User
Pass
2FA

Fire mage & Druid restro PVP Arenas 2vs2!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message13475
Kinook

[Pastor Penticostal]

Status: Offline
(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 14-07-2013, 13:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa fii roman si sa incerci sa jignesti alti oameni folosind cuvantul "roman", e ca si cum ti-ai injura sora de mama. Just sayin'. Sau oi fi vreun pui de ungur, la cum stâlcesti limba romana. Nu mai jigni oamenii care te critica, doar pentru ca te critica. Nu esti la nivelul in care poti sa zici ca ai hateri. Sodapoppin, feralul ala de pe oficial, daca ai auzit de el, ala are dreptul la hateri, nu tu. Tu trebuie doar sa citesti ceva tutoriale pe net, sa vezi cateva video-uri pe youtube, ca sa inveti sa joci mai bine, si abia dupa sa faci PVP movies. Nu stii prea multe ca sa iti iasa faze de skill, fara suparare.

mi-am adus aminte de o melodie

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 14-07-2013, 16:50:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Deci doamne -)uitete un alt cidos roman,ce sunt oameni care le plac video,ce am zis Romani au ciuda pe munca mai buna decat a lor,deci dute si mori ca ti ciuda ca la uni le plac video - da am cumparat comenturi de la ma....t.a
@ ai jucat putin pe fire mage - nu se stie nu m-am facut pro sau asa genu,multi zic ca e greu - tu habari n-ai firemage bag la pariu ca dai spam icelance si frostbolt deci dute..
Daca nu ai tu prieteni sau videole tale sunt chair atat de prafe si nu ai lickuri+commenturi? Care e vina mea ca esti praf.

STOP PLZ!!! Distrugi limba romana.... - Si te faci singur de ras

Live For The Night

0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

(since 22-07-2015 15:36)

Votes: 6

Post Posted: 14-07-2013, 21:27:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca sunteti destul de tigani,sa intelegeti ca sunt din Exodus server International Englezi,asa arata cat de tigani sunteti,am postat si eu pe un server englez,si am facut views+likes+Subscribe+commenturi,Kinook imparerau sa iti zic,m-am uitat pe canalu tau si pe video cu enrage erai destul de praf si habar nu aveai,parca ai zis ca ai 6 ani experinta Druid feral,se vede ca minti si joci contra low geared doar,plus mai invatat nimica ieri erai praf cu magul tau,nu sti nimica.
Ring Of Frost cand e activat,eu o foloesc personal sa scap sau sa le tin in CC in timp ce le atac,tu mai explicat sa le fac in oaie in ring of frost,asa ceva n-am vazut,nu mai veni mare pro ca nu esti in video faceam Arene cu playeri de seama mea,poate am facut backpeddling dar ce se mai intampla,cand te panici,acuma inteleg,nici nu aveai mage de ilvl 360+ si ma ai comentat ca is praf,in timp ce nu sti stiai nimica,deci imparerau,nu zic de toti romani,mai ales de cei dragi,voi care ati comentat aici urat,care nici nu aveti Mage nici nu stiti nimica,comentati ca blegi cand nici nu aveti clasa mage,deci sa va zic "Bitch please"
https://youtube.com/watch?v=ZmU3ZUq0qTs:

Praf,ai ful cataclysm,invata sa joci,invata mage dupa comenteaza la mine,asta merge pentru restu.
Daca va credeti buni? Faceti un video frumos sa va vad,ca multi dintre voi nu faceti ca vi frica de skillu vorstu si comentati la cei alti,deci imparerau pentru voi oameni fara bac.
Nu mai ma uit la acest topic si de azi postez pe pe alte forume de Wow.ca acolo se vede ca am mai mult succes.

Kinoox,dupa video priestu acela t-a facut noob retard 0 skill,asa cred si eu despre tine,acolo in video cred ca faceti contra oameni cu rating 1.9k / 2k si toti pe acolo au full cataclysm se vede ca tu nu esti de seama lor.

0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-07-2013, 21:48:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook in acel video joaca "prost" intentionat sa il faca pe priest sa urle ca il filma. Uite-te atent sa vezi ca facea los de el intentionat sa nu primeasca heal
0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-07-2013, 21:50:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog frumos,nu fi si tu prieten si te bagi -
Eu vad bine ce sa intampla,si acest video nu am vazuto ca asa am cautato eu,radeau niste oameni de pe global si din gulida noastra de el.
@ma refer la 2k rating nu as perde intentionat pentru 1k rating

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 14-07-2013, 22:09:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Te rog frumos,nu fi si tu prieten si te bagi -
Eu vad bine ce sa intampla,si acest video nu am vazuto ca asa am cautato eu,radeau niste oameni de pe global si din gulida noastra de el.
@ma refer la 2k rating nu as perde intentionat pentru 1k rating

-)))))))))))) pai da.. ideea e ca tu nu poti trece de 1443 MMR
S@l

Posturi unite automat, 14-07-2013, 23:09:07

"Cred ca sunteti destul de tigani,sa intelegeti ca sunt din Exodus server International Englezi"

Ce inseamna " exodus server international englezi " ?-))))))))))))

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-07-2013, 22:27:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Main,e Engleza ma ce - tigan esti - si? Nu am facut arene,nici nu prea am cum sa trec de 2k daca sunt oameni cu full cata si eu abea am full ruth,deci bitch please fa si tu un video - Si te voi respecta.
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-07-2013, 22:45:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ti-am mai spus nu stii ce inseamna cuvantul ironie hai ca iti explic pe intelesul tau:
ironie = irónia (moghiorosh boghiorosh ighen tuto polac)
ironie = Ирония
ironie = irony
Valabil si pentru fratele tau de peste prut. Ojosep ojosep, Jó éjt.
;/
Basarabia & Transilvania pamant romanesc
@ravenous: poti te rog frumos sa-l arzi pe rug pe acest ungur care ne face tigani in acelasi mod in care ne-a facut si francezu` ala?

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 14-07-2013, 23:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Main,e Engleza ma ce - tigan esti - si? Nu am facut arene,nici nu prea am cum sa trec de 2k daca sunt oameni cu full cata si eu abea am full ruth,deci bitch please fa si tu un video - Si te voi respecta.

Si tu ce esti ba, vreun pui de rege de ne faci pe noi tigani si romani? Esti doar un lesinat care daca il iei putin peste picior incepe sa-si descarce de pe net injuraturi ca altceva nu stiu. Jet habar n-ai sa pui un Ring of Frost(tu ii zici Frostring, yea, same s**t), habar n-ai sa folosesti un focus, un macro si ne faci pe noi hateri. Pai avem de ce sa te uram ma? Nu prea cred.
Vezi ca ai asasinat limba romana.
Incearca sa te uiti la Bebep sa vezi acolo Fire Mage, fa-ti niste macros si dupa aceea faci un amarat de video.
Si nu, eu nu fac video pentru ca nu ma tine "janghina" asta de PC, de, noi nu suntem pui de vreun rege sa ne permitem calculatoare de la NASA.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
flamerune77

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-07-2013, 00:17:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt Canadian Kid,si romana ta tot pute,nu vrei sa faci video findca esti si tu praf,Pa !
0 0

Back to top
Antofel
[Banned user]

Banned

(since 06-10-2013 18:40)

Votes: 10

Post Posted: 15-07-2013, 00:28:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:

parerea mea e ca ajungi la 2k mmr si cu gear full ruthless ,daca te duce capul normal.

→Fùck ў๏u I'м FαmØuS

0 0

Back to top
MihneaS
[Banned user]

Banned

(since 01-11-2013 19:54)

Post Posted: 15-07-2013, 00:52:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:
Sunt Canadian Kid,si romana ta tot pute,nu vrei sa faci video findca esti si tu praf,Pa !

Retard, nu-i merge pc'u, apropo am facut cateva arene, doar sa rad de tine o sa fac video - pupix 11years old maggot.

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 15-07-2013, 01:08:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flamerune77 wrote:

Cand o sa faci si tu achiv de 2.2k sa-mi zici ca sunt praf.

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
Dragonslayer Ascheros
[Banned user]

Banned

(since 06-08-2013 21:17)

Post Posted: 15-07-2013, 07:49:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exorder1337 wrote:
Cand o sa faci si tu achiv de 2.2k sa-mi zici ca sunt praf.

Cu regret te anunt Exorder , dar o sa fii de mult timp mort cand frustratul asta mic violat de tacsu in fiecare zi la micul dejun o sa aiba achiev-ul de 1750...

0 0

Back to top
Tricknwin

[Mentally Stable]

(since 15-07-2013 15:37)

Votes: 1

Post Posted: 15-07-2013, 10:25:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba,animalelor acest "firewindz"are dreptate,de fiecare data cand cineva face un video si o posteaza pe "freakz" apar anumite oameni"care se cred mai buni"
Eu n-am ce zice de video,e frumos,editat frumos,muzica.Doar acest om a gresit la cumbustion,care e faza,cumbustion e greu de prins si ai nevoie de multa atentie, backpeddling sa panicat cred.
@Kinoox,ai jucat ca un retard nu mai va lauti de munca celor mai buni.
@Mihneas se vede ca si tu ai 11 ani,ce iti pasa cat are ? Numai un copil de 11-10-12 ani care nu e mature,se duce si zice"Ai 11ani " Ai"13ani" deci mai bine nu mai comenta daca nu ai video.
Va rog frumos,mie mi se pare nedrept ca n-a facut tigani,dar a zis ca nu pe toti doar gladiatori,si eu la cred la fel,sunteti tigani cidosi care nu puteti nimica mai bine,dar sa comentati la cineva care a muncit mai mult decat voi.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 16 July 2013 20:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 14-12-2024, 23:14:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x