User
Pass
2FA

Fire mage & Druid restro PVP Arenas 2vs2!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13502
flamerune77

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-07-2015 15:36)

Votes: 6

Post Posted: 13-07-2013, 17:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie imi place,nu prea am folosit,effecte atat de multe,asa zic romani (acuma avem un editor de ciuda)am postat pe alt forum si au zis ca e frumos(Americani,Englezi)Deci te rog.

Posturi unite automat, 13-07-2013, 18:10:14

Kinook wrote:
efectele sunt urate. de ce? nu poti sa vezi de ele ce face playerul. Le-ai pus random, si cel putin ala care iti albeste toata imaginea e hidos. Paaarerea mea -
Mi se par frumoare,si elegant,(aici avem un hater editor roman) deci eu vad totu perfect,ia-ti perechi de ochilari.
Imparerau une romani sunt foarte oficosi,daca va credeti foarte pro,hai un mesaj in joc un duel,nu va da-ti mare,inainte sa imi aratati ce puteti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 13-07-2013, 17:55:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Mie imi place,nu prea am folosit,effecte atat de multe,asa zic romani (acuma avem un editor de ciuda)am postat pe alt forum si au zis ca e frumos(Americani,Englezi)Deci te rog.

Posturi unite automat, 13-07-2013, 18:10:14

Kinook wrote:
efectele sunt urate. de ce? nu poti sa vezi de ele ce face playerul. Le-ai pus random, si cel putin ala care iti albeste toata imaginea e hidos. Paaarerea mea -
Mi se par frumoare,si elegant,(aici avem un hater editor roman) deci eu vad totu perfect,ia-ti perechi de ochilari.
Imparerau une romani sunt foarte oficosi,daca va credeti foarte pro,hai un mesaj in joc un duel,nu va da-ti mare,inainte sa imi aratati ce puteti.

hai tati. Zi o ora, si ne vedem in joc. .challenge

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-07-2013, 19:28:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lets do this kido,zi cand.
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 13-07-2013, 19:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

5 minute

//edit: si avem si rezultatele(scuze ca umplu topicul de imagini)

overall un mag foarte slab, dau pounce-da blink-da clonele. A dat ice block la primul rip, fara cauterize pe el. Inca odata, scuze ca am deviat putin de la topic, si ca am pus atatea poze.

CONCLUZIA: nu te mai baga in chestii care te depasesc
flamerune77 wrote:
daca va credeti foarte pro,hai un mesaj in joc un duel,nu va da-ti mare,inainte sa imi aratati ce puteti.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨

Last edited by Kinook on 13-07-2013, 20:08:06; edited 2 times in total
0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-07-2013, 20:02:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"am facut duel cu acest om*
Deci
#1.Comenteaza cat de rau sunt ca mage,dar dupa cum am inteles el n-are mage,ci druid.
#2.Are full Cataclysm,eu abea am full ruthless,si se crede mare.
#3.Fuge ca un prost n-are skill deloc se joaca cu aceste de gearu mai mic.
#4.Fa duel cu cineva de seama ta dupa mai vorbim.

0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 13-07-2013, 22:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Haters Haters,ciuda mare la toti,nu stiti nimic va ofticati,noi nu eram contra oameni slabi,erau de seama noastra,daca va uitati acelasi rating aveam,in ultimu video,era echipa de Heal Si DPS dece va plangeti?
In a doua era Frostring,sa gandim logic,poate sa da charge in orice moment,cumbustion am dat cu living bomb,Pai sa gandim,Romani sunt doar ofticosi si nu le pasa decat de ei.
@Daca va uitati aceste din commenturi,zic ca e calumea facut.Nu trebuie sa va ofticati findca unu joaca un fire mage si voi credeti ca sunteti"Pro"

Asta este ruda cu tine?
Si tu esti ma om care sa aibe hateri? Cand o sa folosesti focus, atunci macar sa indraznesti sa zici "ba eu stiu sa joc WoW".
Se numeste Ring of Frost, nu Frostring.
De ce sa il pui in fata ta? Nu e mai corect sa fi dat un Frost Nova iar dupa aceea Ring? Crezi ca ala e chiar atat de prost incat sa mai dea charge pe tine? S-a dus in los, ce ai facut? Ti-ai dat un CD degeaba.

ENJ wrote:
Nu ai ce zice,aici dai numa de gladiatori,mai bine postezi pe arenajunkies decat sa postezi pe freakz,aici numa glads care isi dau cu parerea si ei habar n-au.

Daca iti place jocu asta si vrei sa faci ceva,o sa ajungi undeva mai departe si daca o sa te uiti atunci la videou' asta o sa vezi tot ce ai gresti nu tra sa iti spuna toti arena-masterii de pe freakz.

Si tu de ce ai mai postat? De ce ne tragi pe noi la raspundere? Uite unde era pacifistu' . Sincer, decat sa fac ceva repede si prost, mai bine ma chinui sa fac ceva calumea. Nu sa pui toti idiotii care nu stiu sa faca un CC, care nu stiu sa foloseasca un amarat de focus sau care nu stiu sa-si foloseasca cooldown-urile, sa faca un filmulet.
Revin, asta e nivelu' pe Freakz, unde toti "pro" players joaca fara focus si iti dau one shot.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-07-2013, 00:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce ai ma ring of prost tot frost ring e copile.PLeaca de aici romane,accept englezi.
0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 14-07-2013, 01:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pot sa vin si eu la niste duele? Imi zici unde(Genesis/Exodus) si intru, sunt tot mage.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-07-2013, 12:28:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
#3.Fuge ca un prost n-are skill deloc se joaca cu aceste de gearu mai mic.

Da ma ce nab e kinook , face los in pvp!

NOT

0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 14-07-2013, 12:29:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Haters Haters,ciuda mare la toti,nu stiti nimic va ofticati,noi nu eram contra oameni slabi,erau de seama noastra,daca va uitati acelasi rating aveam,in ultimu video,era echipa de Heal Si DPS dece va plangeti?
In a doua era Frostring,sa gandim logic,poate sa da charge in orice moment,cumbustion am dat cu living bomb,Pai sa gandim,Romani sunt doar ofticosi si nu le pasa decat de ei.
@Daca va uitati aceste din commenturi,zic ca e calumea facut.Nu trebuie sa va ofticati findca unu joaca un fire mage si voi credeti ca sunteti"Pro"

1. Ai facut limba romana praff.. -
2. La 1400 MMR cred si eu ca esti pro.

NOT!

Live For The Night

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 14-07-2013, 12:51:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Backpeddal moar
Iceblock inainte de cauterize

Skill bro ! double warr nu cred ca reuseam sa bat.

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 14-07-2013, 13:07:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Funny as sh*t-
" Yolo Skelebutt Acum 19 (de) ore

your good at this!!!!!!
Rãspundeþi ·

LyxiaHF Acum 1 zi

if only i could do that. ur amazing
Rãspundeþi ·

dzionis inglisas Acum 1 zi

can you teach me please
Rãspundeþi ·

NormaEdelson461 Acum 2 (de) zile

dang the epicness of this video blows my mind"

Iti cumperi si comentarii?Sau ti-ai facut conturi pe yt sa-ti dai like
Video praf, puteai tu sa faci si cele mai misto efecte, sa fi cel mai bun pe sony vegas, dar videu o suge. Am jucat si eu pe fmage putin, doar sa vad cum este dar crede-ma in ...
eu macar dadeam cs u ala bine'sS si dadeam ice block cand trebuia nu ca te panicai, mai dadeam si eu un impact poly pe focus, in fine tu nu dai nici macar cu, clickul.
Nu am ce sa zic, mai bine continuam sa ma joc deadpool in loc sa ma uit la un videoclip de tot caca*u.
Salut

Multe edituri : Sa-ti bagi invi pe la 3.5 secunde asa, ca nu te doare.
Edit 2: Ai trecut de pe frost pe fire? Era prea greu frost asa ca ai incercat fire? Iti pui si numele la spec? Macar daca ramaneai frost dadeai si tu oneshot si te credea lumea pro ca si cartoonz cand rolla pe 4.0 si 4.3 frostmage
Edit 3: Frumos backpedal, eu zic sa-ti pui pe " S " ice block, sa vedem daca il dai inainte sa inceapa arena.
Edit 4: 3:35? Hi clicker
Edit 5: Stii sa faci " shatter " pe fmage? Nup(intrebare retorica)
Edit 6: Gg bagi combustion cand nu ai nici un dot pe el !GG=))) fml Doamne ..
Edit 7: In loc sa dai majoritatea Cc urilor la heal, tu dai pe mage np.
Edit 8: Tu nici nu folosesti frost nova ala, btw nici nu e nevoie pe fmage, cum adica. Dai spelluri frost pe fmage? Doar nu te ajuta la shatter duuh. Si cand il dai=))))))) nu e nimeni langa tine, crezi ca daca parteneru' lui a murit invie si apare in spatele tau? Wtf
Probabil ai 11 ani copile, esti mai mult decat petarda cand vine vorba despre fmage si firemage

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-07-2013, 13:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci doamne -)uitete un alt cidos roman,ce sunt oameni care le plac video,ce am zis Romani au ciuda pe munca mai buna decat a lor,deci dute si mori ca ti ciuda ca la uni le plac video - da am cumparat comenturi de la ma....t.a
@ ai jucat putin pe fire mage - nu se stie nu m-am facut pro sau asa genu,multi zic ca e greu - tu habari n-ai firemage bag la pariu ca dai spam icelance si frostbolt deci dute..
Daca nu ai tu prieteni sau videole tale sunt chair atat de prafe si nu ai lickuri+commenturi? Care e vina mea ca esti praf.

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 14-07-2013, 13:41:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Deci doamne -)uitete un alt cidos roman,ce sunt oameni care le plac video,ce am zis Romani au ciuda pe munca mai buna decat a lor,deci dute si mori ca ti ciuda ca la uni le plac video - da am cumparat comenturi de la ma....t.a
@ ai jucat putin pe fire mage - nu se stie nu m-am facut pro sau asa genu,multi zic ca e greu - tu habari n-ai firemage bag la pariu ca dai spam icelance si frostbolt deci dute..
Daca nu ai tu prieteni sau videole tale sunt chair atat de prafe si nu ai lickuri+commenturi? Care e vina mea ca esti praf.

Analfabet spotted.
Uita-te*, du-te *, du-te*, Like-uri *commentarii*

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 14-07-2013, 13:47:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:

uite, cauta-ma peste fix 7 zile in-game Snupeeh si promit ca nu folosesc niciun defensive cd si filmez sa-ti arat cine e mai penibil dintre noi(cei de pe forum) si tu. Btw nu mai masacra romana in halu` asta, in caz ca n-ai observat, comenturile la vid tau sunt pur si simplu UBER-IRONICE.

,,Angel Among demons"

Last edited by Snoppy on 14-07-2013, 13:48:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 16 July 2013 20:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 14-12-2024, 23:54:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x