User
Pass
2FA

[REQ] zmx3.freakz.ro
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2409
FiNNNuTzu.

[The king]

Status: Offline
(since 06-09-2022 18:51)

Votes: 39

Post Posted: 04-02-2014, 15:57:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA nu il acceptati pe asta! asta aduce sv si va mitueste si minte! si pe mine mia dat acc ftp si a facut pe prostu ca nu mai stie parola! si eu am zis ca nu stiu sa schimb parola! si el apoi a zis ca ma mintit ca stie parola si ma injurat nu il acceptati in acest forum! va rog eu adica e pentru voi ca va minte de ingheatza apa. sau cum se zice - ! daca vrei dovezi add raulbora10 acolo va pot arata toata faza - oricum eu o sa ii pic netu voi chema un hacker -

[img]https://i.imgur.com/oWWjE2T.gifv[/img]

Gang shit.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
KiLLeRShit
[Banned user]

Banned

(since 05-02-2014 14:37)

Votes: 1

Post Posted: 04-02-2014, 17:21:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand,tu mi-ai sters tot din ftp,am poza,in al doilea rand,tu mi-ai dat o poza cum schimbi parola si "cica nu sti cum se schimba"!Deci nu mai zi ca eu mint ca te pacalesti singur!In treilea rand,sa zicem ca eu am schimbat parola,ceea ce nu am facut-o ,ce te intereseaza asa mult pe tine?E serverul meu ,eu am platit hostul deci nu te mai baga ca musca in lapte!

Cine nu e cuminte, nu mananca placinte!!!
Cine e cuminte, mananca placinte!!!
Glume Seci
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
keyghen.

[Account disabled]

(since 16-03-2014 16:51)

Votes: 30

Post Posted: 04-02-2014, 18:26:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca ma bag, dar acest DNS nu se poate acorda "oricarui copil" in mare parte, nu mai continuati ca nu are rost, aveti mees, facebook, PM sa discutati !
0 0

Back to top
~MRS~

[~ Far Son och Bror ~]

(since 17-02-2019 14:00)

Votes: 132

Post Posted: 05-02-2014, 11:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Iti cauti alt DNS gen zmxp, nu vii cu texte gen "mama ce comunitate e asta". Poate InLoveCs vrea sa isi deschida el zmx3 peste cateva saptamani, iar numele va fi ocupat de tine. Also, oamenii tind sa faca asocieri bizare intre serverele cu DNS foarte similar (in care doar cifra difera); iar serverul propriu-zis, zmx3, ar putea afecta imaginea zmx2 si zmx.

+1. Tocmai asta este si ideea . Discutiile pentru formarea unui nou server , zmx3 le-am inceput de ceva vreme si in viitorul apropiat vom pune si in practica aceste idei.Ai specificat foarte bine toate urmarile care ar putea avea loc prin formarea unui server folosindu-se de acest nume.
@ Pentru acest om recalcitrant , esti in lipsa de idei ? Iti poti alege oricand un alt DNS , dar se pare ca aveai alte ganduri. Sa te folosesti de numele actual al serverului pentru ati face reclama in mod direct prin numele DNS-ului si astfel sa atragi playerii pe serverul tau.Chiar daca printr-o minune , Inlove se razgandeste , o sa am grija sa revina la parerea initiala. Iti cauti alt nume.

Du kommer ikke til ende, hvis du stopper ved hvert trin

0 0

Back to top
Taoffik
[Banned user]

Banned

(since 02-03-2014 18:46)

Votes: 8

Post Posted: 05-02-2014, 12:33:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
Asa cum mai demult au incercat cativa sa faca si cu war-urile, unii care au vrut war7, war8, valabil si cu zm-urile, unii au vrut zm6 parca, si nu li s-au dat acordul de la ownerul mare, asa nu cred ca va fi nici aici, deci nu te mai imprastia atat pe tine, ca nu tu decizi. Si daca nu iti convine comunitatea, esti liber sa iti alegi alta, unde iti sunt acceptate arfele astea.

Paragon , il sti doar ? E Fre[Z]e , de pe zm , alias , diwino.hit . ( Care a luat cont blocat )
Nu are ce sa inteleaga ...
Si nu mai spune "ce comunitate" , daca nu iti place , poti pleca ,
Code:
Intra cine vrea , iese cine poate

0 0

Back to top
KiLLeRShit
[Banned user]

Banned

(since 05-02-2014 14:37)

Votes: 1

Post Posted: 05-02-2014, 15:09:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edit

Cine nu e cuminte, nu mananca placinte!!!
Cine e cuminte, mananca placinte!!!
Glume Seci
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-02-2014, 21:19:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A primit ban individul in cauza. Nu mai conteaza oricum

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 08-08-2025, 03:17:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password