Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Unban Prietenash
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Pr!etenash
[Banned user]
Status: Offline
(since 28-07-2013 12:26)
,
Topics: 37
Votes
: 7
Posted: 28-01-2013, 19:22:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick: Prietenash
IP:
Adminul care mi-a dat ban: AlexUnder
Motivul pentru care am primit ban: Wanna be, care nu-i motiv de ban permanent, hai un mute 20 asa daca a mai facut
Data la care am primit ban: 25.01.2013
Data la care a expirat ban-ul: nu expira,
Link catre reclamatie:nu e, de asemenea daca nu dati nu dovediti nimic altceva decat ca odata cu ciolanu' ati primit bonus la promotie o mentalitate de copii rasfatati si artagosi, cu parerea ca lumea e la picioarele lor si ei sunt sefii, nu-i asa ma... trebuie si tu sa ai umpic de toleranta, sau macar sa arati asta, nu trebuie sa faci crize ca a facut unu un post in care nu a zis nimic decat poneibranzaexplozii... nu e ceva atat de grav si va dati si voi seama ca e stupid(sau poate nu), deci ganditi-va putin, meditati, si apoi ajungeti la o decizie... pai voi credeti ca sa fii admin e doar un joc in care tu te infurii si dai cu banuri in stanga si in dreapta ? Pai cum se simt aia care au aceiasi pedeapsa ca mine pentru coduri sau alte prostii de genu: se simt jalnic, ce sa faca ma, ei au luat ban pentru asta si eu tot ban am luat ?
Haideti ma ca nu are sens sa-mi tineti banul, nu mai fac, sau fac mai potolit si gata, va jur ca nu mai vedeti posturi de genu(mai bine vorbeati sa-mi iau warn pe forum, mai bine dadeati warn in joc, da' nu ban permanent... e ridicol si stiti si voi asta.
P.S: Cititi tot, meditati la ce am scris acolo, luati hotararea, nu luati hotararea, cititi, meditati, okay ?
Totusi decizia si activitatea mea pe server este in mainile voastre, in mainile lui AlexUnder si K1d0or, niste oameni care inainte de ciolan erau normali si chiar aveai ce discuta cu ei si inca ai, daca nu i-ai suparat in vreun fel... toata "munca" asta v-a facut stresati si irascibili, va repet si va voi repeta: Daca vreti sa fiti respectati nu doar din frica, incercati sa fiti mai calmi si mai ingaduitori, ca aveti acces la /mute, /ban si /warn oricum, folositi-le cu grija si dreptate, nu cu sete si placere
Numai bine.
Imi place sa pescuiesc si sa mananc peste cu ceapa
0
0
Back to top
[Striker]
[Account disabled]
(since 03-12-2015 23:34)
,
Topics: 171
Votes
: 84
Posted: 28-01-2013, 19:33:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
A cata oara ai luat ban pentru aceleasi prostii? ca is curios cat de mare e nesimtirea ta. Adica zilnic ii freci la cap pe ei si ii prostesti pe jucatori, iar tu inca continui sa ai pretentii si drepturi. Daca pana acu nu te-ai invatat minte sa te porti ca un om normal, meriti permanent.
0
0
Back to top
Pr!etenash
[Banned user]
,
Votes
Posted: 28-01-2013, 19:37:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Haideti va rog frumos, nu mai fac, promit, eu nu am luat ban ca nu las oamenii in pace, am luat ban pentru
asta
hai ca trebuia sa-mi iau maxim warn pe forum, dar nicidecum ban permanent in joc, te rog frumos striker, nu am bani sa donez, te rog, chiar imi placea sa joc pe server, si nu-mi bat joc de oameni in general, doar radem impreuna de mine :3. In plus deciza e a ta
P.S: ma port ca un batran, fac roleplay, nimic altceva, si ma distrez si eu putin, promit sa nu-mi mai bat joc de oameni si sa-i respect si iubesc
Cu umilinta, Prietenash, batranul pescar
Edit: Furior de exemplu face multe lucruri rele: face reclama, se ia chiar si de admini(nu cred ca erai la pc cand te-a facut "caine")+ coduri in nesimtire(de asta nu sunt 100% sigur, cred ca doar se lauda ca foloseste)
Deci imi pot permite sa zic ca nu mi-am luat pe merit ban, si ca trebuie sa primesc.
0
0
Back to top
Alexandru P
[69]
(since 08-04-2020 20:56)
,
Topics: 305
Votes
: 289
Posted: 28-01-2013, 20:20:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Tocmai asta e ideea,ai incercat sa il copii,el facea totul cu cap si cu limita.Esti diferit de el,nu esti in aceeasi relatie de prietenie cu mine cum e furior,e si normal sa te taxez mai aspru si Striker nu mi-a oferit privilejul acesta ca sa iti suport tie glumele proaste ci sa ma asigur ca playerii nu sunt deranjati de "pescari batrani" si gameplay-ul decurge normal fara probleme.
Aici sunt cateva poze ce descriu comportamentul tau pe server,daca ai fi in locul meu,ai scoate banul ?
Contact Y!M: phhh.freakz
0
0
Back to top
k1d0or.
[Sa:Mp AdMiN]
(since 02-09-2019 18:54)
,
Topics: 168
Votes
: 55
Posted: 28-01-2013, 20:34:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu numai scriu nimic,doar ca nu doresc sa iei unban,sa fie permanent,playeri ca tine nu au ce cauta pe server!
0
0
Back to top
Pr!etenash
[Banned user]
,
Votes
Posted: 28-01-2013, 21:09:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
@K1d0or: vreau sa stiu de ce suntem dusmani, am zis ca nu mai fac, nu mai fac... imi pare rau daca te-am ofensat in vre-un fel, in plus nu stiu de ce zambesti asa fericit ca eu am unban, ca ai scapat de batranul filosof... cu tine nu o sa mai am ce vorbi in viata mea, si daca iau unban si daca nu.
@Alexunder: Recunosc, am dat cateva aduri, dar nu consider ca ai dreptul sa asculti tot ce zic eu, si in prima poza ala a fost gunoi, nu eu, gunoi ia unban peste 5 zile, eu nu, a fost un amarat de ad, am luat mute un secol pentru el, dar tu cu postul ala ai avut ceva, imi pare rau si pentru asta, eu mi-as da unban, in plus imi cer scuze pentru ce ti-am facut, vrei sa ne impacam, sa nu ne mai uram, si tu si k1d0or si sa ne comportam normal, civilizat intre noi, respectandu-ne de la distanta, eu sa iau unban si totul sa revina la normal ?
In cazul in care dai: Eu unul, te iert pentru tot ce mi-ai facut, nu stiu de ce ai inceput sa ma urasti dar te iert. Vrei sa fim din nou preteni ?
In caz contrar(daca dai unban nu citi/lua in seama): Iti lipseste partea din fata de la creier... deci tu ai niste principii... niste baze, da' e ceva incomplet si s-a dus totul
totusi au revoir, poate la wipe sau cand am chef sa donez, pana atunci seeya.
in plus nu cred ca toti sunt acum: MAMAA o luat unban fraieru ala de prietenash, pot sa joc si eu calumea fara sa ma mai enerveze ala... multi sunt: Imi pare chiar rau, nu era el chiar atat de.. da era amuzant, ii placea sa ne faca sa ne distram, impreuna cu el
numai bine lui.(hai ca aici am cam exagerat) deci nu e mare schimbare, nu ma mai vad pe mine plimbandu-ma cu Perernialu, stand in inersectii si zicand glume, atata tot. Alexunder tu
ai fost ca un zeu penru mine, nu ne veeam, doar comunicam prin reasonu de la mute.
0
0
Back to top
Alexandru P
[69]
,
Votes
Posted: 28-01-2013, 22:11:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lasa-mi ip pentru unban, dar te avertizez si o fac pentru ultima oara, ori te conformezi regulamentului ori ajungem iar aici,dar cu un raspuns nefavorabil tie.
0
0
Back to top
Pr!etenash
[Banned user]
,
Votes
Posted: 28-01-2013, 22:14:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
79.118.142.101
Mereu am stiut ca esti asa, ai o inima buna fiule, multumesc mult, nu stiu ce as fi facut daca nu erai tu, iti raman dator
.
0
0
Back to top
Alexandru P
[69]
,
Votes
Posted: 28-01-2013, 22:17:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lasa mistourile, cu nepoti,fii sau mai stiu eu ce mai ai in cap. Cu mine de acum vei vorbi normal,nu ma intereseaza ce varsta,pasiuni,animale de companie ai!
/unbanned
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
AlexUnder111
, 28 January 2013 20:17
Freakz Forum Index
->