User
Pass
2FA

Propunere
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message5840
octawyan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-12-2012 09:49)

Votes: 3

Post Posted: 07-09-2012, 08:55:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer te iubesc believe. pentru ca ai pus punctul pe i. Anti-camp EXACT asta face. Da slay jucatorilor care au ramas in viata din echipa pierzatoare. Se pare ca ai citit doar ultimul meu post in care ii explicam lui marshallxxl despre cu totul altceva.

believe. wrote:
P.s. : se scrie frustrare octawyan nu flustrare .. E cam departe r de l nu crezi?

Am stat putin sa ma gandesc daca e cu r sau cu l si intr-un final am ales varianta gresita -. Se poate intampla oricui, dar macar e un cuvant nu foarte des folosit. Uita-te putin mai sus sa vezi sant sau inseana.

Tine gura inchisa si lasa lumea sa creada ca esti prost, decat sa o deschizi si sa inlaturi orice dubiu!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 07-09-2012, 08:59:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

octawyan wrote:

Chrys wrote:
Nu isi are rostul, oricum jucatori cat si admini campeaza excesiv + nu este scris niciunde n-ai voie la camp excesiv. Poti campa cat vrei atata timp cat nu o faci in baza/grota/canal. Chiar daca s-ar pune sau nu acest plugin oricum nu isi are rostul. Fiecare face ce vrea (fiecare are cate un stil de joc propriu si nu ai cum sa impui sa si-l schimbe ca doresti tu).

Am observat ca atat playerii, cat si adminii campeaza excesiv inca din prima zi in care am intrat pe server. Acum am sa-ti explic si tie, cum am facut-o si pentru altii mai sus ( poate data viitoare citesti inainte sa vorbesti ). Acest plugin da slay echipei care pierde pentru ca nu e normal si cinstit fata de cei care castiga runda ca tu sa ramai echipat in runda urmatorea doar pentru ca te-a durut in trei litere de plantarea / dezamorsarea bombei sau de ostateci.

Va rog, decat sa veniti cu raspunsuri ca inteligentul de MrMicheel de genul "Nu vrem. E Bine?", mai bine va abtineti. Asta nu demonstreaza decat incapabilitate si flustrare.

Eu am inteles ca tu vrei acest plugin care iti da automat slay daca nu plantezi sau dezarmezi bomba. Dar gandeste-te ca este lipsita de logica propunerea. Adica eu daca nu am timp, intarzi cu 1 secunda defuze iau slay iar normal cand bmb explodeaza eu nu mai primesc dead dar totusi m-am dus la ea si am incercat. Exista si pluginuri care iti masoara camp-ul si iti da slap de 2-3 ori apoi slay. Eu spre exemplu tin camp-ul pe dust2 in baza cam toata harta asteptand mid iar daca s-ar baga pluginul mentionat de mine as primi slap si slay degeaba incercand sa apar x-urile. Totusi inainte sa te imbufnesti citeste ce ti-au scris colegi mei mai sus si toti cei care si-au exprimat parerea. Nu sari la gatul omului daca nu intelegi ce vrem sa iti clarificam.

O regula a serverului este : Jocul este FREE GAME , dar sa nu uitam de bomba/defuse si cred ca majoritatea adminilor isi fac treaba cand vine vorba de aceasta regula. Mai sunt si alti care campeaza cand este bomba pusa dar asta este. Nu ai cum sa ne impui noua ce sa facem. Daca intelegi ce vreau sa spun daca nu esti total batut in cap.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-09-2012, 09:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acele plugin-uri care dau slap si slay la camp sunt lipsite de logica pentru ca fiecare joaca cum vrea, exact cum au spus si cei de mai sus. Dar daca ei joaca dupa bunul plac si nu castiga runda, de ce trebuie sa ramana cu arme si sa fie echipati ? Eu sunt de parere ca daca ai pierdut, ar trebui sa pierzi pana la capat. Oricum sunt convins ca acest plugin nu va fi bagat pentru ca sunt foarte multi, inclusiv admini care nu ataca obiectivele hartii. Asta i-ar scadea in topuri si ar avea scoruri negative. Sa stii ca cei din top nu sunt toti chiar asa de buni, dar datorita unui joc de asteptare, fac fraguri runda de runda fara sa le pese daca pierd runda sau nu, pentru ca au arme si sunt echipati in continuare.

P.S.: Citeste ce a scris believe.

Tine gura inchisa si lasa lumea sa creada ca esti prost, decat sa o deschizi si sa inlaturi orice dubiu!
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 07-09-2012, 09:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys , daca esti la bmb si ii dai defuse nu primesti slay, primesc slay doar cei care sunt in afara "razei" ca sa spun asa unde bmb nu te omoara cand explodeaza... Oricum nu cred ca o sa se introduca pluginul, cu toate ca ar ajuta la unele abuzuri facute de admini, de ex ramane un admin ultimul e si normal ca nu-si va da slay -

0 0

Back to top
ametitul

[Mentally Stable]

(since 05-03-2022 00:37)

Votes: 10

Post Posted: 07-09-2012, 11:20:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta am vazut-o des baliv - admini care nu respecta regulile din regulament - si vin pe forum si se lauda ca jocul e free si ca in regulament scrie ca daca esti printre ultimii trebuie sa respecti obiectivele hartii .. iar ei fac exact opusul .. se ascund ..daca au noroc mai fac un frag si scapa in runda respectiva
prima oara cand m-am apucat de cs pe servere publice jucam versiunea 1.5 si intram numai pe un singur server si acolo erau 2 reguli simple .. nu se face rush pana la min 1 si nu se campeaza .. ca bomba trebuie pusa si ostatecii salvati .. nu respectai regulile astea simple primeai slay.. sau slay_team - si asa invatau jucatorii sa joace cs -
dar pe sv asta cu "jocul e free" fiecare intelege ce vrea din el .. ba ca au voie sa faca rush .. ba ca au voie sa campeze prin baza .. ba ca nu stiu ce .. numai ce trebuie facut pe harta respectiva sa nu faca -
eu unul chiar le dau slay tuturor care nu indeplinesc conditiile - dar va dati seama ca e aiurea sa dai slay numai jucatorilor .. si cand raman numai admini in joc si ii vezi ca se ascund .. si nu le poti da slay .. se supara -
de la mine pro pentru slay_team si plug-in pentru camping excesiv -

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 07-09-2012, 13:12:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti s-au expus multe motive dar tu esti cam "greu" de cap si incapatzanat. O tii pe a ta orice ti-am spune. E o prostie din toate punctele de vedere. In primul rand ca pierdem playeri asa,pt ca oamenii vin sa se relaxeze sa joace cs in putinul lui timp liber si noi ce ii facem,ii dam slay ca nu a putut ajunge la bomba? sau sunt 5 tero si el incearca cat de cat sa faca runda dar primeste slay ca nu mai are timp?Mie mi se pare foarte simplu,nu s-a pus bomba,a castigat CT,a pus bomba si bubuie,a castigat Tero. Din anumite motive(date si exemple de catre ceilalti aici pe forum) unii playeri nu ajung sa indeplineasca cererile rundei si nu mi se pare corect sa primeasca slay pt asta. Intram sa ne distram,sa ne cunoastem,nu sa murim runda de runda ca nu am apucat din cauza altuia din aceeasi echipa sa punem bomba sau sa o dezamorsam.Adminii au grija ca cei ce raman in urma sa fie grabiti spre bomba sau spre ce ii se cere sa faca. Nu vad care e problema daca un CT ramane ultimul si e clar ca nu mai are timp sa puna bomba si vrea sa tina de arma. E dreptul lui si norocul lui - , nu poate primi slay pt asta. Cam asta este motivul principal pentru care nu acceptam acest plugin "tampit" care da slay in unele situatii incorect. Acest joc a fost facut cu mai multe runde per harta tocmai din motivul asta,sa faca si terro ceva si ct pe durata timpului disponibil.

""Ar trebui sa omoram toti soldatii care vin din razboaie ca nu si-au indeplinit chiar toate cerintele"" -) Absurd....

E FREE GAME!!!! Hai sa nu ne batem joc de server!!! Sa fie pe serverul altora. Stima

P.S Inca ceva: Eu nu sunt in top si am si rank negativ. Jucam de distractie si in unele momente chiar nu poti indeplini acele "obiective" de care tot spui si chiar nu necesita slay. Sunt admini pe server si isi vor face treaba. Sunt discutii inutile,acest plugin sfideaza jocul si jucatorii nostri. Noi ne gandim la playerii nostri,nu la faptul ca ramas cu arma,ca nu jucam pe viata si pe moarte aici.

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby

Last edited by eT | Bobby on 07-09-2012, 13:18:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
XS4ALL

[Mentally Stable]

(since 20-10-2024 06:45)

Post Posted: 07-09-2012, 13:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred cã ar fi putut sã fie necesar un astfel de PLUGIN pentru NO - CAMPING / NO - DEFUSE dacã ar fi fost restricții, gen limitã rush etc. , dar în condițiile în care jocul este free game , asta poate fi o problemã, mai ales și din cauza faptului cã bomba dispare de pe radar la tero, și dacã nu o gãsesc pânã se terminã runda ar fi cam aiurea sã se ia slay, deși se încearcã. Cred cã ar putea fi bun pentru a educa playerii sã joace exact jocul în sine. adicã cel puțin în opinia mea ar fi așa : CT apãrã X , face DEFUSE la bombã când e pusã și nu face RUSH , iar TERO face rush, pune BOMBA și nu face CAMP în bazã.
Dar, cum am zis, odatã ce acest plugin cu bomba nu funcționeazã ca lumea iar în contextul regulilor actuale ale acestui server în care se spune clar cã jocul e FREE GAME, nu este necesar un astfel de plugin pentru NO CAMP / NO DEFUSE, și consider cã în aceste cazuri adminii își fac treaba, bineînțeles cu mici excepții.

Do not underestimate the power of stupid people in large groups.

Last edited by XS4ALL on 07-09-2012, 13:21:03; edited 1 time in total
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 07-09-2012, 13:20:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XS4ALL wrote:
Eu cred cã ar fi putut sã fie necesar un astfel de PLUGIN pentru NO - CAMPING / NO - DEFUSE dacã ar fi fost restricții, gen limitã rush etc. , dar în condițiile în care jocul este free game , asta poate fi o problemã, mai ales și din cauza faptului cã bomba dispare de pe radar la tero, și dacã nu o gãsesc pânã se terminã runda ar fi cam aiurea sã se ia slay, deși încearcã. Cred cã ar putea fi bun pentru a educa playerii sã joace exact jocul în sine. adicã cel puțin în opinia mea ar fi așa : CT apãrã X , face DEFUSE la bombã când e pusã și nu face RUSH , iar TERO face rush, pune BOMBA și nu face CAMP în bazã.
Dar, cum am zis, odatã ce acest plugin cu bomba nu funcționeazã ca lumea iar în contextul regulilor actuale ale acestui server în care se spune clar cã jocul e FREE GAME, nu este necesar un astfel de plugin pentru NO CAMP / NO DEFUSE, și consider cã în aceste cazuri adminii își fac treaba, bineînțeles cu mici excepții.

Bravo!! Uite o explicatie buna. Nu imi gaseam cuvintele,abia m-am trezit -.

LorD*Bobby
0 0

Back to top
ametitul

[Mentally Stable]

(since 05-03-2022 00:37)

Post Posted: 07-09-2012, 15:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eT | Bobby wrote:
XS4ALL wrote:
Eu cred cã ar fi putut sã fie necesar un astfel de PLUGIN pentru NO - CAMPING / NO - DEFUSE dacã ar fi fost restricții, gen limitã rush etc. , dar în condițiile în care jocul este free game , asta poate fi o problemã, mai ales și din cauza faptului cã bomba dispare de pe radar la tero, și dacã nu o gãsesc pânã se terminã runda ar fi cam aiurea sã se ia slay, deși încearcã. Cred cã ar putea fi bun pentru a educa playerii sã joace exact jocul în sine. adicã cel puțin în opinia mea ar fi așa : CT apãrã X , face DEFUSE la bombã când e pusã și nu face RUSH , iar TERO face rush, pune BOMBA și nu face CAMP în bazã.

Bravo!! Uite o explicatie buna. Nu imi gaseam cuvintele,abia m-am trezit -.

Gresit - majoritatea nici nu cauta bomba chiar daca le dispare de pe radar .. aleg sa se ascunda si sa foloseasca ca scuza .. nu mai aveam timp .. sau daca le dai slay "baaa nu vedeam bomba pe radar" si el nici macar nu s-a obosit sa o caute - asa ca nu mai veniti cu scuze gen "nu era bomba pe radar .. " ca nu e frumos -
sunt sigur ca nici voua nu va place sa stati dupa 1 singur jucator dupa ce muriti .. doar pentru faptul ca ala vrea sa campeze - si sa mai faca un frag stand la panda - si pierzand si runda pentru chestia asta -

0 0

Back to top
XS4ALL

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-09-2012, 17:03:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

------------------------------------------------------------

1. La ce majoritate de playeri te referi? La acei playeri care intrã odatã de douã ori pe acest server și care habar nu au ce joacã ? Sau majoritatea aceea de playeri vechi care joacã zilnic/lunar pe server sau nu neapãrat, care stiu ce e cu jocul ãsta, și chiar cautã bomba aia. Aici nu se prea pupã cu ceea ce zici tu Ametitul, pentru cã eu din câte am vãzut, cine rãmâne ultimul și stã pe loc la pândã are automat slay/slap de la admin, pentru cã nu cautã bomba nu face nimic și în general sunt cei noi. Cei care joacã demult pe serverul ãsta știu ce se întâmplã dacã nu pun bomba, și cred cã ar trebui sã avem puținã încredere în ei. Și sã-ți zic mai spun ceva, chiar dacã nu îmi convine cã uneori mor repede sau etc. aștept dupã altul, cã nu mor pentru 30 sec/1 minut în plus, în timpul ãla mã mai uit sã vãd de codați de una alta etc. deci nu e chiar așa cum zici tu. Și sã ști cã s-a întâmplat ca eu sã fiu singur, sã gãsesc bomba sã o pun și sã iau runda, deși mai erau în viațã 3/4 CT. În plus de asta, dacã ãla se prostește și zice cã nu gãsește bomba, existã riscul ca el sã moarã la întâlnirea cu alți CT pentru cã nu are voie sã stea pe loc, deoarece primește slay, asta înseamnã cã ori câștigã ori CT care-l omoarã, ori câștigã el, pune bomba și o pãzește sau nu pune bomba și îi omoarã el pe toți. Sunt prea multe posibilitãți, deci încã un mare contra cãtre acest plugin.

2. Nu vãd logica la acest PLUGIN pe acest server, în contextul actual, adicã gândește-te un pic, din moment ce nu vezi bomba pe radar, cum crezi cã se va reacționa atât printre admini cât și printre playeri? Va fi și mai mare scandal. Dacã tu crezi cã ar trebui adãugat, ar trebui sã se facã și propunerea pe lângã adãugarea acestuia și schimbarea regulilor serverului/adminilor, o revizuire completã. Spui sã nu ne luãm de faptul cã nu vedem bomba pe hartã, pãi de ce fapt sã ne luãm? Dacã se introduce PLUGINUL ãsta, și sunt ultimul pe hartã, iar bomba nu se vede pentru cã playerul X a murit undeva aiurea sau a aruncat-o undeva unde nu o poți lua, ce faci atunci? Tero primește slay din cauza unui incompetent care a aruncat bomba între cutii , sau pentru cã harta e prea mare și dureazã ceva cãutarea bombei ? Dar ce spui când CT face un rush puternic, îi omoarã pe toți, iar ãla cu bomba reușește sã o punã, și ajunge unu de la CT cu def sau fãrã cu o secundã mai târziu la bombã și asta explodeazã? Ți se pare corect sã-și ia toți slay ? Și astea sunt doar câteva exemple, eu cred cã nu are cum sã treacã propunerea din simplul fapt a ceea ce am zis și anterior, jocul e FREE GAME, și nu existã restricții mari de joc în regulament, în plus sunt ADMINI care cred eu cã sunt destul de compentenți, ceea ce face pluginul ãsta INUTIL.

Last edited by XS4ALL on 07-09-2012, 19:21:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 07-09-2012, 19:04:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XS jur ca o sa raman chior daca mai scrii un post dinasta asa colorat..

Looking back..
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 07-09-2012, 19:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Serverul este frumos pentru ca este classic . Adaugarea de plug-inuri inutile il scoate din statutul de classic si oricum nu ar mai fi valabila regula nr 9 :
Code:
 Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.

si atunci adminii ce ar mai face ???

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 07-09-2012, 23:34:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea in sine sfideaza jocul . Si cum am zis mai sus,intram sa ne distram nu sa imi fac nervi ca primesc slay inutil dupa o runda esuata. E un joc de pregatire,nu poate fi totul perfect,nu suntem pe front. Nu exista "fara greseli" intr-un joc....

LorD*Bobby
0 0

Back to top
octawyan

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-09-2012, 14:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ametitul wrote:
asta am vazut-o des baliv - admini care nu respecta regulile din regulament - si vin pe forum si se lauda ca jocul e free si ca in regulament scrie ca daca esti printre ultimii trebuie sa respecti obiectivele hartii .. iar ei fac exact opusul .. se ascund ..daca au noroc mai fac un frag si scapa in runda respectiva
prima oara cand m-am apucat de cs pe servere publice jucam versiunea 1.5 si intram numai pe un singur server si acolo erau 2 reguli simple .. nu se face rush pana la min 1 si nu se campeaza .. ca bomba trebuie pusa si ostatecii salvati .. nu respectai regulile astea simple primeai slay.. sau slay_team - si asa invatau jucatorii sa joace cs -
dar pe sv asta cu "jocul e free" fiecare intelege ce vrea din el .. ba ca au voie sa faca rush .. ba ca au voie sa campeze prin baza .. ba ca nu stiu ce .. numai ce trebuie facut pe harta respectiva sa nu faca -
eu unul chiar le dau slay tuturor care nu indeplinesc conditiile - dar va dati seama ca e aiurea sa dai slay numai jucatorilor .. si cand raman numai admini in joc si ii vezi ca se ascund .. si nu le poti da slay .. se supara -
de la mine pro pentru slay_team si plug-in pentru camping excesiv -

Prin aceste cuvinte, eu zic ca ametitul va lovit tare bine. Poate ca tu, Bobby, nu stai la panda, nu joci la top, dar sunt enorm de multi care fac asta si ar face orice sa nu moara indiferent daca iau runda sau nu. Zici ca intri pe server sa te distrezi, ca nu esti pe front si ai dat exemplul, ca si altii, cu 5 tero si 1 ct. Inseamna ca e tare distractiv sa stea 14 ct dupa unu ramas care de cele mai multe ori nu e prost(in sensul ca nu stie jocul) ci e unul care joaca la top sau chiar un admin. Si pe langa aia 14 ct, mai stau si 10 tero asa, ca sa se uite dupa codati ( XS4ALL - ).
Inca ceva Bobby. Nu sunt eu incapatanat. Putin imi pasa daca se baga sau nu acest plugin. Eu joc counter-strike atunci cand nu merge serverul de WoW. Dar e mult prea jenant sa intri pe un server atat de mare( ca playeri ) care apare in toate topurile pe google si sa gasesti playeri, si chiar mai grav, admini, care stau la panda in loc sa puna bomba / in loc sa dezamorseze bomba / in loc sa salveze ostatecii.
Din partea mea puteti inchide topicul. Inca o data zic ca ametitul va atins pe majoritatea la coarda sensibila. Si daca vrei si dovada, uita-te pe la primele reply-uri sa vezi admin care zice ca el e contra la tot ce inseamna camp cand de fapt acest plugin face cu totul altceva.

0 0

Back to top
XS4ALL

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-09-2012, 14:41:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te supãra câți ani ai?( e o întrebare irevelevantã, i know ) Eu nu știu ce ai citit, dar, eu am dat un exemplu personal, adicã ceea ce fac eu, am specificat cã toți trebuie sã facã așa? Cu ce ne-a atins amețitul la coarda sensibilã? Adicã? Ce înseamnã pentru tine campat? ( octawyan a scris: Eu inteleg prin camp faptul ca anumiti playeri stau intr-un loc, total in alta parte fata de bomba sau de ostateci si fac fraguri acolo. Si te asigur ca adminii nu fac nimic in privinta asta. ) dã-mi te rog exemple de admini care campeazã și care nu i-au mãsuri când playerul X stã undeva și face camp și nu merge dupã bombã sau nu face defuse. Ce este jenant? Ți s-a pus pe tavã o serie de motive pentru care acest PLUGIN nu e bun, și tu o ți cu a ta, mai grav e faptul cã nici nu joci des pe server și faci acuzații aiurea.

octawyan a scris(first post)
Code:
"As vrea sa va propun ceva ce am intalnit pe un alt server si mi se pare util: plugin pentru anti-camp. Bineinteles, o sa aduc si cateva argumente la ideea mea. Daca sunteti sau nu de acord, exprimati-va parerea prin argumente plauzibile. "

Mn.Fester! a scris:
Code:
Nu stiu ce intelegi tu prin camp, pe server sunt admini care se ocupa de cei care campeaza excesiv, runda de runda, plus ca anumiti player au un stil mai lent, joaca la sunet, "simt" jocul altfel decat tine, care alergi non stop pe harta.
Deci eu sunt contra la orice plugin legat de campare.
Seara buna!

octawyan a scris(last post):
Code:
Din partea mea puteti inchide topicul. Inca o data zic ca ametitul va atins pe majoritatea la coarda sensibila. Si daca vrei si dovada, uita-te pe la primele reply-uri sa vezi admin care zice ca el e contra la tot ce inseamna camp cand de fapt acest plugin face cu totul altceva.

Adicã? Ori e PLUGIN anti-camp ori nu e. Ce dovadã? Ce e greșit la ce a scris adminul respectiv când tu ne-ai propus un plugin anti-camp? Defapt ce face pluginul ãsta, cã m-ai bãgat în ceațã rãu de tot ( GLUMESC ) ai început grav sã aberezi, și se pare cã tu nu ști ce face pluginul ãsta cu adevãrat, din câte observ. Iar odatã spui ceva și odatã altceva, ideile se cam bat cap în cap. Ce legãturã are postul lui amețitul cu pãrerea ce a postat-o Fester care este primul dupã propunere? Cum sã zici cã aia e o dovadã? Raised eyebrow

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eT | Bobby, 09 September 2012 21:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 14-12-2024, 16:57:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x