User
Pass
2FA

[REJECTED] Warr Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11665
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 04-10-2012, 19:34:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa este , asta e patch-ul , trebuie sa il suportam pana se va putea face un upgrade.
Pvp-ul pe patch asta a fost fail pe blizz , dar pe Freakz ce mai vreti...
Uneori am impresia ca uitati unde jucati , si aveti pretentii cat mai mari....eu zic mersi ca exista Freakz si ca pot avea un joc decent , Staff-ul isi da tot interesul , este un server stabil , si partea cea mai buna este ca e FREE , NO MONEY !!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 04-10-2012, 22:15:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Asa este , asta e patch-ul , trebuie sa il suportam pana se va putea face un upgrade.
Pvp-ul pe patch asta a fost fail pe blizz , dar pe Freakz ce mai vreti...
Uneori am impresia ca uitati unde jucati , si aveti pretentii cat mai mari....eu zic mersi ca exista Freakz si ca pot avea un joc decent , Staff-ul isi da tot interesul , este un server stabil , si partea cea mai buna este ca e FREE , NO MONEY !!

Adevarat -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Solaray
[Banned user]

Banned

(since 04-12-2013 11:55)

Votes: 7

Post Posted: 05-10-2012, 00:37:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe acest ca**t de patch warrior-ul are un dmg absolut cretin, precum tampitii care l-au conceput, schimbati fratilor prostia asta de patch. Deja e penibil, clasele n-au nicio balanta in pvp, cat despre pve la fel !
0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

(since 05-06-2015 00:15)

Votes: 12

Post Posted: 05-10-2012, 00:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Solaray wrote:
Pe acest ca**t de patch warrior-ul are un dmg absolut cretin, precum tampitii care l-au conceput, schimbati fratilor prostia asta de patch. Deja e penibil, clasele n-au nicio balanta in pvp, cat despre pve la fel !
+1 pentru schimbari, ne-am saturat de acest patch.. mai bine cu bug-uri dar ceva nou.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-10-2012, 01:25:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Offtopic: spuneti patch nou de parca o sa fie o diferenta in pvp, expansionul asta a fost facut praf d.p.d.v. al pvpului.
Ce imi place cand o bagati pe aia cu " e stabil si e gratis ", fratioare mai lingeti mult? mai folositi scuza asta penala? nu am mai vazut un fix sau macar un bug sa fie trecut la "conffirmed" de o caruta de ani(ba chiar dimpotriva au aparut buguri noi peste noapte, de parca cineva se joaca in baza de date "caugh"), ma incalzeste pe mine ca e gratis, si pe blizz e gratis ma duc si dau 6k gold si joc gratis.
Joc aici ca am jucat de 3 ani si ca am cu cine sa joc, nu ca e gratis, nu ca e stabil.
Faith a adus cateva dovezi, dar voi continuati cu "patchul e de vina" si cand o sa fie 4.3 o sa dati vina pe expansion- desigur daca dau click pe wow characters most played o sa apara un warr.

0 0

Back to top
Solaray
[Banned user]

Banned

(since 04-12-2013 11:55)

Votes: 7

Post Posted: 05-10-2012, 01:39:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ally, dmg-ul warriorului a fost nerfuit in patch-urile urmatoare si da in 4.0.6 pvp-ul a fost facut in gluma - joc si acum pe blizz si diferenta se observa. Peace !
0 0

Back to top
Dazz1

[Falcon Punch]

(since 04-01-2019 09:23)

Votes: 16

Post Posted: 05-10-2012, 02:04:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am auzit zvonuri cum ca, Colossus Smash pe langa ca da bypass la 100% din armor, are si un bypass de 50% din resilience (ascuns, bug bineinteles), nu sunt sigur de afirmatia asta. Dar... cred ca merita testat -
0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-10-2012, 03:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Offtopic: spuneti patch nou de parca o sa fie o diferenta in pvp
Joc de ceva timp pe un server de 4.3.4 ( nu dau link sa nu zica ca-i reclama) si se simte diferenta, daca nu ma crezi pe cuvant scrie-mi pe privat si iti dau link la server sa incerci si tu.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-10-2012, 12:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Offtopic: spuneti patch nou de parca o sa fie o diferenta in pvp, expansionul asta a fost facut praf d.p.d.v. al pvpului.
Ce imi place cand o bagati pe aia cu " e stabil si e gratis ", fratioare mai lingeti mult? mai folositi scuza asta penala? nu am mai vazut un fix sau macar un bug sa fie trecut la "conffirmed" de o caruta de ani(ba chiar dimpotriva au aparut buguri noi peste noapte, de parca cineva se joaca in baza de date "caugh"), ma incalzeste pe mine ca e gratis, si pe blizz e gratis ma duc si dau 6k gold si joc gratis.
Joc aici ca am jucat de 3 ani si ca am cu cine sa joc, nu ca e gratis, nu ca e stabil.
Faith a adus cateva dovezi, dar voi continuati cu "patchul e de vina" si cand o sa fie 4.3 o sa dati vina pe expansion- desigur daca dau click pe wow characters most played o sa apara un warr.

Ce dovada a adus Faith ma ? Tot urli pe aici de Faith , vad ca ai o mare atractie pentru el.
Esti sigur ca este bine ce a adus el ? Ai facut tu calculele ? Ai testat tu fiecare lucru sa vezi ca este corect ?
Si ce bug-uri noi ai vazut tu sa apara , ca eu nu am observat nimic. Poate imi zici si mie bug-urile , sunt foarte curios.
Si cu blizz , unde dai tu 6k gold sa joci gratis ? -)

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 05-10-2012, 12:42:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Acest lucru e des practicat de toti baietii astia , care ii bate clasa , si dupa urla pe forum ca sunt zeci de bug-uri nerezolvate de GM`s.

http://armory.freakz.ro/character-statistics.xml?r=Evolution&&cn=Bigblackjoe&&gn=N%20I%20G%20G%20A

Highest 2 man personal rating 2217
Highest 2 man team rating 2217
Highest 3 man personal rating 144
Highest 3 man team rating 144

Smechere, mai bine te-ai uita in gradina ta. Joci clasa de iti ia 80% HP in charge si abia ai facut 2200 , iar pe noi ne bate clasa. Sunt sigur ca 80% din oamenii care au venit in topicu' asta iti stiu clasa mai bine decat ti-o stii tu. Asa ca nu o da in suferinte ca nu ai cu ce.

Solaray wrote:
Ally, dmg-ul warriorului a fost nerfuit in patch-urile urmatoare si da in 4.0.6 pvp-ul a fost facut in gluma - joc si acum pe blizz si diferenta se observa. Peace !

In afara de colossus, nu se modifica nimic important pana in pandaria.

http://us.battle.net/wow/en/game/patch-notes/4-0

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 05-10-2012, 15:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Allybetrayer wrote:

Ce dovada a adus Faith ma ? Tot urli pe aici de Faith , vad ca ai o mare atractie pentru el.
Esti sigur ca este bine ce a adus el ? Ai facut tu calculele ? Ai testat tu fiecare lucru sa vezi ca este corect ?
Si ce bug-uri noi ai vazut tu sa apara , ca eu nu am observat nimic. Poate imi zici si mie bug-urile , sunt foarte curios.
Si cu blizz , unde dai tu 6k gold sa joci gratis ? -)

Despre Faith te pot intreba acelas lucru care ma intrebi tu pe mine.
Buguri noi aparute din senin? IGNITE
Oh wait esti unul din acei playeri care inca plateste pt gamecards? trist.
De ar fi sa va iau posturile la slam sa vad cat ati aparat si acolo bugul ala " asa trebuie sa fie, patchul e de vina" numai asta vedeai.
@Cat despre cel care joci pe blizz "acum"- inainte de MOP poate, daca pe expansionul asta crezi ca este ceva facut pentru a inbunatatii pvpul te inseli amarnic( vezi "shut up pvp guy - blizz" si o sa realizezi de ce totul s.a dus in jos in cataclysm d.p.d.v al pvpului).
@Cel ce mi.ai zis ca joci pe 4.3 privat si e stabil... HAHAHAHAHAHAHAHAH=)))))))))))) HAHAHAHAHAHA( cel mai retardat ras auzit vreodata- asta a iesit cand ti-am citit postul) imi imaginez un server de 4.3 in care nu merg spellurile si nici talentele, si fiecare are acelas weapon dmg si poate purta plate armor, si toti folosesc autoatackul..... dap asta e balance- stabil cum vrei tu sa ii spui.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-10-2012, 16:06:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
bigblackjoey wrote:
Acest lucru e des practicat de toti baietii astia , care ii bate clasa , si dupa urla pe forum ca sunt zeci de bug-uri nerezolvate de GM`s.

http://armory.freakz.ro/character-statistics.xml?r=Evolution&&cn=Bigblackjoe&&gn=N%20I%20G%20G%20A

Highest 2 man personal rating 2217
Highest 2 man team rating 2217
Highest 3 man personal rating 144
Highest 3 man team rating 144

Smechere, mai bine te-ai uita in gradina ta. Joci clasa de iti ia 80% HP in charge si abia ai facut 2200 , iar pe noi ne bate clasa. Sunt sigur ca 80% din oamenii care au venit in topicu' asta iti stiu clasa mai bine decat ti-o stii tu. Asa ca nu o da in suferinte ca nu ai cu ce.

Solaray wrote:

In afara de colossus, nu se modifica nimic important pana in pandaria.

http://us.battle.net/wow/en/game/patch-notes/4-0

Esti tu sigur ca nu am eu cu ce ? Asta e caracter nou in primul rand. In al 2-lea rand poti sa plangi cat vrei , si asta e valabil si pentru restul.
Fara dovezi nu se poate modifica nimic , sau esti trist ca a luat nerf druidul si numai poti sa urci in rating ? Ai ciupit cat ai putut la inceputul patch-ului , cand era healul acela imens , sa nu zic si de mana ca era 100 % non-stop. Nu imi preda mie lectii , ramai la spam 1,2,3,4 si plangi in continuare despre warrior.

@Allybetrayer
Daca tu , ca mage te plangi...sunt curios ce vei face cand pe urmatorul patch frost novele vor avea DR.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 05-10-2012, 16:16:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
@Allybetrayer
Daca tu , ca mage te plangi...sunt curios ce vei face cand pe urmatorul patch frost novele vor avea DR.

Nu am de ce sa ma plang, mageul va primii burst in next patches...qq me:(.
Continua sa iti aperi clasa, in fiecare bug report de la warr ai venit sa ii acuzi pe toti ca se plang degeaba si ca patchul e de vina, ba chiar ai venit si la cateva bug reports de la mage sa ne inveti pe noi cum ar trebui defapt anumite spelluri sa mearga si ca totul e okei( bug reportul la cauterize daca nu ma insel).

0 0

Back to top
ylfor

[Mentally Stable]

(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 05-10-2012, 16:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Casuta : Doru15 WE NEED YOU TO CLEAN UP THIS SH!T !
0 0

Back to top
Aen

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-10-2012, 17:27:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:

@Cel ce mi.ai zis ca joci pe 4.3 privat si e stabil... HAHAHAHAHAHAHAHAH=)))))))))))) HAHAHAHAHAHA( cel mai retardat ras auzit vreodata- asta a iesit cand ti-am citit postul) imi imaginez un server de 4.3 in care nu merg spellurile si nici talentele, si fiecare are acelas weapon dmg si poate purta plate armor, si toti folosesc autoatackul..... dap asta e balance- stabil cum vrei tu sa ii spui.

Tu chiar esti prost daca crezi ca stii tot, daca nu era stabil serveru nici nu jucam si nici reply la un tampit ca tine nu dadeam.. in fine, sufera mai departe cum stii tu pe aici.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 07 October 2012 12:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 27-02-2025, 21:32:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x