User
Pass
2FA

Reclamatie Hasibash
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1331
coade sau bulan ?
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-10-2013 15:59)

Votes: 12

Post Posted: 19-05-2012, 12:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Coade Sau Bulan ?
AdmiN Reclamat: Hasibash
Harta, Ora / Data: "gg_33_besot 19.05.2012 / 13:43
Motiv / Regula Incalcata: Adminul hasibash era on ii spun de 50 de ori ca sunt codati pe srv cu aim si wall si el nu il interesa statea si se juca imi spunea mie ca sa fac eu demo si sa postez,intr-un final a dat si el ban unui codat si cand ii spun ca mai este un codat el intra sa se joace ca erau mai importante fragurile ca codati, acest admin nu este capabil de a pastra srv`ul curat si disciplinat pe srv,el in loc sa de-a ban la codati statea sa imi de-a mie contra la cererea ptr slot ca cica l-am injurat ! as vrea sa vad si eu unde l-am injurat ....

demo cu codat !
Dovada (screenshot sau fragment din consola) http://www.2shared.com/file/Qlv7zxb2/frt.html

si mai era unul dC? dar numai gasesc demo-ul, care la fel ii spune-am sa ii de-a ban si el abea peste 10 min ia dat ban ,dupa ce striga tot srv`ul sa ii de-a ban

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
iNk][^][gHz

[] Trust Nobody []

(since 28-05-2020 17:36)

Votes: 80

Post Posted: 19-05-2012, 13:04:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ca el nu era in cs atunci cand ii spuneai ca sunt codati, dar asteptam si parerea lui...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
X-p3rt

[Mentally Stable]

(since 04-02-2013 20:35)

Votes: 4

Post Posted: 19-05-2012, 16:31:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Coade sau bulan? Nustiu ce sa spun dar daca spui "de 50 de ori ca sunt codatii pe server"......
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine gag/kick/ban 100.
Cred ca era destul de 2 ori:D.

Hasibah daca are dreptate "Coade sau bulan"
"cand ii spun ca mai este un codat el intra sa se joace ca erau mai importante fragurile ca codatii"
Nu e prea bine.
-Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti ! Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.

Coade sau bulan? Nu esti in masura sa comentezi decizia adminului PRO/CONTRA! Cererea o decide Owneru!

Sper sa va linistiti!! - -

0 0

Back to top
coade sau bulan ?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-05-2012, 17:32:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

X-p3rt wrote:
Coade sau bulan? Nustiu ce sa spun dar daca spui "de 50 de ori ca sunt codatii pe server"......
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine gag/kick/ban 100.
Cred ca era destul de 2 ori:D.

Hasibah daca are dreptate "Coade sau bulan"
"cand ii spun ca mai este un codat el intra sa se joace ca erau mai importante fragurile ca codatii"
Nu e prea bine.
-Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti ! Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.

Coade sau bulan? Nu esti in masura sa comentezi decizia adminului PRO/CONTRA! Cererea o decide Owneru!

Sper sa va linistiti!! - -

nu ai inteles nu am comentat decizia cu Pro/Contra am spus ca el era ocupat sa imi de-a mie contra la cerere,
si faza cu "de 50 de ori ca sunt codatii pe server"...... era doar un mod de-a spune ca doar nu sunt timp sa spun de atatea ori si sa si nr, si nici macar codatului ala dC? nu ia dat ban ,ptr ca hasibas sa saturat sa se uite dupa codati si a iesit dupa srv, deci eu raman la parerea ca sincer chiar nu este capabil sa aibe admin hasibash

0 0

Back to top
X-p3rt

[Mentally Stable]

(since 04-02-2013 20:35)

Post Posted: 19-05-2012, 18:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Stiu ma ca nu ai spus de 50 ori - . -
Da cand faci asemena afirmatie e clar ca ai folosit cam mult U@ (say_team@).
Acum ca nu ai primit nimic inseamna cu nu l-a deranjat pe Hasibah

Sa vedem ce are de spus si Hasibah.

0 0

Back to top
severul

[Mentally Unstable]

(since 19-04-2018 17:03)

Votes: 83

Post Posted: 19-05-2012, 22:41:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Coade sau Bulan are dreptate in acest caz. Cunosc destul de bine comportamentul lui Hasibah in situatii de acest gen din momentul in care eram si eu slot pe server si eram tratat la fel. Il intereseaza mult mai mult rank-ul lui decat faptul ca a fi admin este un privilegiu si impune anumite reguli.
Imi pare rau ca am sters log-ul de acum ceva timp cand intrasem pe server cu nick "mR3.FreakZ.Ro". Acolo se observa superioritatea excesiva a acestui admin fata de playeri.
Pierdeti mult dand grade atat de mari unor persoane de acest gen, tot din cauza lui si a lui ef3ct am decis si eu sa intru mai rar pe mr3 si sa imi fac alt server.
Apropo Hasibah, faptul ca ai o varsta mai inaintata nu iti rezerva dreptul de a nu respecta persoanele cu ceva ani mai putin, din moment ce ele iti poarta respect. Nu le cunosti calitatile atat de bine, poate acele persoane in "real world" sunt mult mai sus decat tine.
Cu asta cred ca am spus totul, las la aprecierea celorlalti owneri.

0 0

Back to top
Hasibah

[Mentally Stable]

(since 05-10-2017 14:27)

Post Posted: 21-05-2012, 11:16:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce sa zic
el crede ca eu stau atent sa vad daca anunta cineva un codat sau nu cand am avzut ca a scris m-am uitat pe codat i-am dat ban
da el zice de 100 de ori zici o data si gata
daca era cu o culaore ceva mai saritoare cand anunti un codat era bine
asa daca nu esti atent nu vezi ca anunta cineva un codat

si mai si injura ca la usa cortului
el cere admin da ii era greu sa se puna spec si sa se uite el daca a vazut un codat si eu nu
ca doar trebuie sa-si faca lista de codati din cate stiu

si daca ar fia sa sa facem reclamtii cand nu se uita una dmin pe un codat nu as fi numai eu la reclamatii ar mai fi si alti admin da no fiecare cum e de sifonar
ca daca eram si eu cu sifonu sa fac reclamatii cand nu-si face cineva treaba era plin pe aici de reclamatii
da in ficare cu ciuda lui

0 0

Back to top
coade sau bulan ?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-05-2012, 11:23:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hasibah wrote:
ce sa zic
el crede ca eu stau atent sa vad daca anunta cineva un codat sau nu cand am avzut ca a scris m-am uitat pe codat i-am dat ban
da el zice de 100 de ori zici o data si gata
daca era cu o culaore ceva mai saritoare cand anunti un codat era bine
asa daca nu esti atent nu vezi ca anunta cineva un codat

si mai si injura ca la usa cortului
el cere admin da ii era greu sa se puna spec si sa se uite el daca a vazut un codat si eu nu
ca doar trebuie sa-si faca lista de codati din cate stiu

Pai daca ai admin trb sa fii atent la orice , daca injura cineva , daca se urca pe harta , daca este vreun codat, daca se intampla ceva,eu stiu ca de-asta ai admin ca sa fii atent la srv sa pastrezi disciplina si srv curat,nu ai admin doar ca sa te lafai tu in el si sa te dai mare ca esti admin,degeaba ai admin daca nu esti capabil de el. si in plus de-asta :

Cum poti sa spui ca imi era greu sa ma pun spec cand eu te-am anuntat de codati ? tu nu sti sa minti hasibash chiar nu are nici o treaba ceea ce spui tu cu ce sa intamplat cum poti spune ca nu ai vazut ce am scris cand tu mi-ai spus sa ma pun spec sa ma uit de codatzi ? ce trb are culoare ca se vede clar cand anuntzi prin u@ sau tu cand te joci cs te uiti pe geam si nu observi ? arata-mi si mie dovada unde am injurat ca la usa cortului ! eu vreau slot nu vreau admin ca sa imi fac lista de codatzi prietene - ! asa ca nu o mai da in diverse ca nu are rost recunoaste ca ai gresit si cu asta am incheiat subiectul.

0 0

Back to top
Hasibah

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2012, 13:29:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai tot vb de rank si fraguri ca nu joc la rank
de cate ori m-ati vazut voi sa dau rank ca altii care omora unu si da rank mai omora unu mai da un rank
nu vb fara sa stiti
si asta sufera cu reclamatiile lui ca daca nu-i convine ceva reclamatie
sau alatii

nu mai ziceti ca nu-mi fac treaba ca o fac mai bine ca altii deci v-am zis nu-mi place sa fiu sifonar
sa ma pun si eu sa zic de unu de altu

am zis clar nu am avzut cand zicea de codati cand am vazut m-am ocupat de el si cu asta basta sa nu va mai tot aud

0 0

Back to top
coade sau bulan ?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-05-2012, 13:42:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hasibah wrote:
nu mai tot vb de rank si fraguri ca nu joc la rank
de cate ori m-ati vazut voi sa dau rank ca altii care omora unu si da rank mai omora unu mai da un rank
nu vb fara sa stiti
si asta sufera cu reclamatiile lui ca daca nu-i convine ceva reclamatie
sau alatii

nu mai ziceti ca nu-mi fac treaba ca o fac mai bine ca altii deci v-am zis nu-mi place sa fiu sifonar
sa ma pun si eu sa zic de unu de altu

am zis clar nu am avzut cand zicea de codati cand am vazut m-am ocupat de el si cu asta basta sa nu va mai tot aud

mda ....

1. Nu sufar , nu am dc sa sufar cu o reclamatie !
2. Daca nu iti faci meseria si eu iti fac reclamatie asta nu inseamna ca sunt sifonar !
3. De ce tot incerci sa spui ca nu ai vazut ? atunci explica`mi si mie cum mi-ai raspuns daca nu ai vazut ? dc mi-ai spus sa ma pun eu spec si sa ii fac demo ?
4. Nu e prima oara cand se intampla chestia asta cu tine tocmai de-asta ti-am facut si reclamatie !
5. Hai sa o lasam noi doi balta si sa asteptam sa raspunda un owner, degeaba explicam noi atata timp cat nu da un raspuns un owner !

0 0

Back to top
'Ef3cT'
[Banned user]

Banned

(since 07-09-2012 13:51)

Votes: 7

Post Posted: 21-05-2012, 17:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sever eu ce tiam facut tie ca sa nu mai intri pe server eu din carte stiu mam purtat frumos cu tine stiu ca tu aiu ceva cu mine da laso frate si pe forum peste tot ma ei ca efect efect efect chiar mam saturat ! cautati pe altcineva ca sa te eide el ca cu mine nu o sati mai mearga

0 0

Back to top
Hasibah

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2012, 17:45:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bulane mai lasama cu fitile tale ca daca nu-ti cinvine ceva gata reclamatie
joci si u de cateva ore si deja vrei sa joci nu stiu cum si nu stiu ce sunt jucatori care joaca de cateva saptamani si nu vaita ca tine
am zis odata nu am vazut cand ai scris cand am vazut m-am uitat asa ca nu mai tot comenta fara rost
ca asa o tinem pana la anu
hai sa facem toti reclamati cand nu ne convine ceva pe sv cum ar fi ca nu schimba nu stiu cine harta ca nu face nu stiu ce s a m d

eu stiu ca ai ceva cu mine da laso-n balta ca nu tine

0 0

Back to top
coade sau bulan ?
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-05-2012, 18:29:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hasibah wrote:
Bulane mai lasama cu fitile tale ca daca nu-ti cinvine ceva gata reclamatie
joci si u de cateva ore si deja vrei sa joci nu stiu cum si nu stiu ce sunt jucatori care joaca de cateva saptamani si nu vaita ca tine
am zis odata nu am vazut cand ai scris cand am vazut m-am uitat asa ca nu mai tot comenta fara rost
ca asa o tinem pana la anu
hai sa facem toti reclamati cand nu ne convine ceva pe sv cum ar fi ca nu schimba nu stiu cine harta ca nu face nu stiu ce s a m d

eu stiu ca ai ceva cu mine da laso-n balta ca nu tine

Bai omule tu nu esti sanatos serios, tu acum ce vrei sa faci ce vrei tu pe srv , sa te dai tu mare si tare ca ai admin dar doar asa de fitze ca de folosit nu prea il folosesti si eu sa tac din gura nu ? normal ca am ceva cu tn atata timp cat vad ca nu te ocupi deloc de srv si ai admin degeaba intri doar ca sa ce sa te mai dai tu putin smeq ca esti admin nu ? sa intri sa dai " amx_say Salut " nu ? eu mor pe voi gata cum aveti admin amx_say amx_tsay si etc nu va mai convine cu say doar cu admin puteti saluta acuma, Hasibash iti spun eu tie ca ai avut mare noroc ca nu am ip`ul tau cand te-am prins cu coduri ptr ca sunt suta la suta ca tu ai fost acela cu aim ....asa ca numai comenta aiurea si lasa un owner sa decida ce e de facut.

0 0

Back to top
Hasibah

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-05-2012, 19:14:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am zis ca nu am vazut ce atata o aburim pe aici
am trecut de la un subiect la altu

0 0

Back to top
BalooBaloo

[Mentally Stable]

(since 14-10-2013 07:04)

Votes: 2

Post Posted: 21-05-2012, 22:17:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aici e cerere de admin nu? :d voiam sa fac o glumitza
Hasibash ASCULTA CU ATENTIE "E VALABIL SI PT RESTU INAFATA DE X-PERT SI INK " . SINCER VA SPUN CA-MI PARE RAU CA V-AM DAT "PRO" . PT VOI CONTEAZA DOAR RANKU DIN TOP/ADMINU SI NU VA FACETI TREABA DELOC !!!!!!!
TREZITI-VA !!!
INTRASEM CU UN NIK ASA LA INTAMPLARE "AHMED" SA VAD CE FACETI .. ERAU CODATI PE HARTA SI PE VOI VA DUREA UNDEVA !!!
VA INTERESA DOAR RANKU DIN TOP15: ASA- I HASIBASH ???? SPUNE-MI CA NU AM DREPTATE SI PE LOC IMI PREDAU ADMINU SI TOATE DREPTURILE PE CARE LE-AM PRIMIT !!!
Hasibash INCA ODATA SPUN PT TINE CONTEAZA DOAR RANKU DIN TOP!!! IMI PARE RAU K TIAM DAT PRO!!!!
Daca esti demn de ranku pe care il ai .. macar dovedeste!!!!!!!!!

imi PARE RAU DAR ASTA E ADEVARU !!!
MERIT SA FIU SANCTIONAT!!!

Posturi unite automat, 21-05-2012, 23:17:46

APP!! SPER CA CEEA CE AM SCRIS SA FIE VAZUT DE UN OWNER !!!
respect x-p3rt , sever !!! cei mai buni !!!!!!!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by severul, 22 May 2012 08:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 13-12-2024, 10:06:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x