User
Pass
2FA

[REJECTED] Warr Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11671
Radical

[Madness forever]

Status: Offline
(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-10-2012, 15:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Enrg gcd hacker..asta e buna, daca nu sti cine e omul nu arunca cu noroi, hack la reflect..hai cai buna, il stiu de 4 5 ani si e unul din warri care iti joaca ca la carte...vorba lui phixel - imi dadea interupt la 0.1 nici nu poti face fake cast= pro player.
Reflect la fel, foarte greu il poti pacalii sa il arunce in timpul castului.
Isi stie clasa si isi stie jocul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 06-10-2012, 16:21:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da e vreo vedeta si nu stiam eu de enrglol asta? hai bai vere lasa'ma cu povestile astea de pro player.Nu sunt singurul care a dat de el in arena si au vaz ca da 12321321 de abilitati in cateva secunde...cum spuneam mai sus, dardrayx e printre cei mai buni disci de pe sv si pica in 3 secunde in arena.Phixele stii bne ca nu sunt vreun slabar si nu acuz aiurea, dar asta e prea de tot, nu exista asa cva..Jok warriori de atata timp, nu se poate sa dai asa.Ma rog, nvm....luati'l in brate voi degeaba, dar din cauza celor ca asta zice lumea da ca warriorul nsh ce dmg...bft~

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 06-10-2012, 16:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warru la dmg e tampit de-a binelea, charge colosus si trebuie sa-ti dai defensivele, bugu cred ca e faza ca weapon dmg e bugged as hell, hunteru dmg idiot cu arme de lvl 1 ca nu tin cont de wep dmg si faza ca la multe clase increase dmg se * in loc sa se +, in orice caz vreau sa intelegeti ca nu se vor fixa multe lucruri pana la next patch, aveti rabdare cateva luni, poate se baga patch nou si atunci o sa curga fixurile [sper si banuiesc].

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 06-10-2012, 17:09:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu neg faptul ca ce zice Mr.Faith cu dmgul multiplicativ si aditiv nu ar fii adevarat. Problema este ca nimeni nu poate spune ca doar la warrior este problema asta. Nu se poate face un fix doar pentru 2-3 spelluri sa fie calculate aditiv si restul sa ramana multiplicativ calculate. Fixul este foarte greu de facut fiindca ar implica toate spellurile de la toate clasele/specurile din joc si momentan nu ati adus dovezi decat pentru unu-doua spelluri de la warrior.
Trecand peste aceasta parte, ieri am stat aproximativ 2 ore cu honourless si am testat tot ce a vrut el. Initial am crezut ca problema este de la normalizare, dar dupa am luand doua arme cu dmg similar si speed diferit mi-am dat seama ca nu acolo ar fii problema.
Singurele buguri gasite momentan legate de normalizare ar fii:
http://forum.wow-freakz.com/Warrior-PvE-PvP-Slam-normalization-t171092.html si http://forum.wow-freakz.com/Warrior-PvE-PvP-Overpower-normalization-t178843.html
Cat despre http://forum.wow-freakz.com/Warrior-PvE-PvP-Overpower-t141458.html momentan nu pot sa imi dau seama daca merge bine sau nu, fiindca cu arma de low level merge bine. Asa ca asteptati un fix pentru normalizare si dupa o sa verific iar spellul.
Cat despre mortal strike sau bladestorm nu as putea spune ca am gasit ceva ciudat/suspect.
Daca am timp azi, daca nu in cursu saptamanii viitoare sau in weekendul viitor o sa verific si http://forum.wow-freakz.com/Important-Warrior-rage-generation-from-damage-taken-t172627.html .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 07 October 2012 12:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

The time now is 27-02-2025, 22:01:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password