent" am zis-o la caterinca , nu aveam intentia sa execut comanda asta niciodata , am zis-o ca tovarsu` tau tot insista pe amx_page cu discutii inutile .

Aicea are si Avioane dreptate ca tre sa tineti si la glumele altuia ca la ale voastre noi le toleram si nu comentam nimic.

Posturi unite automat, 14-02-2012, 21:53:51

Battlefield wrote:
Quote:

Da , dar unii nu isi dau seama cand gresesc si continua sa o faca .

Adevarata si chestia asta. Eu sincer ma exclud din aceasta categorie caci chiar azi am facut o greseala si nu imi e teama sa recunosc ca da frate am gresit da mi-am si cerut scuze.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 14-02-2012, 21:53:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Zero.? admin scos din propriai dorinta. ramane slot.

^avioane^ marit la champ, joaca foarte mult noaptea dupa ora 12 cand nu sunt admini on

adytza isi reia adminul, a demonstrat ca merita si a inteles unde a gresit, este meritul lui.

De DmC este scris , pe data de : 09-01-2011, 18:39:30 .
De atunci am champ , de atunci tot tac , tot inghit rahatul la toti care incalca regulamentul .
Una e sa glumesti , alta e sa incepi cu "ia-o sus" ce glume-s astea frate ? Tinem cont ca avem admin o fata care este mai tot timpul online ? Este nevoita sa va citeasca rahaturile ? Tinem cont ca avem si admini sub 15 ani ? Ce exemplu dati ? ...
Cand va este atrasa atentia , nu bagati de seama .

Astia care mai posteaza , faceti-o`n limita bunului simt , fara sa depasiti regulamentul , daca aveti ceva de adaugat , nu doar "asa e ..." "are dreptate" .. "unii gresesc dar nu-si dau seama"
Daca nu le arati niciodata unde gresesc , nu vor schimba .

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 14-02-2012, 22:01:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Adytza , pe tine te vroiam .
Tu dintre toti , ai adminul degeaba , deci pur si simplu degeaba .
Ai un limbaj URAT , DEPLASAT , un comportament care NU are ce cauta in civilizatie ...

Am gresit , am recunoscut , mi-am indreptat greseala , MEREU , TU ?!

De azi inainte o sa pun si dovezi , sa vada lumea ce caracter ai , cum te dai bine pe langa altii pe urma ii impungi pe la spate , niciodata nu am facut pe victima , dar nici pe lingaul cum obisnuiesc altii de prin zona .

De cate ori n-ai dat voturi din burta ? Ban-uri AIUREA ...

De cate ori n-ai dat *** si ban permanent pentru limbaj ? Care nu erau necesare , eu dau gag tu ban ca esti Adytza , omu` care si-a pierdut adminul de 10 ori si a imporat sa vina inapoi mereu.

Nu sunt perfect , nici pe departe , gresesc la greu , dar frate pe langa tine , toti suntem perfecti .

Bine ca ai tu adminul ala cu un scop,mare zeu ce esti.
Aici e vorba de un joc,nu conteaza limbajul de aici,nu ma cunosti in realitate asa ca nu mai vorbi.
Crezi ca daca nu-mi recunosc greselile,asta inseamna ca nu am habar de chestia asta sau ce?nu te mai da cine stie ce zmeu,ca nu esti.
Ok,pune ce dovezi vrei,nu-mi pasa,arata tu ca ma dau bine pe langa altii si pe urma ii fac pe la spate...fie ca tine.
Am dat voturi din burta,esti cu capul cumva?adu dovezi si vorbim.
Bine,intru si eu cu alt nick,si la un moment dat imi bag si scot in tot serverul,cu toti playerii de pe el si conducerea si adminii toti...tu dai gag nu?esti zeu inseamna. - n-am imporat pe nimeni sa ma primeasca inapoi,prima data l-am pierdut ca n-au fost dovezi cand am fost catalogat ca,codat..apoi am muncit sa revin iar la champ dupa care am gresit si am fost scazut la slot..apoi mi-am vazut de treaba si m-a marit DMC inapoi,si de atunci ce-am mai pierdut?vezi ca vorbesti prostii...
Chiar nu-mi pasa ce crezi despre mine,este doar un joc si il confuzi cu realitatea. - un simplu joc nu determina o persoana.

0 0

Back to top
D3aGl3

[Unknown!]

Post Posted: 14-02-2012, 22:05:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Daca nu le arati niciodata unde gresesc , nu vor schimba .

Pe chestia asta chiar putem discuta ore intregi. Acum Avioane vad ca ai trecut la general nu numai la chatul adminilor. Toti gresim deoarece suntem oameni da na acuma tre sa nu fii mereu cu nasul pe sus. In fine... Deja se incinge admosfera si fiecare tine din ce in ce mai mult cu cauza sa. Acuma puneti-va si in locul celuilalt. Adytza asa e de cand il stiu adica mai glumet de fel da ajuta si el serverul cu ce poate prin experienta sa iar Avioane e cu dreptatea. Nimeni nu se mai poate schimba caci asa si-a format caracterul asa ca trebuie sa il toleram pe celalalt dar sa avem grija sa nu exagereze. Asa ca sa ne linistim toti sa se fac "undercover-li" de la owneri si gata.

0 0

Back to top
Battlefield
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-02-2012, 22:06:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:

Bine ca ai tu adminul ala cu un scop,mare zeu ce esti.
Aici e vorba de un joc,nu conteaza limbajul de aici,nu ma cunosti in realitate asa ca nu mai vorbi.
Crezi ca daca nu-mi recunosc greselile,asta inseamna ca nu am habar de chestia asta sau ce?nu te mai da cine stie ce zmeu,ca nu esti.
Ok,pune ce dovezi vrei,nu-mi pasa,arata tu ca ma dau bine pe langa altii si pe urma ii fac pe la spate...fie ca tine.
Am dat voturi din burta,esti cu capul cumva?adu dovezi si vorbim.
Bine,intru si eu cu alt nick,si la un moment dat imi bag si scot in tot serverul,cu toti playerii de pe el si conducerea si adminii toti...tu dai gag nu?esti zeu inseamna. - n-am imporat pe nimeni sa ma primeasca inapoi,prima data l-am pierdut ca n-au fost dovezi cand am fost catalogat ca,codat..apoi am muncit sa revin iar la champ dupa care am gresit si am fost scazut la slot..apoi mi-am vazut de treaba si m-a marit DMC inapoi,si de atunci ce-am mai pierdut?vezi ca vorbesti prostii...
Chiar nu-mi pasa ce crezi despre mine,este doar un joc si il confuzi cu realitatea. - un simplu joc nu determina o persoana.

Nu inteleg de ce ne certam , pana la urma suntem colegi , noi in loc sa ne sustinem sa ne ajutam si sa clarificam ne certam ...nu inteleg si nici nu voi intelege "de ce" a-ti ajuns sa va urati unul pe altul , fiecare face ce vrea cu adminul lui pe propria lui raspundere , nu sunt un admin vechi pe war4, dar am invatat ce inseamna sa joci , sa te relaxezi , sa fii tu insuti nu altcineva , fiecare se descurca cum poate ..chiar daca celalalt nu e la fel de bun ca "celalalt" va invata si el odata, cum am invatat si eu , si altii.
Eu nu tin cu nimeni , tin doar cu mine ..pentru ca daca voi tine cu celalalt voi pierde Don't Tell Anyone

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 14-02-2012, 22:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Regulament-war4.freakz.ro-Update-27.08.2010-t30825.html
Pentru asta am eu admin , iti sugerez sa-l citesti , poate afli scopul unui admin pe serverul war4.freakz.
Nu o sa-ti raspund doar la anumite fraze unde aberezi .
Nu sunt zeu , nu ma cred nu vreau sa fiu , aici era vorba despre tine , ala care-ncepe sa se crispeze cand este omorat , care joaca cu /rs si /rank bindat , uita-te la tine , pe urma acuza .

Dovezi nu am ca nu mi-am batut capul , am zis ca suntem colegi , daca va atentionez usor si indirect , poate va prindeti , dar nu aveti voi habar de asa ceva , va da omul un deget , ii luati toata mana , dupa cum am spus , la prima greseala print .

Ai dat voturi total aiurea si ban-uri la fel de aiurea . Nu mai incerca sa te scoti , asuma-ti responsabilitatea , pentru prima data in viata ta.

Nu comentez legat de tine cum ai jucat cu wall , este subiect mort .

Legat de viata ta , nu m-am referit nici macar o secunda , o fraza la viata ta reala , m-am referit STRICT la imaginea ce-o afisezi pe server , una ce lasa de dorit .

L.E.
De fapt de la asta a inceput tot :

Quote:
Fii mai atent.am observat ca inventati reguli din burta voastra,va mai si da-ti perfecti.

Venind din partea aluia care incalca cel mai mult regulamentul , care are cel mai deplasat comportament si caracter , da , acum m-a pornit si nu mai inchid ochii .

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 14-02-2012, 22:21:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-a dus de rapa tot ce am construit cu totii pana acum.....Avionule nu sunt oameni perfecti.....si eu am gresit de ''n'' ori dar au fost unii care au stiut sa fie acolo si sa aplaneze situatia asa incat sa fie bine pentru toti.Cu toate comentariile pe care le-ai facut mai sus nu ai facut decat sa te separi intr-o tabara singur contra unor admini care mai fac niste glume(unele bune altele mai putin bune).Asta e frate.....sunt si copii sub 15 ani sunt si fete,dar na,este doar un joc,nu te poti controla intotdeauna.Ce rost are sa joci ca un nenimeni pe svr fara sa te bage cineva in seama.....asta ar insemna k ti-ai pierdut viata degeaba -

Always better than you!

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 20-07-2025, 14:13:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password