User
Pass
2FA

Propunere promovare server - AT PvP realm
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Vreti un realm gen AT cataclysm pe wow freakz?
DA
64%
 64%  [ 74 ]
NU
35%
 35%  [ 41 ]
Total Votes : 115

Author Message6890
hyoep

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-07-2013 21:43)

Votes: 2

Post Posted: 08-07-2012, 14:40:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un DA mare din partea mea. Un realm cu strict pvp ar fi bine venit de catre toata lumea chiar daca unii zic nu acum daca s-ar deschide ar vedea ca este o idee buna. Ar venii multi playeri , asta e sigur.
EDIT:
Un Realm de PvP -> Lich King 3.3.5 ar fi si mai bine primit de catre cei care nu s-au acomodat pe cataclysm , asta e sigur + pe lk pvp ( arenele ) erau mai apreciate , pe cataclysm s-a cam dus acel feeling.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 08-07-2012, 15:06:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DA, categoric DA, un realm PvP ar fi foarte frumos, sunt playeri pe freakz, atat pe genesis, cat si pe evolution, care nu fac altceva decat pvp toata ziua, deci, cred ca un realm strict PvP Ar fi foarte apreciat si ar avea populatie .

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 08-07-2012, 15:26:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

infernous wrote:
sa le pice mana alora care dau NU.
Voi astia care faceti pve hardcore si pvp casual(sau de week-end cum se mai zice in popor) nu trebuie sa veniti cu argumente contra acestui realm ca nu va afecteaza cu nimic.ramaneti la pve-ul vostru pe realmu vostru si nu va mai bagati in discutii de genu asta ca nu va priveste.

jocul a fost conceput in asa fel incat sa ai posibilitatea sa faci pe acelasi caracter si pve si pvp, daca vrei achievmenturi sa le poti avea pe toate si asa mai departe, mai pe scurt sa poti sa explorezi tot jocul de pe un singur caracter, nu de pe 5 caractere pe 5 realmuri diferite, asta-i wow, deal with it, daca tu ai impresia ca nu afecteaza cu nimic pe oamenii care fac si pve, te inseli amarnic, pentru ca afecteaza foarte mult, poate sunt oameni care vor sa isi demonstreze si lor, si celorlalti, ca sunt cei mai buni de pe server pe clasa lor, din toate punctele de vedere, de ce sa fiu nevoit sa imi fac char pe realm atr ca sa am posibilitatea sa fac 3v3 sau 5v5, in loc sa am posibilitatea sa fac asta pe un singur realm, asa cum a fost si pana acum

in definitiv, un nou realm nu e solutia pentru promovarea pvp-ului pe freakz, trebuie gasite alte solutii pentru asta, si trebuie sa se inceapa de la introducerea contentului pvp mai modern, care este inexistent pe freakz in momentul de fata. noi acum avem doar bg-uri si arene de pe clasic si tbc, oamenii aia de la blizzard au progresat in atatia ani de munca, si bg-urile si arenele au avansat odata cu ei si cu jocul, au devenit mai evoluate, mai logice, si asa mai departe, si din pacate noi nu ne bucuram de toate astea aici, fiind inexistent contetul pvp de pe LK in sus, si din punctul meu de vedere totul pleaca de la activitatea staffului extrem de scazuta in acel departament

ps: ideile voastre cu unirea realmurilor si etc, ganditi-va ca sunteti o mana de oameni care vreti sa fortati mii de jucatori sa isi schimbe realmul, doar ca sa aveti voi parte de un experiment care cel mai probabil va esua, si nu e corect deloc

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 08-07-2012, 15:39:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
infernous wrote:
sa le pice mana alora care dau NU.
Voi astia care faceti pve hardcore si pvp casual(sau de week-end cum se mai zice in popor) nu trebuie sa veniti cu argumente contra acestui realm ca nu va afecteaza cu nimic.ramaneti la pve-ul vostru pe realmu vostru si nu va mai bagati in discutii de genu asta ca nu va priveste.

jocul a fost conceput in asa fel incat sa ai posibilitatea sa faci pe acelasi caracter si pve si pvp, daca vrei achievmenturi sa le poti avea pe toate si asa mai departe, mai pe scurt sa poti sa explorezi tot jocul de pe un singur caracter, nu de pe 5 caractere pe 5 realmuri diferite, asta-i wow, deal with it, daca tu ai impresia ca nu afecteaza cu nimic pe oamenii care fac si pve, te inseli amarnic, pentru ca afecteaza foarte mult, poate sunt oameni care vor sa isi demonstreze si lor, si celorlalti, ca sunt cei mai buni de pe server pe clasa lor, din toate punctele de vedere, de ce sa fiu nevoit sa imi fac char pe realm atr ca sa am posibilitatea sa fac 3v3 sau 5v5, in loc sa am posibilitatea sa fac asta pe un singur realm, asa cum a fost si pana acum

in definitiv, un nou realm nu e solutia pentru promovarea pvp-ului pe freakz, trebuie gasite alte solutii pentru asta, si trebuie sa se inceapa de la introducerea contentului pvp mai modern, care este inexistent pe freakz in momentul de fata. noi acum avem doar bg-uri si arene de pe clasic si tbc, oamenii aia de la blizzard au progresat in atatia ani de munca, si bg-urile si arenele au avansat odata cu ei si cu jocul, au devenit mai evoluate, mai logice, si asa mai departe, si din pacate noi nu ne bucuram de toate astea aici, fiind inexistent contetul pvp de pe LK in sus, si din punctul meu de vedere totul pleaca de la activitatea staffului extrem de scazuta in acel departament

ps: ideile voastre cu unirea realmurilor si etc, ganditi-va ca sunteti o mana de oameni care vreti sa fortati mii de jucatori sa isi schimbe realmul, doar ca sa aveti voi parte de un experiment care cel mai probabil va esua, si nu e corect deloc

Da jocul asa fost conceput sa avem parte de toate, stim voi vreti ca pe blizz sa fie totul cum scrie ca la carte, majoritatea care ganditi asa, faceti doar pve, nu cred ca aveti vreo idee cat de rar se face 3v3 pe freakz fiind in mod normal cel mai fun ce poate fi in pvp, asta pentru cei care au si o treaba evident, dar suntem lipsiti de aceasta placere si avem venit cu o propunere buna, din mai multe motive, dar pana la urma cel mai mult o sa conteze daca o sa vrea shocker.

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 08-07-2012, 15:52:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si daca sa zicem eu fac PVE hardcore pe un caracter si vreau sa am pe caracteru ala si achievuri de pvp si de pve, tot, ce facem?

Pentru ca daca baga un realm PVP only, pvp-ul de pe celelalte servere o sa fie fix zero. Si o sa forteze practic pe toti sa joace acolo.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 08-07-2012, 15:59:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phixelzilla wrote:
Si daca sa zicem eu fac PVE hardcore pe un caracter si vreau sa am pe caracteru ala si achievuri de pvp si de pve, tot, ce facem?

Pentru ca daca baga un realm PVP only, pvp-ul de pe celelalte servere o sa fie fix zero. Si o sa forteze practic pe toti sa joace acolo.

I don't give a ***

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 08-07-2012, 16:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Realzypher wrote:
sundaysfantasy wrote:
pvp pe 4.0.6=zero
arena frames pe 4.0.6=imposibil
atat am avut de zis.

Exista custom arena frames , si gladius merge . cel putin mie imi merge. Am altu modificat:). Daca se pune in aplicare ideea , o sa am grija eu turbo si azwraith + restu sa facem un pachet de addons functionale pentru PvP pe 4.0.6. O sa am grija si de alte detalii gen reclama & shits

give!

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 08-07-2012, 16:02:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tocmai de asta este o idee proasta, pentru ca va ganditi doar ce credeti voi ca v-ar avantaja pe voi, nu la ce ar avantaja serverul si toti utilizatorii lui, nu va dati seama ca vreti sa faceti ce ar putea sa fie bine pentru 100 de oameni, dar ar dezavantaja alti 5-6-7k de playeri de pe serveru asta

0 0

Back to top
Realzypher
[Banned user]

Banned

(since 10-10-2013 16:59)

Votes: 7

Post Posted: 08-07-2012, 16:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sundaysfantasy wrote:
Realzypher wrote:
sundaysfantasy wrote:
pvp pe 4.0.6=zero
arena frames pe 4.0.6=imposibil
atat am avut de zis.

Exista custom arena frames , si gladius merge . cel putin mie imi merge. Am altu modificat:). Daca se pune in aplicare ideea , o sa am grija eu turbo si azwraith + restu sa facem un pachet de addons functionale pentru PvP pe 4.0.6. O sa am grija si de alte detalii gen reclama & shits

give!

Daca deschide realm o sa le strang iar de unde le am luat si o sa fac o arhiva cu ele pentru download. Asa nu le dau pe ochi frumosi ca sunt extrem de greu de gasit . - Soz.

Posturi unite automat, 08-07-2012, 17:14:11

HrN wrote:
tocmai de asta este o idee proasta, pentru ca va ganditi doar ce credeti voi ca v-ar avantaja pe voi, nu la ce ar avantaja serverul si toti utilizatorii lui, nu va dati seama ca vreti sa faceti ce ar putea sa fie bine pentru 100 de oameni, dar ar dezavantaja alti 5-6-7k de playeri de pe serveru asta

Hrn noi vrem sa deschidem o oportunitate noua pentru toti playerii din EUROPA . Jucam de atata timp pe ATR cu top players si stim fiecare de ce se plange. Pe tine personal nu te obliga nimeni sa vii pe realmu nou. Poti sta bine mersi pe genesis sau unde joci sa faci arene pve si sa ti iei sotie in joc sau mai stiu eu ce faci tu pe acolo cat vrei. Dupa cum vezi la postu asta sunt parerile impartite. Iti dai seama ca nu or sa vina toti de pe genesis pe serveru instant 85 sa faca pvp si isi lasa mainurile acolo. Gandeste te ca au lucrat mult la ele . Vrem un server nou pentru comunitatea dedicata PvP in care sa ne putem aduce prietenii din alte tari si sa ne distram cum o facem pe ATR. Eu nu te oblig sa vii pe noul server sa iti faci tu nush ce achivements & shits . Server Strict PvP= DOAR PVP . Vrei achivements ca lai batut pe illidan cand era pe veceu si facea treaba mare? DUTE PE GENESIS SI FAL PE ILLIDAN ! . Got it ? Asa ca numai veni cu idei complet idioate si lipsite de sens. Ca nu or sa ti fure nimeni playerii de pe genesis sau celalalt realm . Noi vrem doar o oportunitate sa formam o comunitate noua , complet diferita fata de cea de acum. Si stii care e motivul pentru care freakz a devenit ce a devenit? (BAZA , not Jk) A DEVENIT BAZA PENTRU CA SHOCKERU A FORMAT O COMUNITATE TOTAL DIFERITA FATA DE CEA VECHE DE PE HYSTERIA/ULTIMATE. DO YOU SEE WHERE I M GETTING AT? NEW community = bigger opportunities.

0 0

Back to top
vexwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-02-2013 08:44)

Post Posted: 08-07-2012, 16:24:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.patchu acesta la pvp este pre imbalanced daca s ar baga 4.1 cred ca ar fi chiar o idee grozava.

0 0

Back to top
dudeuronfire

[Creep]

(since 10-12-2018 15:29)

Votes: 16

Post Posted: 08-07-2012, 17:08:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca-i o idee foarte ok. In primul rand, serverul asta e cu mult in fata altor servere , mai ales la capitolul bugs. Daca s-ar deschide inca un realm PvP + Cataclysm(care sunt si asa destul de putine), vor veni o gramada de oameni care vor fi dispusi sa doneze. Donatori => Puteti cumpara alt server si asa mai departe. De pierdut nu aveti absolut nimic - de asemenea, vor avea toti doritorii un realm PvP only( deoarece foarte multi se plang de faptul ca realmul Genesis e PvE)

+ - Evolution si Exodus sunt doua realmuri foarte putin populate. Majoritatea celor ce au char acolo au venit pe Genesis deoarce s-au plictisit de PvE si n-au cu cine face PvP. Let's face it, daca ar fi unite, ati avea , din nou, foarte mult de castigat.

+ - Probabil foarte multa lume doreste sa "treaca" la nivelul urmator. Si aici ma refer la cei de pe AT... O fi serverul WotlK, mai entertaining dar sunt sigur ca playerii de acolo nu trec pe alte servere nu pentru ca nu ar dori, ci din cauza lipsei de optiuni.

0 0

Back to top
ovidiu12345

[Ne plus ultra]

(since 28-07-2015 20:44)

Post Posted: 08-07-2012, 18:34:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Realzypher wrote:
ovidiu12345 wrote:
eu zic ca e o idee buna doar ca nu acum e momentul, in primul rand nu recomand sa fie facut pe patchul asta, si in alt doilea rand trebuie gasita o solutie in legatura cu lagul. daca se uneste evo cu genesis, evident multa lume va pleca de pe ele ca sa mearga pe noul realm, dar nu avem de unde sa stim daca vor fi destui incat sa nu fie lag pe ele. cea mai buna solutie e sa asteptam alt patch si sa se mai stranga destui bani pentru inca un realm, my 2 cents

De ce sa se uneasca evo cu genesis ma? U MAD? Genesis sa ramana realmu care e acum EVO+EXODUS SA SE UNEASCA si sa formeze un realm nou IDENTIC CU genesis . Populatia de pe EVO + EXODUS = GENESIS . Got it? ATunci o sa ramana un slot liber pentru 1 realm nou -> AT REALM FOR FREAKZ ! Voila.

iar atunci toata munca facuta pentru aducerea strainilor si faptul ca lea facut un realm practic al lor sar prabusi subit, nu mai vorbi pe tonul ala condescendent

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Rocss
[Banned user]

Banned

(since 16-10-2012 16:06)

Votes: 8

Post Posted: 08-07-2012, 18:41:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg ce cautati aici astia care nu mai jucati.In primu rand nu cred ca nu ai cu cine face pve,pana si cu globalu faci heroicele dar cand o sa vad mai mult de 2 arene on la 3s'de 5s' sa numai zic +rated bg atunci o sa fiu multumita

Never hate people who are jealous of you,but respect their jealousy.They're people who think that you're better than them.
0 0

Back to top
Realzypher
[Banned user]

Banned

(since 10-10-2013 16:59)

Post Posted: 08-07-2012, 18:48:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu12345 wrote:
Realzypher wrote:
ovidiu12345 wrote:
eu zic ca e o idee buna doar ca nu acum e momentul, in primul rand nu recomand sa fie facut pe patchul asta, si in alt doilea rand trebuie gasita o solutie in legatura cu lagul. daca se uneste evo cu genesis, evident multa lume va pleca de pe ele ca sa mearga pe noul realm, dar nu avem de unde sa stim daca vor fi destui incat sa nu fie lag pe ele. cea mai buna solutie e sa asteptam alt patch si sa se mai stranga destui bani pentru inca un realm, my 2 cents

De ce sa se uneasca evo cu genesis ma? U MAD? Genesis sa ramana realmu care e acum EVO+EXODUS SA SE UNEASCA si sa formeze un realm nou IDENTIC CU genesis . Populatia de pe EVO + EXODUS = GENESIS . Got it? ATunci o sa ramana un slot liber pentru 1 realm nou -> AT REALM FOR FREAKZ ! Voila.

iar atunci toata munca facuta pentru aducerea strainilor si faptul ca lea facut un realm practic al lor sar prabusi subit, nu mai vorbi pe tonul ala condescendent

Tu nu intelegi o chestie . Exodus+ evo ar trebui sa se faca un realm strain . EVo+ Exodus au impreuna aceeasi populatie cu genesisu. Nu inteleg de ce trebuie sa tinem 2 realmuri total diferite cu populatie jumate poate chiar un sfert din genesis uneori , cand le putem uni pe amandoua il facem realm international (Nu cred ca se supara nimeni de pe evolutiion daca mai e un canal de global englez pe langa cel roman , SI , sau au instant q la arene ca pe genesis / populatie.) iar pe slotu unde trebuia sa fie exodusu sa construim realmu de arena tournament. E asa de greu de gandit?

Last edited by Realzypher on 08-07-2012, 18:52:09; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 5 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 08-07-2012, 18:49:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am prea multe de spus momentan inafara de: Ideea nu iese din discutie. Am citit foarte multe argumente bune/idei bune in topicul asta.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burton, 09 July 2012 08:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 30-11-2024, 23:51:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x