User
Pass
2FA

Reclamatie
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2268
black_anaconda

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-12-2012 07:31)

Votes: 5

Post Posted: 27-05-2012, 18:33:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:Iron
Adminului care a dat ban:nush nu imi arata
Ip-ul tãu:nu mam uitat
Data și Ora banului:ora 7:20 data 27.05.2012
Motivul: mia dat ban dc ? degeaba cica no recoil no recoil pe naiba cel care a dat ban sa mai invete cs daca el vede ne recoil inseamna ca ie prea .... ca nu mai zic prea ce

Posturi unite automat, 27-05-2012, 19:20:44

black_anaconda wrote:
Nick:Iron
Adminului care a dat ban:nush nu imi arata
Ip-ul tãu:nu mam uitat
Data și Ora banului:ora 7:20 data 27.05.2012
Motivul: mia dat ban dc ? degeaba cica no recoil no recoil pe naiba cel care a dat ban sa mai invete cs daca el vede ne recoil inseamna ca ie prea .... ca nu mai zic prea ce
inplus nu are nici o datava ca as avea no recoil da adminu care mia dat trb sa mai invete cate ceva la cs daca continuati sa dati ban asa degeaba ramaneti fara playeri pe sv

Posturi unite automat, 27-05-2012, 19:33:18

admini on era parca shoter, therap si sakal nu mai stiu odata mia dat kick sakal si the rap ca am nush ce bind la dastatura cand apas pe C apare o reclama si nu stiam cum sa o scot aia am inteles am scoso dupa ce joc vro 2 ore pe sv ma trezesc cu ban ? atunci sa trezit adminu din somn ca am io ne recoil admini ca iel nu ar merita sa aiba admin un owner inainte da dea admin sa aiba grija la cn da nu la toti ciumpalacii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sHoTeR

[þig]

(since 30-04-2018 22:10)

Votes: 28

Post Posted: 27-05-2012, 21:25:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O singurã datã dacã vã mai aud cã ãla are administrare degeaba, a luat admin din milã vã treziþi cu bãnui de 10k.
Cine a dat admin l-a dat dintr-un motiv nu degeaba

"Usually, when you are the absolute best.
You get hated the most"

0 0

Back to top
black_anaconda

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-05-2012, 22:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu nai fi suparat daca ai lua ban degeaba ? stiind ca nai avut nici un cod nimic sa se trezeasca un admin dasta sati daea ban ca asa ia venit lui ca ai tu no recoil nici nu stiam ca exista pt cs no recoil si iel imi da ban ca am avut si in plus io nam jucat in viata mea cu coduri pe cs numai buti joaca cu coduri aia care nu stie cum sa joace cs - sa vad duvezile ca am avut no recoil si atunci zic: bn am avut cod si gata nare dovezi ca am avut degeaba am jucat mai pe la 4 asa sa trezit unu ba ca silent aim ai ba ce nush ce ai ba fratilor daca nu stie sa joace cs sa taca din gura si inca ceva pt voi astia care nu stiti cand stai pe vine arma nu mai sare in sus adica tinta pt ca ai sprijin si dasta a zis ca am io no recoil - cand tragi din picioare sare tinta ca naiba mai ales la AK cu care joc io cel mai des asa ca scutestema
0 0

Back to top
sHoTeR

[þig]

Post Posted: 28-05-2012, 12:27:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din câte am înþeles Sakal ºi the rap au demo aºteaptã sã vinã de la ºcoalã.

You get hated the most"

0 0

Back to top
black_anaconda

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-05-2012, 12:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un demo cred ca stiu pt ce si la aia nu neg am pus saci peste lm ca sal scot da nu nimeream sa pun si puneam pe zm si unu nush dc da pa mn ma intereseaza de no recoilu ala - ce naiba chear asa sa nu sti ? cat de batut in cap poti fi sa nuti dai seama cand stai pe vine nuti mai sare tinta ca ai sprijin si cand stai in picioare sare
0 0

Back to top
sHoTeR

[þig]

Post Posted: 28-05-2012, 13:19:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ªti ºi tu cs ca bunica sã joace fotbal.
Chiar dacã stai în crouch (duck) tot ai recoil , intradevar mai mic , dar este.

You get hated the most"

0 0

Back to top
black_anaconda

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-05-2012, 13:20:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba nam zis ca nu ai deloc normal ca ai da mai mic

ba mai astept mult - pe ala da mia dat ban nici nul intereseaza a dat ban ce rost mai are sa se uite pe forum

Staff message (Rizwan):

Ti-am unit eu mesajele. Nu mai fa dublu post. Next time +1 warn.

0 0

Back to top
SaKaL

[SeFu Lu RyBoXxX]

(since 02-06-2013 12:00)

Votes: 52

Post Posted: 28-05-2012, 19:21:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovada pt ban http://www.girlshare.ro/3938475.2

P.S se vede clar no recoil
pa codatule

0 0

Back to top
black_anaconda

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-05-2012, 20:54:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- esti varza frate nu te supara dar esti varza daca la tn ala ie no recoil inseamna ca trb sa te lasi de cs fara suparare sau mai bn de admin ca dc cs nai ce sa te lai ca si asa nu sti nimic daca la tn ala ie no recoil inseamna ca joci de 2 sap cs si nai mai mult de 10 ani asta ie clar ca sa ma enervez pt toti.... ca nu mai zic ca degeaba ca normal ca te crede pe tn ca esti tu marele admin cel mai cinstit da tiar da cu sapa in cap sati ia tot la ce tinstit ie el iati ochelari daca nu vezi prietene

A si vad ca mai ai o reclamatie tot asa aiurea si ti sa mai zis sa te lasi de cs ca nui de tn vorba lu ala da a zis mai bn apucate de mario ca nui de tn cs si am mai zis cineva ca tu degeaba esti admin pe zm2 si cam asa ie tu esti admin doar asa la vrajala ca sa ai imunitate si alte chesti pe care le primeste un admin din cate stiu un admin ie pe un sv sa aibe grija de adevarati codati nu de aia care nu au cod si aia care au cod nu ia ban iau numai aia care nau coduri ca asa ie la noi in romania ala cu coade nu ia ban ie alalalt ca are nare cod asa ie mai nou pe fiecare sv se gaseste cate un SPECIMEN de admin dasta rar vazut care da ban in stanga si in dreapta ca asa ii vine lui pe chelie sa trica toate sv-urile de cs cu admini ca tn serios pacat se sv asta ca are un admin asa ca tn

0 0

Back to top
dIeSeL ;x

[iBless & iLove]

(since 12-08-2014 15:28)

Votes: 12

Post Posted: 28-05-2012, 21:11:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demo neconcludent!
Cum sa ne dam seama ca are no recoil sau nu?Ca a dat la inceput in cap?Frate demouri dastea de 30sec se fac de ex pe snow classic vezi unu ca are aim ia 5 fara sa se oboseasca sau cu speed..in asta vad ca are sakal admin si da ban lu unu' -
Merita unBan

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
black_anaconda

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-05-2012, 21:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dIeSeL ;x wrote:
Demo neconcludent!
Cum sa ne dam seama ca are no recoil sau nu?Ca a dat la inceput in cap?Frate demouri dastea de 30sec se fac de ex pe snow classic vezi unu ca are aim ia 5 fara sa se oboseasca sau cu speed..in asta vad ca are sakal admin si da ban lu unu' -
Merita unBan
diesel nare rost sati bati capu cu admini ca el deci chear nare rost cum am mai zis admini ca el strica toate sv-urile de cs vorba t a din demo nu se intelege chear nimic si oricum chear daca nam putut sal vad nu se vede nici un no recoil am vz doar primele 5 10 sec ca se blocheaza

Zicetimi si mie cu ce lati deschis ca sal mai deschid odata ca poate nu lam deschis cu ce trb

0 0

Back to top
sHoTeR

[þig]

Post Posted: 29-05-2012, 15:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

black_anaconda wrote:
- esti varza frate nu te supara dar esti varza daca la tn ala ie no recoil inseamna ca trb sa te lasi de cs fara suparare sau mai bn de admin ca dc cs nai ce sa te lai ca si asa nu sti nimic daca la tn ala ie no recoil inseamna ca joci de 2 sap cs si nai mai mult de 10 ani asta ie clar ca sa ma enervez pt toti.... ca nu mai zic ca degeaba ca normal ca te crede pe tn ca esti tu marele admin cel mai cinstit da tiar da cu sapa in cap sati ia tot la ce tinstit ie el iati ochelari daca nu vezi prietene

A si vad ca mai ai o reclamatie tot asa aiurea si ti sa mai zis sa te lasi de cs ca nui de tn vorba lu ala da a zis mai bn apucate de mario ca nui de tn cs si am mai zis cineva ca tu degeaba esti admin pe zm2 si cam asa ie tu esti admin doar asa la vrajala ca sa ai imunitate si alte chesti pe care le primeste un admin din cate stiu un admin ie pe un sv sa aibe grija de adevarati codati nu de aia care nu au cod si aia care au cod nu ia ban iau numai aia care nau coduri ca asa ie la noi in romania ala cu coade nu ia ban ie alalalt ca are nare cod asa ie mai nou pe fiecare sv se gaseste cate un SPECIMEN de admin dasta rar vazut care da ban in stanga si in dreapta ca asa ii vine lui pe chelie sa trica toate sv-urile de cs cu admini ca tn serios pacat se sv asta ca are un admin asa ca tn

Pentru asta ramai cu ban ! Si mie mi se pare norecoil , adica ii tragi numai intr-un loc . Omu mai si rateaza , dar tu i-ai dat numai in cap .
Nu ma lua cu abureli ca tu sti cum sa ti recoilu si chestii dastea.

dIeSeL ;x wrote:
Demo neconcludent!
Merita unBan

O sa ai ban pentru ca te bagi aiurea !
Edit : Daca nu ai vrut sa joci cu lvl tau , ti-am dat permanent sa te inveti minte!

You get hated the most"

0 0

Back to top
dIeSeL ;x

[iBless & iLove]

(since 12-08-2014 15:28)

Votes: 12

Post Posted: 29-05-2012, 15:22:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sHoTeR wrote:
black_anaconda wrote:

Pentru asta ramai cu ban ! Si mie mi se pare norecoil , adica ii tragi numai intr-un loc . Omu mai si rateaza , dar tu i-ai dat numai in cap .
Nu ma lua cu abureli ca tu sti cum sa ti recoilu si chestii dastea.

dIeSeL ;x wrote:
Demo neconcludent!
Merita unBan

O sa ai ban pentru ca te bagi aiurea !
Edit : Daca nu ai vrut sa joci cu lvl tau , ti-am dat permanent sa te inveti minte!

Eu stiu ca ma bag..si poate merit si un warn pe forum..dar o fac ca sa apara si un owner
Am vazut ca u esti doar helper.U de cand iei deciziile unui owner?Te crezi prea smecher.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sHoTeR

[þig]

Post Posted: 29-05-2012, 15:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-
Eu imi fac doar datoria , nu intelegi , aplic regula pe tine .

You get hated the most"

0 0

Back to top
black_anaconda

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-05-2012, 16:25:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aolo doamne ce admin pe lumea asta doamne ba tu chear esti prost sa mor io deci chear esti nu vroiam sa zic asta dar chear esti si tu si sakal daca la voi ala ie no recoil iam tras in cap si ce daca voi nu stiti sa trageti la cap nui vina mea sunteti batuti in cap amandoi si tu si ala 2 prosti alceva nu am ce sa va zic dati warn - ete pana mea cu admini ca voi in cateva luni cade tot sv si careii problema ma daca se baga si DIESEl ce-ai cu el are dreptate daca in demo ala nu se intelege nimic da ce sa zici si tu hai sa ne luam dupa sakal ca el ie admin si are dreptate pai da am zis pacat de sv asta cu admini ca voi chear ca va dat din mila owneru admin ca voi 2 nati merita admin niciodata ba pana si un dala de 10 ani ie mai destept ca voi 2 la un loc sunteti chear incredibil de prosti nam vazut asa ceva am tras la cap carei treaba nam voie sa trag in cap ca se gaseste cate un but dasta sa zica pai ala are no recoil ca da numai la cap fara sa rateze hai scutestema nu stiti ce sa mai ziceti

Am dat demo-ul la cneva care chear stie cs si ghiciti ce zice ? ala ie no recoil? ala care a zis ca ie ie un prost cam asa a zis

Staff message (aste):

+1warn, limbaj

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 19-07-2025, 12:45:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password