User
Pass
2FA

HTML si CSS, dar ce fac cu ele daca nu stiu PHP si JS?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message366
Bassam93

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-03-2017 17:31)

Votes: 7

Post Posted: 10-02-2014, 01:15:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, mi-am facut abonament la Team Treehouse, un site cunoscut unde poti invata multe din domeniul programarii dar si din alte domenii cum ar fi business sau programe de editare media ca de exemplu Photoshop pe partea grafica.

Acolo am invatat HTML si CSS. Stiu aproape toate elementele dupa nume si ce valori pot prinde.

Mi-am deschis un site cu embed de filmulete "Vine" si as avea nevoie de cateva sfaturi. In primul rand asta este site-ul http://www.vinedash.com/
Contine si PHP si JS, dar eu nu stiu aceste limbaje inca.

Am urmatoarele intrebari:

-Cum pot sa ma folosesc de HTML si CSS pentru a optimiza site-ul pentru google search (sa fiu cat mai sus la cautari de genul "new vines, best vines,etc")

-Credeti ca m-ar accepta Google in AdSense? Filmuletele nu sunt hostate la mine, sunt direct embed de la vine.co si sub fiecare videoclip apare numele autorului de pe vine

-Este eficient programul "scrapebox" sau este supra-evaluat de toti? Merita sa-l cumpar?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 20-07-2025, 12:28:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password