User
Pass
2FA

Noutati si Discutii Server!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 73, 74, 75  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message111336
Pato

[Rapid]

Status: Offline
(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 22-05-2013, 18:10:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Cupa-Fifa-2008-t228589.html -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 22-05-2013, 23:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

freakz*pamflet wrote:
Paragon wrote:
Sa spargi un server de CS....trebuie sa ai probleme la creier ca sa iti pierzi timpul, doar sa iti dai admin si sa banezi playerii.

Voi nu vedeti cauza? vor sa destabilizeze serverul, war3 e o concurenta mare pentru alte servere,mai tot timpul full.... asta a deranjat probabil ... si prin acest mod incearca sa "goleasca" serverul
Acel raiz0 care aparea din cate am inteles si m-am interesat e unul din fondatorii/ownerii faradungi...

Acest "raiz0" nu are nici o legãturã cu servãrul nostru war3, el îºi face doar datoria (munca) pentru care este plãtit. întradevãr este mâna celor din faradungi (sursã sigurã cel care mi-a ºoptit asta). Bãieþii fac "chetã" sãptãmânal ºi plãtesc acest individ pentru flood ºi alte chestii -.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 23-05-2013, 06:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
freakz*pamflet wrote:
Paragon wrote:
Sa spargi un server de CS....trebuie sa ai probleme la creier ca sa iti pierzi timpul, doar sa iti dai admin si sa banezi playerii.

Voi nu vedeti cauza? vor sa destabilizeze serverul, war3 e o concurenta mare pentru alte servere,mai tot timpul full.... asta a deranjat probabil ... si prin acest mod incearca sa "goleasca" serverul
Acel raiz0 care aparea din cate am inteles si m-am interesat e unul din fondatorii/ownerii faradungi...

Acest "raiz0" nu are nici o legãturã cu servãrul nostru war3, el îºi face doar datoria (munca) pentru care este plãtit. întradevãr este mâna celor din faradungi (sursã sigurã cel care mi-a ºoptit asta). Bãieþii fac "chetã" sãptãmânal ºi plãtesc acest individ pentru flood ºi alte chestii -.

Isi face treaba....si daca noi ne-o facem, dar gratis, si cnv merge la acel raiz0 si ii rupe ceva oase? Sa vezi ce fain se duc banii aia pe spitalizare apoi. faradungi intotdeauna a fost o comunitate de 2 lei, atunci nu eram sigur 100%, acum ii clar ce fel de "sefi" si playeri au acolo, speriati, care s-au dovedit infranti prin gesturile astea, iar altceva nu pot face decat sa incerce sa elimine concurenta. Chiar patetic. Cateodata imi vine sa imi bag cv in ei 120 lei si sa fac o calatorie pana in Bucuresti, ca doar am poza lui raiz0, adresa o pot afla, nu-i problema. Dar macar cei din Bucuresti, care joaca si tin la serverul asta, sa il caute si sa ii mute putin maxilarul - .

0 0

Back to top
superstitious

[Mentally Stable]

(since 03-08-2013 13:22)

Votes: 8

Post Posted: 23-05-2013, 06:48:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ion sau Shocker sunt fara drept de apel capetele comunitati chiar nu se gaseste o rezolvare ? Nu este un server simplu (adica 1-2 pcuri) poate rezista unui atac serios. Aceste atacuri trimiterea de multe pachete catre serverul tinta ce "inunda" banda si nu mai poate raspunde in timp util cererilor adevarate. La o conexiune de 100 Mbps un simplu atac iti umple banda dar war3 este mai fin si complex . Mobilizarea ! Soluti ?
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-05-2013, 12:49:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pana se va gasi o solutie a acestor atacuri....propun asa, ban direct la cei care anunta codatul pe chat si nu anunta in schimb pe amx_page, si sa se puna si regula, eu unul m-am saturat sa vad atata lipsa de creier la o mare parte din playeri, ce ii atat de greu sa judece ca daca anunti pe chat ca playerul X are cod, ii posibil sa si-l scoata sau sa iasa de pe server si uite cum a scapat un codat. Ce atata indulgenta, FIERUL INCINS pe astia care nu pot anunta codatii pe amx_page sau cu U@, ca totusi, sa ne facem intelesi odata, ori respecti un lucru, ori adio.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 23-05-2013, 13:00:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Pana se va gasi o solutie a acestor atacuri....propun asa, ban direct la cei care anunta codatul pe chat si nu anunta in schimb pe amx_page, si sa se puna si regula, eu unul m-am saturat sa vad atata lipsa de creier la o mare parte din playeri, ce ii atat de greu sa judece ca daca anunti pe chat ca playerul X are cod, ii posibil sa si-l scoata sau sa iasa de pe server si uite cum a scapat un codat. Ce atata indulgenta, FIERUL INCINS pe astia care nu pot anunta codatii pe amx_page sau cu U@, ca totusi, sa ne facem intelesi odata, ori respecti un lucru, ori adio.

gag e suficient. sa dam jucatorii afara nu e o solutie.
bugul lui raiz0 am incercat sa-l fixez si n-au mai fost probleme in ultimele 2 zile.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-05-2013, 13:08:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ion.mzk wrote:
Paragon wrote:

gag e suficient. sa dam jucatorii afara nu e o solutie.
bugul lui raiz0 am incercat sa-l fixez si n-au mai fost probleme in ultimele 2 zile.

Nu stiu cat de suficient este, pentru ca codatul ii posibil sa scape, si a cui ii vina dupa asta? Nici nu apuci sa te uiti pe el ca deja a si iesit, pentru ca playerul nu putea gandi putin inainte.
Acum 2-3 ani se dadea ban si pentru lucrul asta, nimeni nu zicea nimic, si oricum, dai jucatorul afara pentru o ora, doua, sa aibe timp sa mediteze putin.

0 0

Back to top
cosmin4427

[Account disabled]

(since 04-06-2013 08:08)

Votes: 2

Post Posted: 23-05-2013, 16:59:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Paragon: playerii vor sa joace fara codati nu sa faca listele groase adminilor/playerilor . daca stai sa te gandesti 2 min, ei mereu spun ceva gen "scoate codu" sau "iesi" ceea ce inseamna ca ei vor sa iasa de pe sv copii de 9 ani care joaca cu cod. daca ma intelegi ..
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 23-05-2013, 17:18:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahem, poate cand ii adminul pe server, acel posibil codat va iesi, dar cand nu ii pe server, ce fain se joace codatii apoi. Sa punem problema in felul urmator, codat, cu ip static, ora 17, este si admin pe server, se trezeste un oarecare player sa zica "Vezi ca Gigel ii codat", ok, Gigel isi scoate codul sau iese de pe server, ca observa ca adminul ii pe server, revine urmatoarea zi, la ora 8 dimineata cand nu ii nici un admin pe server (se mai intampla sa nu fie) si joaca codat iar, pai apoi nu iti pare rau ca nu ti-ai folosit materia cenusie sa anunti codatul pe amx_page pentru ca adminul sa il baneze? Din cauza unei mici "scapari", poate playerii vor avea de suferit urmatoarea zi, cu acelasi codat, si nefiind un admin pe server. Apoi culmea, ne trezim pe forum ca NIMENI nu a facut un demo la acel codat, dar avem reclamatii cu limbaj, ca playerii, crezand ca nu mai au nici un fel de indatorire pe server, se apuca sa injure si apoi in loc sa banam codatul, ii banam pe ei, care au injurat, ca la altceva nu s-au mai putut gandi, ca asa ii acel tip de player, Connect -> jucam, ca ei cred ca nu au indatoriri, suuuure, si in loc sa se puna frumos spect, ei injura. Exemplul asta ii unul real, au fost destule cazuri de genul asta.
Inca ceva, amx_page si U@ s-a implementat cu un scop, cu mai multe scopuri pot zice, iar unul din acele scopuri este ca sa anunti si ca playerul X ii codat. Iar daca cnv se intreaba dc sunt asa dur, pai....cand vad ca multi isi bat joc de munca altora in halul ala, ca nu respecta un amarat de lucru, pai altceva ce sa mai fac? Sa le dau una in barba nu pot, ca unii sunt departe, si consum banii pe benzina, deci prin urmare, ii "lovesc" prin vorbe, cu speranta ca sa priceapa ceva, ca multi vad ca nu pricep cu frumosul.

0 0

Back to top
Ahileeee

[k|A]

(since 28-02-2016 19:30)

Votes: 7

Post Posted: 23-05-2013, 23:59:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neo nu am nimic personal cu tine dar cum sa gandesti in halu ala, ceea ce ai propus tu inseamna minim 20 banuri pe zii doresti sa jucam 8-8 ca pe war 4 ? multi jucatori sunt incepatori si aleg serveru war3 si nu stiu ce inseamna amx_page etc ... nu e mai simplu un gag si dupa ce expira gagu ii explici la om ? Sper sa nu te superi mi-am spus doar parerea. O seara placuta

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-05-2013, 06:02:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unii nu stiu....dap, ii greu sa te gandesti inainte, ai un perete in fata si vrei sa il spargi, tu dai cu capul, nu observi barosul de langa tine, cam asa functioneaza treaba la majoritatea. Cred ca este mesaj care sa zica sa anunti codatul prin amx_page, daca nu este, atunci chiar ar trebui sa se puna un mesaj, POATE vor intelege, dar nici asta nu ii sigur, dar macar merita incercat. Iar pe mine asta ma enerveaza cel mai mult, unii vin doar sa se joace....ce treaba mai au ei, ba injura, ba urla ca nebunii pe chat ca playerii XYZ sunt codati, nu au ei treaba cu regulamentul si alte chestii, cred ca alte indatoriri pe server nu mai au. Pare ciudat, dar dimineata vad mai multa lipsa de creier decat seara, si atunci sunt mai multi playeri - , si posibilitatea ar fi mai mare ca cnv sa se apuce sa urle ca Tarzan. Am mai vazut faze, si eu sau alti admini am dat mesaj ca "codatii se anunta prin amx_page sau U@", dar multi cum nu pricepi nici dupa ce s-a zis acest lucru, au urlat pe chat.

0 0

Back to top
BlinQer

[Mentally Stable]

(since 06-04-2016 18:24)

Votes: 21

Post Posted: 24-05-2013, 16:17:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As avea si eu o intrebare in legatura cu "Clanul Adminilor" = "Freakz * "
Daca am admin pe mai multe servere din Freakz(war5,w6,7....) ....si intru spre exemplu pe war3....Am voie sau nu sa folosesc numele "Freakz * BlinQer"?
PS: pe war3 nu am admin(nici macar slot)

Pagina de fb a war-urilor
Canal youtube freakz
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-05-2013, 16:31:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate stiu, parca iti trebuie permisiunea unui owner.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-05-2013, 21:02:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu ce comanda pot seta marimea textului mai mica in chat si in anunturi gen best damage done,etc?
joc la 800x600 din cauza placii video petarda din laptop si scrisul imi apare cam mare in special la best damage done/attackers/victims/etc.

0 0

Back to top
Imhotep.

[Mentally Stable]

(since 30-05-2013 12:27)

Votes: 2

Post Posted: 29-05-2013, 16:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut, iertare daca nu postez unde trebuie.Observ ca acum serverul este full, exista vreun privilegiu pt. playerii steam on? Slot asigurat sau ceva de genu?
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 73, 74, 75  Next    

The time now is 15-12-2024, 00:50:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x