User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 99, 100, 101  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message90458
neromax1986

[[cont blocat]]

Status: Offline
(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 02-01-2014, 08:52:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in momentul in care sunt 20 de jucatori pe server nu vad cu ce ar deranja 1,2,3 spectatori....daca ai 15vs15 si 2 spectatori atunci deranjeaza,altfel nu. Nu uita,votul este o optiune personala,nu se voteaza in turma de obicei...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 02-01-2014, 10:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
in momentul in care sunt 20 de jucatori pe server nu vad cu ce ar deranja 1,2,3 spectatori....daca ai 15vs15 si 2 spectatori atunci deranjeaza,altfel nu. Nu uita,votul este o optiune personala,nu se voteaza in turma de obicei...
Rock sincer chiar ma dezamagesti si hai sa iti zic si de ce: sa zicem ca nu am admin si vreau sa fac cerere pentru admin (se incepe cu slot) ca sa-mi fie aprobata cererea trebuie sa am orele necesare,eu ca un om necinstit ma gandesc la o varianta buna aceea fiind:intru pe servar joc 2 3 runde si ma pun spec si il las asa si intru si ma joc LoL,dupa ce termin meciul de LoL intru si cum stau eu spec sa fac ore si sa nu se prinda lumea(admini) mai intru si mai joc 2 3 runde si ma pun iar spec si uite asa fac orele necesare.Mi se aproba cererea de slot, ooo este ok i-am pacalit pe "fraieri",hai sa mai fac asa ca sa pot face cerere de blood,si uite asa fac si asa mi se aproba cererea si eu nu am facut mai nimic decat sa stau sa ma joc LoL si orele pe war4 imi merg de minune. Nu asa se face Rock,prin chestia asta din punctul meu de vedere o consider bataie de joc,isi bate joc de munca noastra,ca pana la urma noi stam si avem grija de ei nu ei de noi,noi le oferim un joc cat de cat linistit si placut,si cand este vorba de munca depusa de mine in tot timpul asta nu imi place sa vina un jucator cu mintea plina de ideei cum sa fenteze munca depusa de mine in tot timpul asta petrecut pe war4 sa faca ore stand spec sa faca ore ca sa optina slot.Eu sunt de parere ca si pentru cererea si optinerea slotului trebuie sa dai dovada ca vrei cu adevarat slotul ala si sa nu iti bati joc de cei care iti ofera linistea si placerea jocului stand spec ca sa faci orele necesare pentru slot.Deci pentru mine ceea ce faceti este incurajarea celor care vor slot si pot face ore stand spec.
Code:
in momentul in care sunt 20 de jucatori pe server nu vad cu ce ar deranja 1,2,3 spectatori....
Ce ar fi sa stau si eu spec de fiecare data cand intru si sa ma duc sa imi fac treburile sau cand plec la servici sa las cs deschis si sa fiu pe servar stand spec si tu sa fi singur,cu cine te-ai juca daca eu stau spec si tu esti singur in joc? asta a fost doar asa ca sa vezi si tu cum este dar probema este in felul urmator: daca se sta spec 1,2,3,4 jucatori si 20 sunt in joc chiar ti se pare ca este bine? inseamna ca pentru tine iti este indiferent daca pe servar sunt zi de zi 1v1 care joaca si 3 4 sta spec,in loc sa-i facem sa intre la joc sa jucam cat mai multi noi trebuie sa ne multumin si ca sunt 3 4 spec nu?

0 0

Back to top
neromax1986

[[cont blocat]]

(since 29-06-2014 05:44)

Votes: 11

Post Posted: 02-01-2014, 12:02:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok,nu vreau sa devina telenovela sau altceva.. ca sa iti raspund,in exprimarea votului meu am considerat ca jucatorului va fi atras mai mult sa joace pe server daca va avea slot. In legatura cu spectatorii ideea e asa: cu cati ai mai multi jucatori online,cu atat atragi si pe altii,pe care nu ii intereseaza ca ai 3 spectatori...cand dai "find servers" iti arata numarul de jucatori de pe un server,nu iti arata numarul de spectatori. E,ok,ai si tu dreptatea ta,eu mi-am exprimat votul,a fost parerea mea,dar sa nu uiti
Code:
 Acumularea a 10 voturi PRO poate duce la aprobarea cererii; nu garanteaza acest lucru.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 02-01-2014, 13:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu inteleg perfect la ce te referi angel si din pacate nu am apucat sa postez in topicul cu reclamatia insa o voi face aici.

Lady, nu am nimic cu tine, ma bucur ca-ti faci treaba insa uneori exagerezi, aseara a trebuit sa ies din joc din pacate dar pana inainte sa ies, dadeai ban 25 de minute unor playeri care aveau ping 125, maxim 160 am vazut. Eu nu inteleg de ce dati ban unor playeri care au ping peste 100 atata timp cat ei nu se misca in reluare. Recunosc, am dat si eu ban pe nuke pentru ping insa era unul care avea ping 330 si se misca in reluare.

Ce vreau eu sa se inteleaga din ce am scris mai sus e asa: suntem admini ca sa facem playerii sa se simta bine si sa ne simtim si noi la fel de bine, daca dam ban la playerii cu ping peste 100 incepem sa golim serverul si ajungem sa jucam 6 vs 6 pe o harta mare. Atata timp cat acei playeri nu deranjau cu nimic decat cu niste latente ceva mai mari atunci cand apasai butonul tab, nu inteleg la ce se da ban, in cel mai rau caz ii explici ca are lag si ii dai kick. Daca vezi ca se reconecteaza si insista, abia atunci dai ban, exact asa cum i-am facut eu acelui player cu 330 ping.

In alta ordine de idei, playerii care stau spectatori, eu am mai lasat playerii pe spectator, asta daca stau atat cat zic ca stau. Acum cateva zile a zis unu ca sta 5 minute spectator, dupa vreo 7-8 runde i-am dat kick, isi depasise timpul. Iar faptul ca se sta spectator cand serverul nu e full, nu e chiar asa o mare problema, atentie, doar daca nu exagereaza cu timpul petrecut ca fiind spectator.

Totodata, dragi colegi tin sa va reamintesc ca exista comanda amx_autokick 1, folositi-o cu incredere daca vreti sa nu aveti spectatori sau afk.

Se aplica boost-uri ca sa intre playeri noi pe server si noi le dam comenzi mult prea usor, reclamatia lui Mogadish s-a transformat in faptul ca are un limbaj neadecvat, nu stiu daca avea legatura prea mult cu reclamatia, da, s-a exprimat urat fata de lady insa nu era de ban.

Parerea mea, have fun.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 02-01-2014, 17:13:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Folositi autokick, Lady ai acordat banul foarte usor...te rog sa fii mai calma pe viitor.

Incercati sa tineti jucatorii pe server nu sa ii goniti !

0 0

Back to top
frankye.wilde

[Mentally Stable]

(since 05-11-2023 10:22)

Votes: 13

Post Posted: 02-01-2014, 17:14:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www62.zippyshare.com/v/80469011/file.html lady te rog frumos uita'te la acest demo!!!!
si astept un raspuns

0 0

Back to top
Lady_d

[b1tch]

(since 12-02-2021 18:22)

Votes: 48

Post Posted: 03-01-2014, 00:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda nu se vede chiar asa de bine in demo dar avea wall ... sincer sa iti zic nu s-a bagat nimeni p el ... de asta am si stat doar o runda ... nush daca e o explicatie demna dar asa a fost ...
0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

(since 23-04-2014 18:19)

Votes: 29

Post Posted: 03-01-2014, 02:41:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Rock am 2 videouri cu Roxana de cinci ori Babenco cand se f...te cu aia, vr ?

People who share their food with me have a special place in my heart.

0 0

Back to top
Push.

[10 in examene]

(since 13-02-2016 15:09)

Post Posted: 03-01-2014, 03:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abia acum mi-am dat seama ca am uitat sa respect ,,traditiile", din cate mi se pare... - Multumesc pentru gradul primit,, apreciez foarte mult faptul ca am primit blood, ce sa mai zic de champ... Sper sa am cat mai putine greseli in continuare, si daca o sa am sper sa fie minore, nesemnificative. Sper sa ajut serverul cat pot de bine, sa nu va dezamagesc si sa va pot demonstra ca puteti avea incredere in mine. Inca o data va multumesc pentru ocazia acordata. Adore, uite ca poti fi champ pe war4 si daca ai mai putin de 15 ani, care e problema?

http://www.youtube.com/watch?v=ns9NuZ2l8NY
Niciun pai!
0 0

Back to top
2nd Kira

[God Of The New World]

(since 06-02-2015 13:59)

Votes: 15

Post Posted: 03-01-2014, 10:02:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Push,cine ti-a zis ca nu poti fii admin daca ai mai putin de 15 ani?Cand m-am apucat eu de cs pe war4 nici macar 13 nu aveam si 1 an jumate mai tarziu luasem primul meu admin tot pe war4 iar champ-ul l-am luat 2-3 luni mai tarziu.Nu conteaza varsta,trebuie sa demonstrezi ca poti fi intelegator,matur si ca poti avea grija de server.

Si in legatura cu voturile in cererea lui vampir,eu nu vad cum puteti da pro stiind ca sta spec aiurea cu orele.Nu zic ca eu sunt cel mai activ admin,nu prea am timp de nimic dar am incredere in ce zic ceilalti care stiu ca sunt activi.Daca ei zic ca ala sta spec aiurea atunci ce naiba inseamna ca asa face.Pe vremea cand war4 era mai "tanar" daca nu aveai 40 de ore in 1 luna nu primeai slot iar daca le aveai si 1 sfert din ele erau facute stand spec atunci nu primeai slot frate.Cum puteti da pro?

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

Post Posted: 03-01-2014, 10:54:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu l-am vazut mai mereu pe server nu stiu ce ati vazut voi, e un jucator cu experienta care nu face probleme.
Vreau sa vad si eu cateva dovezi ca a stat spectator degeaba, aveti ?

0 0

Back to top
Push.

[10 in examene]

(since 13-02-2016 15:09)

Post Posted: 03-01-2014, 13:09:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AdoRe wrote:
Ti-ai dat seama ca te-ai facut de ras prin postul tau si ai dat edit, dai dovada de curaj .
15 ani ? =) Daca aveam 15 ani nu aveam champ pe war4

Kira, uite la ce ma refeream.

http://www.youtube.com/watch?v=ns9NuZ2l8NY
Niciun pai!
0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 03-01-2014, 13:37:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Panacas sincer acum,ce facem stam sa aducem dovezi ca la politie,daca tu ne ceri sa aducem dovezi ca a stat spec inseamna ca nu ai incredere in cei care au vazut cu ochii lor, de exemplu eu,nu ai incredere in ceea ce zic,in ceea ce am vazut timp de 2 zile,daca dupa un an si 3 luni aproape de cand am admin tot nu ai incredere in mine de ceea ce am vazut este clar.Stii destul de bine cum sunt,ce fel de persoana sunt si gandeste de cand am admin si pana in momentul de fata daca am dat contra la o persoana aiurea.Eu nu voi mai comenta nimic,sunt deciziile voastre de ownerii pe care le luati si daca voi considerati ca este bine asa sa fie,dar pentru mine sincer iti spun daca vampir ajunge sa ia slot pe hotia pe care a facuto(eu asa o numesc) voi fi tare dezamagit si chiar o sa stau linistit si nu imi voi mai da interesul de a mai lupta,de a mai avea grija cu admini noi,cu voturile pentru slot,blood etc, chiar daca voi ajunge sa pierd accesul de admin pentru ca stii destul de bine ca ti-am zis si pe steam ca sunt o persoana orgolioasa si cand am dreptate merg pana in panzele albe,cand nu am recunosc si imi accept orice sentinta se da.Atat am avut de zis si imi pare rau daca iti vei schimba parerea despre mine panacas dar eu consider ca nu este corect.O zi buna si multa sanatate.

0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

Post Posted: 03-01-2014, 13:48:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai dovedeste cu ceva ca l-ai vazut sa stea spectator ca eu nu cred ca asa a fost... iti dai seama ce s-a intamplat l-ai vazut tu o data ca era spectator si gata asa a facut toate orele, fii serios ingerash.

De ce nu folositi comanda autokick 1?

0 0

Back to top
AdoRe

[Creep]

(since 23-04-2014 18:19)

Votes: 29

Post Posted: 03-01-2014, 14:02:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Push. wrote:
AdoRe wrote:
Ti-ai dat seama ca te-ai facut de ras prin postul tau si ai dat edit, dai dovada de curaj .
15 ani ? =) Daca aveam 15 ani nu aveam champ pe war4

Kira, uite la ce ma refeream.

Tu te iei dupa mine ba ? Inca nu stii ca imi lipseste juma de creier ? - doh .
Mai eram si beat .

@ cat despre vampir, eu votez dupa cum am vazut EU nu dupa cum au vazut altii . Eu nu l-am vazut niciodata sa stea spec pentru ore, doar pentru codati -

People who share their food with me have a special place in my heart.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 10 August 2015 16:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 99, 100, 101  Next    

The time now is 19-07-2025, 21:25:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password