User
Pass
2FA

NU ARE ROST SA CERI RECOMPENSA PT EXPLOITURI DACA LE RAPORTEZI PT CA GMII TE AMENINTA

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1191
bazzukka
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 22-02-2013 21:51)

Votes: 6

Post Posted: 22-02-2013, 21:41:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am Intrebat daca raportez un exploit genul celuia de pe 4.0.6 a la paladin pe care toti l'au folosit sa isi imbrace charele , primesc recompensa un item epic 410 ? iar gmu care mi'a raspuns mi'a scris asa: nu , nu vei primi nimic gratis! (orele mele pierdute ca sa gasesc bugul nu sunt gratis ) ; a doua fraza pe care a scris'o a fost : eventual vei primi ban!
shokeru probabil prefera sa ii lase pe alti sa se gereze gratis in loc sa ma recompenseze pe mn si sa repare bugu ca sa nu profite nimeni!!! (ironic)
p.s au fost sute de playeri care au profitat de acel exploit ,cati ati banat? ati banat cateva zeci de playeri , rezultatul fiind negativ pt voi si pozitiv pt cei care au facut exploit. in incheiere vr sa zic ca iti convine sa recompensezi pe unu ca mn decat sa il ameninti aiurea , oricum nu sunt genul de persoana care sa profite de aceste buguri/exploituri asa ca nu il voi folosi.

cn vrea poza cu dovada ca ma ameninta sa imi dea un pm , ca sa vedeti ca nu mananc ***** aiurea.

Staff message (Shocker):

+4 warns, dume de cacat

Last edited by bazzukka on 22-02-2013, 21:45:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
zaku

[Freakazoid]

(since 04-05-2013 17:38)

Votes: 7

Post Posted: 22-02-2013, 21:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La ce bug te referi,am vazut ca ai zis ca multi au profitat si au imbracat characterele?
0 0

Back to top
bazzukka
[Banned user]

Banned

(since 22-02-2013 21:51)

Votes: 6

Post Posted: 22-02-2013, 21:58:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tii minte ca a fost bugul cu stack weapon dmg pe 4.0.6a la paladin? au fost 100 de playeri care au profitat de paladin care dadea 1000000 pe bucata dmg si se pisau pe bosi din orice instanta si isi imbracau toate charele , asa am descoperit si eu un exploit (mai mult sau mai putin periculos decat cel de la palac oricum faza e ca folosind acest exploit nu mai iei wipe sau ma rog eu moare cnva in raid) si normal ca vr recompensa macar 1 item acolo ca deh nimic nu e pe gratis si gmu ma ameninta - gg de aia nu mai pot eu , sunt destule servere unde pot juca , ar trebui sa le dau paguba cand o sa bage noul content dar nu sunt marlan asa ca nu il voi da la nimeni.

Posturi unite automat, 22-02-2013, 21:58:24

p.s se poate folosi si la arene la 3v3 de unde iei arma din aceea pt care tre sa donezi pt ca e greu sa faci 2.2 k rating da na sunt sigur ca shokeru prefera ca 100 de playeri sa foloseasca exploitul si sa isi ia arma

0 0

Back to top
mitzu

[Freakazoid]

(since 05-11-2015 23:41)

Votes: 42

Post Posted: 22-02-2013, 22:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e simpla: Nu raportezi si folosesti exploitul, te prindem cu el si primesti ban permanent.

Atunci cand raportezi exploituri nu le raportezi pentru noi, le raportezi pentru toti pentru a avea un gameplay cat mai bun.

E gresit sa gasesti probleme si sa vi sa ceri iteme ca sa spui care sunt acestea Dosent Matter tipic romaneste

-
-
-
-> Visit my GSM store <-

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 22-02-2013, 23:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu cereai full T13 si nu mai stiu ce, lasa dramele astea cu "am cerut un item". Totodata, nu ti-a zis nimeni "nu , nu vei primi nimic gratis", nu mai inflori de la tine, e si topic in care am postat ca recompensan raportarea de exploituri, sunt multi care au primit si iteme si alte chestii pentru raportare.
+4 warns pentru dume de cacat.
Si legat de ban, da, e normal sa primesti ban din moment ce te faci complice la exploituri

Iar astia care stiti exploituri si nu le raportati sunteti niste retardati ca apoi veniti pe forum si va plangeti ca nu merge serverul cum trebuie, ratatilor, nu meritati sa jucati pe serverul asta

LE: De fapt, ai si ban, esti prea ratat ca sa meriti sa joci aici

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by mitzu, 22 February 2013 20:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 12-12-2024, 00:41:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x