User
Pass
2FA

Reclamatie 3Lyza

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1239
MrStalone

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-11-2012 09:07)

Votes: 7

Post Posted: 12-07-2012, 18:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickul tau folosit pe server: Stalone
Nickul adminului reclamat: 3Lyza
Ora si data: 19:30
Regula sau greseala facuta: Era singurul admin pe server si a vorbit foarte urat..I-am reprosat lucrul acesta , am primit gag pe 10 min cu motiv "ratat". I-am cerut sa-mi scoata gag-ul ca nu e motiv pentru si a inceput sa ma tina numai in kick-uri.A schimbat harta cand mai erau vreo 25 min din ea si mai intra un admin.Vorbeam pe'acolo si ala incepe sa ma ameninte cu flood (te astept amice)...3Lyza da voteban odata, toti au cerut sa nu-mi dea ban , apoi mai da odata si imi da ban...Motiv ca cica vorbesc prea mult pe server -
Fetito tu cu limbajul care il folosesti pe server, daca eram owner sau altceva, nu aveai nici macar slot.Ai pretentii la alti playeri sa-ti vorbeasca frumos si sa respecte regulamentul iar tu esti prima care il incalci...Am vazut totusi ca-ti place sa pupi undeva mai multi admini, probabil de'asta te tii asa mare.
Imi zici ca ai 19 ani? Ma indoiesc...Am fost admin, am fost owner pe servere mult mai mari, joc sa ma relaxez, am 26 de ani, nu sa ma cert cu un copil ca tine, plin de suferinte..
Tu cred ca n-ai trecut nici macar examenul national si stai la cs ... De'aia ajungem unde ajungem cu tineretul din ziua de azi - Aveti viitorul in fatza.
Dovada: http://imageshack.us/g/337/elizaj.jpg/
Alte greseli facute: A mai facut si mai de mult nenumarate greseli dar din pacate nu i-am facut printscreen. Dupa ce se scoate banul , cum greseste cum are reclamatie...
Un sfat fetitzo, treci pe la scoala de dansuri si bune maniere..Lasa counter-ul , get a life! Nu-ti va aduce satisfactii...Invata carte ca daca nu o sa ai un viitor stralucit..
Bafta!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
rayzor

[In your mind!]

(since 25-10-2013 07:52)
Location: Unii zic ca inchis aici cu voi, dar defapt voi sunteti inchisi aici cu mine!

Votes: 5

Post Posted: 12-07-2012, 18:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mereu am stiut ca esti baiat elyza,ai scris ca iti F*** una in co*** ...acestea fiind zise,te cam bagi aiurea unde nu iti fierbe oala

Stalone ce am vb eu cu tine - ti-am zis sa te iei de mine ca n-am treaba,dar tu tot la fete tragi,din pacate dovezile is putine...nu o sa ia mare lucru

0 0

Back to top
Schilodu

[asdf]

(since 09-02-2017 21:52)

Votes: 73

Post Posted: 12-07-2012, 18:52:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de dimineata ti am dat eu ban 60 de minute ca faceai pe smecherul si te certai aiurea cu hello daca ai reactionat la fel e cam rau dar daca nu ai facut nimic...
0 0

Back to top
MrStalone

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2012, 18:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Schilodu - Nu am reactionat ca smecherul..Crede-ma, Hello stie destul de bine unde am adminat si cam ce functii am avut si cum ma comportam...Pe mine nu ma suporta lumea ca eram prea aspura in ceea ce priveste regulamentul, ca il respectam cu strictete...Poate de-asta ti s-a parut tie ca fac pe smecherul.
@ Hello , stiu ca sunt putine dovezile, crede-ma daca te uiti pe tracker am ceva ore si pe serverul asta jucate, dar nu am pastrat dovezi ca nu m-am gandit ca-mi vor fi de folos...
Oricum, pacat de unii care nu ma cunosc, gen Schilodu - Dar poate intr-un viitor apropiat, s-ar putea sa-ti schimbi parerea despre mine sau s-ar putea sa ai parte de ceva surprize.
GL and HF.

0 0

Back to top
3Lyza

[Mentally Stable]

(since 12-03-2014 21:32)

Votes: 6

Post Posted: 12-07-2012, 19:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la faza cu lbj vb cu lucky ce a spus fratele meu deci nu vad ce e asa mare scofala..am dat ban pt k esti prea tare in gura prea com..ma ameniti pe mn k sa iti scot banul pt k imi faci reclamatie..2 aveai gag si vb cu u@ de 1000 de ori..era si lefty pe srv si a vazut cat de smecher este el...adk tu 26 de ani copile ai o gura cat blocul..nu imi pasa eo am 19 ani si gta am terminat nu ma pot intelege cu tn...faci mereu pe smecherul ..daca snt admin ascultama nu te tine in gura cu mn...ok?Wave Wave

drk.freakz.ro --

EU :hammers: Steff
0 0

Back to top
Schilodu

[asdf]

(since 09-02-2017 21:52)

Votes: 73

Post Posted: 12-07-2012, 19:11:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrStalone wrote:
@ Schilodu - Nu am reactionat ca smecherul..Crede-ma, Hello stie destul de bine unde am adminat si cam ce functii am avut si cum ma comportam...Pe mine nu ma suporta lumea ca eram prea aspura in ceea ce priveste regulamentul, ca il respectam cu strictete...Poate de-asta ti s-a parut tie ca fac pe smecherul.
@ Hello , stiu ca sunt putine dovezile, crede-ma daca te uiti pe tracker am ceva ore si pe serverul asta jucate, dar nu am pastrat dovezi ca nu m-am gandit ca-mi vor fi de folos...
Oricum, pacat de unii care nu ma cunosc, gen Schilodu - Dar poate intr-un viitor apropiat, s-ar putea sa-ti schimbi parerea despre mine sau s-ar putea sa ai parte de ceva surprize.
GL and HF.

credema ca asta zice lumea despre mine dar ti am zis cum te ai comportat de dimineata puteai sa il ignori pe cand amandoi ati avut un comportament copilaresc

l.e:nu imi plac oamenii imaturi deobicei si care injura pe ultimi ii detest daca mai fac o mica gluma cu hello asta e

0 0

Back to top
F4$c1$7uCamuflat
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2012 08:16)

Votes: 9

Post Posted: 12-07-2012, 19:29:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

3Lyza wrote:
la faza cu lbj vb cu lucky ce a spus fratele meu deci nu vad ce e asa mare scofala..am dat ban pt k esti prea tare in gura prea com..ma ameniti pe mn k sa iti scot banul pt k imi faci reclamatie..2 aveai gag si vb cu u@ de 1000 de ori..era si lefty pe srv si a vazut cat de smecher este el...adk tu 26 de ani copile ai o gura cat blocul..nu imi pasa eo am 19 ani si gta am terminat nu ma pot intelege cu tn...faci mereu pe smecherul ..daca snt admin ascultama nu te tine in gura cu mn...ok?Wave Wave

o dovada? in cazul in care nu ai +1 av

0 0

Back to top
MrStalone

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2012, 19:37:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ 3Lyza - Nu scrie nicaieri in regulament ca nu ai voie sa vorbesti. Ma pot tine in gura cu cine vreau , atat timp cat cineva ma ataca sau imi raspunde provocarilor. Nu trebuie sa ascult de tine, TREBUIE SA RESPECT UN REGULAMENT, atat timp cat nu il incalc nu trebuie sa abuzezi tu de "puterile" tale de admin...Sau mai bine zis sa suferi.
Pentru mine nu ai ce cauta ca si admin pe acest server..Si de-acum inainte cea mai mica gresala ce o faci in afara regulamentului va fi postata aici.Cu asta am incheiat.
Bafta!

0 0

Back to top
3Lyza

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2012, 19:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blue nush dovada nu am dar poti sa il intrebi pe dNk^ Lucky;X...dar daca tu consideri k un martor nu e suficient nush dami av k altcv nu am ce sa fac....scuze...

stalone daca asa o sa ajungi ka la cea mai mik greseala sa o postezi cred k tu o sa suferi

drk.freakz.ro --

0 0

Back to top
blestem321
[Banned user]

Banned

(since 18-09-2012 11:08)

Votes: 13

Post Posted: 12-07-2012, 19:55:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm...eliza intradevar ai gresit...stalone asta nu cred ca tea frecat la cap cu ceva...voteban nu se da asa pt ca iti vine...astept dovada daca nu cum a zis blue + 1 av ...si stalone unban.... da ip prin pm

0 0

Back to top
3Lyza

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2012, 19:59:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar voteban iam dat pt k ma ameninta!!!si ma sacaia si pe mn si pe lefty va rog intelegetima este prea tare in gura se crede owner are fantezii si vise mari ..dc ias da ban asa k proasta???am si eo motive doar nu snt proasta adk snt constienta k dca fac o greseala adio up sau kiar downgrade/remove ..dc sa risc eo pt k nu am cf??normal k am motiv dar nu am facut screeen shot pt k am crezut k omul intelege dc are ban..

drk.freakz.ro --

0 0

Back to top
blestem321
[Banned user]

Banned

(since 18-09-2012 11:08)

Votes: 13

Post Posted: 12-07-2012, 20:06:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fara dovada 1 av ....trebe sa ganditi si voi clar...vad ca trebe ban list...asa o sa aveti un ss pt fiecare comanda de ban si destroy...ca altfel nu se poate!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blestem321, 12 July 2012 18:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-07-2025, 23:37:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password